![]() |
#5641 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2007
![]() |
![]() Cytuj:
![]() @dowszystkichktórzymniewyzywaja: Level nie znaczy że jestem pro w*****ają mnie tylko wypowiedzi Gory/posty itp. naprawdę do nie go nic nie mam - pogodziłem się że boci i będzie bocił ale Gora pomyśl co to za przyjemność z gry ... dziękuje dobranoc . |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#5642 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2008
Lokacja: Earth
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Arth Torpe
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Chaos Dreamer
Świat: Unitera
Poziom: 69
Skille: 84+/68+
Poziom mag.: 17
|
![]() Dymid też hardcorowo hunta ^^ bo aż na rotach! na 40+lvlu ^^ poprostu.. jak on sie nie boi tych rotów
![]() .Bot Sux. Edytuje: Loot ![]() LVL ![]()
![]() ![]() ![]() 18:25 Sharia Sheon [22]: pzryzekam nijestem zlodzijem tibia to cale moje zycie 16:32 Zabijaka Szymon [11]: medzik plate zborija 16:45 Zabijaka Szymon [11]: mam to wszystko od 16:45 Zabijaka Szymon [11]: gejmastera Ostatnio edytowany przez ArthKINGTorpe - 06-07-2008 o 09:51. Powód: po co pisać 2 posty, jak mozna zmiescic w jednym ;) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5643 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 10 2007
Lokacja: Polska
Imię: Geru
Poziom: 160
Skille: 97/78
Poziom mag.: 24
|
![]() Cytuj:
Pewien kolega mi powiedział że przestałeś expic / grac ponieważ nie umiesz skrakowac NG , i licencja do blackd proxy się skończyła To prawda ?? Czemu cię w*****aja ? Może dlatego że z każdym postem cie doganiam w levelu i sie boisz tego że będę kiedyś lepszy od ciebie
Klik Ostatnio edytowany przez GoraPall - 06-07-2008 o 10:23. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5644 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
NICE ^^ @2up to prawda z tym botem ?? :>
![]() |
#5645 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() HUhusaaaU nie umiem ng craknac dlatego juz nie expie ;/ pomocy plxxx help me
Zal mi cie po raz 2x ![]() Cipisek liz dupe za 5k ;[ |
![]() |
![]() |
![]() |
#5647 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Bardzo śmieszne
![]() ![]() Jesteś żałosny HAHAHAHA ciekawe co to za kolega Ci takie pierdoły gada HAHAH jak to czytam co piszesz leje pod siebie ide po pampersa pewnie to pro evul Maturzysta Cipisek(Rumcajs) . za 1 h Ci odp bo ide na kaszke! yea yeayea |
![]() |
![]() |
![]() |
#5648 |
Użytkownik Forum
|
![]() Weź nie rób śmietnika z tego forum wczoraj napisałeś że wolisz tibia.org.pl , więc tam idź
Już ci kilka osób powiedziało że masz stąd wy*******ac , nie wiem co trzeba napisac żeby to wreszcie do ciebie trafiło Nie odpisuj mi i nie rób znowu spamu swoim bezużytecznym postem
![]() |
#5649 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2008
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Hahaha Ciesze sie że już skończyłem w to gówno grać... hahaha ludzie mi mówili że sie zmieniłem odkąd grać zacząłem... teraz skończyłem i jak na was patrze to mi sie żal robi xDxD Kurwa te kłótnie są dziecinne
![]() ![]() Na szczęście ja już w to gówno nie gram ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() @Down Może ja to podsumuje tak... Cytuj:
Nie niebyło tak że niewychodziłem na pole itp... tylko poprostu stałem sie nerwowy, agresywny etc. ciesze sie ze przestałem grać... i wcale niebyłem jak to wywnioskowałeś "Maniakalnym Tibijczykiem". Pozatym gdzie w moim poście jest napisane że niewychodziłem z domu -.- niepomagałem rodzicom i tym podobne... mi chodzi o te kłótnie :d a niektórzy tak mają ze only tibia 24/7...ale nie ja... Cya ZARAZ BĘDZIECIE PO MNIE JECHAĆ, będe mógł płakać ? Ostatnio edytowany przez WieRzbisss - 06-07-2008 o 11:29. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5650 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
No właśnie gdyby loth wyszedł czasami na podwórko to by był inny Nie był by pyszny i taki zadziorny Loth poszukaj kolegów w real a nie w tibi
![]() |
#5651 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2005
Lokacja: Silesia Inferior
Imię: Xevezq
Profesja: Knight
Gildia: Polish Nobility
Świat: Pacera
Poziom: 166
Skille: 96/90
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5652 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 06 2008
Lokacja: Nowa Sól
Imię: Evo Brave'heart
Gildia: Lost Warriors
![]() |
![]() szukam kolegow 123gp ea
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5653 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 04 2008
Lokacja: Stuttgart
Imię: Benson Beneq
Profesja: Elite Knight
Gildia: Chair Kids
Poziom: 115
Skille: +86/84+
Poziom mag.: 7+
|
![]() jakis quesciq 4 fun z bzyczkiem i merdim
![]() ![]() ![]() @down jaasne chyba na otsie ^^ wypad z tym keyem, reported Ostatnio edytowany przez Benusss - 06-07-2008 o 14:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5654 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 06 2006
Lokacja: Ab
Imię: Dziundzior
Profesja: Knight
|
![]() @up
![]()
![]() |
#5655 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 07 2008
|
![]() Gora wy*******aj pierdolona dziwko jestes jebanym botem szmato
myslisz ze jestes dobry bo wbil lvl za ciebie bot?????????? kurwo jestes nikim w tej grze ! Pozdro i poćwicz !( ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jebany leszcz !!!!!!!!!!!!!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5657 |
Zbanowany
|
![]() pierdolone nalogowce !!!!!!!!!!!!
tibia ryje muzgi Kurwa nie macie muzgów jebane lole |
![]() |
![]() |
![]() |
#5658 |
Zbanowany
|
![]() Caex, kurwa cos ci nie pasi to s*******aj pograc i wbij lvl na ratach szmato zajebana !!! zal mi cie koles chuj ci do tego ci pisze idz poskarż sie mamusi kurwa niech ci dupe umyje bo jebiesz
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5659 |
Zbanowany
|
![]() lol?lolololol????? lol lol
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5660 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 12 2006
Lokacja: Piła
Imię: Kuczwi
Profesja: Elite Knight
Gildia: Chair Kids
Poziom: 117
Skille: 8*/7*
Poziom mag.: 7
|
![]() @up
Powiem Ci grzecznie wypier**** stad widac komu juz poryla ![]()