![]() |
#4181 |
Zbanowany
Data dołączenia: 16 07 2007
|
![]() Ta Del Piero drewnem hahahah. Sam Materaca lekko polubiłem po finale na mś w 2006 roku i to , że jest lekko bez formy to nie tylko jego wina, pozatym jak schodził to nogę miał potem opatrzoną lodem.
Również cieszy mnie zwycięstwo Holendrów nad Włochami. Mam nadzieję, że z grupy wyjdą Holendrzy i Rumuni. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#4182 |
Zbanowany
Data dołączenia: 31 12 2007
|
![]() Po dwóch meczach:
Ukryty tekst:
Po czterech meczach: Ukryty tekst:
Po sześciu meczach: GK: Cech DEF:Cetin Pepe Rozehnal Van Bronckhorst (Simunic) MID:Ronaldo Barnetta Sneijder Meireles (Toulalan) ATK:Van Nistelrooy Podolski (Olic) @Legenda niebieski - Czechy (2/0) różowy - Szwajcaria (1/0) czerwony - Portugalia (3/0) czarny - Turcja (1/0) brązowy - Niemcy (1/0) zielony - Chorwacja (0/2) żółty - Austria (0/0) szary - Polska (0/0) ciemny pomarańczowy - Rumunia (0/0) ciemny fioletowy - Francja (0/1) seledynowy - Włochy (0/0) pomarańczowy - Holandia (3/0) ciemny oliwkowy - Grecja (/) morski - Hiszpania (/) jasny zielony - Szwecja (/) fioletowy - Rosja (/) (podstawowy skład/zawodnicy wykorzystywani w innym ustawieniu) Zawodnicy w (nawiasach) są wykorzystywani w formacjach innych niż klasyczne 4-4-2. Zawodnicy wyróżnieni kursywą nie są wykorzystywani w formacjach innych niż klasyczne 4-4-2. Zawodnicy wyróżnieni pogrubieniem utrzymali pozycje w składzie. Ostatnio edytowany przez Ditto - 10-06-2008 o 13:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4183 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
http://www.cardiffcityfc.premiumtv.c...325841,00.html No to teraz mamy genialną młodzież ![]()
![]() |
![]() |
#4184 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 31 12 2007
|
![]() Cytuj:
swoja droga dziwi mnie calkowity brak wloskich pilkarzy (chociazby pirlo...) w skladzie castrol prym wioda pilkarze portugalscy i holenderscy, a tuz za nimi czesi chorwaci wypadli niespodziewanie dobrze, a francuzi nadzwyczaj slabo cetin i barnetta swego rodzaju rewolucja xd @down ale kij w to? Ostatnio edytowany przez Ditto - 10-06-2008 o 14:36. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4185 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 11 2005
Lokacja: Wrocław
|
![]() genialna młodzież, taa... ciekawe ile ludzi to wychowankowie lub nawet anglicy?
![]() |
#4186 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Znaczy, Ramsey nie jest niby tam Anglikiem, ale z Wysp Brytyjskich pochodzi ;p
Ooh to be a Gooner. Ostatnio edytowany przez Yoh Asakura - 10-06-2008 o 14:55. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4187 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 12 2006
Lokacja: Oj,za spozywczym.
Stan: Niegrający
|
![]() w materazzim podoba mi sie styl gry i agresywność... pozatym jest jednym z najlepszych obroncow na swiecie, jak dla mnie, chociaz jest juz troche podstarzały... co nie zmienia faktu ze to bohater wlochow.... najpierw sprokurowal karnego, potem on sam strzelil bramke, sprowokowal zidana do headbanga, dzieki czemu zapewne wygrali, no i strzelil karnego...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4188 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 11 2005
Lokacja: Wrocław
|
![]() Materazzi BYL dobry, kto widział runde wiosenną w jego wykonaniu ten wie... wczoraj zagrał po prostu tragicznie
Del Piero drewno? Ho, ho sie usmiałem...
![]() |
#4189 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Subiektywnie patrząc: Materazzi to maderfaker, wstrętny i głupi prowokator...znienawidziłem go za MŚ 2006...ale teraz jakoś zacząłem go lubić. Może to dlatego, że gra w jednej drużynie ze Zlatanem ? ![]()
![]() |
![]() |
#4190 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2005
Lokacja: Old Trafford
![]() |
![]() Dla mnie Materazzi to s*****el, który nawet w 1/10 nie będzie takim piłkarzem jak Zidane, chociażby grał ze 100 lat. Wyzywając jego matkę i siostrę wyprowadził Zizou z równowagi i zasłużenie dostał tors. Nawet honoru nie miał się by podnieść, tylko leżał jak pizda i udawał, że nie wiadomo co mu się stało.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4191 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2008
Lokacja: Kalisz
Imię: Pan Fayter
Profesja: Elite Knight
Gildia: GoB~!~
![]() |
![]() Cytuj:
Gdyby patrzec na tylko to zdanie to mi bardziej opisuje prawie kazdy mecz z udzialem C.Ronaldo
temat roku http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=212441 Ostatnio edytowany przez Faytah - 10-06-2008 o 17:19. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4192 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() Można go nie lubić, ale to już kurwa jest z leksza przesada >.<
![]() |
![]() |
![]() |
#4193 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() No a to ze Materazzi symulowal to niby nie? Oczywiscie zasluzyl,ale dostal z banki mocno,padl odrazu nie po sekundzie czy ilu jak niektorzy symulanci.Odnosnie przesady dostosowuje sie do rozmowcow (patrz symulowanie,drewno).
temat roku http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=212441 Ostatnio edytowany przez Faytah - 10-06-2008 o 17:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4194 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() Co Ty pierdolisz?
![]() |
![]() |
![]() |
#4195 | ||
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Moze bys zrozumial gdybys czytal posty na ktore odpowiadalem
a) "Materazzi to jest kurcze drewno koleś powinien skończyć już z ME, dobrze, że Juventus nie zakupił też Barzagliego. Ogólnie super widowisko!!!" by Articuno - jako ze Materazzi drewnem nie jest odpowiedzialem w podobnym tonie b) Cytuj:
c) Cytuj:
Teraz rozumiesz co p'dole,co mialem na celu czy znowu bede musial wszystko co napisalem rozlozyc na czynniki pierwsze -,-'? wracjac do tematu a odchodzac od flame'u zawodnikow lubianych i tych mniej~ Villa pokazal klase,wiedzialem ze jest znakomity,ale w tym meczu zagral swietnie,podoba mi sie to ze ma chlodna glowe i wie co moze najlepszego zrobic z pilka w kazdej sytuacji.Cesc troche ponizej oczekiwan,jednakze podanie gdy Villa strzelil na 3-0 fenomenalne.Osobosicie sadzilem ze Rosjanie beda trudniejsza barykada do pokonania.
temat roku http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=212441 Ostatnio edytowany przez Faytah - 10-06-2008 o 20:11. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4197 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Caly czas ma cos z kolanem i z tego co czytalem w mniejszym i wiekszym stopniu ten uraz mu bedzie towarzyszyl do konca kariery...oby wystapil
![]() |
![]() |
#4198 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2005
Lokacja: Old Trafford
![]() |
![]() Ale CR7 raczej nie wyzywa na boisku matek i sióstr piłkarzy od kurw, jak tamten kretyn z Mediolanu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4199 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 12 2006
Lokacja: Oj,za spozywczym.
Stan: Niegrający
|
![]() no i co z tego?? ty nigdy nikogo nie wyzywales??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4200 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 03 2008
Lokacja: Arendal (Norway)
Stan: Zbanowany
Profesja: Royal Paladin
Świat: Hiberna
Poziom: 41+
![]() |
![]() Piękny GOL! Ibrakadabra!
![]() I GOOOOOOL NUMER 2!
Makaveli in this... Killuminati, all through your body The blow's like a twelve gauge shotty Uh, feel me! And God said he should send his one begotten son to lead the wild into the ways of the man Follow me; eat my flesh, flesh and my flesh Tupac Amaru Shakur [1971-1996] Rest in Peace! Ostatnio edytowany przez Killuminati - 10-06-2008 o 22:20. |
![]() |
![]() |