Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Potwory

Notki

Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 30-06-2008, 09:14   #21
Wylansowany
Użytkownik Forum

Wylansowany's Avatar

Data dołączenia: 27 05 2007
Lokacja: Gorzów Wlkp.

Domyślny

Jesli chcesz naprawdę pg i lekko hardocorwe akcje, to polecam forbidden islands. Quary na Maladzie, czy Lich Hell na Ramoa (odmienia się?). Tylko weź tego swojego blokera i będzie OK.
Wylansowany jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 30-06-2008, 09:24   #22
malyjanek
Użytkownik Forum

malyjanek's Avatar

Data dołączenia: 02 03 2005

Profesja: Royal Paladin
Gildia: exclusive
Świat: Magera
Poziom: 129
Skille: 95/72
Poziom mag.: 21
Domyślny

Chcesz duzo expa?

Bierzesz SD i lecisz na Frost dragony.Hatchlingi bijesz z exori visa (lub co tam wolisz) a Frosty z SD.Jesli bedziesz mial szczescie to Ci sie nawet zwroci.Polecam do szybkiego expa jesli nie liczy sie dla Ciebie waste.
malyjanek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 30-06-2008, 20:21   #23
naiwny20
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 16 11 2007

Stan: Początkujący
Profesja: Knight
Poziom: 9
Skille: 69/69
Poziom mag.: 4
Domyślny

Witam
Zadaje tutaj pytanie bo widze ze cieszy sie dosyc duza popularnoscia ten temat a ze rowniez mam pytanie odnosnie ED mysle ze moze i znajdziecie chwile czasu aby mi pomoc
Sytuacja wyglada tak 53 ed mlvl 46 z eq softy albo bohy do tego mam full terra set ewentualnie moge pozyczyc full magma set
I tutaj pojawiaja sie pytania
Pierwsze pytanie to dosyc szybki exp, nieuzywajac przy tym sd (chwilowy dolek finansowy)
Drugie pytanie to gdzie najszybciej kase na tym ed zarobic tylko jakis inny pomysl niz darashia tower, myslalem o malym respie hero tam by moze bez potionow sie obeszlo bo resp dosyc wolny ?? ale nie wiem jak z lootem ktos to testowal ?? chodzi o resp x3 hero, ewentualnie jakies inne miejsce tylko nie robiac lootbagow z jakis mace etc tak jak na mino bo dwa razy dluzej schodzi sprzedanie tego niz zbieranie
I ostatnie pytanie najlepsze pg na tym lvlu oczywiscie z sd jesli chodzi o blokera z tym moze byc problem na obecna chwile ale jesli juz z blokerem to wybor miedzy 90 lvl (bardziej pewne tzn wiecej czasu) i z 150lvl (rzadko i tutaj musialo by byc mocne pg)
A i odrazu musze powiedziec ze jesli chodzi o venor dragon lair odpada

Pozdrawiam i dziekuje za wszystkie odpowiedzi

A co do tematu mysle ze skoro sam pytam duzo nie pomoge ale jak chcesz z waste tzn "sd style" na ancientach tzn na respie na zachod od ank kolo ~150k na godzine mozna wyciagnac i to spokojnie
stary 30-06-2008, 20:34   #24
Kleczajek
Użytkownik Forum

Kleczajek's Avatar

Data dołączenia: 25 04 2007
Lokacja: l-wo

Imię: Kleczaj'ek
Gildia: Hardcory
Świat: co
Poziom: co
Skille: co
Poziom mag.: co
Send a message via Skype™ to Kleczajek
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez naiwny20 Pokaż post
Witam
Zadaje tutaj pytanie bo widze ze cieszy sie dosyc duza popularnoscia ten temat a ze rowniez mam pytanie odnosnie ED mysle ze moze i znajdziecie chwile czasu aby mi pomoc
Sytuacja wyglada tak 53 ed mlvl 46 z eq softy albo bohy do tego mam full terra set ewentualnie moge pozyczyc full magma set
I tutaj pojawiaja sie pytania
Pierwsze pytanie to dosyc szybki exp, nieuzywajac przy tym sd (chwilowy dolek finansowy)
Drugie pytanie to gdzie najszybciej kase na tym ed zarobic tylko jakis inny pomysl niz darashia tower, myslalem o malym respie hero tam by moze bez potionow sie obeszlo bo resp dosyc wolny ?? ale nie wiem jak z lootem ktos to testowal ?? chodzi o resp x3 hero, ewentualnie jakies inne miejsce tylko nie robiac lootbagow z jakis mace etc tak jak na mino bo dwa razy dluzej schodzi sprzedanie tego niz zbieranie
I ostatnie pytanie najlepsze pg na tym lvlu oczywiscie z sd jesli chodzi o blokera z tym moze byc problem na obecna chwile ale jesli juz z blokerem to wybor miedzy 90 lvl (bardziej pewne tzn wiecej czasu) i z 150lvl (rzadko i tutaj musialo by byc mocne pg)
A i odrazu musze powiedziec ze jesli chodzi o venor dragon lair odpada

Pozdrawiam i dziekuje za wszystkie odpowiedzi

A co do tematu mysle ze skoro sam pytam duzo nie pomoge ale jak chcesz z waste tzn "sd style" na ancientach tzn na respie na zachod od ank kolo ~150k na godzine mozna wyciagnac i to spokojnie

pvp/non-pvp?

19:28 Sedzia Anna Maria Wesolowska [1]: Zostales oskarzony o masowe zabójstwa Warlocków.
Kleczajek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 30-06-2008, 20:48   #25
naiwny20
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kleczajek Pokaż post
pvp/non-pvp?
oo rzeczywiscie to dosyc istotne
PvP, ale jesli chodzi o blokera to przy "pg-owaniu" moge np wave + sio, przy bardzo dobrym expie tzn szybkim koszta beda malo istotne
stary 30-06-2008, 20:49   #26
shoq
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 14 08 2005
Lokacja: Mordor

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Druid
Poziom mag.: 45
Domyślny

Zobacz ten temat:
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=172649
Kup.Se.Musk
Dzisiaj, 09:12 >
shoq jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 01-07-2008, 08:38   #27
naiwny20
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez shoq Pokaż post
Jedna ale jednak wielka roznica w Twoim temacie mowa o facc

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania