|
|||||||
| Notki |
| Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#1 |
|
Guest
|
te fake'i zrobiłem na www.tibianews.net coś takiego na tej strone jest program do fake'i ale można je robić tylko na tej stronie więc dam wam strone
prosze surowo nie ocenieać plz bo to mój 1 przecież http://www.tibianews.net/Pictures.asp?Id=250 miłego oglądania kometarzyk plz ![]() Ostatnio edytowany przez power - 31-12-2004 o 19:26. |
|
|
|
|
#2 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 12 2004
|
Chciales powiedziec ze ten program jest na www.tibianews.net a nie ,,www.tibianews.pl" i ty go nei zrobiles wiec nie dawaj czegos co nei jest twoje i jeszcze nei mow ze to twoje
Ostatnio edytowany przez manaxe - 30-12-2004 o 22:54. |
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
pisałem www.tibianwes.net kolega mi ją przysłał ale fake'i sam zrobiłem!! to jest moje jak niewiesz to sie zamknij!
![]() Ostatnio edytowany przez power - 31-12-2004 o 19:36. |
|
|
#4 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2004
|
Po pierwsze koleś na stronie www.tibianews.net to sa Zdjecia I to nie jest twoje zdjęcie
Po drugie link nie działa i podaj ten dobry bo to nudzi.... A po trzecie złe włożyłeś powinno to być do Fakejów... ![]() |
|
|
|
|
#5 |
|
eX Moderator
Data dołączenia: 19 09 2003
Stan: Na Emeryturze
|
przestancie pisac bzdurne posty o zlym dzialem, bylo w fake a to jest zwykle zdjecie wiec zostalo przeniesione tutaj
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 05 2004
|
Cytuj:
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 12 2004
|
Cytuj:
ale z ciebie noob jeszcze mowi ze to jego o booshe jak powidzal jeden to nei jest fake wiec nie zamknij sie sam lamo |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 09 2004
Lokacja: Torun
|
o bosh...człowieq myslisz ze ludzie sa głupi??
szok...noobostwo nie zna granic...:/
|
|
#9 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
Lokacja: Białystok
|
zostawie to bez kometnarza
|
|
|
#10 | |
|
Guest
|
Cytuj:
|
|
|
|
#11 |
|
Guest
|
to nie jest zdięcie a ten "besn" to ja mam go w dupie
niech to przenieśe do fake'i bo to nie zdięcie a ten "besn" to jest n00b bo myśłi że do zdięcie! ![]() |
|
|
#12 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2004
Lokacja: Angmar
|
rotfl
rasowy n00b.............czy mi się wydaje czy on nazwał MODERATORA od n00bów? i to w dodatku w sytuacji kiedy on ma rację (modek) .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. ................................ bez komentarza........................... ![]() |
|
|
|
|
#13 |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 12 04 2004
Lokacja: Olsztyn
|
taaak
1. to nie twoj fake (zdjecie) 2. to zdazylo sie naprawde ... |
|
|
|
|
#14 |
|
Guest
|
besn to ma iść do fake'i!!!! kapujesz czy chcesz hunted?
![]() |
|
|
#15 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2004
|
tibianews.pl ??? <spada z krzesła (buhahaha)>
to nie jest twoje wiec siedz cicho i to wcale nie jest zadne ""fake'i"<buhuhaha> a wiec tak, wyzywanie modka od n00bow nie powinno byc tak "olane"..... ![]() Ps. Besn zamknij ten temat bo sie wyzywac beda ludzie.... <rotfl> |
|
|
|
|
#16 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2004
|
Cytuj:
A jak nie ma racji to worc do poczatku To jest poprostu zwykle zdjecie -.- |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2004
Lokacja: Angmar
|
"kapujesz czy chcesz hunted?
" <odgłos spadnięcia z krzesła>BUAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAH ten tekst mnie normalnie rozwalił. Chłopak zdolny jest: Nie wie na jakim serwie besn gra(jeśli gra bo nie wiem) i taki tekst puszcza ![]() edit: mała pomyłka.. nie ważne ![]() Ostatnio edytowany przez Zene - 31-12-2004 o 17:15. |
|
|
|
|
#18 |
|
Guest
|
ten besn to mój kuzaj
więc moge mu rozkazywać ![]() |
|
|
#19 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2004
Lokacja: Wrocław
|
Cytuj:
DO Tematu: Noob jestes ? Ja widze tu obrazka z warlordem , i to nawet z dwoma . I nie wiem czemu podales adres TibiaNews |
|
|
|
|
|
#20 |
|
eX Moderator
Data dołączenia: 19 09 2003
Stan: Na Emeryturze
|
@power