|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1041 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2005
Lokacja: Silesia Inferior
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Xevezq
Profesja: Knight
Gildia: Polish Nobility
Świat: Pacera
Poziom: 166
Skille: 96/90
Poziom mag.: 8
|
![]() W*****ają mnie tylko lagi i zalogowanie się do gry, co teraz jest dla mnie niemożliwe (nie wyświetla się lista charów :|||)
Nooby mnie nie wkurzają... prędzej rozśmieszają swoją głupotą ;d |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1042 |
Guest
|
![]() a mnie w*****aja tylko
BR? |
![]() |
![]() |
#1043 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 07 2008
Lokacja: BiałystoK
Stan: Początkujący
![]() |
![]() nie lubie takich tekstów w dp jak
ctrl+l ctrl+q quit leave to stresujace ![]() i na dodatek odstrasza klientów ![]() a i jeszcze to play?? ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1044 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 07 2008
Lokacja: Night Catedral
Stan: Na Emeryturze
Imię: A co cie to?
Gildia: Srali muchy bedzie wiosna
Świat: Dupa jasna
Poziom: 488
Skille: 99/9999
Poziom mag.: 15
|
![]() Mnie wkurza kradniecie lootbagow, ide sobie (Z PUSTYM Bagiem) i NOOBY mysla ze to lootbag ciagne go i nagle podchodzi jeden zabiera patrzy ze pusty i tekst tego typu "Qrwo!" albo cos takiego
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1045 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: ..::RyBnIk::..
Imię: Sqito of Knight
Gildia: Big Team
Świat: Guardia
![]() |
![]() Mnie wpieniaja nooby ktore ubijaja monstery przy trenieniu i expieniu, a najbardziej mnie wkurza to jak wlaze do dp w Thais i tylko slysze "los 200gp", "kto mi zaufa dostanie moje eq bo koncze z tibia", "los 50gp" etc-.-
to sie normalnie zal robi....
![]() |
#1046 |
Użytkownik Forum
|
![]() a ja nie lubie n00bów , thiefów , lagów , kicków i powinno być
100 PVP server chociaż 200 n - pvp żeby było chociaż na jednym servie spokojnie i 20 e - pvp i by było mało lagów bo 320 serwów ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1047 |
Użytkownik forum
|
![]() hakerzy mi koto 2 razy dziennie hackują
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1048 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2008
|
![]() mnie takie noobki jak wy
I takie też: 'free items plx' 'ej dasz cos plx' 'dasz mace' 'hcesz kupic chiken fether?' 'ctrl+l to clone' 'wcisnij ctrl i napisz lol' 'leave' 'ej co ty tu robisz na roku?'
![]() |
#1049 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2008
Lokacja: Lolowo stare
Imię: Hmmm..
Poziom: 57
Skille: 70/68
Poziom mag.: 5
|
![]() Mnie ostro wkurzaja nOOby !! Wezmy takiego 67 lvl ja do niego mowie offert i czekam godzine asz mi odpowie a potem i tak przerywa bo nie podoba mu sie oferta za rh 38k JEST NA NIEGO 1 slowo NOOB !!
![]() ![]() I zgadzam sie z tym ze podczas skillowanie podejdzie ci jakis lol z 8-10 lvlem i ci roty wybije Zalosne ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1050 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2008
Lokacja: Lolowo stare
Imię: Hmmm..
Poziom: 57
Skille: 70/68
Poziom mag.: 5
|
![]() Albo sa nOOby polacy !! Wezmy nick np. Robert of Spioch ( na przyklad ) Mowisz Sprzedam plate armor a on cie sie pyta pl??
Zeby tak nie bylo ;/;/;/;/;/;/;/;/;/;/ plx Ostatnio edytowany przez Kamilq96 - 25-07-2008 o 17:58. Powód: blad |
![]() |
![]() |
![]() |
#1051 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 08 2007
Lokacja: Lubaczów
Stan: Początkujący
Imię: Skaj mistrz
Profesja: Sorcerer
Gildia: BRAK ale szukam
Świat: Nebula
Poziom: 16
Skille: 11/19
Poziom mag.: 12
![]() |
![]() Wkurzają mnie:
-Lagi(ostatnio mam je coraz rzadziej) -Thfiefy -PK'erzy hu** które wyskakują i krzyczą.....Armor!!!1111oneoneone!!2!!111 -Zajęte expowiska |
![]() |
![]() |
![]() |
#1052 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2008
Lokacja: Chociwel, Zachodniopomorskie
Imię: Ucho Alkoholik
Świat: Harmonia
Skille: 79/74
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Mnie wkurzają dzieci które dobrze nie opanowały ortografii i piszą wyrazy typu:
"proshe daj mi cos" lub "pujde z tobom na dezerta...." a pchają się przed komputer.I wkurzają mnie głupie nicki np:Bobinson,Mateusz Dragon Wielki itp PS.Bym zapomniał i Brazylijczycy (Br Sux) @Kamilq96 Racja to jest w*****a**** pierwsze słowo jego to od razu noob
![]() ![]() Lotnictwo<3 Bóg, Honor, Ojczyzna Ostatnio edytowany przez Aphino - 29-07-2008 o 12:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1053 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2008
Lokacja: W domu(?)
Profesja: Paladin
Świat: Refugia
Poziom: 112
Skille: 80+
Poziom mag.: ?!
|
![]() Mnie denerwuja Br... Espanole... i inne takie ;/ mowisz do niego "please use english. i don't understand you" a on dalej napier**** po swoim zasranym jezyku... Jak nie potrafia sie wyrazic po angielsku choc troszke to najlepiej niech nic nie gadaja. Wkurzaja mnie rowniez nooby. Teksty "fri itanz plax" "gimme amror" "plx itans" przesaaadne :/ ... Albo : Pk, hackiery, naabki gadajace : "chcesz do gldi ? Ale daj pasy to cie zapisze" :/ no żal poprostu :/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1054 |
Użytkownik forum
|
![]() napisze tylko że mnie wkur**a to samo co was... no i jeszcze jedna sprawa... Polacy, bry, Szwedzi i inne leszcze którzy nie znają ani trochę angielskiego... A jak widzę napis br? to normalnie wyzywam tych leszczy...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1055 |
Użytkownik Forum
Lokacja: W domu(?)
Profesja: Paladin
Świat: Refugia
Poziom: 112
Skille: 80+
Poziom mag.: ?!
|
![]() Jak ja zobacze napis Br... to żuram odrazu (dlatego teraz sobie taką miseczke pod kompa klade, ze jak zobacze napis to mam odrazu gdzie sie wypruznic)
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1056 |
Guest
|
![]() 1. jak mi ktoś zabija potwory gdy trenuję
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2. jak mnie zabije jakiś koleś z 3x większym lvlem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 3. jak mi ktoś się wrąbie na respa ![]() ![]() ![]() ![]() 4. jak ktoś za mną łazi co go nawet nie znam i bije mi potwory ![]() ![]() ![]() 5. jak ktoś prosi o itemy bo mu się nie chce uzbierać kasy i kupić ![]() ![]() 6. i jeszcze jedno : jak jakiś gość reklamuje nieoficjalną stronkę tibii i mówi że po zalogowaniu tam dostaje sie pacc za free a tak naprawde już masz po koncie ![]() |
![]() |
![]() |
#1057 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2008
|
![]() Bbbbbbbrrrrrrraaaaaaazzzzzzooooooollllllleeeeeee
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1058 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2008
Lokacja: Sosnowiec
Imię: Ravenger Warlord
Świat: Vinera
Poziom: 10
Skille: 65/64
Poziom mag.: 4
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#1059 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 08 2008
|
![]() Mnie najbardziej wkurza jak sobie skilluje i podchodzi taka pierdola i zabija mi monstery ALBO jak DEDAM
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1060 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 07 2007
|
![]() Tylko problemy natury technicznej, czyli kicki, lagi lub gdy braknie prądu.
80 % moich deadów było od kicków a nie pk. Nie wiem co tak na pk narzekacie, jak sie wie gdzie expic to nie sa problemem. Tak samo smieszne jest wasze "jak mi zabija potwora na ktorym skilluje". Kolejny raz: jak sie wie gdzie skillowac to nie problem. |
![]() |
![]() |