| 
 | |||||||
| Notki | 
| Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. | 
|  | 
|  | Opcje tematu | 
|  | #1 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 16 09 2007 Lokacja: Koszalin-Mega wieś Posty: 28 Stan: Na Emeryturze Imię: Nieważne Profesja: Paladin Gildia: ważne że dużo Świat: wiem Poziom: o Skille: tibi | Tyle mówi się o giant spiderach dla palla ale nigdzie nie mogę znalżesc poradnika. jest taki? jak nie to może zrobie   | 
|  |   | 
|  | 
|  | #2 | 
| Music addict Data dołączenia: 11 06 2007 Lokacja: Siemianowice Śl. Wiek: 34 Posty: 1,072 Stan: Na Emeryturze Imię: Zuzia Shadow Profesja: Elite Knight | Zrób przy okazji też dla knighta   . 
				__________________ Martka's last.fm | 
|  |   | 
|  | #3 | 
| Zbanowany Data dołączenia: 12 09 2006 Lokacja: Zabrze Wiek: 35 Posty: 979 Stan: Początkujący Imię: Leo Eloon Profesja: Elite Knight Gildia: Equimanthorn Świat: Nebula   | Moge ci Pomoc. Więc klikasz lewym klawiszem myszy na kratke koło giantycznego pajonka. Lewy to ten << Potem Klikasz Prawym klawiszem na Pajonka! Pajonk Jest Duzy wiec łatwo w niego trafić gdy już uda ci sie zaznaczyć atack musisz poczekać chwile aż pajonk umrze. Myśle ze pomogłem. Pozdrawiam. Lynx. | 
|  |   | 
|  | #4 | |
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 29 05 2004 Lokacja: New Jersey Wiek: 33 Posty: 532 Stan: Niegrający | Cytuj: 
 Klikasz na gs i uciekasz, tyle z poradnika, mysle ze na 45 lvl z bohami juz mozesz biegac na gs wczesniej wieksze ryzyko padniecia, skille 75 + i bedzie dobrze | |
|  |   | 
|  | #5 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 16 05 2007 Posty: 299 | mój kolega to na 30 bez Bohów latał   pomijając to że on na 16 z dragami się bawił(sam) Wkładasz bohy klikasz i biegasz wokół kamienia jakiegoś, aż GS padnie ^^ proste co nie xD? | 
|  |   | 
|  | #6 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 22 08 2007 Posty: 21 Stan: Aktywny Gracz Profesja: Knight   | Taka taktyka dobra na dragi, ale jak gs wrzuci haste bziiium bialy napis You Are Dead. | 
|  |   | 
|  | #7 | |
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 28 10 2007 Posty: 32 Stan: Aktywny Gracz Imię: Hutowska Bomba Profesja: Knight Świat: Secura Poziom: 17 Skille: 41/38 Poziom mag.: 2 | 1.dla knighta exp na nich jest nieopłacalny moim zdaniem ale niektóży muszą sami sie dowiedzieć jak szkoda uhów  -.- 2 Cytuj: 
 a) pisząc takie rzeczy czyjesz sie lepiej?? b) to twój tok myślenia czy tylko tak dla jaj to robisz?? c) tobie też takie poradniki musieli dawać bo nie wiedziałeś jak atakować?? 3.właśnie nie wiem czy sie śmiać czy płakać -.-... no na smoka to skutkuje ale jak ci gs da szybkosc to na jego 30lvl bez boh to se moze jedynie z 20 uhów zjechać -.- Ostatnio edytowany przez Wroneczki4 - 30-10-2007 o 00:41. | |
|  |   | 
|  | #8 | |
| Zbanowany Data dołączenia: 28 07 2007 Posty: 212 Stan: Na Emeryturze | Cytuj: 
 Dokladnie, co to za filozofia te gsy, bijesz i biegniesz przed siebie, jak masz lvl -60 facc to jak posci gs haste to uwazaj bo moze cie dogonic, jak pacc to utani hur i jedziesz dalej | |
|  |   | 
|  | #9 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 15 10 2007 Lokacja: Stravengard Posty: 51 Stan: Na Emeryturze Profesja: Elite Knight Gildia: Atari Crew Świat: Pythera Poziom: 40 Skille: 72/71 Poziom mag.: 5   | na 70 levelu z boszkami bez niczego zwiejesz przed giant spiderem ;] Najlepiej mieć blokera, chociaż 40 knighta ( albo nawet ek, bo exete res może walnąć w przypadku switcha ) z dobrym eq i skillami. Stoi sobie gs przy nim i dyma go.... Znaczy nie trafia xD  A my naszym pallkiem spokojnie, z nudów zabijamy tego dużego pajączka ;] Myślę, że sposób uciekania przed gsem ( każdy ) jest głupi. Bowiem gdy walnie haste a nie mamy pacca - uhj.... będzie bolało i na biało You Are Dead pisało... Najlepsza moim zdaniem tatyka to bloker + shooter ( ty ) | 
|  |   | 
|  | #10 | |
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 08 01 2007 Wiek: 36 Posty: 36 Stan: Aktywny Gracz Profesja: Elite Knight Poziom: 1~ | napisane przez Wroneczki4: Cytuj: 
 z dragami mogę się zgodzić ale z gs'em-nie, na 30 lvl bez boh to on ledwo co ucieknie gs'owi bez haste, a co tu mówić gdy gs rzuci haste... 
				__________________ Union, Honor, Loyalty, Aim to glory. Only heroes Win with difficulties This world. Something leave, Something come, You cant stop it You must fight... for Your life. Ostatnio edytowany przez Gorionek - 02-11-2007 o 14:22. | |
|  |   | 
|  | #11 | |
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 31 03 2007 Lokacja: Stalowa Wola Wiek: 38 Posty: 91 Stan: Aktywny Gracz Imię: Wiecznie Zapomniany Profesja: Knight Świat: Unitera Poziom: 45 Skille: 75/75 Poziom mag.: 5 | Cytuj: 
 << moje dane. Biegam na gski i nieźle na nich zarabiam, no ale jak to ktoś powiedział, tu się nigdy nie opłaca, bo to tibia.pl... Jakby wam schodził 1uh na demona to też mielibyście waste... najpierw pomyśl o innych, a potem pisz. 
				__________________ "This is 10% luck, 20% skill, 15% concentrated power of will, 5% pleasure, 50% pain and a 100% reason to remember the name." | |
|  |   | 
|  | #12 | |
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 23 05 2007 Posty: 946 Stan: Na Emeryturze Profesja: Elite Knight Świat: Celesta Poziom: 95+ Skille: 80/75 Poziom mag.: 7 | Cytuj: 
 Teamy wszystkie tez by sie przydaly -.- 
				__________________ ...Przeważnie, widać to po mnie wyraźnie... ...Otoczenie nie działa na mnie zakaźnie... To wroga sugestia, pożera cię jak bestia, Mów do serca bitu, bo tam jest amnestia. Paktofonika [Pfk Company] | |
|  |   | 
|  | #13 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 04 03 2007 Lokacja: Gdańsk Wiek: 34 Posty: 721 Stan: Na Emeryturze Profesja: Elite Knight Świat: Unitera Poziom: 175 | A ja expie sobei czasami na gsach i dobrze na tym wychodze..   ) | 
|  |   | 
|  | #14 | |
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 01 02 2008 Posty: 36 Stan: Aktywny Gracz Imię: Sila Madin Profesja: Druid Świat: Candia Poziom: 31 Poziom mag.: 33 | Cytuj: 

__________________  Ludzie się skończyły. Jedz dżem!   | |
|  |   | 
|  | #15 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 06 01 2008 Lokacja: ziemia>>europa>>polska>>radziejow>>moj dom>>krzeslo przed kompem Posty: 57 Stan: Aktywny Gracz Imię: xxxxxxxxxx Profesja: Master Sorcerer Świat: harmonia Poziom: xx Skille: xx Poziom mag.: xx | brawo archeologu... @down zauważyłes, że to temat z przed 7~miesięcy? Ostatnio edytowany przez knight-bertol - 22-06-2008 o 18:06. | 
|  |   | 
|  | #16 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 17 07 2007 Lokacja: Kraków Posty: 80 Stan: Aktywny Gracz Imię: Serovon Profesja: Elite Knight Gildia: Polish Vips Świat: Calmera Poziom: 60 Poziom mag.: 5 | http://tibia.org.pl/static/out/artyk...mi_radzic.html Po co go besztacie zamiast pomoc ?? Pozdro i milych huntow. @up: nie patrzylem na date... chcialem po prostu pomoc... 
				__________________ Dumni po zwycięstwie... Wierni po porażce... Ostatnio edytowany przez Union_Aqua - 24-06-2008 o 08:52. | 
|  |   |