|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 06 2008
|
![]() Witam , jako ze ostatnio nie mam pomyslow na exp chce sie Was poradzic.
Mam 27 Elder Druta ( pacc jest ) z 25 mlev. Ostatnio expilem na scarabach i dragach , lecz po jakis 40 dragach jeden walnal combo ze zostalo mi tylko 2 hp wiec o maly wlos ded. Takze chcialbym poki co do 33 lvl nie expic na nich. Jakie macie propozycje ? |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 08 2007
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Harmonia
|
![]() 1.Maz przyklejony temat w dziale "Potwory" Tam ci każdy coś dobrego doradzi.
2.Jeżeli coś to może jakieś tomby. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zbanowany
Data dołączenia: 28 06 2008
Lokacja: Wery far tu de north
Stan: Początkujący
Profesja: Elite Knight
Gildia: hentnie cje poznam blirzej
Świat: Rurznie
Poziom: 500
Skille: durze
Poziom mag.: 54
|
![]() 27 drutem polecam expic w przyklejonym temacie
![]() Dziekuje ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 01 2008
Lokacja: ziemia>>europa>>polska>>radziejow>>moj dom>>krzeslo przed kompem
Imię: xxxxxxxxxx
Profesja: Master Sorcerer
Świat: harmonia
Poziom: xx
Skille: xx
Poziom mag.: xx
|
![]() PRZEKLEJONY TEMAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!
@topic stone tomb/mino darashia @down byłem tam dużo razy i 18 sorcem bez problemów -1 na mino czyściłem z exevo flam hur. Ostatnio edytowany przez knight-bertol - 29-06-2008 o 07:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2004
Lokacja: New Jersey
Stan: Niegrający
|
![]() Tak pewnie jeszcze w wand of decay na tomby? Na tombach bedzie ciezko jezeli nie bedziesz mial hailstorm rod wiec nie polecam. Mino darashia? To czasami bardziej niebezpiecznie niz dragi. Schodzisz na dol, wpada minoguard, kilka mino i juz ci przebijaja sie przez tarcze i idzie na armor.
j.w Jezeli nie byliscie na mino/tombach 27 druidem, nie piszcie. Polecam guardy i larvy, guardy z wand of decay + exori frigo/flam. Do 33 lvl, pozniej mozna juz dragi i tomby. Cytuj:
Moze i wyczysciles, ale bedziez mial waste, musisz sie caly czas leczyc i attakowac, a kasa na mansy/life ringi idzie, chyba ze wolisz czekac az ci sie mana odnowi. Ostatnio edytowany przez Skrzat - 29-06-2008 o 21:39. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zbanowany
Data dołączenia: 17 06 2007
Świat: Guardia
|
![]() po co drzecie ryje ze jest przyklejony temat skoro i tak dajecie mu odpowiedzi ?! -.-
@topic: najlepiej w przyklejonym expic @down A ten dalej swoje -.- Po jakiemu mam to jeszcze powiedziec? Po mongolsku?! Ostatnio edytowany przez Asunul - 29-06-2008 o 11:31. Powód: bo zupa była za słona |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wbij na Cyclopolis. Mówię ci świetny exp, jesteś zawsze na plus, a jeśli zrobisz lootbaga, to możesz być nawet do 3k na +. Chodzisz po całym -1, i wybijasz wszystko co się rusza. Jest jeden warunek: musisz się zaopatrzyć w bp stalagmitów. Bez tego czasem jest ciężko a używanie któregoś ze strików to waste. Opłaca się się ich używać tylko na arcanista aby szybciej ubić. Na -2 też możesz chodzić ale tu potrzebny będzie ci dwarfen ring na smithy. Spokojnie można tutaj level wbić w 2h lub mniej i jednocześnie będąć na +.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 05 2008
|
![]() Polecam ci Dc poziom -1 z Monkiem
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 03 2005
Profesja: Royal Paladin
Gildia: exclusive
Świat: Magera
Poziom: 129
Skille: 95/72
Poziom mag.: 21
|
![]() Cytuj:
![]() topic najlepszy exp w temacie ktory jest przyklejony ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2007
Lokacja: 3miasto, Gram: Soldat tibia.pl klan!
Wpisy bloga: 5
Stan: Niegrający
Imię: Edward The Matiz
Profesja: Elite Knight
Gildia: First Division
Świat: Pacera
Poziom: 63
Skille: 75/72
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() @up
HAhah ale śmieszne (żal) Ja expie moim 29ed - Próbuj Penisula Tomb (-5), Larvy (2h na lvl), roty lb (2,5h na lvl), od 33 tylko dragi i tombsy |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 04 2008
Lokacja: Gliwice
Stan: Na Emeryturze
Świat: Hiberna
![]() |
![]() a ja polecam Tar tomb -2 z monkiem (lub dwoma, ale jeden starcza), bic mozesz z roda od 13lvla, expilem tam do 37lvla sorcem wbijalem 1lvl dziennie, i bardzo duzo kasy, od 40lvla jak dobrze grasz i lurujesz to ancient scaraby
![]() @do wszystkich tych co odsylaja do przyklejonego to po co wg was jest to podforum? |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zbanowany
Data dołączenia: 17 06 2007
Świat: Guardia
|
![]() @up
to wg Ciebie po co zakladali tamten temat? @down ;o zrozumialem <brawo dla mnie ;D> Ostatnio edytowany przez Asunul - 29-06-2008 o 23:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2005
Lokacja: Silesia Inferior
Imię: Xevezq
Profesja: Knight
Gildia: Polish Nobility
Świat: Pacera
Poziom: 166
Skille: 96/90
Poziom mag.: 8
|
![]() Chcesz expić za pomocą druta, tak? Hmmm... Ja bym bardziej próbował jakąś ambitniejszą bronią - np avenger albo coś, a jak nie masz kasy to katana, która na ziemi leży. Bo takim drutem to hmm... szczura byś nie zabił chyba, co najwyżej może węża...
![]() |