![]() |
#4201 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2008
Lokacja: Kalisz
Imię: Pan Fayter
Profesja: Elite Knight
Gildia: GoB~!~
![]() |
![]() Cytuj:
topic* Zlote dziecko Szwecji i Pupil Morattiego sie popisal ![]() ![]() edit: 2-0 ;]
temat roku http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=212441 Ostatnio edytowany przez Faytah - 10-06-2008 o 22:19. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#4202 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2005
Lokacja: Old Trafford
![]() |
![]() wszystko ma swoje granice.
Cytuj:
Down: Wiesz co to znaczy ironia? Ostatnio edytowany przez Thomisson - 11-06-2008 o 08:40. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4203 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 12 2007
Lokacja: Wesoły i kolorowy świat Microsoftu
Stan: Niegrający
Profesja: Sorcerer
|
![]() Cytuj:
A i Hiszpania rosja 4:1 dla hispzanów hat-trick villi
![]() |
![]() |
#4204 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja to potrafię antycypować, nie ma co.
Gol piękny, Ibrahimović łapie rytm. Sporo nie grał, nie ma jeszcze sił na pełne 90 minut, ale już pokazuje klasę. Strach pomyśleć co będzie, gdy już odzyska 100% sprawność. Cytuj:
![]() |
![]() |
#4205 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2008
Lokacja: okolice Bełchatowa
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Teraz nie ma jeszcze co spekulować, ale po 1 kolejce fazy grupowej najlepiej zaprezentowały sie drużyny Holandii i Hiszpanii. Nie zdziwił bym się gdyby taki był finał. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4206 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 16 07 2007
|
![]() Cytuj:
Może Marco nie wiedział jak inaczej powiedzieć, że ZZ ma ładną siostrę? Może to taki komplement po Włosku a tu jeb dynia ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4207 |
Użytkownik Forum
|
![]() Co to za Mistrzostwo Świata, które zostało wywalczone w tak żałosny sposób. Nie wiem jak ty, ale dla mnie lepsze byłoby wicemistrzostwo, ale zdobyte uczciwie, fair, bez żadnego prowokowania, niż mistrzostwo, ale zdobyte w taki sposób. Bo zwycięstwo nie jest najważniejsze - liczy się jeszcze sposób, w jaki je osiągasz. A jeżeli jakaś reprezentacja nie ma umiejętności wystarczających do tego, by pokonać inną, to ucieka się do tak prostackich sztuczek.
![]() |
#4208 |
Zbanowany
Data dołączenia: 16 07 2007
|
![]() nie no Boże[*]. Jestem kibicem Realu fanem ZZ nigdy nie byłem ale szacunek dla niego mam. To mistrzostwo było zdobyte w 100% fair. Wszak nie każdy komu obrazisz rodzinę textem twoja stara nie załaduje Ci z dyńki.
Z tego co pamiętam to Francja dotarła do finału po błędach sędziego w meczu z Hiszpanią!co za żenada! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4210 |
Użytkownik Forum
|
![]() Różnica jest taka, że błędy sędziego były niezależne od Francji, nie mieli na nie wpływu. A Materazzi zrobił to z własnej woli.
![]() |
#4211 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 12 2006
Lokacja: Oj,za spozywczym.
|
![]() nie jest tez z gory powiedizane ze francja by wygrala
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4212 |
Zbanowany
Data dołączenia: 31 12 2007
|
![]() Po dwóch meczach:
Ukryty tekst:
Po czterech meczach: Ukryty tekst:
Po sześciu meczach: Ukryty tekst:
Po ośmiu meczach: GK: Cech DEF:Hansson Pepe Rozehnal Van Bronckhorst (Mellberg) MID:Ronaldo Fabregas Sneijder Meireles (Barnetta) ATK:Van Nistelrooy Villa (Podolski) @Legenda niebieski - Czechy (2/0) różowy - Szwajcaria (0/1) czerwony - Portugalia (3/0) czarny - Turcja (0/0) brązowy - Niemcy (0/1) zielony - Chorwacja (0/0) żółty - Austria (0/0) szary - Polska (0/0) ciemny pomarańczowy - Rumunia (0/0) ciemny fioletowy - Francja (0/0) seledynowy - Włochy (0/0) pomarańczowy - Holandia (3/0) ciemny oliwkowy - Grecja (0/0) morski - Hiszpania (2/1) jasny zielony - Szwecja (1/1) fioletowy - Rosja (0/0) (podstawowy skład/zawodnicy wykorzystywani w innym ustawieniu) Zawodnicy w (nawiasach) są wykorzystywani w formacjach innych niż klasyczne 4-4-2. Zawodnicy wyróżnieni kursywą nie są wykorzystywani w formacjach innych niż klasyczne 4-4-2. Zawodnicy wyróżnieni pogrubieniem utrzymali pozycje w składzie. @@@ Mam zamiar spisywać to do końca mistrzostw ![]() Ostatnio edytowany przez Ditto - 11-06-2008 o 15:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4213 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 11 2005
Lokacja: Wrocław
|
![]() Masz swojego Rozenhala, ahaha, kapitalnie sie zachował przy bramce Deco...
![]() |
#4214 |
Zbanowany
Data dołączenia: 31 12 2007
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4215 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 11 2005
Lokacja: Wrocław
|
![]() Co chciał zrobić pan szwajcarski bramkarz?
![]() |
#4216 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2005
Lokacja: Krosno
Imię: Seecinha
Świat: Astera
Poziom: 123
![]() ![]() |
![]() Nie wiem co chciał zrobić, ale dziwnie się zachował
![]() stawiałem na 1:1 i nie wiele się pomyliłem ![]() Adam Ledwoń - były reprezentant Polski nie żyje. Smutne to jak ludzie odbierają sobie życie.. nie rozumiem tego. Chyba był nawet w studio Polsatu przed meczem Polska-Niemcy, nie? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4217 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 04 2008
|
![]() Selekcjoner piłkarskiej reprezentacji Portugalii Luis Felipe Scolari zostanie nowym trenerem Chelsea Londyn - poinformowano na stronie internetowej klubu. Funkcję obejmie 1 lipca.
Klub zamieścił komunikat po wygranym przez Portugalię meczu z Czechami (3:1). Podkreślono w nim, że kolejne informacje pojawią się dopiero po zakończeniu turnieju finałowego ME. 59-letni Scolari zastąpił Avrama Granta, który został zwolniony. Chelsea w poprzednim sezonie zajęła drugie miejsce w lidze - za Manchesterem United. Uległa również Manchesterowi w finale Ligi Mistrzów. Brazylijczyk prowadzi Portugalię od 2003 roku. Rok wcześniej zdobył z reprezentacją Brazylii mistrzostwo świata w Korei Południowej i Japonii. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4218 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Bags Paladin
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Dark Imperium,Envyy
Świat: Candia,Nerana
Poziom: 270
![]() |
![]() Adam Ledwoń[*]
tragiczne te euro dla Polski ![]() Adam popełnił samobójstwo prawdopodobnie się powiesił ale to nie pewne źródło |
![]() |
![]() |
![]() |
#4219 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2008
|
![]() Adam Ledwoń nie żyje
"Były reprezentant Polski Adam Ledwoń nie żyje. 34-letni obrońca, występujący w ostatnim sezonie w Austrii Kaernten popełnił samobójstwo we własnym domu w Klagenfurcie." "Informację o śmierci Ledwonia potwierdził mieszkający w Austrii Kazimierz Sidorczuk. Zawodnik od dawna miał problemy rodzinne. Czasami mieszkał z żoną i dwoma synami, czasami sam. Uchodził za osobę o impulsywnym charakterze, podejmującą decyzje po wpływem emocji. Dzień przed samobójczą śmiercią zadzwonił do kolegi i powiedział: Mariola odeszła, idę się wieszać... Nikt jednak nie brał tych słów poważnie." "Adam Ledwoń rozegrał w reprezentacji Polski 18 spotkań i strzelił jednego gola. był wychowankiem klubu Małapanew Ozimek. W polskiej lidze największe sukcesy odnosił z GKS Katowice. W 1998 roku trafił do czołowego klubu ligi niemieckiej - Bayeru Leverkusen. Nie wywalczył tam miejsca w podstawowym składzie i po dwóch latach przeniósł się do drugoligowej wówczas Fortuny Kolonia." Sport.pl |
![]() |
![]() |
![]() |
#4220 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2006
Lokacja: Warszawa
Wpisy bloga: 3
Świat: Calmera
![]() |
![]() http://sport.onet.pl/0,1264200,1767761,wiadomosc.html