![]() |
#162 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Wsrod wspomnien Kolor oczu: niebieskoszare IQ:czasem mysle(...) xD
Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: Yy?
Skille: Zmienne
Poziom mag.: <3
![]() |
![]() @Vea: Brzmi troche z Elficka
4-5/10 @offtopic: Boze, ale powerposting @down: hmm hmm a jakby najpierw pierwszy post przeczytac? Tak trudno? Ostatnio edytowany przez Adolphus Elbragol - 30-12-2004 o 22:55. |
![]() |
![]() |
#163 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Pokoj
![]() |
![]() Nie bede sie rozwodzil nad kazdym nickiem, tylko napisze ogolnie:
Nicki typu "sledz w smietanie" itp., ktore szalenie czesto mozna spotkac w okolicach Carlin oraz na rooku to u mnie 0/10 Nicki o budowie spolgloska samogloska spolgloska samogloska itd. np Deresefe, to czesto pozostalosc po starym systemie losowych imion - ktos zrobil chara i potem zalozyl konto takie jak imie postaci Sa ksywki, ktore ktos ma w realu i potem przechodza one do netu, nicki typu: "gruby" itp. Nicki z cyferkami - wskazuja na brak inwencji, gdy okazalo sie, ze dany nick jest zajety. Tak a propos mala anegdota: mam znajomego w necie, jego nick to Grenadier. Dlaczego taki dziwny? Pewnego razu zakladal konto pocztowe. Ma na imie Krzysztof, wiec zangielszczyl imie na Kriss i dodawal rozne liczby i cyfry: rok urodzenia, wiek, rózne inne magiczne kombinacje cyferek, ale za każdym razem okazywało się, że dany nick jest zajęty. Po kilkunastu próbach wkurzył się i napisal Grenadier. Ku jego zaskoczeniu nick okazal się wolny ;].
*&&&**********&&&&&&**&&& &***&********&&****&&&***& *&***&******&&******&&&***& **&***&***&&&***&&***&&&***&***&&& ***&***&&&*&&***&&***&&*&***&&&***& ****&*******&&******&&***&*******& *****&*****& &&****&&*****&*****& ******&&&&&***&&&&&&*******&&&&& |
![]() |
![]() |
#164 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
Stan: Niegrający
|
![]() 9/10
marred brzmi świetnie i kojarzy się ze świętami - marred christmas!
#165 |
Rybzor to moja dzifka
|
![]() SuPeRMAN... hmmmz ;d Koajrzy sie troche ze sperman ;d nie no j/k Ogolnie nick nie zabardzo orginalny, jak by z serialu "superman" ale latwy do zapamietania i charakterystyczny
![]()
#166 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2004
Lokacja: Forgotten Realms
Stan: Tutor
Imię: Val'ndar
Profesja: Elite Knight
Gildia: Great Eagles
Świat: Eternia
![]() |
![]() Gewof - 8/10
Podobnie jak Dobo - krótki acz dokładny, a w dodatku tru ivul ;>
#167 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2003
|
![]() Adaras- to On wpadl na ten pomysl, zeby na te forum przeniesc ta zabawe, ktora cieszy sie nieprawdopodobna popularnoscia :>
Nick Adaras natomiast kojarzy sie z adidasem. Jest rowniez w miare oryginalny. Daje 5/10.
#169 |
http://tibiaspy.com
Data dołączenia: 22 07 2003
Lokacja: Opole / Głuchołazy
Stan: Na Emeryturze
Imię: Matkus
Profesja: Elder Druid
Gildia: Death Assassins
Świat: Secura
|
![]() @Kilka ostatnich postowiczów
Cfaniak - 5/10 - Mało orginalne, jakieś takie nie szczególne Vea - 6/10 - Jak już ktoś zauważył, nick brzmi elficko. Pasowało by do jakiejś oczytanej (przynajmniej w fantastyce) osoby, a jak jest, nie wiem, nie chce mi sie szukac postów ![]() ![]() Adolphus Elbragol - 3/10 - nie lubie długich nicków, trudno zapamiętac takie i trudno zwracać się do kogoś w ten sposób. Po za tym pierwszy element jest jakoś tak krzwo łacinizowany (czy jak to tam nazwać), drugi zaś zupełnie nie pasuje do pierwszego marred : 7/10 - w miarę orginalny, krótki, nie mam zarzutów, choć nie jest jakiś niewiadomo jaki wspaniały. SuPeRMAN : 3/10 - niezbyt orginalny, sugeruje jakieś uwielbienie siebie, dziwne formatowanie Adaras : 7/10 - patrz : marred sesaj : 6/10 - patrz : marred, choć kojazy mi się z sensajem (czy jak to się pisze, ale wiadomo, o kogo chodzi), czy to dobrze? nie wiem, ale... Z góry zaznaczam, że u mnie oceny 10/10 raczej nie zobaczycie ![]()
Najlepsza strona o Tibii - http://tibiaspy.com - jeśli nie znasz, to nie wiesz, co tracisz! Zarejestruj się na http://forum.tibiaspy.com - prowadź i oglądaj galerie, szukaj i udzielaj pomocy, rozmawiaj o Tibii i na każdy inny temat! Ostatnio edytowany przez MatKus - 31-12-2004 o 01:24. |
![]() |
![]() |
#170 |
Guest
|
![]() Mat(eusz)Kus(dalsza czesc nazwiska) - tak ja to widze
![]() Przyjemny dla ucha ![]() 8/10 |
![]() |
#171 |
Nikt ważny
|
![]() Lookost - 5/10 - mi tam o jedno "o" a dużo.
Matkus - 1/10 - ...nie!!! nie!!! to znaczy 10/10 naprawdę, miało być 10/10 przysięgam.. nie banuj plx!. oki koniec żartów. 8/10 wiem od czego to ale mi sięwybitnie kojarzy z "Matka" co nawet pasuje do funkcji jaką spełniasz na tibia.pl ![]() Vea - 8/10 - to naprawdę brzmi ajk elfickie imię a ja naprawdę lubię elfy ![]()
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! |
![]() |
![]() |
#172 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2004
Lokacja: Tam gdzie rosną bubki.
|
![]() Hege, z jakims bogiem mi sie kojarzy ;] 7/10
|
![]() |
![]() |
#173 |
eX Moderator
Data dołączenia: 29 07 2003
Lokacja: Castle Shop 1
Wpisy bloga: 1
Imię: Mighty Zaglada
Gildia: Dreamers
|
![]() She_devil - Nie lubie nicków z _ w środku, troche zagmatwany bo tłumacząc to by było ona diabeł? 5/10
Vea - Miłośnicy wiedźmina wiedzą o co chodzi ![]() Reasumując: nick nie orginalny 4/10. Dobrze, że nie nazwałaś się Cindi :O
#174 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2004
![]() |
![]() +oryginalność
+miło się kojarzy -"polskawy" -brak "ł" 7.5/10 |
![]() |
![]() |
#175 |
Guest
|
![]() mejlun
+smieszny +kojarzy mi sie z zulem +latwy do zapamietania -dziwny do wymowienia 7/10 |
![]() |
#176 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() Cytuj:
@Topic Mejlun Nie przyjemnie kojarzy mi się z "menel". Ale za to oryginalny. Hmm 7/10 EDIT: Gokufan Kojarzy mi się z "Fan Goku" --> Dragon Ball --> lubię to : ) --> mało oryginalne --> ale na 8/10 zasługuje Ostatnio edytowany przez Thero - 31-12-2004 o 10:08. |
|
![]() |
![]() |
#177 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2004
Lokacja: białystok
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Thero... - nick pasuje do jakiegos bohatera z warcrafta III. Mysle, ze pasuje najbardziej do fantasy.
|
![]() |
![]() |
#178 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2004
Lokacja: Moria
|
![]() Rankor- fajne i oryginalne 8/10
Thero - też fajne ale mniej oryginalne 7/10 |
![]() |
![]() |
#179 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2004
Lokacja: Bełchatów
Imię: Finez de'Cloud
Profesja: Knight
Świat: Guardia
Poziom: 85
Skille: 85/80
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Japa 4/10 japa kojarzy mi sie z japom czlowieka ale moze byc i gdzies jeszce to slyszalem moze w filmie jakims
|
![]() |
![]() |
#180 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 11 2004
Lokacja: Płock
![]() |
![]() Khan
+krutki +latwy do zapamietania +pasuje do avarta -hmmm.... Ocena: 9,9/10 |
![]() |