|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
|
![]() O gimnazjum nie ma co mówić, bo to żadne emocje, naprawdę. ;]
@CzubiX To jest teoria, może i wystarczy nauczenie się wzorów, ale wierz mi, na każdą klasówę umiałem na blachę same wzory(no może prócz jednej gdzie, o zgrozo, zapisałem w jednym zadaniu Ek=mv, a w innym, na tym samym sprawdzianie, Ek=mv2; tak oczywiste wzory, że nawet nie sprawdzałem ich poprawności ![]()
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na emeryturze
|
![]() Średnia 4,9~, zachowanie wzorowe. Za co? Sam się zastanawiam.
3 gim. Podzielam opinię Matrika. Mam kumpla, w 2 gimnazjum kiblował z matmy - no tego nie zrozumiem. Przecież wystarczy zrobić 2 z 6 zadań na sprawdzianie, albo tknąć każde, dostać po parę punktów chociażby za wypisanie danych i tyle, aby zdać. |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hmm, raczej zdaję, przynajmniej nikt nie poinformował o zagrożeniu. Jedynym problemem może być chemia - w poniedziałek odpowiadam i to zadecyduje o ocenie na koniec roku.
Średnia koło 3.2, 2 gim. Zachowanie? Stawiam na nieodpowiednie, w najlepszym wypadku poprawne (za 3/4 miesięcy w roku szkolnym miałem ndp, raz ng, raz bdb, ze 4 razy poprawne) Zależy od gimnazjum. Ja jestem w najlepszym gimnazjum w moim mieście i niestety nie jest tak łatwo, zwłaszcza, że jestem dobry tylko z geometrii. Ostatnio edytowany przez Gogar - 06-06-2008 o 19:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2004
Lokacja: Białystok
![]() |
![]() @up
Weź skończ, że jesteś w najlepszym gimnazjum. Każde gimnazjum jest takie same, każde ma taki sam program nauczania. Wszystko zależy od możliwości ucznia, to oni tworzą szkołę. Te wszystkie rankingi, nie pokazują poziomu, lecz tylko ilość punktów, jakie są potrzebne do dostania się do danej szkoły. Jeżeli szkoła cieszy się powodzeniem, tzn że pcha się tam sporo bydła to podwyższają liczbę pkt jaką trzeba osiągnąć, żeby się do niej dostać. Co za tym idzie, inne muszą zmniejszać liczbę pkt, żeby zebrać komplet uczniów. To znaczy, że nie ma szkoły która przerabia więcej materiału, bądź jej materiał jest trudniejszy od innej. Wszystko tkwi w uczniach. Coś między 3,7 a 4,0. Zachowanie dobre. 3 gimnazjum. |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Zbanowany
|
![]() Ja Wam powiem, że zachowanie nie zależy od tego jak się zachowujesz, tylko jak podpadasz z poglądami u wychowawcy. Ludzie z własnym zdaniem obrywają i zwykle mają słabe zachowanie. Ale za to spora większość wszystkich współczesnych ludzi, którzy do czegoś doszli, dajmy na to chociażby Tuska, miała właśnie tego typu problemy w szkole. Ja mimo, że nikogo nie biłem, nie wandalizowałem, nie wyzywałem ani nie ubierałem się niestosownie (z wyjątkiem przebierania się za Marilyna Mansona w liceum : P ) zawsze miałem poprawne (góra) chociaż zdarzały się nieodpowiednie, czy chociaż naganne, jak jeszcze ndp nie było.
A co do tego Mansona, to się z kumplem malowaliśmy cieniami, pudrami itp. oraz ubieraliśmy coś a'la on + czarne włosy (wtedy miałem do ramion) raz na miesiąc do szkoły. Od tak dla zwały i z przegranych zakładów. Po prostu miałem w dupie to jakie będę miał zachowanie : P No ale wcześniej i tak nie miałem różowych świadectw pod tym względem. BTW czasem nadal to robię xP ale zwykle na imprezy w akademiku albo cuś Ale pokazałem teraz swoją ciemną stronę, co? : P Ostatnio edytowany przez Korektor - 06-06-2008 o 22:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() Cytuj:
@up: jaki trendy buntownik, omujborze! xdd
Ostatnio edytowany przez Lasooch - 06-06-2008 o 22:14. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Po dzisiejszym dniu mogę powiedzieć, że zdałem, poprawiłem z fizyki dzisiaj. Zaliczona fiza = masz wakacje. Zachowanie tam mi wisi, średnia jakieś 3.7, II klasa technikum.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() aż powiało sejtanem ;o |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 07 2005
Lokacja: Dark Zone
Świat: Nebula
|
![]() A tam geje sa fajni =/
Ja zdalam z fizyki i jestem cholernie zadowolona. Reszta... Hmmm. Srednio. Jasne, ze moglo byc lepiej, ale moja umjetnosc nie rozumienia matematyki+lenistwo [ogolem przedmiotow scislych]+ dys~wszystko [nie, nie przekupowalam zadnego psychologa zeby miec papierki] to po prostu dar =D Moja kolezanka no obalila dzis mit, ze u jakiejs tam nauczycielki od PL nikt nie dostal 5, a ona jedyna w klasie dostala i sie szarpnela i kupila malibu xD A poza tym czlowieka, ze nie powinno oceniac po stopniach. Ktos tam napisal, ze wszyskie gimnazja sa takie same maja ten sam program nauczuania itd. Moze to i prawda, ze maja taki sam program, ale nauczyciele sa roni, naprawde. U jednych mozna pisac sprawdzian z otwarta ksiazka, a u innego sciagnac cokolwiek co jakis cud. Dlatego ciesze sie z mojej 2 z fizyki =D Bo ta Pani, z ktora ma zalicza sie niestety [?] do tej drugiej grupy.
"GDYBYS BYL, CHOC W POLOWIE CZLOWIEKIEM JAK LUDZIE, KTORYMI GARDZISZ TEN SWIAT BYLBY LEPSZYM MIEJSCEM!" Wlochaty "Każdy chce, by jego prawda była tą jedyną. Bo przecież moja racja jest najmojsza, prawda? Daleko nam wciąż do otwartych społeczeństw, które rozumieją, że ludzie są różni, wyznają różne wartości, chcą w życiu różnych rzeczy." Marta Wawrzyn/ pardon.pl |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2007
Stan: Niegrający
Profesja: Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 6x
Skille: 80/65
|
![]() Średnia 5.1 zachowanie Wzorowe.
Jestem dopiero w 5 klasie więc dużo jeszcze mnie czeka. |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2007
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() Cytuj:
Jak narazie ciezka sytuacja z chemii, srednia okolo 4 .II LO : }
SLASK I MOTOR PRZYJACIELE JAKICH W POLSCE JEST NIEWIELE. TERAZ KARTY ROZDAJEMY MY PO 11 LATACH WRACAMY DO GRY. NIECH ZYJE MOTOR MOTOR I SLASK WROCLAW NIECH ZYJE ZADYMA GDZIE SIE AVIE DYMA. DUZE MIASTO NOWA WLADZA TYLKO MOTOR JEJ ZAWADZA. CHELMIANKA TEZ ,CHELMIANKA TEZ PRZYJACIELEM MOTORU JEST |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Chica mala
Data dołączenia: 01 10 2006
Lokacja: España
|
![]() 4.0 klasa maturalna ;]
zachowanie poprawne |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() Zachowanie bardzo dobre...
... średnia - za niska |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ale nie nie xD To był taki przykład wymyślony, wiem, że to nie jest prawda ;PP Na upartego moge znaleźć stary zeszyt i przepisać ten wzór xD Chodziło mi o zobrazowanie tej zależności.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Mój kolega, który nie ukrywam, jest głupszy ode mnie (np na teście pod koniec podstawówki miałem 33 punkty, chociaż nie dotknąłem żadnej książki, a on się uczył i dostał 24) jest w słabszym gimnazjum i o*******a się, a leci na 3-4. Ja natomiast jakbym zaczął się o*******ać, nie dostałbym promocji do następnej klasy. Dokładnie. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Użytkownik Forum
|
![]() W Układzie Słonecznym iloraz(lub po prostu stosunek) sześcianu promienia orbity(średnia odległość od Słońca) i kwadratu okresu obiegu wokół Słońca jest stały.
r3 T2 lub T2 r3 ![]()
A tak na marginesie.... umrzyj. Ostatnio edytowany przez zoliax - 07-06-2008 o 00:02. |
![]() |
![]() |