Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Multimedia > Filmy

Notki

Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 09-06-2008, 19:58   #41
Etoric
Użytkownik Forum

Etoric's Avatar

Data dołączenia: 26 10 2005

Poziom: 44
Etoric ma numer GG *3224**
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tentotrix Pokaż post
łooo no nie przeszedles samego siebie...te argumenty..te przyklady..te,te,te teksty z BASHA !! nie ma to jak konstruktywna opinia..ehh ..a to ze wystepuje w reklamie za ktora na pewno zgarnął okrągłą sumkę nie decyduje o jego umiejetnosciach szkoleniowych..
pokaż mi 2-3 elementy w których hax0r jest lepszy od engela;] wiesz kto to engel? jak był trenerem to ty siusiaka(pozdro lenrock)wkładałes do odkurzacza;]

23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby
23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie

14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa

Ostatnio edytowany przez Etoric - 09-06-2008 o 20:00.
Etoric jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 09-06-2008, 20:05   #42
Savierus
Użytkownik Forum

Savierus's Avatar

Data dołączenia: 04 06 2008

Stan: Niegrający
Imię: Halmir
Profesja: Knight
Świat: Berylia
Domyślny

plan leo byl inny :

Teraz przegrac by w polfinale wygrac :d wiecej emocji i wieksza rehabilitacja

No to kibicujmy dalej
Savierus jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-06-2008, 20:20   #43
HueHue
Użytkownik forum

Data dołączenia: 27 04 2008
Lokacja: Carlin dobre miasto

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Gildia: RUTHLESI
Świat: HARmonjA!
Poziom: idk
Skille: 9999999
Poziom mag.: 99
Domyślny

nic fajnego , zwykla prowokacja :
HueHue jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-06-2008, 20:24   #44
Tentotrix
Użytkownik Forum

Tentotrix's Avatar

Data dołączenia: 04 10 2006
Lokacja: Stąd

Profesja: Royal Paladin
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Etoric Pokaż post
pokaż mi 2-3 elementy w których hax0r jest lepszy od engela;] wiesz kto to engel? jak był trenerem to ty siusiaka(pozdro lenrock)wkładałes do odkurzacza;]
nie musisz mi odpowiadać co robiles w dziecinstwie , bo i tak pewnie nikogo to nie interesuje : {.Widze ze nie masz argumentow to zaczynasz mi cisnąć.Taki mądry jestes to ty mi poddaj 2 elementy w ktorych engel byl lepszy od "hax0ra"
Tentotrix jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-06-2008, 20:28   #45
Etoric
Użytkownik Forum

Etoric's Avatar

Domyślny

Cytuj:
nie musisz mi odpowiadać co robiles w dziecinstwie , bo i tak pewnie nikogo to nie interesuje : {.Widze ze nie masz arugemtow to zaczynasz juz mi cisnąć.Taki mądry jestes to ty mi poddaj 2 elementy w ktorych engel byl lepszy od "hax0ra"
-wystawiał zawsze podobny skład, nie robiąc co mecz zamiany 6 zawodnikow z podstawowego składu
-engel skupiał się na piłce, a nie why?for money, bo w tym przypadku to reklamowanie polskich banków jest w stylu spadającej i biedniejącej gwiazdy, klasy średniej[;

teraz podaj swoje 2 argumenty;]

14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa
stary 09-06-2008, 20:29   #46
KoXiS
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 27 12 2007
Lokacja: Szczecin

Domyślny Kris

@Tentotrix
Po meczu Polska Dania Leoś pyta sie Zurawskiego:
-Dlaczego nie strzeliles karnego?
Na to Zurawski:
-FOR MONEY!

Widac, ze interesujesz sie pilka nozna. Wiec zajmij sie tym na forum zwiazanym z tym sportem, a te opusc, bo dosc Cie mam i mysle, ze nie jako jedyny.

P.S. W cale Ci nie zabraniam tu pisac. (to tylko rada)
P.P.S. Nie udzielaj mi rad, bo ja swojego zdania nie przedstawilem.
P.P.P.S. Twoje zdanie jest w moim aspekcie strasznie idiotyczne
P.P.P.P.S. Ten zart to taka wzmianka/ciekawostka nic wiecej

Ostatnio edytowany przez KoXiS - 09-06-2008 o 20:30. Powód: Kris
KoXiS jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-06-2008, 20:44   #47
Sqrwysyn
Użytkownik forum

Sqrwysyn's Avatar

Data dołączenia: 08 06 2008

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez KoXiS Pokaż post
@Tentotrix
Po meczu Polska Dania Leoś pyta sie Zurawskiego:
-Dlaczego nie strzeliles karnego?
Na to Zurawski:
-FOR MONEY!

Widac, ze interesujesz sie pilka nozna. Wiec zajmij sie tym na forum zwiazanym z tym sportem, a te opusc, bo dosc Cie mam i mysle, ze nie jako jedyny.

P.S. W cale Ci nie zabraniam tu pisac. (to tylko rada)
P.P.S. Nie udzielaj mi rad, bo ja swojego zdania nie przedstawilem.
P.P.P.S. Twoje zdanie jest w moim aspekcie strasznie idiotyczne
P.P.P.P.S. Ten zart to taka wzmianka/ciekawostka nic wiecej
a ja mam dość Ciebie, bo pokazujesz jacy wszyscy są ŹLI, a ty jesteś pro ale jak narazie to do wybierania gnoju się nadajesz pozdro i poćwicz

moje zdanie nie tyczy się tylko tego postu, nic nie dajesz od siebie tylko narzekasz, a wg mnie to chłam/spam

@tylko mnie nie bij koxiarzu, dzivkarzu

Ostatnio edytowany przez Sqrwysyn - 09-06-2008 o 20:49.
Sqrwysyn jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-06-2008, 21:11   #48
Tentotrix
Użytkownik Forum

Tentotrix's Avatar

Domyślny

Cytuj:
-wystawiał zawsze podobny skład, nie robiąc co mecz zamiany 6 zawodnikow z podstawowego składu
-engel skupiał się na piłce, a nie why?for money, bo w tym przypadku to reklamowanie polskich banków jest w stylu spadającej i biedniejącej gwiazdy, klasy średniej[;

1)a wiesz po co robi sie zmiany zawodników?zeby przetestowac nowe ustawienia,taktyki,sprawdzic jak dany zawodnik sprawdza sie w polu a nie caly czas klepac jedno (i to jeszcze ponosząc same porażki)z tym samym skladem.Widać ze beenhakker probuje przynajmniej cos osiagnac z co tu duzo mowic ,nie najlepszymi piłkarzami..wiec to ze Engel nie zmienial zawodnikow akurat uznałbym za minus...
2) Taaa bo ty jakby ci zaproponowali np. 1 mln zł za powiedzenie glupiego "for money" w reklamie to bys odmówił bo to "w stylu spadajacej i biedniejacej gwiazdy klasy sredniej" yhyyy..jasne : )a to ze Engel nie wystepowal w reklamie bo nikt go nie chcial to juz nie jego "zasługa"

co do moich przykładow...hmm
Pokonaliśmy - po dobrym meczu - Portugalię, z którą jeszcze wywalczyliśmy remis na wyjeździe, dwukrotnie zremisowaliśmy z Serbią.
To wystarczyło, by zagrać na Euro2008.Nie uważam ,że Beenhakker jest 19389123 lepszy od engela , bo wsumie obaj nic takiego nie zrobili,ale chodzilo mi o to ze narzekasz na trenera , a zapewniam cie ze nie ma takiego ktory by Polske doprowadzil do tytulu mistrza : )

@KoXiS
nie bedzie riposty z moje strony bo bym musial nachylic sie baaardzo nisko zeby byc na twoim poziomie.

Ostatnio edytowany przez Tentotrix - 09-06-2008 o 21:15.
stary 09-06-2008, 22:25   #49
Sqrwysyn
Użytkownik forum

Sqrwysyn's Avatar

Domyślny

Cytuj:

Przykład: Marek Kondrat reklamuje banki - czy jest spadającą, biedniejącą gwiazdą klasy średniej? Nie, nie jest.

Mam do Ciebie pytanie, za kogo ty się uważasz (najwyższy z najwyższych?) ? Bo przeglądając to forum od 2004/05 z kilkumiesięcznymi przerwami ale do teraz, nigdy nie postawiłbym Cię na wyższym miejscu niż "średniak", czasami masz rację, potrafisz coś mądrego napisać ale większością swoich postów dajesz nam do zrozumienia kim jesteś, potrafisz wyśmiewać się z 10-14 latków bo tacy nie potrafią się obronić. W realu natomiast myślę, że nie jesteś bardzo lubiany, w końcu kto lubi osobę która dzień w dzień siedzi na forum dotyczącego takie gry jaką jest tibia... takich jak Ciebie należy ignorować, jesteś inną odmianą trola spamującego na forach albo masz rozdwojenie jaźni. I zachowujesz się w niektórych postach jak gej, zwłaszcza pisząc z dwoma twoimi koleżkami łóżkowymi, zapewne wiesz o kogo chodzi, może nawet będą Cię jeszcze bronić

Mądry jest ten kto będzie milczał zamiast odpowiadać na twoje głupie uwagi/posty. Nie zniży się do twojego poziomu.

@topic: ciekawe aczkolwiek z tymi kradzieżami to po dużej części prawda.

Ostatnio edytowany przez Sqrwysyn - 09-06-2008 o 22:32.
stary 09-06-2008, 22:51   #50
KoXiS
Użytkownik Forum

Smutny Kris

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sqrwysyn Pokaż post
a ja mam dość Ciebie, bo pokazujesz jacy wszyscy są ŹLI, a ty jesteś pro ale jak narazie to do wybierania gnoju się nadajesz pozdro i poćwicz

moje zdanie nie tyczy się tylko tego postu, nic nie dajesz od siebie tylko narzekasz, a wg mnie to chłam/spam

@tylko mnie nie bij koxiarzu, dzivkarzu
Ach, gnoj mowisz? To Twoj post wnosi wiele...Gdybys mial troche rozumu zauwazyl bys , ze odpowiadam spamem na spam i nie pokazuje jacy to wszyscy sa zli tylko ten idiota co sie tutaj madrkuje. Zreszta ten temat nie podlega dyskusji. Nieczgo nie rozumiesz, wiec gdybym mial okazje nie pobil bym Cie, bo nie bije mlodszych przykto mi. To, ze tego nierozumiesz swiadczy o tym, ze jestes dzieckiem. Nabijasz sie ze mnie prowokujac jestescie warci siebie Ty i ten co tak sie madrkuje. A co do nasmiewania sie z mojego nicku, to spojz na swoj? Wiesz co to znaczy "skurwysyn"? Zero szacunku dla rodzicow masz. Jestes zerem w tym momencie. Zauwazylem to wczesniej, ale nie chcialem tego poruszac, ale Ty jescze bezczelnie mnie pouczasz... Jestes niczym i totalnie bezczelny! Zastawno sie z czego sie nasmiewasz... A jesli ja nadaje sie do zbierania gnoju to jestem ciekaw do czego Ty sie nadajesz synku kurwy Moze bedziesz meska kurwa? Jak tradycja to tradycja

P.S. NIe wyzywam nikogo z Twojej rodziny tylko stwierdzam fakt co ja poradze, ze tak sie nazwales widocznie cos musi to znaczyc...

Ostatnio edytowany przez KoXiS - 09-06-2008 o 23:15. Powód: Kris
stary 09-06-2008, 22:53   #51
Etoric
Użytkownik Forum

Etoric's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Przykład: Marek Kondrat reklamuje banki - czy jest spadającą, biedniejącą gwiazdą klasy średniej? Nie, nie jest.

Mam do Ciebie pytanie, za kogo ty się uważasz (najwyższy z najwyższych?) ? Bo przeglądając to forum od 2004/05 z kilkumiesięcznymi przerwami ale do teraz, nigdy nie postawiłbym Cię na wyższym miejscu niż "średniak", czasami masz rację, potrafisz coś mądrego napisać ale większością swoich postów dajesz nam do zrozumienia kim jesteś, potrafisz wyśmiewać się z 10-14 latków bo tacy nie potrafią się obronić. W realu natomiast myślę, że nie jesteś bardzo lubiany, w końcu kto lubi osobę która dzień w dzień siedzi na forum dotyczącego takie gry jaką jest tibia... takich jak Ciebie należy ignorować, jesteś inną odmianą trola spamującego na forach albo masz rozdwojenie jaźni. I zachowujesz się w niektórych postach jak gej, zwłaszcza pisząc z dwoma twoimi koleżkami łóżkowymi, zapewne wiesz o kogo chodzi, może nawet będą Cię jeszcze bronić

Mądry jest ten kto będzie milczał zamiast odpowiadać na twoje głupie uwagi/posty. Nie zniży się do twojego poziomu.

heh, jak mi masz zamiar opowiadać historie mojego życia to ustaw się w kolejce, bo doprawdy jest długa, a każdy z tych filozofów jest dużo lepszy od Ciebie.
Twój nick, twoja data dołączenia-skąd moge wiedziec, że nie jestes któryms z takich 12latkow, ktorego kiedys pojechalem, a teraz na nowym koncie sie mscisz?;[ co poradze, ze jestes za glupi zeby na forum utrzymac uzytkownika dluzej niz pol roku, bo po 3 tygodniach puszczaja ci nerwy i wyzywasz wszystko co sie rusza;]
Czy ja wiem czy jestem lubiany? Nie mam miliarda znajomych na gronie tak jak ty, ale ludzie na ktorych mi zalezy mnie lubia, a że jakiś padawan o nicku skurczysyn próbuje coś zawojować swoimi przemysleniami to jest tylko i wylacznie zabawne[;
Tak, teraz wybuchnij, nawyzywaj, wejdz na starych, bo i tak jutro dostaniesz pewnie bana za link do speedyshara, a pojutrze zalozysz kolejnego tym razem"tomka123" i będziesz wjezdzac na normalniejszych od ciebie ludzi[;

stary 09-06-2008, 22:59   #52
KoXiS
Użytkownik Forum

Pytanie Kris

Cytuj:
1)
@KoXiS
nie bedzie riposty z moje strony bo bym musial nachylic sie baaardzo nisko zeby byc na twoim poziomie.
Nie powiem, ze az tak nisko... Lecz pozowle sobie zauwazyc, ze ja pierwszy sie znizylem, zeby Ci przedstawic Twoja opinie z innej stron. Myslalem, ze chociaz cos zrozumiesz , a Ty widze nie...

btw. To nie wiem czym zaprezentowalem swoj poziom akurat tutaj niczym, bo jak juz wspomnialem odpowiadam pouczajac spamem spam
stary 09-06-2008, 23:06   #53
KoXiS
Użytkownik Forum

Domyślny Kris

Cytuj:

hehehe jak dal Topica zebym nie powiedzial, ze nic nie wnosi do tematu
Musze tutaj Ci cos powiedziec cwaniaczku To prawda "Lepiej milczec sprawiajac glupka niz sie odezwac i rozwiac wszelkie watpliwosc", ale Tentotrix je pierwszy rozwial, ja mu zwrocilem uwage, a Ty go bronisz. Mowisz o Etoricu, ze nie jest lubiany, ale to Tento~ pierwszy go zacytowal i on zaczal te dyskusje.

@Topic
Denne i malo prawdziwe
stary 09-06-2008, 23:17   #54
Draxunio
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 04 02 2008
Lokacja: 3miasto

Profesja: Rookstayer
Domyślny

Cytuj:
leo why? for money
świetny z niego trener
Wiesz.. on przynajmniej nas doprowadzil PO RAZ PIERWSZY do finałów Euro 2008 , a nie .. JANAS < ENGEL ?
Draxunio jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-06-2008, 23:18   #55
Tentotrix
Użytkownik Forum

Tentotrix's Avatar

Domyślny

@KoXiS
to jaki ty glupi jestes to poprostu brak slow..ale jak mam sie juz znizac to ok..
1) tym nicKieM ChICAiLAEeSS PokAAzzAAcCC JkAAii JEsSSTeSSS pr000? jak mozna pisac w taki "smerfowy sposob" a co dopiero nick taki robic i jeszcze koxis..nie ..zal..
2)jestes 20 druidem stojacym pod dp na Celescie (na pvp by cie na rooku zajechali O_O )
3)twoj podpis zostawie bez komentarza..Elo elo graj w zielone jestem cool yo!
ogolnie to no koment i idz sie schowaj
I NAUCZ SIE EDYTOWAC POSTY ! JA WIEM ZE TO WYMAGA IQ POWYZEJ 20 ALE POSTARAJ SIE !
@Etoric
czekam na riposte do mojej odpowiedzi poprzedniej : }

@co do Sqrwysyn
widac że jest 10000 inteligentniejszy niz ty ;o

Cytuj:
takich 12latkow, ktorego kiedys pojechalem, a teraz na nowym koncie sie mscisz?
ej nie rob tak nikomu , bo ja np. jakbys mi pojechal to bym sie zalamał,przez tydzien nie spał,nie pił,nie przyjmował pokarmów..az wkoncu by cos we mnie pękło i bym zrobił nowe konto i bym sie zemścił !!!!!!! a co !! : >

Ostatnio edytowany przez Tentotrix - 09-06-2008 o 23:41.
stary 09-06-2008, 23:25   #56
Sqrwysyn
Użytkownik forum

Sqrwysyn's Avatar

Domyślny

AHAHAHAHAH PROWOKACJA MI SIĘ UDAŁA! ZNIŻYLIŚCIE SIĘ PANOWIE! Słaby kontratak, nikłe argumenty.

Mój nick był specjalnie zrobiony aby sprowokowac takiego jednego idiotę z tego forum (nicku nie podam bo mam lepszy pomysł na niego), niestety po założeniu konta odechciało mi się go prowokować - w moim nicku nie ma słowa skurwysyn, zaznajomcie się z literą q, a może kiedyś się do czegoś nadacie. Liczyłem właśnie na coś z nickiem.

I nie mam żadnego konta na gronie czy nawet nk, aż wstyd zakładać. Nie jestem trendi bo mam takie serwisy łącznie z myspace'm w dupie. Myślałem, że znowu coś powiesz w stylu "Nadajesz się do krojenia chleba w lidlu (no bo sery i kiełbasy już były)", ale jak widać doskonały nie jestem i się przejechałem, może następnym razem się uda, jeśli w ogóle będzie.

Wystrzeliliście z tymi postami jak kamień z procy popędzany ogniem huahsuahs

Z tym nickiem to nie mogę Nie oceniaj ludzi po wyglądzie, oceniaj ich po nicku i avatarze Ja nie czepiałem się nicku ale podpisu - taki mały szczegół.

@Tentotrix uważaj bo podobno robią zrzutę na nożownika.

Nigdy nikomu, ani w rl, ani w internecie nie pojechałem po rodzicach i nigdy nikomu rodziców nie zwyzywam. Nigdy nie posiadałem tutaj konta bo do przeglądania serwisu nie było mi potrzebne, a do użerania się z dziećmi neo nie miałem siły bo podobno ostro kąsają swoimi żądłami i można się przekręcić.

jedno jest niestety pewne - Najgorzej jest być zapatrzonym w siebie, nie dostrzegać własnych błędów, co do zdania:

Cytuj:
ale i tak mi nigdy nie dorownasz i ja o tym wiem to mi wystarczy
owszem, bo nie muszę - każdy ma swój własny intelekt i powinien dążyć do własnego wewnętrznego szczęścia, tak samo ja bym mógł napisać ale to i tak będzie bez sensu, taka jakby pętla w programowaniu, co do 5 z polskiego śmiało powiem, że nie miałem w pierwszej klasie, w drugiej też nie ani w trzeciej, ale tak czy siak liczyć Ci się będzie matura i do niej się ucz najbardziej.

Cytuj:
Tylko sie nie dowiesz, bo tam sie nie dostaniesz.
Głupio by było iść drugi raz skoro w tym roku pisałem maturę i jedyne co mogłem zwalić to rozszerzoną matematykę, ale o tym się dowiemy po ogłoszeniu wyników. Możesz się cieszyć bo z polskiego na koniec miałem 3, jak widać po moich tekstach nie są one ładne stylistycznie, może nawet gdzieś popełniłem błędy ale moim marzeniem jest politechnika, i polski nie będzie się liczył mimo iż z matury ustnej 17/20 ale trafiłem na "lekką" komisję Motyw przemijania będzie mi się śnił do końca życia, to tylko miesiąc nauki

Ostatnio edytowany przez Sqrwysyn - 10-06-2008 o 00:01. Powód: Myślę, że tyle w tym temacie wystarczy haj iq lewele
stary 09-06-2008, 23:37   #57
KoXiS
Użytkownik Forum

Domyślny Kris

Tento~ Dziekuje Ci za ta laske.
Moj podpis jest jaki mi sie podoba nick tez nie ebde Ci opowiadal czemu taki, ale jesli chcecie tutaj mi do*****c, ze niby sie uwazam za tekigo "koksa to sie mylicie" nick z przypadku. Troche sie potlumaczylem, a co do editowania wiedzialem, ze sie doczepi. Po prostu nie przeczytalem tylko odrazu odpisywalem , ale zebys moj madralo kochaniutki spojrzal czasem na dol moich postow to bys wiedzial, ze umiem je edytowa, a teraz mi pogratuluj, bo mam iq wieksze niz 20 czyli jestem lepszy od Ciebie hueh po prostu
<Koxis>Tento~ Why
<tento>Co to znaczy
Ja w ogole bym mogl tyle napisac... I tak juz duzo napisalem... Prowokacja Ci sie udala nie ma co skusilem sie ale i tak mi nigdy nie dorownasz i ja o tym wiem to mi wystarczy

A teraz dobranoc, bo jutro do szkoly ide zrobic to o czym marzysz. Czyli wyciagnac z 4 na 5 ocene z polaka,a trudno jest 1LO Tylko sie nie dowiesz,bo tam sie nie dostaniesz.

Ostatnio edytowany przez KoXiS - 09-06-2008 o 23:40. Powód: Kris
stary 09-06-2008, 23:45   #58
Tentotrix
Użytkownik Forum

Tentotrix's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez KoXiS Pokaż post
Tento~ Dziekuje Ci za ta laske.
Moj podpis jest jaki mi sie podoba nick tez nie ebde Ci opowiadal czemu taki, ale jesli chcecie tutaj mi do*****c, ze niby sie uwazam za tekigo "koksa to sie mylicie" nick z przypadku. Troche sie potlumaczylem, a co do editowania wiedzialem, ze sie doczepi. Po prostu nie przeczytalem tylko odrazu odpisywalem , ale zebys moj madralo kochaniutki spojrzal czasem na dol moich postow to bys wiedzial, ze umiem je edytowa, a teraz mi pogratuluj, bo mam iq wieksze niz 20 czyli jestem lepszy od Ciebie hueh po prostu
<Koxis>Tento~ Why
<tento>Co to znaczy
Ja w ogole bym mogl tyle napisac... I tak juz duzo napisalem... Prowokacja Ci sie udala nie ma co skusilem sie ale i tak mi nigdy nie dorownasz i ja o tym wiem to mi wystarczy

A teraz dobranoc, bo jutro do szkoly ide zrobic to o czym marzysz. Czyli wyciagnac z 4 na 5 ocene z polaka,a trudno jest 1LO Tylko sie nie dowiesz,bo tam sie nie dostaniesz.
czyli tak jak myslalem brakuje juz argumentow do obrony to trzeba zaczać cisnać..tja idz spac i plx nie wtrącaj sie juz bo idiote z siebie robisz..ty i 1LO ? z polaka 5? haha ,albo masz jakas slepa i glucha nauczycielke albo ci sie to snilo... chłopie , 5 klasiści lepiej piszą od ciebie..przynajmniej potrafia juz argumentowac swoje opinie a nie bluzgac ..ehh : /

Ostatnio edytowany przez Tentotrix - 09-06-2008 o 23:46.
stary 09-06-2008, 23:46   #59
Neo_pl
Użytkownik Forum

Neo_pl's Avatar

Data dołączenia: 08 08 2005
Lokacja: Włocławek

Świat: Candia
Poziom: 60
Skille: 80/65
Poziom mag.: 15
Neo_pl ma numer GG 0002221
Domyślny

Bez kitu , te forum to już niżej upaść nie może. Tysiące osób które cisną sobie wzajemnie aby być fajnym/dowartosciowac sie/leczyc kompleksy itd......... Popularne stalo sie tez slowo ironia , bo przeciez jak ktos je napisze to juz jest fajny i sadzi ze drugiemu zaiponowal .
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Decade Pokaż post
Ruchanie zmarlych postow (necrofilia)?
Wskrzeszanie postow (necromancja)?
Ogromne forum ze zmarlymi postami (necropolia)?
Posty ktore moga summoonowac wiecej postów (Necromancerzy)?
ZANIM COKOLWIEK NAPISZESZ - WYSŁUCHAJ
Neo_pl jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-06-2008, 23:54   #60
Ok'rzes
Użytkownik Forum

Ok'rzes's Avatar

Data dołączenia: 07 08 2007
Lokacja: Jelenia Góra

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Paladin
Świat: Hiberna
Poziom: 10
Skille: 420
Poziom mag.: 10
Ok'rzes ma numer GG 6156548
Domyślny

Cytuj:

xD a Ty za dużo 1szej miłosci się naoglądałeś i teraz Artura cytujesz ;P
Ok'rzes jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania