|
Notki |
Updates Forum zawiera wszelkie informacje o najnowszym update oraz pod fora z informacjami o byłych update. |
Pokaż wyniki sondy: Czy chciałbyś by wróćiłą stara tibia(7.1-7.6?) | |||
Tak, chcem by powróćiła ta tibia. |
![]() ![]() ![]() ![]() |
124 | 39.62% |
Chciałbym by powrócił sam klimat. |
80 | 25.56% |
Obojętnie. |
11 | 3.51% |
Nie wiem, bo nie grałem w old tibie. |
14 | 4.47% |
Nie, ta tibia jest lepsza. |
84 | 26.84% |
Głosujących: 313. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#81 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 06 2008
Lokacja: Lubin
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Gildia: Brak Gildi
Świat: Azura
Poziom: 19
Skille: 49/50
Poziom mag.: 2
![]() |
![]() A ja bym chciał żeby wróciła tibia 7.92
![]() ![]() Pamiętam stare dobre czasy... ja, mój palek na 10lvl i działająca runa UE w ręku ... ![]() |
![]() |
|
![]() |
#82 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2006
Lokacja: Jawor
Wpisy bloga: 1
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
|
![]() Cytuj:
muhahah ![]() |
|
![]() |
![]() |
#83 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2007
Lokacja: Łódź
Stan: Niegrający
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 06 2008
Imię: Myst'Goldeye
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Celesta
|
![]() Co do starszych tibi to wydaje mi się że pomysł mało realy, ale przecież zawsze możesz pograć na ots niby zabawa mniejsza ale zawsze.
|
![]() |
![]() |
#85 |
Użytkownik Forum
|
![]() Osobiscie zaczynalem grac na Tibi 7.2. Wiadomo bylo sie noobem jakich malo nawet teraz, ale widzac kogos kto mial 40 level Sorcem badz Druidem naprawde mialo sie do niego szacunek. Malo kto pamieta ze kiedys tymi profesjami expilo sie z Clubow a najczesciej byl to Skull staff, co prawda do pewnego momentu, potem stac robic HMM przez 2 dni i isc expic na Tarpid na ankh na -2 . . Byly czasy i tez je milo wspominam. Klimat i inni ludzie . . Wydaje mi sie ze ten klimat bral sie wlasnie z tego ze bylem malo doswiadczonym graczem, i aby zabic cos mocniejszego szlo sie wiekszym teamem, to tworzylo Ten kilmat. Inni ludzie. . Kiedys dostep do internetu nie byl tak powszechny jak teraz, kazda zakuta dechami wies moze dolonczyc teraz do spolecznosci tworzacej caly Internet.
Jeszcze co do klimatu tez pamietam kiedy droga Carlin>venore,thais to byla jedna wielka zgadywanka czy ktos lurnol gsa, albo DL pod Venore. Co do PRO wypowiadajacych sie w temacie jakie go " Beholderyt" to mocne potwory. Pamietam kiedy Gim Dropless (100ek) dopiero po wykonaniu anni zaczynala expic na Dwarf Guard, wiadomo pallom bylo latwiej ale gra knightem to byl czysty wyczyn. Jesli wtedy ktos nie urzywal bota, mogl popisac sie prawdziwym Pvp, Ciekawi mnie ile ludzi potrafilo by teraz w biegu trafic z Sdka w przeciwnika, badz Uhem w siebie ? Co do Uhow to kiedys Drut nie mial takiego Powaha, ale to on tworzyl cala ekonomie. To uhy byly najbardziej porzadanymi runami i kazdy High level staral sie miec swoich providerow. I te ceny . . G legs 300k, MMS 200k . . Dodatkowo teraz w tibi kazdy prawdziwy NOLIFER chce poczuc sie kims,psujac przez to zabawe innym graczom. .badz poprostu zwrucic na siebie uwage. No nic rozpisalem sie Przyszlo Poszlo jak to mowia a czas leci dalej, zobaczymy co wymysla CIPy w przyszlosci ![]() Ps Nie pisze Polskich znakow bo jestem na emigracji i mam Anglojezyczna Viste Ps2 Ciekawe ile Forumowych Flamerow mi pocisnie ![]() Ps3 Wypas Konsola ![]()
09:27 Muritarida [23]: where is santa claus? 09:28 Beronox [31]: Africa |
![]() |
![]() |
#87 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kiedy zaczynalem grac w tibie byla to wersja 7.5. I wtedy to byla prosta, kwadratowa gra, czary od mlvla, zabijanie mocniejszych mobow z firefieldow etc. Teraz wszystko sie komplikuje, niedlugo ssame grafiki armow beda zajmowac tyle, co WoW. Wtedy bylo ciekawiej, mniej schematycznie, nie patrzylo sie pod katem waste czy nie jak teraz, tylko pod katem zabawy. Szkoda, ze wtedy dopiero uczylem sie grac w to...
#88 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kiedy zaczynalem grac w tibie byla to wersja 7.5. I wtedy to byla prosta, kwadratowa gra, czary od mlvla, zabijanie mocniejszych mobow z firefieldow etc. Teraz wszystko sie komplikuje, niedlugo ssame grafiki armow beda zajmowac tyle, co WoW. Wtedy bylo ciekawiej, mniej schematycznie, nie patrzylo sie pod katem waste czy nie jak teraz, tylko pod katem zabawy. Szkoda, ze wtedy dopiero uczylem sie grac w to...
#89 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 07 2008
|
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 07 2008
|
![]() |
![]() |
![]() |
#91 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2004
Lokacja: Suwalki
Imię: Patrix Balaya
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Buba
Świat: Selena
Poziom: 101
Skille: XX
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() Zagłosowałem na tak.
Podam dla mnie jeden z ważnych przykładów dlaczego zagłosowałem na tak a więc: aktualnie tibia zmieniła się na gorsze pod względem pvp niż było wcześniej. Teraz mniej zależy od siebie (własnego pvp) czy się ucieknie od pkera czy nie. Kiedyś jak pamiętam 20 osób 100+ ganiało za jedną osoba 150 (ek) i nie mogli go ubić. A w dzisiejszych czasach wystarczy 6-7 osób aby zabić takiego 150 ek. Mimo, że teraz łatwiej się expi dzięki hotkeyom mimo to wolałbym aby wyglądało tak jak kiedyś. NIE DLA HOTKEYOW! ![]()
#92 |
Użytkownik forum
Lokacja: Thais
![]() |
![]() Niesamowicie bym chciał, żeby była tibia 7.55
![]() niegdy się tak niestanie ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Użytkownik forum
Lokacja: Thais
![]() |
![]() Niesamowicie bym chciał, żeby była tibia 7.55
![]() nigdy się tak niestanie ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 06 2008
|
![]() Ja grałem za tibii 7.6 , był klimat którego tera nie czuję , ale był on spowodowany niewiedzą , kiedyś myślałem że do domków są klucze jak do np.fibuli
![]() z niewiedzy , nie chciał bym powrotu tamtych czasów , jedynie chciałbym by runy nie wymagały lvla. |
![]() |
![]() |
#95 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Żory
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Ja powiem tak, jedyne co bym zmienił w dzisiejszej Tibii jeśli chodzi o klienta, to brak hotkeyów na healty i itp
![]() A klimat gry tworzą ludzie, a nie sama Tibia. Moim zdaniem, nowe potwory i wszystko co było od Tibii 7.6 jest na plus oprócz tych nieszczęsnych hotkeyów.
Jeżeli nie wiesz co przedstawia ten obrazek. To znaczy, że nie wiesz co to prawdziwy futbol. Jeżeli nigdy ich nie widziałeś. To znaczy, że nie wiele w życiu widziałeś. Jeżeli nie znasz ich przydomku. To znaczy, że nie rozumiesz mnie. Jeżeli mnie nie rozumiesz. To znaczy, że... CZERWONE DIABŁY! NA ZAWSZE WIERNY! OD 1997 ROKU! You see dead Game. You recognized Tibia. It was killed by CipSoft. |
![]() |
![]() |
#96 |
Guest
|
![]() Zciagnij sobie starsza tibie znajdz OTS'a i sobie pograj
![]() |
![]() |
#97 | ||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo
Imię: Dobrzejszy
Profesja: Paladin
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() nom, pewnie dlatego 60% toplisty stanowili knightci... chyba jednak nie grales za duzo wtedy... sorc byl zdany na swoją lub cudzą farmę, i do tego potrzebowal niewyobrazalnych ilosci, a knight tylko uHy i jazda...
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
wg mnie cipsoft za wczesnie wprowadizl hoty... bo jakby juz wszysc zaczeli narzekac na botterow i macro'erów to moze by zrozumieli ze to jest potrzebne...
"Istnieja dwie bezgraniczne rzeczy - wszechswiat i ludzka glupota. Chociaż co do wszechswiata nie jestem calkiem pewien... " (ALBERT EINSTEIN ) ------------------------------------------------------------------------------- |
||||
![]() |
![]() |
#98 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2007
Lokacja: Gdańsk
Imię: Ragon Fox
Profesja: Paladin
Gildia: Black Angels
Świat: Calmera
Poziom: 63+
Skille: 14/24
Poziom mag.: 9
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 07 2008
|
![]() Zdecydowanie wolałbym tibię 7.6 =)
|
![]() |
![]() |
#100 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 07 2008
|
![]() Bronie od leveli - parodia
Runy to samo ;// A itemy to już wogóle . Żal w to grać .. |
![]() |