Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Nebula

Notki

Nebula Wydarzenia ze świata Nebula

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 01-06-2008, 13:19   #1921
Mukatan
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 04 2008

Domyślny Sprostowanie dla jebanej kurwy

Józek co pcha wózek@^

Nie płacz jebany lamusie i wy*******aj jak ci sie coś nie podoba ;7 proste?
A jak masz jakiś problem, to przyjdź ze starym bo cię nie rozumiem.
A chcesz definicje słownikowe?
Frajer- xaemus serigimox
Lamus/ mami synek - Józek co pcha wózek
Wsiury bez honoru - Olecko Team (xaem wam wbijał od kurew frajerow a wy znim 3macie sztamte, chyba proste dlaczego taka definicja)

A i słuchaj frajerze nie kozacz że jedziesz nad jeziorko bo my jak chcemy sie wykąpać to idziemy pod prysznic.
I nie wyzywaj mnie od śmieci jebana dziwko.
Mukatan jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 01-06-2008, 13:23   #1922
JozekCoPchaWozek
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Alvaro89 Pokaż post
Dobra nie wazne jestes debilem srelebele nie umiem pisac po polsku i wogole koniec tematu.

Czekam na jakis dowod lub zdanie w ktorym lize dupe.

o jakiej ty czlowieku mowisz metaforze !!! sam napisales ''kto mnie zna wie jaki jestem i jakich mam kolegow'' zalosne
Po pierwsze Tobie nic nie będe udowadniał, bo i tak każdy wie, że lizałeś i tylko na tym polegała twoja gra i ja tylko tego nie pisze. Po drugie zacytuje swoje słowa ''kto mnie zna wie jaki jestem i jakich mam kolegow'' - co w tym jest złego ? Zależy jak ty to interpretujesz,a już każdy zdążył zauważyc, że akurat z interpretacją masz wielkie problemy. Napisałem "nie rozumiesz róznych metafor kierowanych do Ciebie." i to nie tyczyło sie tylko zdania przytoczonego przez Ciebie tylko całokształtu twojej pracy na forum. Człowieku naprawdę radze Ci przejśc sie po parku i dotlenic szare komórki.

stary 01-06-2008, 13:25   #1923
Lynx
Zbanowany

Data dołączenia: 12 09 2006
Lokacja: Zabrze

Stan: Początkujący
Imię: Leo Eloon
Profesja: Elite Knight
Gildia: Equimanthorn
Świat: Nebula
Lynx ma numer GG 2022284
Domyślny

Cytuj:
sprawiacie ze jest mi smutno ((( jozek ma kolegof i jest fajterem a hidek mnie obraza
Ser hitek jako legenda nebuli ma do tego prawo co!!
a w siedlcach atmosfera tak sie zagesila ze wstali sobie o 4 w nocy i dedli mojego jak kejvbocil : /
Lynx jest offline  
stary 01-06-2008, 13:27   #1924
Alvaro89
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 12 05 2008

Domyślny

z tym parkiem to tez juz slyszalem i myslisz ze posluchalem?

hmm kim ty mozesz byc cecron,hoza hmm nie mam pojecia.

juz nie bede odpisywal na twoje posty bo masz kolegow i wzbudzasz strach na sam twoj widok.

papa nara lamusie
Alvaro89 jest offline  
stary 01-06-2008, 13:28   #1925
JozekCoPchaWozek
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mukatan Pokaż post
Józek co pcha wózek@^

Nie płacz jebany lamusie i wy*******aj jak ci sie coś nie podoba ;7 proste?
A jak masz jakiś problem, to przyjdź ze starym bo cię nie rozumiem.
A chcesz definicje słownikowe?
Frajer- xaemus serigimox
Lamus/ mami synek - Józek co pcha wózek
Wsiury bez honoru - Olecko Team (xaem wam wbijał od kurew frajerow a wy znim 3macie sztamte, chyba proste dlaczego taka definicja)

A i słuchaj frajerze nie kozacz że jedziesz nad jeziorko bo my jak chcemy sie wykąpać to idziemy pod prysznic.
I nie wyzywaj mnie od śmieci jebana dziwko.
Bardzo interesująca wypowiedź oparta na wulgaryzmach i nic nie wartych słowach. Nie wiem jakie słowniki kupują Ci rodzice ale wierz mi, że raczej nie są warte przeczytania tak samo jak ich syn nie jest wart szacunku. A tak na marginesie, właśnie ty masz "tylko" prysznic, bo Tibia nie pozwala Ci wyruszyc po za mury swojego domu. Narazie, spadam nad jeziorko, a ty idz pod prysznic.

stary 01-06-2008, 15:31   #1926
bartek8808
Użytkownik Forum

bartek8808's Avatar

Data dołączenia: 02 08 2006
Lokacja: Jawor

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Vire
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nebulafighter
...typowy szczeniak co potrafi spiewac piosenki o tibi i dac soba pomiatac...
Nie znam Tany ale wg mnie to całkiem fajnie śpiewa I zauważ, że to nie jest takie typowe.

Sry za double

Ostatnio edytowany przez bartek8808 - 01-06-2008 o 15:50.
bartek8808 jest offline  
stary 01-06-2008, 15:49   #1927
bartek8808
Użytkownik Forum

bartek8808's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez JozekCoPchaWozek Pokaż post
Człowieku weź się nie kompromituj (zgodze się z panem Hidkiem). Po pierwsze napisałem coś takiego, że jestem "fighter" ? Po drugie znasz słowo "metafora", jak nie kupowałeś na allegro to nie ma znaczenia i tak kasę z obojętnie jakiego źródła kupowałeś na potęge. Po trzecie, tak oślepłem wczoraj, bo wczoraj piłem lewy spirytus.
Sam nie przepadam za Alvaro ale wg mnie to jest jego indywidualna sprawa co robi z rl pieniędzmi. Moim zdaniem większość z Was mu zazdrości, ale to tylko moja uwaga. Pewnie powiecie: "a ja bym wolał pójść na jakąś imprezkę niż wydawać pieniądze na tibię." Każdy się bawi jak lubi. Jemu przyjemność sprawia tibia a także wcale nie jest wykluczone, że nie chodzi na żadne imprezki. Ma pieniądze chłopak i niech sobie robi z nimi co chce i za przeproszeniem chuj wam do tego! Pozdro
bartek8808 jest offline  
stary 01-06-2008, 17:44   #1928
Nebulafighter
Guest

Domyślny

@stary dziadyga

A bedziesz mial swoja stylowa rozowa koszule i okularki jak po Ciebie wpadniemy ?

@ciota ze szczecinka

To pakujcie sie juz w pociag koksy ze szczecinka, tylko uwazajcie bo mozemy was zabic smiechem jak sie spotkamy

stary 01-06-2008, 18:11   #1929
Safe
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 25 03 2007
Lokacja: Szczecin

Profesja: Master Sorcerer
Gildia: VO
Poziom: 140
Skille: oO/Oo
Poziom mag.: 70
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mukatan Pokaż post
Ahahahaha, koleś ostatnią osobą, która powinna kogokolwiek krytykować na tym forum jesteś TY. Jesteś chyba największym frajerem jaki odwiedza to forum, i jeszcze masz czelność wyśmiewać się z innych. Weź kiedyś do ręki lusterko i spójrz na siebie, dopiero będziesz miał sie z czego na*******ać xD.
Piszesz pseudo'zabawne teksty i myślisz że wszyscy będą sie z nich śmiać, bo pisze je jakiś stary frajer po 40 0o.
BTW. Co do odmiany słowa hunted, to nie znam ich aż 564654, no ale jak pogram jeszcze ze 25 lat ( tak jak ty ) to będę je znał wszystkie ( tak jak ty )

A teraz koleś jak to przeczytasz, to wyłącz komputer, idź pooglądaj jakiś "kabaret dla starszych panów". Wiesz mi twój prostacki styl nie przeszkadza, ale miej na uwadze młode matki, które boją się o swoje pociechy ("...mamo mamo starszy pan się ze mnie śmieje...")

POZDRO
po pierwsze primo, Pawel nie jest po 40, a smieje sie bo smiech to zdrowie
po drugie primo, Tibia nie ma 25lat
po trzecie primo, ultimo, "WIESZ" owned HAHAHAHAHAHAH
stary 01-06-2008, 19:05   #1930
Bosy_Wiesniak
Użytkownik Forum

Bosy_Wiesniak's Avatar

Data dołączenia: 03 08 2007
Lokacja: W chlewie

Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 100
Domyślny

[quote=Nebulafighter;2089684]@stary dziadyga

A bedziesz mial swoja stylowa rozowa koszule i okularki jak po Ciebie wpadniemy ?

Wpadnij to sie przekonasz. Koszula kosztowala wiecej niz twoj brat wyciaga w miesiac na Berlin Zoo.

EDIT: Z ostatniej chwili: "siemka tu maciek masakratus nie zostawie tak tego stracilem 900zł"
Podziekuj Phoenixowi xD nie ma to jak rozgarnieci kumple. Ile zabraklo? 48h?

Ostatnio edytowany przez Bosy_Wiesniak - 01-06-2008 o 19:16.
Bosy_Wiesniak jest offline  
stary 01-06-2008, 19:33   #1931
Alvaro89
Użytkownik Forum

Domyślny

Jozku chcialem jeszcze dodac cos o tym lizaniu, kto lizal ten lizal ale all wiemy ze to wy ''amistady'' bez magusa to kurwa wysrac sie nie umieliscie pare dni go nie bylo to po 100 razy na vencie ja ktos z was wchodzil'' EJ EJ EJ BYL MAGUS BYL EEEJJJJ BYL CZY NIE'' nie nie bylo'' KUURDE (((((( A DOBRA NIC DZIEKI''

to tyle.
Alvaro89 jest offline  
stary 01-06-2008, 20:53   #1932
Seredo
Użytkownik Forum

Seredo's Avatar

Data dołączenia: 19 01 2008

Imię: Seredo
Profesja: Knight
Poziom: 112
Domyślny

Cytuj:
Naprawdę nie chcem, .

Cytuj:
język polski jest piękny.

TAK JEŁZYK POLSKI JEST PIEŁKNY !!!!
Seredo jest offline  
stary 01-06-2008, 20:56   #1933
bartek8808
Użytkownik Forum

bartek8808's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nebulafighter Pokaż post
@stary dziadyga

@ciota ze szczecinka

To pakujcie sie juz w pociag koksy ze szczecinka, tylko uwazajcie bo mozemy was zabic smiechem jak sie spotkamy
Nie wiem co masz do różowych koszulek? Może nie jesteś pewny swojej seksualności i nigdy byś takiej nie założył? A może jesteś po prostu "super elo ziom w kapturze spod bloku"?
bartek8808 jest offline  
stary 01-06-2008, 21:04   #1934
Nebulafighter
Guest

Domyślny

[quote=Bosy_Wiesniak;2089844]
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nebulafighter Pokaż post
@stary dziadyga

Wpadnij to sie przekonasz. Koszula kosztowala wiecej niz twoj brat wyciaga w miesiac na Berlin Zoo.

EDIT: Z ostatniej chwili: "siemka tu maciek masakratus nie zostawie tak tego stracilem 900zł"
Podziekuj Phoenixowi xD nie ma to jak rozgarnieci kumple. Ile zabraklo? 48h?

Sugerujesz ze mamusia kupila Ci ta koszule za pieniazki zarobione na dworcu ? To ile Ty chodzisz w tej koszuli ? 10 lat ? Popros zone albo dziecko zeby ci kupili nowa 'ruszofa' koszuleczke to bedzieszm ogl przylansowac i pstrykniesz new foto

@bartek8808

Wyjdz i nie wracaj jesli uwazasz ze 'ruszofe' koszulki sa cool jebany homoseksualisto. Na solarium tez chodzisz ? Czy tylko brylantowy kolczyk w przyklapnietym uchu ?

stary 01-06-2008, 21:33   #1935
Alvaro89
Użytkownik Forum

Domyślny

Nebula fighter do czegos dojebac sie musiales co nie? ja jetsem maciek mam 19 lat na tibie wydalem oki. 20 tys zlotych chodze na solarium kolczyka nie mam i ubieram sie jak mi sie tylko podoba.

Ty jestes elo ziomek z kapturem lub bluza z pitbula i myslisz ze ejstes lepszy od kogokolwiek z nas ?
Alvaro89 jest offline  
stary 01-06-2008, 21:40   #1936
JozekCoPchaWozek
Guest

Domyślny

@Nebulafighter
Jak jesteś taki pewny siebie to podaj swój adres, z chęcią sprawdze czy podejmiesz wyzwanie.
Bartek8808 stwierdził, że wydawane pieniądze przez Alvaro to jego sprawa. Rzeczywiście przyznam rację i dlatego, jeżeli Bartek lubi różowe koszulki i solarium to też jego sprawa. Nie każdy jest zakapturowanym kozakiem stojącym przed klatką i bijącym niewinnych przechodniów.

@Alvaro
No wiesz jeżeli uważasz, że jak ktoś pyta się o lidera gildii to mu liże tyłek to gl.

Ostatnio edytowany przez JozekCoPchaWozek - 01-06-2008 o 21:43.

stary 01-06-2008, 22:01   #1937
Mukatan
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 04 2008

Domyślny

Cytuj:
Jozku chcialem jeszcze dodac cos o tym lizaniu, kto lizal ten lizal ale all wiemy ze to wy ''amistady'' bez magusa to kurwa wysrac sie nie umieliscie pare dni go nie bylo to po 100 razy na vencie ja ktos z was wchodzil'' EJ EJ EJ BYL MAGUS BYL EEEJJJJ BYL CZY NIE'' nie nie bylo'' KUURDE (((((( A DOBRA NIC DZIEKI''

to tyle.
I tu jest przykład na to jak jest odbierana gildia amistad w szeregach vo ;]

jak ktoś nie zrozumiał to wytłumaczę- jak ścierwo ;7.

POZDRO<<<
Mukatan jest offline  
stary 01-06-2008, 22:31   #1938
bartek8808
Użytkownik Forum

bartek8808's Avatar

Domyślny

[quote=Nebulafighter;2090146]
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bosy_Wiesniak Pokaż post

Sugerujesz ze mamusia kupila Ci ta koszule za pieniazki zarobione na dworcu ? To ile Ty chodzisz w tej koszuli ? 10 lat ? Popros zone albo dziecko zeby ci kupili nowa 'ruszofa' koszuleczke to bedzieszm ogl przylansowac i pstrykniesz new foto

@bartek8808

Wyjdz i nie wracaj jesli uwazasz ze 'ruszofe' koszulki sa cool jebany homoseksualisto. Na solarium tez chodzisz ? Czy tylko brylantowy kolczyk w przyklapnietym uchu ?
Tak, nosze czasami różowe koszulki, chodzę na solarium, kolczyka nie mam a ty jesteś brudasem będziesz brudasem i wyrywasz same brudaski Albo wyrywasz panienki w Carlin na lvl hihi
bartek8808 jest offline  
stary 01-06-2008, 22:35   #1939
Alvaro89
Użytkownik Forum

Domyślny

Ta u nas liderem byl chudy i jakos nie pytalismy po 100 razy ''EJ BYL CHUDY'' byl to byl nie bylo to nie bylo a wy jak na sranie i nie wypieraj sie tego byc moze ty umiales sie''bez niego wysrac'' ale wiekszosc z was niestety nie :/

wydarzenia-cipy wprowadzily dzis nowy update pod nazwa'' kick co 2 min'' xD
Alvaro89 jest offline  
stary 01-06-2008, 22:58   #1940
JozekCoPchaWozek
Guest

Domyślny

Mukatan może byś się przedstawił ? Zobaczymy jakim ty "ścierwem" jesteś.

@Alvaro
Nie będę Tobie tego tłumaczyć, myśl jak chcesz, mam to w głębokim poważaniu

Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania