|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2005
Lokacja: Ostrzeszów
Stan: Niegrający
Skille: 13/37
![]() |
![]() Ufo jest napewno.
|
![]() |
#22 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2007
Lokacja: Gorzów Wlkp.
|
![]() Cytuj:
![]() Ale wracająć do tematu, to chyba sataniści (na pewno ? ;p) i ich te "demony", albo wymysły narkomanów, to najmniej prawdopodobne rzeczy. Duchy tak samo, dlatego nie zgadzam się z niektórymi wyżej ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Jak ktoś chce, to duchy zobaczy. IMO brednie, ale skoro niektórych to bawi...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
|
![]() Co do Ufo(obcych) na pewno jest, nie ma takiej opcji, żeby w takim dużym wszechświecie nie było jakieś planety (oprócz ziemi) w której nie było by warunków do rozwinięcia się jakichś istot ;O
Ghost Techno: http://pl.youtube.com/watch?v=uGQuif...eature=related
![]() |
![]() |
#25 |
UnlimitedWarnWorks
Data dołączenia: 14 01 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Nie wierze w Boga, duchy, demony ani w latajace talerze.
Wierze natomiast w to, ze gdzies w wszechswiecie sa jakies formy zycia. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2007
Lokacja: u ciebie
Stan: Zbanowany
Profesja: Elite Knight
|
![]() Nie pamietacie ze odkryto nowa planete ktora ma wode i atmosfere? tylko jest w chuj daleko ale na bank cos tam zyje . A i to jest w naszej galaktyce ale galaktyk jest 39504905430594305943509430 i na kazdym moze byc przynajmniej po 2-3 planety z zyciem ;]
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2004
Lokacja: Uć
![]() |
![]() Ja identycznie do Tompiora, nie wierzę w boga czy inne istoty spirytystyczne
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2005
![]() |
![]() W jakieś demony to nie wierzę ale za to wierzę z zagadki ludzkości takie jak święty gral czy skarb templariuszy (wiem, że nie pasi do tematu). Jeśli chodzi o sprawę z UFO to ... jak najbardziej wierzę. To jest niemożliwe żebyśmy byli sami w kosmosie.
Ostatnio edytowany przez Duke Dran - 14-06-2008 o 12:03. Powód: literówka |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2006
![]() |
![]() Tylko w pozaziemskie formu życia.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Satyryk
Data dołączenia: 22 08 2005
Lokacja: Tu i tam
Wpisy bloga: 2
|
![]() Problem z życiem pozaziemskim nie polega na tym, że trudno o odpowiednie warunki na jego powstanie. Mimo to stwierdzenie, że "gdzieś tam musi istnieć życie" jest co najmniej wątpliwe. A to dlatego, że życie ma tą ciekawą tendencję do wymierania. Stąd nie pytałbym czy istnieje tam życie, ale kiedy istniało/będzie istnieć.
![]() |
#31 |
Moderator
Data dołączenia: 10 09 2005
|
![]() To, czy jesteśmy sami w kosmosie to jedno, a to, że nas Obcy odwiedzają, to co innego. Poza tym, ja bym nie był taki pewny, że gdzieś indziej też jest życie. Samoczynne powstanie żywego organizmu ze zbitki związków organicznych jest niezwykle mało prawdopodobne. Nie jestem oczywiście ekspertem, ale podejrzewam, że nawet w idealnych warunkach utrzymujących się przez miliony lat, zjawisko takie można by porównać do wyrzucenia monetą orła kilka tysięcy razy pod rząd. Oczywiście nie można wykluczać, że gdzieś indziej także wytworzyło się życie, ale też błędem jest imo zakładanie z góry, że na pewno nie jesteśmy sami w kosmosie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dofis
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Dark Dragons
Świat: Honera
Poziom: 35
Skille: 67/44
Poziom mag.: 12
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2007
Lokacja: l-wo
Imię: Kleczaj'ek
Gildia: Hardcory
Świat: co
Poziom: co
Skille: co
Poziom mag.: co
|
![]() ia mam demona w gacjah...
![]() 19:28 Sedzia Anna Maria Wesolowska [1]: Zostales oskarzony o masowe zabójstwa Warlocków. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2005
Lokacja: Silesia Inferior
Imię: Xevezq
Profesja: Knight
Gildia: Polish Nobility
Świat: Pacera
Poziom: 166
Skille: 96/90
Poziom mag.: 8
|
![]() Duchy w sensie, że takie które przychodzą po nocach i straszą? W takie nie. Ale wierzę w Boga, który w końcu jest swojego rodzaju duchem ;]
W życie na innych planetach wierzę, jest tyle planet (odkrytych kilka, ale dalej wg mnie są miliony), że na którejś musi ktoś żyć, bo przecież one nie są od parady, nie?xd Co do planet, to rozumiem to podobnie, jak Michos : P (nie przeczytałem tego wcześniej) W demony wierzę również.
Ostatnio edytowany przez domin3x - 15-06-2008 o 01:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 05 2008
Lokacja: Venore
Imię: XxXxXxXxXxXxXxX
Profesja: Elite Knight
Gildia: XxXxXxXxXxXxXxX
|
![]() A co myślicie o zdjęciach obcych np. na youtube gdzie jest filmik z sekcji zwłok obcego ;p jak myślicie czy te filmiki/zdjęcia są prawdziwe czy nie? Jeśli macie jakiś swój filmik który uważacie za prawdziwy to dajcie linka
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2008
Lokacja: polska(taka duża wieś)
Wpisy bloga: 1
Imię: twoja stara
Profesja: Sorcerer
Gildia: przyjaciele yetiego
Świat: ziemia
Poziom: 6
Skille: 6
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() jakby były prawdziwe to by chyba nie zamieszczali ich w necie... dlaczego? bo taką sekcję mogła by przeprowadzić tylko jakaś spora organizacja, a oni na pewno przewidzieli by skutki takiego nagrania(światowa panika, załamanie gospodarki światowej, itp...).
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() Zastanawia mnie, dlaczego większość z was wierzy w "UFO", bo "gdzieś musi istnieć życie". UFO to skrót od 'Unidentified Flying Object', po polsku - 'Niezidentyfikowany Obiekt Latający'. UFO może być równie dobrze ziemskiego pochodzenia (ot, jakiś prototypowy samolot, o którym nikt nie wie, i nie mogą go zidentyfikować). A hipotetyczni obcy nie muszą wcale być na tyle rozwinięci, by swoje obiekty latające mieć.
@down: o poprawność językową należy dbać.
Ostatnio edytowany przez Lasooch - 15-06-2008 o 11:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
//edit To nie poprawność językowa tylko zła interpretacja.
"Nie wolno się bać, strach zabija duszę[...]" "Choć droga jest bez końca, Pozornie bez znaczenia Mniemam, że mam powody, By drogi swej nie zmieniać." Ostatnio edytowany przez Vavi - 15-06-2008 o 12:42. |
|
![]() |
![]() |