![]() |
#61 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 01 2008
Lokacja: Gdańsk
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Kino Zakondix
Profesja: Elite Knight
Gildia: Fluffy Bunny ;***
Świat: Morgana
Poziom: 80
|
![]() Jeeeeee Uriza wszyscy czekamy na twoje słowa !
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#62 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 12 2007
Lokacja: Częstochowa :)
|
![]() Dziennikarz daj jakis wywiad fajny
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zgadzam sie z panem up
![]()
19:29 Sir Raseingam [33]: from polska i only remember the vodka :SS Siepa 22:29:32 zabijemy sie razem? oski 22:30:51 ja tam musze lvl w tibi ;p 23:17 Royal The King [89]: zwisa mi pol stolca z dupy 23:17 Tordon Styler [53]: ahsuehuas 23:17 Korust [61]: oi ;/ 23:17 Elinta Goth [127]: hahahahaha 23:17 Tordon Styler [53]: daj dotknac 23:17 Tordon Styler [53]: ;d |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2006
Świat: Azura
|
![]() wes w grez dopadnij SLiccerego i zrob z nim wywiad a potem przetlumacz, albo niech ktos ci przetlumaczy... nawet niech ci to fureyka umozliwi a osobiscie wolal bym zobaczec wywiad z Rogstahem czy kretynem dorlikiem
![]() |
#65 |
Chica mala
Data dołączenia: 01 10 2006
Lokacja: España
|
![]() Dziennikarz pewnie pracuje już, więc nie będzie wywiadów ;D
@up Poradzicie sobie sami^^. |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 05 2007
Lokacja: Stalówka
Stan: Zbanowany
Imię: Natiol akk Toksong
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: K@r@
|
![]() O kurwa ale ja tu dawno nie bylem
![]() Wracajac do pierwszego wywiadu: TRZY SLOWA ! JAAAAAAAA ZABILEM IMPERKA <hahaha> ![]() "To jest dal wszystkich pięknych kobiet, dla tych co maja prawdziwa miłość w sobie" Ostatnio edytowany przez MatiStw - 15-06-2008 o 19:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Użytkownik Forum
|
![]() zarąbiście, że są te wywiady. Takim frajerom jak ten nade mną można na luzie wklejać cytaty....
"kiedys zapewne rowniez nie bylo tyle oszustow, zlodzieji i boterow jak kiedys. Co o tym sadzisz? starasz sie ich zwalczyc? tez nie bylo rozowo, bo jednak polowa tych annihilatorow na macro byla robiona. Ale zmienilo sie to, ze kiedys to byl wstyd byc boterem.Teraz nie byc boterem to to samo co byc idiota. Jesli chodzi o zwalczanie, kiedys polowalem na boterow...... ale teraz mi przeszlo, bo nie chce rzadzic na tym swiecie, a robienie porzadku mieczem, to wtracanie sie do rzadzenia wkurzaja mnie, ale trudno, jak ktos lubi upraszczac i tak prosta gre jego sprawa. Tylko zal, jak potem sie nazywa pro-playerem" Flame on nie zabiles mnie osiolku, bez bota bys sie podetrzec nie potrafił.... sorry innych za dość ostre sformulowanie, ale takie matoły mnie wpieniają. Flame off. Ostatnio edytowany przez Imperek - 16-06-2008 o 00:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Profesja: Elite Knight
Poziom: 150
|
![]() Problem w tym że nie jesteś w stanie mu tego wytłumaczyć, on Ci powie ze nie miał bota i jest mega pro mastah albo powie że go używa tak samo jak inni. Wyjaśnianie takich spraw to studnia bez dna...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Użytkownik Forum
|
![]() nie chodzi o to, zeby tlumaczyc, ale nie chce zeby sie niosla plotka, ze byl w stanie mnie zdjac, bo nie byl. Jest tylko jednym marnym trybikiem, ktory potrafi wlaczyc program.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 03 2007
![]() |
![]() Wiem ze off topa robie ale mam pytanko , czy Russel miał kiedyś hacka ? bo na erig.net pisze że :
- 09 Oct 2007 +2,584,466 21 147 a obecnie ma lvl 137 , to pomyłka na erigu czy miał hacka ?. Sorry za off topa
![]() |
#71 |
Zbanowany
|
![]() Impershable a czy to wazne jak cie sciagnelismy?
![]() ![]() ![]() Jun 15 2007, Killed Imperek at Level 94 by FREDI DURON Prawda normalna kontra policyjna, prawda normalna jest nieco inna ![]() PS. PADŁEŚ ZA MOJE PIENIĄDZE ![]() Ostatnio edytowany przez MatiStw - 16-06-2008 o 11:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2008
Lokacja: Morgana
Stan: Usunięty
|
![]() Sam se zbił pare lvli, hacka nie miał ; )
![]() |
#73 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 12 2007
Lokacja: Częstochowa :)
|
![]() Pewnie z milosci hueheuheueheu
|
![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Zamknij się i szczytuj z okazji kanciarstwa gdzie indziej. Nawet przy "prawdzie normalnej" złodzieje i kanciarze nie chełpią się z tego co robią publicznie, nawet w tibii (jeszcze... jak widac pierwsze dupki wyrastają). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 01 2008
Lokacja: Krk
Stan: Niegrający
Imię: Sir Aravras/Ed Shot
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Cytuj:
Ale fakt faktem Imperek padłeś od niego ( bota ) to nie wstyd w końcu, a on może sie pochwalić bo mało kto tego dokonał i jest to twoją oczywistą zasługą. @ Rakkev-Fredi Duron ?? Kojarze nicka ale lata temu....znałes protossa albo asilvado ?? Ostatnio edytowany przez SirAravras - 17-06-2008 o 08:21. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76 | |
Zbanowany
|
![]() @Imperek
Weź koleś już skończ pi****lić bo sie pogrążasz... Wytłumacz mi co chcesz powiedzieć przez BANDĘ FRAJERÓW I NIEUDACZNIKÓW??? ![]() ![]() Uważasz że jeżeli mieli byśmy wyłączonego bota (NG) to w tedy byś dał rade ![]() Zioomek padłeś przez swoje noobostwo, i nie tłumacz się. Co do twoich śmiesznych wypowiedzi związanych z zasadami gry, to ci mogę dać dobry przykład: czy ty sam jadąc samochodem przestrzegasz wszystkich przepisów? ![]() Jeśli uważasz że dał byś rade jak byśmy nie używali bota to zapytaj Shejqa czy wypuścił by cię trapa ![]() Cytuj:
![]() I pamiętaj "każdy orze jak może" ![]() Ostatnio edytowany przez MatiStw - 17-06-2008 o 15:36. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Użytkownik Forum
|
![]() Stoi przede mną (emocjonalne, ile masz lat to mnie średnio rusza) dziecko i się napina, że wygrało łamiąc zasady ... wiesz co, głupio mi że nad takim gównem w ogóle się zatrzymałem.
|
![]() |
![]() |