|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
i w ogóle ja mówiiłem o knighcie na 55 lvlu jak ja mam a knight na 85 ma wiecej życia i many OMG żal...tak samo moge powiedzieć że 100 knight nie żużyje na gsa ani pota,chyba nie przeczytałeś wszystkich postów nawet |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2007
Lokacja: ustka
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
50rp - gsy? nie mow ze bez farta ci sie zwraca... Cytuj:
btw demony nie sa expem dla 100rp, co najwyzej powolnym huntem lizardy dla ek nie sa zle. 80k/h da sie wycisnac. na lagunie 100+ to tylko na bocie biegaja poza tym za knightem przemawia jeszcze jeden wazny argument, o ktorym wszyscy wiedza
W blasku mojej zajebistości można piec ciasteczka. Ostatnio edytowany przez xoz - 02-07-2008 o 16:45. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Guest
|
![]() Ja paladynem mam skile 74/56 na 45 levelu i napewno nei bije draga szybciej niz knight, a jak expie na dwarf guardach i przychodzi mi knight na 60 to mam po zabawie...
|
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 01 2008
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2005
Lokacja: Mordor
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Druid
Poziom mag.: 45
|
![]() Lał z boltów. Ty ze zwykłej broni. On zużywał amunicję. Ty nie. On strzeli max kilkaset razy i wraca do depo po bolty. Ty możesz siedziec tam cały dzień i cały czas walisz tak samo ze swojej broni. WIĘC DO K$%&*$ NĘDZY DLACZEGO MASZ MIEC TAKIE SAME HITY JAK ON?
Dziękuję, Shoq. @up: Jesteś głupi jak but. Wcale nie napisał, że high-lvl knighci expią na bocie, tylko że knightem jest najłatwiej bocic, i ma rację, bo inne profesje na bocie są mniej użyteczne. (Mówimy tu o prostym cavebocie, a nie o zaawansowanych skryptach)
Ostatnio edytowany przez shoq - 03-07-2008 o 17:03. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 11 2006
Lokacja: Osiek
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Alman Mylad
Profesja: Druid
Świat: Pacera
Poziom: 32
Skille: xx/xx
Poziom mag.: 36
![]() |
![]() Eh.. Wg mnie jest na równo.. Tak jak powiedzieli poprzednicy.. Knight kupi 1 bron i ma tam przez 10-20 lvl. A pallek? Musi ciągle kupować bolty/royal itp. U palka ze skillowaniem też ciężko a knight? Weźmie fooda i zapier**la na slime i np. (TA) Może i pall jest troche lepszy od kina..
PODSUMOWUJĄC Są na równo lub pall więcej traci.
Lord Who ;s ![]() Ostatnio edytowany przez Bartasek - 03-07-2008 o 17:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 08 2006
Imię: Olgys Survia
Profesja: Paladin
Świat: Aurea
|
![]() Ja jestem Paladynem i dodam że uderzałem mocniej w cyklopy niż knight z większym levelem i skillami ode mnie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Żory
|
![]() Cytuj:
Nie zgadzam się z opinią, że Knight i Pall są na równi. Profesje nigdy nie były, nie są i nie będą równe. Lecz sprawa kto kim gra jest w naszym umyśle, po prostu gramy tym kim gra się nam najlepiej. Palladyn jest stworzony do bardzo szybkiego expienia, ale także wkładania w nie bardzo dużo funduszy, zaś knight do dużo wolniejszego expienia, ale zaś z większym zyskiem. Sork i Druid były, są i będą uzależnione od szczęścia w loocie, lecz mają najefektywniejszy exp. Cytuj:
Wcale nie twierdze, że gracze na NON to nooby, no ale exp na guardach pallem to imho nie porozumienie. Oczywiście można na nich expić, ale porównując exp z Tomb, a nawet FACC na D Lair to Guardy to po prostu mozolne zdobywanie expa. Cytuj:
jest samemu co na małpach jest tak samo prawdopodobne jak to, że Tibia bedzie 3D. 50 RP na Gsach expi bez waste nawet bez farta. Przepraszam bardzo, ale jeśli umie się przed nim uciekać to bez problemu na samej kasie wyjdziesz na zero. To 55k/h to właśnie szybciej na lagunie wyciśniesz niż na tych małpach. No lizardy nie są złe, ale w porównaniu do Tomby lub Dragów są słabe. W dodatku ludzi tam jak mrówek.
Jeżeli nie wiesz co przedstawia ten obrazek. To znaczy, że nie wiesz co to prawdziwy futbol. Jeżeli nigdy ich nie widziałeś. To znaczy, że nie wiele w życiu widziałeś. Jeżeli nie znasz ich przydomku. To znaczy, że nie rozumiesz mnie. Jeżeli mnie nie rozumiesz. To znaczy, że... CZERWONE DIABŁY! NA ZAWSZE WIERNY! OD 1997 ROKU! You see dead Game. You recognized Tibia. It was killed by CipSoft. Ostatnio edytowany przez BaxCrow - 03-07-2008 o 18:57. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
lizardy jak na open respa przystalo sa rzeczywiscie zapelnione. tomb to co innego - 80k/h~ lajcikiem wychodzac na maly + na takim edron dlair moze wiecej da rade, ale najpierw wbij sie tam a potem opowiedz ja bylo
W blasku mojej zajebistości można piec ciasteczka. Ostatnio edytowany przez xoz - 04-07-2008 o 00:56. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 01 2008
|
![]() Owszem, pisał o high-lvl.(przeczytaj dokładnie)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Argen - 05-07-2008 o 21:20. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
|
![]() jesli ten 200ek jest w gildi ktora trzyma wladze, od graczy praktycznie nic mu nie grozi. zeby gm go zbanowal musi miec dowody - widziec to na wlasne oczy. w praktyce oznacza to ze na kazde pojawienie sie gma bot zatrzymuje sie i wszczyna alarm. jedyna szansa to, ze koles jest tak glupi ze boci 100% afk
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2007
Gildia: Blood'Brothers
Świat: Elysia
![]() |
![]() RP też fajnie się botuje, blackd + skrypt na skosy i dlairy szybko pustoszeją z dragów. Tak robił pewien 190+ rp z Elysi ;>
Frosty z blackd dla 130+ EK nie stanowią problemy, blackd+ odpowiednie skrypty(skosy+lurka mobów i e gran) Hydry by 150+ RP to loozak, blackd+skosy/NG+tzw. skrypt uciekinier :> MS/ED to słabe boty(prócz up/down) |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 06 2008
Lokacja: Tibia
Imię: Franciszek of Isara
Profesja: Knight
Świat: Isara
Poziom: 9
Skille: rosną
Poziom mag.: ro
|
![]() miałem 38 knighta na shiverze facc....na 25 lvlu siedziałem cały dzień na efie(elf fortress dla noobków) no raz wracałem loota selnąc i po 3 lvle dziennie leciały....a waste? chyba jak sie na draga skusiłem a miałem słabe skille(61/60) to mi poszło z 4-6 potków i może czasem 1-2 jak na wieży arcany biłem ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 02 2007
Lokacja: Elbląg
Imię: Hadug
Profesja: Elder Druid
Świat: Pacera
Poziom: 41
Poziom mag.: 48
|
![]() Cytuj:
Na 65 skillu trenie knifem na slimie i co okolo 1min musze zaznaczac nowego slima. Czesto palladyni trenia obok mnie, co prawda nie pytam ich o skille, ale zabijaja slimy mniej wiecej w tym samym czasie co ja, wiec nie pierdol. Ostatnio edytowany przez Hadugg - 10-07-2008 o 23:07. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 01 2006
Profesja: Brak (Rookgaard)
|
![]() Nie pasuje to graj palem jeeeeny ile razy te tematy będą wałkowane. Ja przez 70 lvli nie nauczyłem się expić na dragach i czymś innym niż małpy lizardy barby żółwie. Wszędzie indziej mam waste knightem nie wiem jakim cudem, ale mam to gdzieś. Pójde na żółwie, zarobie na lvl ileś tam k, kupie za to pełno potów i na dragi albo tomb z e grana. Nie mam kasy to ide na żółwie, na małpach już się nie opłaca zarabiać bo mniej kasy zrzucają. Próbowałem wszystkich profesji i najlepiej idzie mi knightem. Paladyn jest trudno na początku no ale skille 50 i możesz expić. Więc tak jak powiedziałem na początku. Nie podoba ci się to przejdź na palka. Jak to się mówi, nie możesz go pokonać to się do niego przyłącz.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
|
![]() no, naprawde 6k/h kasy to nic, wcale sie nie oplaca bo kiedys bylo 10k ale taraz zal, no ni?
![]() |
#39 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 12 2007
Lokacja: Zabrze
![]() |
![]() tak dla porównania byłem 40ed na huncie dli z 90+~ ekiem , bilem z frigo + roda on na full ofie z avangera i srednio za dla dostalem 1300+ expa ;s
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 03 2008
Profesja: Royal Paladin
Świat: Nerana
Poziom: 105
Skille: 90+4/73
Poziom mag.: 20
|
![]() jestem palkiem mam 82/68 i mam best hita 292... a moj rl z skillem 81/80 ma ponad 350 .... ja za skilowanie place bo kamykow raczej za darmo sie nie dostaje ...
|
![]() |
![]() |