|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
Pokaż wyniki sondy: Kto wygra POLSKA-NIEMCY | |||
Polska wygra!!! JUPI!!! |
![]() ![]() ![]() ![]() |
44 | 50.00% |
Niemcy wygrają (UUUUU) BLE!!! |
31 | 35.23% |
REMIS |
13 | 14.77% |
Głosujących: 88. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#82 |
Użytkownik Forum
|
![]() Pff. Gratz należy się tym, którzy go wypuścili do Niemiec. Z resztą, na pewno żyje mu się tam lepiej i dostaje znacznie więcej kasy.
Szczerze mówiąc, po zachowaniu "kibiców" nie dziwie się takim jak Podolski, że nie mają ochoty grać w Polsce.
![]() |
![]() |
#83 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2007
Lokacja: 3miasto, Gram: Soldat tibia.pl klan!
Wpisy bloga: 5
Stan: Niegrający
Imię: Edward The Matiz
Profesja: Elite Knight
Gildia: First Division
Świat: Pacera
Poziom: 63
Skille: 75/72
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Użytkownik Forum
|
![]() A co, oczekujesz, że grając w reprze Niemiec walnie 10 goli samobójczych ? Dostał powołanie, gra w tej reprezentacji, jest napastnikiem i swoją rolę spełnia - gole strzela.
![]() |
#85 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2008
|
![]() Sie wypowiadaja znawcy.. widac ze nie jest mu latwo
![]() awe \,,/ 20:59 Egon'poripari [74]: cie kurwo w betoniarce kolysali i maszleb jak dupa weza 12:03 Yen Lo Vag [85]: GUMCAJSA STARA CIAGNIE PASEK INFORMACJI NA TVN 24 own3d ;< |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jak się pojawi w Polsce to go chyba zlinczują ;|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() Polska nigdy nie wygra z Niemcami bo oni maja dobrych zawodników,a my? dupa i to widac po bramkarzu..
![]() |
![]() |
#88 |
Użytkownik Forum
|
![]() Oczywiście, bo jesteśmy patriotami.
Nasi "kibice" najprawdopodobniej dadzą upust frustracji już po meczu. Tylko czekać na poranne wiadomości ze statystyką pobić/starć z policją/zamieszek/etc.
![]() |
![]() |
#89 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@Rayza : Znajdź mi w Polsce lepszego bramkarza od Boruca ; | Oglądałeś mecze Celticu wogóle? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Zbanowany
Data dołączenia: 31 12 2007
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#91 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ostatnie 30s. Niech strzelą chociaż honorowego...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Użytkownik Forum
|
![]() stawiałem 2-1 dla szwabów, widać przeceniłem naszych ...
![]() |
![]() |
#93 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2007
Lokacja: PolskaZiemia
Stan: Usunięty
Imię: DriveYouWay
Skille: 11/98
Poziom mag.: 1
|
![]() Brawa dla ROGERA..swietny meczBrawa dla wszystkich Polaków, zagrali Dobrze, nie ma sie co dziwic, niemcy to czolowa druzyna swiatowa, z grupy wyjdziemy..
Przedstawiciel koncernu Gazprom opowiedział się w środę przeciwko eksploatacji rosyjskich złóż surowcowych przez zagraniczne firmy. Rosyjskie ministerstwo ds. zasobów naturalnych przygotowuje poprawki do przepisów regulującym eksploatację takich złóż.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Zbanowany
|
![]() Mecz byl niesamowitym widowiskiem i tylko troche niefartu padlo, ze nie strzelilismy tych bramek, na ktore mielismy okazje. Widac bylo, ze Podolski niezbyt byl zadowolony. Ja na jego miejscu poprosilbym o to, zebym mogl przesiedziec na lawce to spotkanie, ze wzgledu na pochodzenie. Trudno jest wszak strzelac do swoich, bo nie mundur sie liczy, a to co on kryje, ze tak to wojennie ujme.
BTW, Zurawki zagral wybitnie slabo, a zastepca Roger byl jego przeciwienstwem. Krzynowek pokazal klase, a Smolarek sie zgubil. No i zobaczcie na morde pilkarza Swini-tygrysa. : P Ostatnio edytowany przez Korektor - 08-06-2008 o 22:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2005
![]() |
![]() I tak będę im kibicował : ) ROGER RLZ
|
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2006
Lokacja: Brzuch Smoka Wawelskiego
Wpisy bloga: 1
Stan: Na Emeryturze
Imię: Jestem Hardkorem
Profesja: Elite Knight
Gildia: Urwiesz mi od internetu...
Świat: Piorunochron
Skille: 3piętro
|
![]() Na początku stawiałem na 1:0 dla niemców w drugiej połowie postawiłem na 2:1 dla niemców , ale cóż ani to , ani to sie niesprawdziło , może damy rade w następnym meczu.. ?
![]() |
#98 |
Zbanowany
|
![]() Ja powiem tak. Czuję troszkę żalu, ale tak naprawde to nie czuje zlosci. Ciesze sie, ze strzelil Podolski, a nie jakis rodowity Niemiec - i ladnie sie zachowal. Najwazniejsze teraz dwa mecze
![]() Boruc - hmm..niepewnie do końca ale 4/6 Bąk - oczekiwałem większej asekuracji w stronę Golańskiego 4/6 Żewłakow - j/w 4/6 Golański - zdecydowanie nie dał rady, pare rajdów, parę dobrych zagrań defensywnych, ale za malo, za malo. Nie zdazal przy Lahmie. 3/6 Wasilewski - totalnie czuje sie w jego stosunku zdziwiony. Pare rajdow i wrzutek, ale w obronie zdecydowanie spozniony 4-/6 Obrona ledwo 4-. Łobodziński - bardzo ladnie zagral, fajne rajdy i walczyl... jeden z jasniejszych w reprezentacji 4+/6 Dudka - pasywnie.. biernie..do kitu 3/6 Lewandowski - próbował strzelać, choć niekoniecznie musiał.. miał chęci, ale w późniejszej części meczu znikł 4-/6 Krzynówek - pierwsza połowa zdecydowanie lepsza. Próbował i walczył, w drugiej cofnięty totalnie opadł z sił (?) 4/6 Roger - i tu zaskoczenie. Bylem totalnym przeciwnikiem powolaniu czlowieka, ktory nie zna hymnu, ale niestety musze powiedziec, ze czuje sie zaskoczony. Walczyl i ladnie kombinowal nam grę, ale nadal brakuje zrozumienia ze strony innych graczy. On nie potrafi grac z dobiegu, a takie pilki dostawal. 4+/6 Żurawski - zbyt pasywnie. Jeden strzal to za malo jak na wysunietego napastnika. Zawiodlem sie 3-/6 Smolarek - jak wyzej niestety. rezerwowi zagrali wiecej niz on przez 90min 2+/6 Saganowski - pozytywnie, choc za malo. Jedna glowka i troche walki to nadal za malo na niemcy, ale lepiej niz Smolarek z Zurawskim 3/6 Piszczek - tak tak tak. Urlop z narzeczona mu sluzy. Obok Lobodzinskiego i Rogera jeden z lepszych odkad wszedl. Gdyby jeszcze pokusil sie o proby strzalow. 4/6 |
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Rubber City
![]() |
![]() ![]() A Kubica pierwszy. :D ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2006
Lokacja: Łódź
Stan: Niegrający
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Memento Mori
Świat: Aldora/Celesta
|
![]() @2up [EDIT]
No, nareszcie ktoś usunął ten beznadziejny post Co do meczu.. jakoś od początku czułem, że coś jest nie tak, chociaż nadal troche tej nadziei miałem. Roger zagrał świetnie, tylko jakoś to dobieganie do piłki mu nie wychodziło. Boruc nie miał za bardzo szans przy takich strzałach jakie padały, więc go się raczej nie czepiajmy. Krzynówkowi jakoś dziś nie szło, w eliminacjach grał o wiele lepiej. Smolarek jakoś się nie pokazywał... Podsumowując : WRACAĆ DO REKLAM! Ostatnio edytowany przez Macqren - 08-06-2008 o 23:45. |
![]() |
![]() |