|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
Pokaż wyniki sondy: Kto wygra POLSKA-NIEMCY | |||
Polska wygra!!! JUPI!!! |
![]() ![]() ![]() ![]() |
44 | 50.00% |
Niemcy wygrają (UUUUU) BLE!!! |
31 | 35.23% |
REMIS |
13 | 14.77% |
Głosujących: 88. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#162 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2004
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Zaraz zemdleje, nie po to 92 minuty namiętnie kibicowałem zęby doświadczyć tego czego doświadczyłem przed chwilą, całkowity niesmak teraz mam do sędziego oraz organizatorów. Atmosfera na rynku w Tarnowie była super aż do 92 minuty...
PS: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=382267369 Ostatnio edytowany przez Racon - 12-06-2008 o 23:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#163 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2008
Lokacja: Słupsk
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Jake Corki
Profesja: Paladin
Świat: Guardia
Poziom: 44
Skille: 80/67
Poziom mag.: 13
|
![]() hehe.fajna fota.wszyscy zalamani.ten sędzia dlugo nie pożyje
![]() ![]() ![]()
![]() |
#164 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() NAJLEPSZY BRAMKARZ NA EURO 2008 ARTUR BORUC! Gdybyśmy mieli chujowego bramkarza było by 5:1 Dla nich. Ogólnie POLSKA! A SĘDZIA CHUJ!
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#165 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2008
Lokacja: Słupsk
Imię: Jake Corki
Profesja: Paladin
Świat: Guardia
Poziom: 44
Skille: 80/67
Poziom mag.: 13
|
![]() teraz patrzcie na polsacie czy byl karny czy nie(bo nie bylo)
![]() |
#166 |
Użytkownik Forum
|
![]() Masz rację, gdyby nie te cuda co Boruc wyprawiał, to Polska przedupiłaby 5:0 XD
![]() |
![]() |
#167 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 04 2007
Lokacja: Sosnowiec
Imię: Vile Mage
Profesja: Elder Druid
Świat: Celesta
Poziom: 60+
|
![]() Karny... za co? Hmm... W każdym meczu takich sytuacji pełno i nie ma karnych...
Sędzia może dostał "parę euro"... Roger,Boruc Dziękujemy WAM
Moje miasto tylko graniczy ze śląskim Moje miasto leży w Zagłębiu Dąbrowskim ![]() Takich Braci Się Nie Traci Opcja "Szukaj" Jedyna miłość która nigdy mnie nie zdradzi To miłość do tych barw Zagłębie Sosnowiec ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#168 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2007
Lokacja: Lublin
Stan: Początkujący
Imię: Ethanamoz Lothardan
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Infernal Nightmares
Świat: Nerana
Poziom: 213
Skille: 17/29
Poziom mag.: 82
|
![]() hmm nie chwalcie Rogera on nie jest Bogiem -.- fakt zagrał dobry mecz pare razy pokazał ciekawy trick ale paru innych zawodników również zasługuje na pochwały np Saganowski który asystował przy bramce {bo to on załatwił najtrudniejszą robotę + Smolarek (bo to chyba on podał Saganowskiemu)} wiesz w 11metorą stodołę z odległości 3metrów to trafiłby nawet kompletny AMATOR wiec nieuczciwe jest zachwalanie Rogera jedynie za to że strzelił tę bramkę
![]() nvm co sie stało to się nieodstanie cóż, płakać sie chce bo Polska na 95% wraca do domu |
![]() |
![]() |
![]() |
#169 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Bialystok
Stan: Niegrający
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
|
![]() Karnego nie powinno byc, ale tak samo bramka dla nas nie powinna zostac uznana. I tak, gdyby nie Boruc dostalibysmy ladnie po pupie. Remis raczej zasluzony dla obu druzyn.
![]() |
#170 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 12 2005
Lokacja: Hajnówka xd
Profesja: Knight
Świat: Iridia/Xerena
|
![]() Jestem zawiedzony fatalną grą Polaków... powinni przegrać, remis nie jest wynikiem sprawiedliwym, gdyby Boruc nie był w tak dobrej dyspozycji... Szkoda, że na dużych imprezach nie potrafimy się pokazać.
![]() |
#171 |
Zbanowany
Data dołączenia: 08 06 2008
![]() |
![]() Sedzia mial pelne prawo podyktowac karnego. Nauczcie sie dzieci, ze a) to nie FIFA, b) tu nie ma powtorek telewizyjnych.
Ale to mentalnosc polskiego "kibica" - jak cos nie wyjdzie, to winni sa wszyscy wokol - od sedziego, przez kibicow, po zawodnikow druzyny przeciwnej (bo po co oni strzelali?). I wszedzie korupcja, sodomia i gomoria! I oczywiscie brawa dla Boruca - zagral chyba mecz zycia. Szkoda tylko, ze nie wybronil tego najwazniejszego strzalu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#172 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Jest mi naprawdę trudno zrozumieć tego karnego. I pamiętaj, nie zawsze musisz byc buntownikiem i być na przekór wszystkim.
![]() |
![]() |
#173 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2007
Lokacja: Lublin
Stan: Początkujący
Imię: Ethanamoz Lothardan
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Infernal Nightmares
Świat: Nerana
Poziom: 213
Skille: 17/29
Poziom mag.: 82
|
![]() Obaj macie po części rację. Oczywiste jest to że karnego nie było, nikt na ten temat nawet nie dyskutuje bo to jest JASNE. Ale niemożna też obwiniać innych o swoją porażkę, Polacy jeśli chcieli wyjść z grupy powinni zagrać na całego, strzelić ze 3 bramki, BYĆ NAPRAWDĘ DUŻO LEPSZYM ZESPOŁEM, wtedy żaden sędzia nic by nam nie mógł zabrać. Cóż nie liczmy na szczęście, lepiej polegać na swoich umiejętnościach.
Też jestem zły na sędziego i najchętniej bym mu jaja urwał ale nie ma co gadać o jakichś wielkich łapówkach i sędziowaniu dla gospodarzy... przecież Austria przegrała 1szy mecz w grupie z Chorwacją tez tylko przez rzut karny {którego przecież można było nie podyktować}, sędzia na pewno podjął błędna decyzję, czy było to celowe czy nie tego sie nigdy nie dowiemy. Ostatnio edytowany przez Ethanamoz - 13-06-2008 o 09:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#174 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2008
Lokacja: Y ten no.. niewiem
Imię: Tuptus Pogromca
Profesja: Royal Paladin
Świat: Pacera
Poziom: 42
Skille: 68/45
Poziom mag.: 11
|
![]() Ten z austri co popchnoł Bąka powinien dostać czerwoną no ale sedziował webb no i wiadomo nic nie było. No ale jak już było kilka sekund do końca ten webb wznowił wolny no i zobaczył że nikt nie doskoczy to podyktował 11. Aż sie płakać chce.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#177 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2005
![]() |
![]() A było tak blisko ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#178 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2007
Lokacja: Gorzów Wlkp.
|
![]() A ja przed meczem obstawiałem 1:1...
![]() Chociaż rzeczywiście karny był niesprawiedliwy, to nie ma co płakać - i tak nie wyszlibyśmy z grupy :x Dziesiejsze mecze: Wochy:Rumunia 0:0 (jeśli Rumuni zagrają ofensywnie to dostaną) Holandia:Francja 2:1 (Francja już nie oleje meczu i podejdzie na 100% skoncentrowana; chociaż i tak Holandia wygra...) |
![]() |
![]() |
![]() |
#179 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#180 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2008
Lokacja: okolice Bełchatowa
![]() |
![]() Jeszcze może zdarzyć się cud i awansujemy(gorliwym katolikom polecam zacząć się modlić), stanie się tak jeśli pokonamy Chorwację, a Austria wygra z Niemcami. Na dodatek musimy zwyciężyć większym stosunkiem bramek niż Austria. Wbrew pozorom z Chorwatami mamy szanse. Spójrzmy na to inaczej, Chorwaci mają zapewniony awans z 1 miejsca, przed nimi ciężkie spotkania, dlatego właśnie wydaje mi się że ich trener wystawi bardziej rezerwowy skład. Da odpocząć kluczowym zawodnikom przed meczem ćwierćfinałowym i to jest nasza szansa
![]() btw. I tak nawet jak Niemcy przejdą dalej, to na ćwierćfinale i Portugalii skończy się ich przygoda na EURO ![]() |
![]() |
![]() |