|
|||||||
| Notki |
| Tawerna RPG Kliknij tutaj, aby zobaczyć tą grupę |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#1 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 07 2007
|
Witam, koledzy RPG'owcy. Otóż, ażeby utrzymać klimat w miejscach, gdzie być powinien, i żeby nie pojawiał się tam gdzie nie trzeba, uważam, iż nasze forum powinniśmy "Stagować". O to o co mi chodzi:
- [KLIMAT] - w temacie z tym dopiskiem, wszystkie posty powinny utrzymywać klimat, bez postów np. "Super, dawaj wykład" Albo coś takiego. - [BEZ KLIMATU] - Zwykły temat, gdzie piszemy posty normalne. Tematy bez tagów powinny być usuwane (te nowe) a posty odbiegające od Tagu, usuwane również. Sugeruję przyklejenie tematu i wprowadzenie zasad w życie. Ostatnio edytowany przez Dragon-Fly - 17-06-2008 o 15:18. Powód: literówki |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Książe Cieni
Data dołączenia: 03 06 2004
Lokacja: Suwałki / Wrocław
Stan: Na Emeryturze
Imię: Rothes Tavelon
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Tranquilibrium
Świat: Guardia
Poziom: 130
Skille: 22/29
Poziom mag.: 73
|
"Otagowałem" tak na szybkiego patrząc jedynie po tytułach.
Moderator grupy też powinien móc zmieniać nazwy, wystarczy dwukrotnie kliknąć na tytuł tematu...
|
|
#3 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 07 2007
|
Chciałbym tylko zauważyć, iż temat "Przedstaw się" Powinien posiadać tag "KLIMAT"
|
|
|
|
|
#5 |
|
Arbiter Elegantiarum
Data dołączenia: 10 01 2008
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Artanaro
Profesja: Knight
Świat: Menera/Nebula
Poziom: 45
Skille: ~70
Poziom mag.: 5
|
~BumP~
Proszę o ewentualnie tagowanie tematów w jakim systemie są, np. [DnD] (Dungeons and Dragons), [M:tG] (Magic: The Gathering) itd. |
|
|
|
|
#6 |
|
Kapłan Preclanski
Data dołączenia: 15 09 2006
Lokacja: Sosnowiec
|
Proponuje również tag [Multi-fusion] (z ang. Multi-połączenie, multi-mieszanka).
Odnosi się on do tematów, które nie są stworzone na podstawie jednego, konkretnego systemu, tylko "Gdzie pasuje, tam go użyje".
|