|
|
#62 |
|
Słitaśny Krulik
Data dołączenia: 21 05 2007
Stan: Niegrający
Imię: Slayekau
Profesja: Rookstayer
Świat: Isara
Poziom: 12
Skille: 18/20
|
Sorry od dwóch dni miałem problemy z żołądkiem, oraz dziewczyną. Wszystkie problemy zażegnane wracamy do gry.
Na czym to ja.... A ok już wiem Grzegorz: Dei jest najbliżej i dostał w głowę z kolana. Ma guza. Dei: Dostając w głowę od Grzegorza przewracasz się i popiół wysypuje ci się na ziemię. Dominika: Bez komentarza... Weź się wysil i napisz coś mądrego. Jacek: Wyciągasz zużytą chusteczkę do nosa. Osore: Idąc słyszysz szelest krzaków po prawej. @notka Rayza... Pisz jeden ruch i czekaj, a nie kurna trzy i każdy w innym miejscu.... |
|
|
|
|
#63 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Emirates Stadium
|
Dominika: Skoro helikopter nie wypalił, to robie plecak odrzutowy
![]() No dobra, krzyczę o pomoc, Osore, chodźżesz tutaj !
|
|
#64 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
@vasu
>_< @sesja Dei: Podchodzę do drzewa Ostatnio edytowany przez Rayza - 14-06-2008 o 21:24. |
|
|
|
|
#66 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 05 2007
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
|
Jacek: Wkładam chusteczkę z powrotem do kieszeni, po czym rozkładam się na ziemii, leniwie przymykając oczy.
|
|
|
|
|
#67 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2007
|
Osore: Widząc biegnącego szaleńca z nożem (;* Grzesiu) ignoruję szelesty i idę pomóc kobiecie.
|
|
|
#68 |
|
Użytkownik Forum
|
Vasu, no, znowu nam zabawa stoi.
![]()
|
|
#69 |
|
Użytkownik Forum
|
Vasu, znowu problemy z żołądkiem i dziewczyną? Gdzie ty się cholerka, podziewasz?
Jeżeli lubujesz się w klimatach Fantasy, chciałbyś uczestniczyć w sesjach RPG, pragniesz wcielić się w: kochającego przyrodę Elfa, mieszkającego w górach Krasnoluda, lub silnego Człowieka? Nie czekaj dłużej, dołącz do naszej "Tawerny RPG"! Stwórz swoją oryginalną postać i dołącz do świata Fantasy - podróżuj ze swoją drużyną, zabijaj orków, ratuj miasta przed smokami, lub stań po stronie zła...
|
|
|
|
|
#70 |
|
Arbiter Elegantiarum
Data dołączenia: 10 01 2008
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Artanaro
Profesja: Knight
Świat: Menera/Nebula
Poziom: 45
Skille: ~70
Poziom mag.: 5
|
Kończymy zabawę najprawdopodobniej. Vasudanina jakoś nie ma na tlenie od dłuższego czasu... No to fajną mamy zabawę
. |
|
|
|
|
#71 |
|
Słitaśny Krulik
Data dołączenia: 21 05 2007
Imię: Slayekau
Profesja: Rookstayer
Świat: Isara
Poziom: 12
Skille: 18/20
|
Problemowy chłopak jestem, teraz szlaban sry...
Kontynujemy Dominika:Krzyczysz i krzyczysz, nagle zaczyna cię boleć gardło. Dei: Podchodząc do drzewa na głowę spada ci gałąź, tracisz przytomność. Grzegorz: Rzucasz się w krzaki przy czym udeżasz "dyńką" w kamień na ziemi. Jacek: kładziesz się na szyszkach które boleśnie kłują cię w plecy. Osore: Wyciągasz Dominikę która powoli zaczyna ci się podobać. btw. Dragon czyżbyś we mnie wątpił? ![]() @down Przyganiał kocioł garnkowi -.-' Ostatnio edytowany przez Vasudanin - 26-06-2008 o 10:46. |
|
|
|
|
#72 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
ale dałeś rozpiskę...
--- Dei:Budze sie
|
|
|
#73 |
|
Użytkownik Forum
|
Jacek: Usuwam szyszki spod pleców, po czym kłade się ponownie.
Jeżeli lubujesz się w klimatach Fantasy, chciałbyś uczestniczyć w sesjach RPG, pragniesz wcielić się w: kochającego przyrodę Elfa, mieszkającego w górach Krasnoluda, lub silnego Człowieka? Nie czekaj dłużej, dołącz do naszej "Tawerny RPG"! Stwórz swoją oryginalną postać i dołącz do świata Fantasy - podróżuj ze swoją drużyną, zabijaj orków, ratuj miasta przed smokami, lub stań po stronie zła...
|
|
|
|
|
#74 |
|
Użytkownik Forum
|
Dominika: Boli mnie gardło więc popadam w histerię.