|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21301 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 04 2008
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Hunter of Blade
Profesja: Elite Knight
Gildia: Ellite Company
Świat: Harmonia
Poziom: 214
Skille: 96/90
Poziom mag.: 9
|
![]() @leciu
Co to mpa ?? XD |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#21302 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 03 2008
Lokacja: Allenstein
Imię: Rose Daredo
Profesja: Elder Druid
Gildia: Infinnity
Poziom: 201
Skille: 21/28
Poziom mag.: 82
|
![]() sam tego nie rozwale raczej? skoro heros dygal to nie bylo innego wyjscia.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21303 |
Użytkownik forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21304 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2005
Imię: Macarton
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Black Company
Poziom: 194
Skille: 109/94
Poziom mag.: 25
|
![]() che che che che close topic plzzzzzzzz
![]() jakis loot z bad demonzz ![]() 2h ![]() pozdro ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21305 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2008
Lokacja: Tarnów
Profesja: Knight
|
![]()
Kofffam żeszuff ![]() Unia Tarnów Speedway !! Ostatnio edytowany przez Gacolek_PL - 17-06-2008 o 20:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#21306 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21307 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 12 2007
Lokacja: Siewierz _/
Imię: Vanterior~
Gildia: Infinnity
Poziom: 220
Poziom mag.: 9
|
![]() ![]() znowu hard ;o |
![]() |
![]() |
![]() |
#21308 |
Guest
|
![]() Może mi ktoś podać link do takiej strony co pisze le kto gra dziennie miesiecznie itd
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21309 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 04 2008
Lokacja: Lublin
Świat: ;-)
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21311 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 04 2008
Lokacja: Bełchatów
Imię: Lepakan kurzy
Gildia: Royal Templars
Poziom: 100
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21312 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 06 2008
Lokacja: Łódź
Imię: Vatafion
Gildia: Earth promised
Poziom: 85
Skille: 83/81
Poziom mag.: 7
|
![]() @up
pskonejott.com Edit: ej nie spoźniłem sie : ( Ostatnio edytowany przez DeOne - 17-06-2008 o 21:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#21313 |
Guest
|
![]() dzia chłopaki :** chodziło mi o ta http://www.pskonejott.com/otc_display.php
;D! Ostatnio edytowany przez Kimios - 17-06-2008 o 21:45. |
![]() |
![]() |
#21314 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2008
|
![]() Musk plx?...
Nieno co ty Achon używa programu "Psześfjetlanje tipji" i widzi all potworki czy jest boss czy niema bossa... Herg to samo w ogóle all ruthless ma to!!! Dajesz wymyślajcie beszty z tej zazdrości ; d Zgraja matołów z roo na czele (mowa o ludziach co twierdzą, że Herg boci a Achon kupuje bossy) To forum schodzi na psy ; ( ; ( |
![]() |
![]() |
![]() |
#21315 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21316 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Warszawa!!!!!!! Posty: 78445
Imię: Don Kichot dwa
Gildia: Niechciani Nielubiani
Poziom: 170
|
![]() Bando skończonych kretynów dzieci Tibii hotkeyów, postaci z allegro, gp za prawdziwe(rl kasa bo możecie nie rozumieć), nie możecie pojąć że to co Wy piszecie jest zupełnie bez sensu. Jak Ruthless może kupować bossy, jakim k#&@^ jego mać cudem Heross który gra ciut ponad 2 lata może być lepszy od człowieka który gra ponad 6 lat? Może i Heross ma najwyższy lvl, skille i mlvl jako paladyn na Harmonii i w tym sensie może i jest najlepszy ale Herganon za to jest żywą legendą. Więc Roo i cała reszto debili skończcie już temat, idźcie spać bo już późno.
![]()
![]() |
#21317 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 07 2006
Imię: Yokeshi
Gildia: Jednoosobowa
Poziom: 140
Skille: 87/83
Poziom mag.: 8
|
![]() O.O o.o ja tez ja tez mam 163 jestem pro?
dzis koles ma 140 lvl jutro 180 on jest pro? dzis koles ma 193 jutro 240 moze on wymiata? nie no jak widze 119 rp co pyta sie mnie czy warto robic postmana, albo jak mi 60 ek mówi ze dl go juz nudza, jak widze 50 ms co wali prawie tak jak ja, i ma mniejsze waste na frostach, to to jest zajebista tibia ... jak zaczynalem grac na Isarce, jak widzialem 100+ ppl to na pvp bylo masakra wbic, 3-4 osoby na serwie o podobnym lvl, a teraz ?? ering 130 lvl min, top 500 to jaki 200+. Idziesz na dl, frosty 100 rp siedzi po 10h+ dziennie i nie ma strat. kiedys w teamie bylo strach isc a teraz pff, wiec jak slysze dzieci, co porobily Top profesje, albo co wbijaja tylko lvl, i mysla ze sa zajebiste to pozdro. jesli ktos mysli ze wbil w nowej tibi np. 163 lvl, ma kilka kk i sadzi ze to co osiagneli np. herg czy inni to nic, bo ktos tam szybciej expi, to najpierw porównaj czasy i pomysl czy kiedys tak latwo bylo wbic 200k expa 99% harmoni nie dorownuje Rut, co z tego ze lvl moze nie najwyzsze, ze teraz sa z latwoscia do pobicia, ale co wy kurwa porownujecie, teraz 200 wbije kazda pizda która ma czas, 0 umiejetnosci. Gracze starej daty to sa gracze a nie jakies noby z pod dp + pacc +10h+ dziennie na expie, co sie nawet nie odezwa bo "sry exp, musze wbic 300 expa jeszcze bo chce pobic achona" zal was i tej calej pro nowej tibi, szkoda ze nie ma jakiegos old serva, to sie przenosze odrazu ... Jak ktos powie ze jestem lizusem i chce byc Pro Kumplem Rut to pierdolcie sie to jest przyklad, ogulnie mowa tu o starych graczach, i wezcie stulcie pyski z tekstami typu " XXXXX [200+] on jest pizda bo od 40 lat nie expi, albo kurwa on tylko wbija 200 expa dziennie, jego rekord 2kk pff ja mam wiecej", tylko kiedy oni to osiagneli a kiedy wy wszyscy pro player. Zazdrosc boli, po was to widac najbardziej ... cos dla modka ![]()
01:45 ******** [86]: w jakim ty swoecie zyjesz 01:45 ******** [86]: ... 01:45 ******** [86]: nie lubisz miec stojacego wacka ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21318 |
Użytkownik Forum
|
![]() [quote=Basler;2120918]Może i Heross ma najwyższy lvl, skille i mlvl jako paladyn na Harmonii i w tym sensie może i jest najlepszy ale Herganon za to jest żywą legendą.
ZGADZAM SIE! Taki Roo mysli ze wylize dupe herossowi, bo ma 250+ lv i beda go lubiec ... Heross przy Herganonie to gowno ;<
;] 19:49 Pan kot [20]: szukam ekipy na desert questa szukam palladyna ,sorcera ,druida 19:49 Tribest [12]: ja bym poszedl ale niemam many • TibiaBR.com • Ostatnio edytowany przez Jamuesq - 17-06-2008 o 22:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#21319 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 07 2007
Imię: Aran Gala
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Pacera
Poziom: 110
Poziom mag.: 84
|
![]() mimo ze nie gram na tym serwie to po tym co pisze heross moge stwierdzic ze ten chlopak ma downa i podjare ze swojego "pró pg" na botach
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21320 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 05 2008
|
![]() oj Róó bro tu sie z Tobą nie zgodze
Dla mnie to Herg jest żywą legendą tego syfiastego świata jak całe rut tak tak liże im dupe<ironia> mimo , że nie gram w te pikselki ... elo |
![]() |
![]() |