![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2005
Poziom: 44
![]() |
![]() hex znowu mieszau;p
![]() 23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby 23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie 14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 11 2005
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
|
![]() http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=176845 temat już poruszany pod tym linkiem.
![]() sesef: 11,386 Points (Rank: #269,651) Join World Community Grid today! Twój komputer w służbie nauki - obliczenia rozproszone, pomóż znaleźć leki na różne choroby. Jak dołączyć do WCG dowiesz się pod tym linkiem: http://www.boincatpoland.org/wiki/Instrukcja_BOINC-WCG |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 05 2008
Lokacja: Płock
Profesja: Elder Druid
Świat: Secura/Pacera
Poziom: 500
|
![]() Daruj sobie co? Jakis idiota puscil plotke ze Avast jest zly a juz dzieciaki sie tym jaraja. Avast z ustawieniami domyslnymi jest bardzo czuly i dobrze. Sam mam kupionego Kasperskiego i NODa32 a i tak wole uzywac darmowego Avasta...
@Topic W tym pliku zostal podlozony najprawdopodobniej keylogger... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2007
Lokacja: ustka
Stan: Niegrający
|
![]() dobrze by było zeby ktos to zamknal.
dokladajac swoje 3 ojro, nie mozna stwierdzic ze cos jest zainfekowane na podstawie analizy 1-2 antywirusow. do tego trzeba kogos kto recznie zdeasembluje kod i przeprowadzi rekonstrukcje
![]() |
#7 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 18 06 2008
Lokacja: ciemnogrut
Imię: kruul pogromca rotwormuw
Gildia: wydupcona w kosmos - najleprza
Świat: rurznie kurwa
Poziom: ej
Skille: 13/38
Poziom mag.: !!
|
![]() Cytuj:
![]() plik ten sam, dopiero avast dodał do bazy danych tego keyopodobnego... pasowałoby do nich w końcu wysłać żeby sprawdzili czy ten plik to rzeczywiście keylogger... zauważyłem że h3x już nie jest w statystykach hahahaha Ostatnio edytowany przez Kruul - 26-06-2008 o 22:09. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 18 06 2008
Lokacja: ciemnogrut
Imię: kruul pogromca rotwormuw
Gildia: wydupcona w kosmos - najleprza
Świat: rurznie kurwa
Poziom: ej
Skille: 13/38
Poziom mag.: !!
|
![]() Cytuj:
Ja czekam aż wreszcie powstanie taka inicjatywa podobna do skanerów online które skanują większością dostępnych antywirusów na rynku. Pomyśl sobie jakbyś przeskanował komputer wszystkimi programami w trochę dłuższym czasie niż jednym, a wyniki były by bardziej efektywne niż tak jak teraz skanując jednym dowolnym programem. Ostatnio edytowany przez Kruul - 26-06-2008 o 22:59. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2007
|
![]() mam ten sam problem....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Manga & Anime
Data dołączenia: 25 01 2005
![]() |
![]() z calym szacunkiem do ciebie lecz teraz pieprzysz glupoty ze glowa mala ... i jesli uwazasz ze lepiej uzywac Afasta od kasperskiego to naprawde jestes specem
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Vadimq
Avast we wszystkim widzi wirusy, to nie żadna plotka. Kiedyś sam go używałem, myślałem, że to najlepszy antywir, ale co 2 plik, który chciałem pobrać był rzekomo zainfekowany... Pobierając ten sam plik przez kaspersky'ego, akurat dziwnym trafem nie miałem wirusa... Nie reklamuję i nie uważam "rzue kasperski jest najlebszy a awast nje"... Stwierdzam fakty.
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Szczerze mówiąc to jedynie mam pande, żebym wiedział co chce się podłączyć do internetu, używam mozilli i powiem wam, że nie potrzebuje żadnego antywira, no i na dobitke ściągam dużo plików. Ani razu nie miałem żadnego włama. Mając łeb a nie fiuta na karku można dać rade bez avastów czy kasperskyych, po prostu trzeba myśleć[;
@down nie ściągam niczego poza recami, których jeżeli są zbindowanymi keylogerami nie da się odpalić przez tibicam, wtf?////////
![]() 23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby 23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie 14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa Ostatnio edytowany przez Etoric - 27-06-2008 o 11:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2008
|
![]() Dla niektórych Panda jest może i dobrym antywirusem, ale dla mnie jej jedyną zaletą jest to, że nie spowalnia systemu. Wejdź sobie w co drugi film na tibia.pl- są to oczywiście keyloggery i ściągnij sobie, a następnie wejdź na www.virusscan.jotti.org i przeskanuj pliczek. Powodzenia!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2007
Lokacja: Gdańsk
Poziom: Wi
Skille: Ndsurfi
Poziom mag.: ng
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2007
|
![]() /up : No to faktycznie avast jest świetny, ale to co powinien robić robi źle...
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
|
![]() nod32 z 40.000 dniowa licencja > all nawet nie krzyczy, ze cos znajduje. ostatni format 8 miesiecy temu, zero wirusow jak do tej pory. puszcze skana co jakis czas i NIC. nic smiesznego mi sie z netem nie laczy, wpieprza mi 10mb ramu.
![]() |
#19 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Imię: Royal Michael
Profesja: Paladin
Świat: Silvera
Poziom: 66
Skille: 92/66
Poziom mag.: 17
|
![]() Cytuj:
@Do all co mysla ze nie maja zadnych infekcji Sciagnijcie sobie Spyware Doctor, zaktualizujcie i przeskanujcie ;]
"Gdy walczymy, możemy przegrać. Gdy nie walczymy, jesteśmy przegrani." Silvera WAR part #1 http://www.youtube.com/watch?v=QNDh0m7n9f0 Silvera WAR part #2 http://www.youtube.com/watch?v=-hJvilsCxKM |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() atak...ale atak na co? w jakim celu mieliby atakować gościa z kraju gdzie średnia krajowa to 3 pary dobrych butów na zachodzie;d?
![]() 23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby 23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie 14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa |
![]() |
![]() |