|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
Pokaż wyniki sondy: Kto wygra POLSKA-NIEMCY | |||
Polska wygra!!! JUPI!!! |
![]() ![]() ![]() ![]() |
44 | 50.00% |
Niemcy wygrają (UUUUU) BLE!!! |
31 | 35.23% |
REMIS |
13 | 14.77% |
Głosujących: 88. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#101 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Przypominam, ze w temacie zachowujemy kulture. Jakiekolwiek bluzgi pod adresem ktorejkolwiek reprezentacji/ktoregokolwiek zawodnika z miejsca beda karane banem. Dziekuje za uwage.
@mecz PL-GER : coz, nie spodziewalem sie zwyciestwa, troche liczylem na remis. Niestety, przegralismy 2:0, chociaz ogolnie gra naszej druzyny byla ladna (pomimo niektorych bledow, szczegolnie w 1 polowie). Troche zabraklo dyspozycyjnosci niektorych(Krzynowek na obronie), troche szczescia (pierwsza akcja, strzal Zurawskiego, spalony Smolarka). No, ale jak powiedzial Piechniczek - lepiej przegrac z Niemcami i wyjsc z grupy, niz z nimi wygrac i z grupy nie wyjsc.
|
![]() |
#102 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 09 2006
Lokacja: . . .okolice Szczecina Ilość postów: 8
Wpisy bloga: 21
Stan: Początkujący
Imię: Eragog Rook
Profesja: Rookstayer
Gildia: Mayhem
Świat: Silvera
Poziom: 40~
Skille: 100/200
Poziom mag.: 1
![]() |
![]() A ja tam bym wolał z nimi wygrać i z grupy wyjść... Ale takie nadzieje były, że jak Leo jest trenerem to w końcu pokonamy niemców... :/
![]() |
#103 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() Chciałem pozdrowić Bydgoszczan którzy mecz oglądali na starym rynku ; p Było dobrze. Ogólnie kibice darli się jak mogli na początku... Przy 1:0 tak ucichli ciut. Jak Ebi strzelił tego gola to prawie rozjebaliśmy tamte trybuny ze szczęścia. A potem gwizdy na sędziego bo nie zaliczył ; p Przy 2:0 W ogóle ludzie już ciszej. W sumie 75% krzyków to darcie się na niemców(szczególnie polaków w niemieckiej reprezentacji) i sędziego ; p 25 % to "Nic się nie stało,Polacy nic się nie stało" Było gites ; ) Mecz był ok. Są jeszcze 2 mecze więc mamy spore szanse.
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Bolesławiec
Stan: Na Emeryturze
|
![]() No wiec nie czytalem komentarzy, mnie mam czasu + lekka bania.
Mecz mi sie podobal, wedlug mnie Polacy grali na rownym poziomie zNiemcami albo i nawet lepiej. Podobala mi sie rowniez gra Podolskiego jak i samo jego zachowanie. Po strzeleniu gola nie cieszyl zbyut mocno, widac w jego oczach bylo ze strzelil gola swoim. Strze mowiac zaluje, ze nie gra znami. Mam dla niego wielki szacunek, szczegolnie za zachowanie podczas tego meczu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Bolesławiec
|
![]() Kur moj post cos nie wszedl. Ogolnie mowiac napisalem, ze w/g mnie Polacy grali dosc dobrze. Podobala mi sie postawwa Podolskiego i mam nadziej , ze zrewanzujemy sie niemcom w finale.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() No, realistą trzeba być, ja nie jestem zaskoczony, choć spodziewałem się 1:2 dla dojczlandu.
A do tych czepiających się Podolskiego, dajcie sobie na looz, Rogera jakoś się nie czepiacie a też nie gra u swoich :<
![]() |
#107 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
Stan: Niegrający
|
![]() Tak w ogóle, to czepiają się.
![]() ![]()
![]() |
#108 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() To wiem, ale raczej miałem na myśli tą inteligencję która tutaj jechała po Podolskim...
![]() |
#109 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2007
Lokacja: Gorzów Wlkp.
|
![]() Gdyby tak podsumowac mecz to można było stwierdzić, że przegraliśmy z Niemcami kondycyjnie; pod koniec meczu szwaby biegali tak jak nasi w pierwszych dziesięciu minutach...
Dzisiejsze mecze: Rumunia:Francja 0:2 Włochy:Holandia 2:1 |
![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2008
Lokacja: okolice Bełchatowa
![]() |
![]() Są jeszcze 2 mecze, 6pkt do zdobycia. Nie zdziwił bym się gdyby Niemcy zagrali w finale. To jest typowa drużyna turniejowa, która jest wymieniana w gronie faworytów ME.
Co do Rogera to życzę mu jak najlepiej i jeżeli będzie grał w kolejnych meczach tak jak z Niemcami to na tym turnieju na pewno się wypromuje. Jeśli chodzi o dzisiejsze mecze to stawiam dokładnie tak jak pan up ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 01 2005
|
![]() Mi sie nie podoba system przechodzenia do cwiercfinalow a potem polfinalow. Zalozmy, ze Polska wyjdzie z drugiego miejsca a Niemcy z pierwszego. W cwiercfinale Polacy i Niemcy wygraja to znow sie spotykaja w polfinale ;p Moze wtedy by sie zrewanzowali :)
Uwazam, ze mecz byl w miare wyrownany. Dobrze grali, teraz niech sie skupia na tych dwoch spotkaniach. Jestem tylko ciekaw jak mecz by sie potoczyl gdyby nie uznano Niemcom tej bramki w 20 minucie. Em, zgadzam sie z Wylansowanym co do dzisiejszych meczow. Moze nie o wynik, ale o to kto wygra ;)
![]() |
#113 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2007
Lokacja: 3miasto, Gram: Soldat tibia.pl klan!
Wpisy bloga: 5
Imię: Edward The Matiz
Profesja: Elite Knight
Gildia: First Division
Świat: Pacera
Poziom: 63
Skille: 75/72
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Wylansowany:
Dzisiejsze mecze: Rumunia:Francja 0:2 Włochy:Holandia 2:1 Dlaczego tak nisko stawiasz Rumunie? No może czarne konie turnieju ale mają jedną z najlepszych defensyw w Europie. Jest to zespół z któym każdemu gra się trudno. Techniczna piłka i do tego są silni fizycznie. Wynik będzie 0-0 może 0-1 dla Francji według mnie (ale to po rajdzie Henry'ego). Może Rumuni nie wyjdą z grupy ale w duchu mam nadzieję. Mutu <3 Holandia ma przegrać z Włochami? Jeszcze bez Cannavaro i Del Piero. Holandia jest chyba teraz najlepszą drużyną w Europie a napewno najbardziej ofensywną, no może poza Portugalią. Typuje 1-0 lub 2-1 dla Holandi. Ruud Van <3 A co do meczu Polski: Polska rozegrała bardzo dobry mecz, poprostu Niemcy są lepszą reprezentacją. Brawo za zachowanie dla Poldiego, chłopak ma klasę. Bądzmy optymistami jeszcze dwa mecze. Polska może nie wyjdzie z grupy (miejmy nadzieję ze sie uda) ale chodzi o to żeby dobrze pokazać się w Europie. Może na gole wejdziemy. może wszystko przegramy, ale trudno, nie musimy byc odrazu najlepsi. Ostatnio edytowany przez EdwardMatiz - 09-06-2008 o 14:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2007
Lokacja: Gorzów Wlkp.
|
![]() @EdwardMatiz
Rumunia prezentuje podobny poziom co Polacy; wątpię, żeby ktoś za granicą stawiał na nas jako czarny koń turnieju ![]() Co do Holandii to masz rację w pewnym sensie, w końcu ją czy Czechów bardziej lubię niż Francuzów, Niemców lub Włochów, bo gra agresyniej, zespół jest zgrany, ale cały czas brakuje "tego czegoś", żeby mogli wygrać z Włochami. |
![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2007
Lokacja: 3miasto, Gram: Soldat tibia.pl klan!
Wpisy bloga: 5
Imię: Edward The Matiz
Profesja: Elite Knight
Gildia: First Division
Świat: Pacera
Poziom: 63
Skille: 75/72
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Oceny:
Bramkarz Boruc - Bardzo dobry mecz, świetnie obroniony strzał Ballacka. Przy obydwóch golach nie miał szans. 7/10 Obrona Golański - Może to nie jego pozycja ale powinien się bardziej starać, ja bym wywalił tą piłkę na aut :/. Pare rajdów i nic... 4/10 Wasilewski - Pobiegał, pofaulował, przez niego pułapka nie wyszła. Najsłabszy gracz tego meczu.(ahh czemu Leo nie gra Bosackim ;/ hehe) 3/10 Żewłakow - Powywalał w kluczowych momentach, w rożnych główką dobrze wybijał 6/10 Bąk - Powinien więcej bronić i dyrygować obroną, spodziewałem się więcej 5/10 Pomocnicy Łobodziński - Brawo, Brawo świetny mecz, potem się zmęczył 8/10 Krzynówek - Ujdzie, dużo próbował, dużo razy był wolny, no trudno ale w tym meczu on mi się nadawał na kapitana 6/10 Du,,p"ka- najwięcej przebiegł, najmniej zrobił, jedyny fragmet gdzie był widoczny , to jak nadepnął Poldiemu na jaja 3/10 Lewandowski - atomowa noga, wypaliła 3 razy, próbował i pobudzał naszych do gry 7/10 Żurawski - nie tego spodziewaliśmy się po kapitanie. Poza jednym strzałem to nic. 3/10 Napastnicy Smolarek - próbował ale z Metzelderem nie miał szans. Strzelił ale spalony, 5/10 Rezerwowi Roger - najlepszy piłkarz naszej reprezentacji. Kiwał walczył próbował. 9/10 Piszczek - poza Rogerem najlepszy, walczył bez skrupułów. Widać że gra w lidze Niemieckiej. 8/10 Saganowski - walczył ale za krótko na ocene na boisku Według mnie z Grupy wyjdzie Holandia i Francja, mam nadzieję ze Rumunia będzie walczyła o każdą piłkę Ostatnio edytowany przez EdwardMatiz - 09-06-2008 o 14:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Użytkownik Forum
|
![]() Powiem szczerze że kibicuję niemcom. Mam niemieckie rysy twarzy , niemieckie nazwisko i kibicuję niemcom nawet ich darzę dużą sympatią i pragne mieszkać w ich kraju i stać się ich obywatelem.
Ale to nie znaczy że kibicowałem(trochę) polsce. Wiem że polacy też byli uradowani z tego meczu bo dobrze zagrali. Życzę dużo dobrych żeczy dla reprezentacji polskiej ale kibicuję niemcom. Ino proszę was/błagam nie bluzgajcie mnie od szkopów i innych za to Proszę ![]()
![]() |
#117 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 03 2008
Lokacja: Arendal (Norway)
Stan: Zbanowany
Profesja: Royal Paladin
Świat: Hiberna
Poziom: 41+
![]() |
![]() @up
To po chuj żeś nam to wypisywał? Napisałeś, to napewno się ktoś do tego odniesie, "szkopie"! Jakiś zmanierowany jesteś chłopak ^.- Z tym szkopie to taki żarcik, nie bierz na serio ![]()
Makaveli in this... Killuminati, all through your body The blow's like a twelve gauge shotty Uh, feel me! And God said he should send his one begotten son to lead the wild into the ways of the man Follow me; eat my flesh, flesh and my flesh Tupac Amaru Shakur [1971-1996] Rest in Peace! Ostatnio edytowany przez Killuminati - 09-06-2008 o 15:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2008
Lokacja: okolice Bełchatowa
![]() |
![]() Teraz wszyscy ci którzy tak najeżdżali na Niemców powinni trzymać za nich kciuki, ponieważ mogą nam pomóc. Jeśli uda im się pokonać Chorwatów, a my pokonamy Austrię, to nasz ostatni mecz grupowy będzie decydował kto wspólnie z Niemcami wyjdzie z grupy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#120 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2007
Lokacja: Lublin~~
|
![]() Cytuj:
![]()