|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2005
Poziom: 44
![]() |
![]() Cytuj:
![]() 23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby 23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie 14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa Ostatnio edytowany przez Etoric - 09-06-2008 o 20:00. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#43 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 04 2008
Lokacja: Carlin dobre miasto
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Mateusz Dragon Moczny
Profesja: Elder Druid
Gildia: RUTHLESI
Świat: HARmonjA!
Poziom: idk
Skille: 9999999
Poziom mag.: 99
|
![]() nic fajnego , zwykla prowokacja :
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2006
Lokacja: Stąd
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
-engel skupiał się na piłce, a nie why?for money, bo w tym przypadku to reklamowanie polskich banków jest w stylu spadającej i biedniejącej gwiazdy, klasy średniej[; teraz podaj swoje 2 argumenty;]
![]() 23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby 23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie 14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2007
Lokacja: Szczecin
|
![]() @Tentotrix
Po meczu Polska Dania Leoś pyta sie Zurawskiego: -Dlaczego nie strzeliles karnego? Na to Zurawski: -FOR MONEY! Widac, ze interesujesz sie pilka nozna. Wiec zajmij sie tym na forum zwiazanym z tym sportem, a te opusc, bo dosc Cie mam i mysle, ze nie jako jedyny. P.S. W cale Ci nie zabraniam tu pisac. (to tylko rada) P.P.S. Nie udzielaj mi rad, bo ja swojego zdania nie przedstawilem. P.P.P.S. Twoje zdanie jest w moim aspekcie strasznie idiotyczne P.P.P.P.S. Ten zart to taka wzmianka/ciekawostka nic wiecej
UZUMAKI NARUTO! Ostatnio edytowany przez KoXiS - 09-06-2008 o 20:30. Powód: Kris |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 06 2008
|
![]() Cytuj:
![]() moje zdanie nie tyczy się tylko tego postu, nic nie dajesz od siebie tylko narzekasz, a wg mnie to chłam/spam @tylko mnie nie bij koxiarzu, dzivkarzu Ostatnio edytowany przez Sqrwysyn - 09-06-2008 o 20:49. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
2) Taaa bo ty jakby ci zaproponowali np. 1 mln zł za powiedzenie glupiego "for money" w reklamie to bys odmówił bo to "w stylu spadajacej i biedniejacej gwiazdy klasy sredniej" yhyyy..jasne : )a to ze Engel nie wystepowal w reklamie bo nikt go nie chcial to juz nie jego "zasługa" co do moich przykładow...hmm Pokonaliśmy - po dobrym meczu - Portugalię, z którą jeszcze wywalczyliśmy remis na wyjeździe, dwukrotnie zremisowaliśmy z Serbią. To wystarczyło, by zagrać na Euro2008.Nie uważam ,że Beenhakker jest 19389123 lepszy od engela , bo wsumie obaj nic takiego nie zrobili,ale chodzilo mi o to ze narzekasz na trenera , a zapewniam cie ze nie ma takiego ktory by Polske doprowadzil do tytulu mistrza : ) @KoXiS nie bedzie riposty z moje strony bo bym musial nachylic sie baaardzo nisko zeby byc na twoim poziomie. Ostatnio edytowany przez Tentotrix - 09-06-2008 o 21:15. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
Mam do Ciebie pytanie, za kogo ty się uważasz (najwyższy z najwyższych?) ? Bo przeglądając to forum od 2004/05 z kilkumiesięcznymi przerwami ale do teraz, nigdy nie postawiłbym Cię na wyższym miejscu niż "średniak", czasami masz rację, potrafisz coś mądrego napisać ale większością swoich postów dajesz nam do zrozumienia kim jesteś, potrafisz wyśmiewać się z 10-14 latków bo tacy nie potrafią się obronić. W realu natomiast myślę, że nie jesteś bardzo lubiany, w końcu kto lubi osobę która dzień w dzień siedzi na forum dotyczącego takie gry jaką jest tibia... takich jak Ciebie należy ignorować, jesteś inną odmianą trola spamującego na forach albo masz rozdwojenie jaźni. I zachowujesz się w niektórych postach jak gej, zwłaszcza pisząc z dwoma twoimi koleżkami łóżkowymi, zapewne wiesz o kogo chodzi, może nawet będą Cię jeszcze bronić ![]() Mądry jest ten kto będzie milczał zamiast odpowiadać na twoje głupie uwagi/posty. Nie zniży się do twojego poziomu. @topic: ciekawe aczkolwiek z tymi kradzieżami to po dużej części prawda. Ostatnio edytowany przez Sqrwysyn - 09-06-2008 o 22:32. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() P.S. NIe wyzywam nikogo z Twojej rodziny tylko stwierdzam fakt co ja poradze, ze tak sie nazwales widocznie cos musi to znaczyc...
UZUMAKI NARUTO! Ostatnio edytowany przez KoXiS - 09-06-2008 o 23:15. Powód: Kris |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Twój nick, twoja data dołączenia-skąd moge wiedziec, że nie jestes któryms z takich 12latkow, ktorego kiedys pojechalem, a teraz na nowym koncie sie mscisz?;[ co poradze, ze jestes za glupi zeby na forum utrzymac uzytkownika dluzej niz pol roku, bo po 3 tygodniach puszczaja ci nerwy i wyzywasz wszystko co sie rusza;] Czy ja wiem czy jestem lubiany? Nie mam miliarda znajomych na gronie tak jak ty, ale ludzie na ktorych mi zalezy mnie lubia, a że jakiś padawan o nicku skurczysyn próbuje coś zawojować swoimi przemysleniami to jest tylko i wylacznie zabawne[; Tak, teraz wybuchnij, nawyzywaj, wejdz na starych, bo i tak jutro dostaniesz pewnie bana za link do speedyshara, a pojutrze zalozysz kolejnego tym razem"tomka123" i będziesz wjezdzac na normalniejszych od ciebie ludzi[;
![]() 23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby 23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie 14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
btw. To nie wiem czym zaprezentowalem swoj poziom akurat tutaj niczym, bo jak juz wspomnialem odpowiadam pouczajac spamem spam ![]()
![]() |
![]() |
#53 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Musze tutaj Ci cos powiedziec cwaniaczku ![]() ![]() @Topic Denne i malo prawdziwe ![]()
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2008
Lokacja: 3miasto
Profesja: Rookstayer
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik Forum
|
![]() @KoXiS
to jaki ty glupi jestes to poprostu brak slow..ale jak mam sie juz znizac to ok.. 1) tym nicKieM ChICAiLAEeSS PokAAzzAAcCC JkAAii JEsSSTeSSS pr000? jak mozna pisac w taki "smerfowy sposob" a co dopiero nick taki robic i jeszcze koxis..nie ..zal.. 2)jestes 20 druidem stojacym pod dp na Celescie (na pvp by cie na rooku zajechali O_O ) 3)twoj podpis zostawie bez komentarza..Elo elo graj w zielone jestem cool yo! ogolnie to no koment i idz sie schowaj I NAUCZ SIE EDYTOWAC POSTY ! JA WIEM ZE TO WYMAGA IQ POWYZEJ 20 ALE POSTARAJ SIE ! @Etoric czekam na riposte do mojej odpowiedzi poprzedniej : } @co do Sqrwysyn widac że jest 10000 inteligentniejszy niz ty ;o ej nie rob tak nikomu , bo ja np. jakbys mi pojechal to bym sie zalamał,przez tydzien nie spał,nie pił,nie przyjmował pokarmów..az wkoncu by cos we mnie pękło i bym zrobił nowe konto i bym sie zemścił !!!!!!! a co !! : > Ostatnio edytowany przez Tentotrix - 09-06-2008 o 23:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 | ||
Użytkownik forum
|
![]() AHAHAHAHAH PROWOKACJA MI SIĘ UDAŁA! ZNIŻYLIŚCIE SIĘ PANOWIE! Słaby kontratak, nikłe argumenty.
Mój nick był specjalnie zrobiony aby sprowokowac takiego jednego idiotę z tego forum (nicku nie podam bo mam lepszy pomysł na niego), niestety po założeniu konta odechciało mi się go prowokować - w moim nicku nie ma słowa skurwysyn, zaznajomcie się z literą q, a może kiedyś się do czegoś nadacie. Liczyłem właśnie na coś z nickiem. I nie mam żadnego konta na gronie czy nawet nk, aż wstyd zakładać. Nie jestem trendi bo mam takie serwisy łącznie z myspace'm w dupie. Myślałem, że znowu coś powiesz w stylu "Nadajesz się do krojenia chleba w lidlu (no bo sery i kiełbasy już były)", ale jak widać doskonały nie jestem i się przejechałem, może następnym razem się uda, jeśli w ogóle będzie. Wystrzeliliście z tymi postami jak kamień z procy popędzany ogniem huahsuahs Z tym nickiem to nie mogę ![]() ![]() @Tentotrix uważaj bo podobno robią zrzutę na nożownika. Nigdy nikomu, ani w rl, ani w internecie nie pojechałem po rodzicach i nigdy nikomu rodziców nie zwyzywam. Nigdy nie posiadałem tutaj konta bo do przeglądania serwisu nie było mi potrzebne, a do użerania się z dziećmi neo nie miałem siły bo podobno ostro kąsają swoimi żądłami i można się przekręcić. jedno jest niestety pewne - Najgorzej jest być zapatrzonym w siebie, nie dostrzegać własnych błędów, co do zdania: Cytuj:
Cytuj:
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Sqrwysyn - 10-06-2008 o 00:01. Powód: Myślę, że tyle w tym temacie wystarczy haj iq lewele |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tento~ Dziekuje Ci za ta laske.
![]() ![]() ![]() ![]() Moj podpis jest jaki mi sie podoba nick tez nie ebde Ci opowiadal czemu taki, ale jesli chcecie tutaj mi do*****c, ze niby sie uwazam za tekigo "koksa to sie mylicie" nick z przypadku. Troche sie potlumaczylem, a co do editowania wiedzialem, ze sie doczepi. Po prostu nie przeczytalem tylko odrazu odpisywalem ![]() ![]() ![]() <Koxis>Tento~ Why <tento>Co to znaczy ![]() Ja w ogole bym mogl tyle napisac... I tak juz duzo napisalem... ![]() ![]() ![]() A teraz dobranoc, bo jutro do szkoly ide zrobic to o czym marzysz. Czyli wyciagnac z 4 na 5 ocene z polaka,a trudno jest 1LO ![]()
UZUMAKI NARUTO! Ostatnio edytowany przez KoXiS - 09-06-2008 o 23:40. Powód: Kris |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez Tentotrix - 09-06-2008 o 23:46. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2005
Lokacja: Włocławek
Imię: Donalt Musk
Gildia: Dark Imperium
Świat: Candia
Poziom: 60
Skille: 80/65
Poziom mag.: 15
![]() |
![]() Bez kitu , te forum to już niżej upaść nie może. Tysiące osób które cisną sobie wzajemnie aby być fajnym/dowartosciowac sie/leczyc kompleksy itd......... Popularne stalo sie tez slowo ironia , bo przeciez jak ktos je napisze to juz jest fajny i sadzi ze drugiemu zaiponowal .
![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2007
Lokacja: Jelenia Góra
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Paladin
Świat: Hiberna
Poziom: 10
Skille: 420