|
Notki |
Tajemnice Rookgaardu Wyspa początkujacych. Każdy tutaj zaczyna... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#81 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tak się zastanawiam...
Ten tutorial może niech jeszcze będzie, ludzie się odczepią prosząc "plixowato" i tym podobne o jakieś eq (bo dostaną coś na początek) lub przestaną padać jak ostatnie debile tylko nauczą się grać. Jednakże nic teraz nie zatrzyma plagi botów. 2 aktualizacje zniszczyły doszczętnie Rookgaard - addony i wyrównanie profesji. Była jeszcze trzecia, jednak wyleciało mi z głowy. Niestety nic nie powstrzyma tej plagi. Już przepadło. Chcę również zmieść nadzieje, że w nowych lochach dla 8 poziomów będą prawdopodobnie potwory, za które nie można zdobyć doświadczenia. Tak więc nie myślcie, że tam poexpicie (zwłaszcza, że będzie ostry tłok). @.hobnail A co z tymi, którzy po prostu mieli ochotę być rookstayerem bez żadnych celów (czyt: szpanowanie/pomaganie)? Ja na przykład wolę polegać na sobie nie patrząc na innych. Na pełne rezultaty proponuję poczekać na Test Serwer/Update, ponieważ na dzień dzisiejszy nie wszystko jest jasne.
![]() |
|
![]() |
#82 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2006
Wpisy bloga: 4
Imię: Ameriov Rookstayer
Profesja: Rookstayer
Gildia: Vampires
Świat: Isara
Poziom: 70
Skille: 96 Fish
|
![]() @Gofin
Dla wszystkich tutorów, ostatnim razem również był dla wszystkich... Z wyjątkiem tych, którzy zrobili test 3 dni przed TSem mając nadzieje, że sie załapią... Będą tam również Senatorzy i prawdopodobnie (co rzadko sie zdarza) kilku modów supported fansite. A co do tematu to wg. mnie i tak i tak zepsują naszą mała wysepke... Czy Cipsoft updatem, czy nowa fala pseudo rookerów chcąca grać na nowym terenie. Co za różnica kto... |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Dzisiejszą wypowiedź zacznę od tego że nie będę odpowiadał na posty typu "rookstayerzy do nooby, bo trapują żeby zdobyć mojego studded armora!" Bo to poniżej mojej godności.
Od siebie dodam tylko że od "upka dla knightow" nic nie może być już gorsze na Rookgaardzie, i może być tylko lepiej. Ogółem nie wiem co o tym myśleć Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 11 2007
Lokacja: Eee...
|
![]() Teraz ludzie będą robić noob-chary by wejść do piwnicy i zabrac ekwipunek, który później sprzedadzą na targu.
![]()
![]() |
#85 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Gofin
Gildia: Rook Balanced
Świat: Azura
Poziom: 24
Skille: 22/24
|
![]() Jest szansa, że nowi gracze, którzy zaczęli grać "bo kolega gra" po zobaczeniu grafiki Tibii zrezygnują. Tylko że teraz trafiają na Rookgaard, a po upie zrezygnują już na tutorialu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2007
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Od update to Lily będzie sprzedawała small health potions, a nie "druid na skale". Ciekawe co się z nim stanie?
![]() Czy jak ktoś będzie na test servie (chyba dobrze napisałam) mógłby wkleić screeny? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2006
Imię: Gofin
Gildia: Rook Balanced
Świat: Azura
Poziom: 24
Skille: 22/24
|
![]() Podpisuję się pod prośbą Anityyy. Jeżeli się okaże że chcą zlikwidować H. to trzeba szybko z nim pożegnalne focie strzelać ;P
|
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 01 2007
Lokacja: Bytom
Imię: Master Tusk
Gildia: Infernal Majesty
Świat: Eternia
Poziom: 2+
Skille: xx/xx
|
![]() Hear Mala (16:49)
mozna kupic ciastko Hear Mala (16:49) owocowe ze swieczka Hear Mala (16:49) na rooku Hear Mala (16:49) party cake Hear Mala (16:49) za 50 gp Lipa =-\ |
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2007
Stan: Na Emeryturze
|
![]() @up
Zgadzam się... Lipa z tym tortem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 01 2008
|
![]() Czy ja wiem.
Aż tak źle nie jest po tym up-date. Po zrobieniu początkowych questow jakie maja NPC dla ciebie dostajesz 2,5 lvl. Więc nie jest aż tak źle. Szybciej wyjdziesz przynajmniej. |
![]() |
![]() |
![]() |
#91 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 11 2005
Lokacja: Dolny Śląsk
Imię: Jarryn the Rookguardian
Świat: Inferna
Poziom: 31
|
![]() Popsuli Mino hell, wasp tower i rot hell (2 kratki w bardzo ważnych miejscach zamiast jednej)... Mało zawzięci już mogą zrezygnować z trapowania. Niestety, wprowadzili olbrzymie utrudnienia, ponieważ trzeba blokować większą ilością osób wejście do powstającego trapa. Jednak dla chcącego nic trudnego. Da się jeszcze trapować. Na szczęście jeszcze mało znany orc tower zostawili - nic nie zmieniali.
Przy mino hell trzeba wmyślić całkowicie inną technikę. Muszę zasiąść z kolegami i pokombinować ;p.
To jest tylko Wirtualny Świat pomieszany z rzeczywistością - więc wyluzuj ![]() Płacę 100K na rooku na Infernie dla osoby, teamu przez który zginę i zostanie to udokumentowane ss lub filmem. http://photobucket.com/albums/f156/J..._Rookguardian/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 07 2008
|
![]() Może ktoś zarzucić jakieś focie z rookgardu dla tych co nie grają w tibie? Mino Hell, wasp tower itd.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 01 2007
Lokacja: Bytom
Imię: Master Tusk
Gildia: Infernal Majesty
Świat: Eternia
Poziom: 2+
Skille: xx/xx
|
![]() Oczywiście, na Hyacinth tower są teraz schodki =-\
![]() Niby było wiadome, że prędzej czy później coś z tym zrobią, ale jednak odczuwam pewien niedosyt mimo, że tak częśto nie trapowałem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 07 2007
Lokacja: Piekne miasto na Mazurach
Stan: Niegrający
Imię: Dark Rock'stayer
Świat: Kyra
Poziom mag.: O
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2007
Lokacja: Białystok
Imię: Tocallo Herodes
Świat: Zanera
Poziom: 62
|
![]() Może byś do jasnej chole*y przestał spamować, jeżeli nic do tematów nie wnosisz?
Zobaczcie jak dziś wyglądała 1 strona z rana: ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 07 2007
Lokacja: Piekne miasto na Mazurach
Stan: Niegrający
Imię: Dark Rock'stayer
Świat: Kyra
Poziom mag.: O
|
![]() ta strona dalej tak wyglada do Az~ napisales cos madrego moze w...1 temacie chociaz i w to watpie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2005
Lokacja: Tarnowskie Góry Postów: 1002
Imię: Palek Koszalek
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Saint
Świat: Guardia