Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Multimedia > Zdjęcia

Notki

Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 07-07-2008, 23:08   #541
Nerfarien
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 16 01 2008

Imię: Nervarien
Profesja: Master Sorcerer
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Magson Pokaż post
Eh Szkapa szkoda gadać z tobą, teraz pomyśl jak twoi rl- o ile takich masz będą myśleć o tobie, bo na pewno kilku, jak nie wszyscy wiedza co to tibia...
Myślisz, że zostawią Cię w pokoju na te parę minut jak będzie im się chciało iść wysrać? Wątpię będą siedzieć na fotelu razem z tobą, aż się nie zesraja pod siebie, bo będą wiedzieć do czego jesteś zdolny...
Za chwile ktoś napisze, że mieszam tibie z rl, ale niestety większość czynów robionych na tibii odbija się na rl i tak jak ktoś wcześniej mówił "Szkapa się chwalił, że mamie/tacie pieniądze z portfela wyciąga" wszystko tłumaczy i teraz się nie wymiguj bo chyba dla picu nie mówiłeś tego, chyba, że jesteś jeszcze dzieckiem z funkcja wymyślania historyjek, żeby zaspokoić kolegów, żebyś się im nie znudził w/e...

Nie wiem co mam dodać jeszcze ale osobiście jakbym spotkał taka osobę na ulicy jak ty bym na pewno zatrzymał się i rozjebał Ci kichawe dla sportu

^,.-
Przeciez on tego typa nie znal...
Jebana tibia jak dedne to sie powiesze ;<
Nerfarien jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 07-07-2008, 23:16   #542
TheaTron
Zbanowany

Data dołączenia: 25 01 2008
Lokacja: Szczecin

Stan: Początkujący
Imię: CZE
Świat: Calmera
Poziom: 999
Skille: 999/999
Poziom mag.: 99
TheaTron ma numer GG 5157895
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Zrywna_Szkapa Pokaż post
Rozróżniaj inne sprawy.
Moi RL już nie grają w Tibię, a nawet jeśliby grali to nie pomyślałbym nawet, żeby ich okraść. Nie od jednej osoby 100+ miałem passy i nie kradłem. Po prostu jak kogoś nie znam to nie znam, a jak znam to 1gp nie zajebie.
ok,zajebales,jestes z sibie dumny,ale wiesz co jest najgorsze ? ze odnosisz sie jakbys byl lepszy od tego kogo okradles,i od nas wszystkich bo my (przynajmniej ja)nie wykozystalismy czyjejs glupoty/niewiedzy/zapomnienia/chwili slabosci(?)
piszesz na forum "hail kradziejstwo" i czujesz sie jakbys byl jakims cwaniakiem,chociaz patrzac na Twoja fotke watpie zebys cwaniakowal w rl.
czlowieku,jezeli dla ciebie kradziez komus kilku pixeli jest powodem do dumy to gratuluje...
TheaTron jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 07-07-2008, 23:20   #543
Zrywna_Szkapa
Użytkownik Forum

Zrywna_Szkapa's Avatar

Data dołączenia: 25 03 2007
Lokacja: Taka wiocha

Stan: Niegrający
Gildia: Sexy Team
Świat: Nerana
Poziom: 176
Domyślny

Jestem cwaniak, jestem ZUO, hohoho i zero, ojojoj

@down
No tak, zapomniałem dodać ;sss
Zaraz zmienie.

18:38 Goratel [172]: szkdoa ze to nei downie

22:48 Karo Inc [145]: RECON OUT
Ej, nie uciekajcie misie :/

http://www.youtube.com/watch?v=HB0JcsIm4Ss

Ostatnio edytowany przez Zrywna_Szkapa - 07-07-2008 o 23:32.
Zrywna_Szkapa jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 07-07-2008, 23:25   #544
domin3x
Użytkownik Forum

domin3x's Avatar

Data dołączenia: 13 10 2005
Lokacja: Silesia Inferior

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Xevezq
Profesja: Knight
Świat: Pacera
Poziom: 166
Skille: 96/90
Poziom mag.: 8
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Zrywna_Szkapa Pokaż post
Jestem cwaniak, jestem ZUO, hohoho
jesteś zero
domin3x jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 08-07-2008, 00:00   #545
Avareeto
Użytkownik Forum

Avareeto's Avatar

Data dołączenia: 14 01 2008

Imię: Avareeto
Poziom: 175
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Magson Pokaż post
Za chwile ktoś napisze, że mieszam tibie z rl, ale niestety większość czynów robionych na tibii odbija się na rl i tak jak ktoś wcześniej mówił "Szkapa się chwalił, że mamie/tacie pieniądze z portfela wyciąga"
Odwrotnie to sie wynosi z domu na tibie a nie z tibi do domu xd
Bym był ojcem/matka to bym go po pazurach strzelił za ta kasę z torebki

Przyznam szczerze ze ja jestem "świrnięty" ale żeby wydać 450zł z bierzmowania na pixele ?
To już bym wolał kupić coś dla dziewczyny nawet jeśli miała by mnie zostawić ;p
Avareeto jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 08-07-2008, 00:24   #546
Triq
Użytkownik Forum

Triq's Avatar

Data dołączenia: 25 05 2008

Profesja: Elder Druid
Gildia: Motomyszy
Świat: Lucera
Poziom: 101
Domyślny

Tak czytam kilka ostatnich stron tego tematu (od miejsca gdzie się zaczęło o tym złodziejstwie) i moja opinia:

Szkapa zachował sie jak ostatni ch*j. Koleś (który też pewnie nie znał Szkapy) wpuścił go do domku, na tyle mu zaufał a tu zonk, i po itemach chuj... Na Lucerze za coś takiego już byś sobie nie pograł, ale takie są uroki tych Waszych non-pvp - nikomu nie można ufac, bo nawet 100+ okaże się złodziejem Tyle ode mnie. Pozdr z Lucery.

Motomyszy Thread <click me>
Triq jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 08-07-2008, 01:02   #547
Ther
Użytkownik forum

Data dołączenia: 02 07 2008

Domyślny

@Triq

Ja mu wcale nie zaufalem, wpuscilem do domku, aby tradowac runy... niestety - bylem na tyle zmeczony, nie zauwazylem, ze drzwi byly otwarte ot co

Btw. szkapa, kiedy ban sie konczy?
Ther jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 08-07-2008, 03:03   #548
Kramer
Użytkownik Forum

Kramer's Avatar

Data dołączenia: 10 01 2008

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

@Ther

Kurwa czlowieku sam mowisz ze to sa pixele itp itd a kurwa ciagle sie zalisz na forum, ja pierodle zastanow sie co piszesz bo sam sobie zaprzeczasz i odpierdol sie od szkapy.

P.S
Na jego miejscu tez bym cie ojebal : ))))))))))))
Kramer jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 08-07-2008, 03:10   #549
Jakotsu
Użytkownik Forum

Jakotsu's Avatar

Data dołączenia: 19 12 2007
Lokacja: Sz-n

Profesja: Elite Knight
Skille: 100/91
Jakotsu ma numer GG 7654753
Domyślny

los lubi sie odwracac i to bardzo szybko, hehe
20:39 Timi Maxima [194]: sam zobaczysz , jakie ja mam zaufanie i kto tobie a kto mi uwiezy wy i za to mnie ludzie cenia
20:41 Timi Maxima [194]: a ty nie do konca, w tej grze, takich jak ja to baaaaardzo malo, dlatego jestem cenny
20:41 Timi Maxima [194]: jak sie troche znasz na ekonomi to wiesz , ze czym czegos mniej tym drozsze
Cytuj:
17:33 Vijeg [142]: bo jestes gupi
17:33 Lorgin [168]: sad but true
Jakotsu jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 08-07-2008, 08:08   #550
Dirk Pitt
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 05 2006

Domyślny

Ile ukradł? 3kk to jest jakieś 600zł, za to minimum złamany nos. Ja bym nie odpuscił 6 stówkek :-P.
stary 08-07-2008, 08:43   #551
Ther
Użytkownik forum

Data dołączenia: 02 07 2008

Domyślny

@Kramer

Zal mi Cie czlowieku.

Czy kiedykolwiek napisalem cos w stylu "O moj Boze, o moj Boze, tyle stracilem, co ja teraz zrobie, tyle pixeli!!!" ??

Po prostu ludzie mysla, iz go wpuscilem do domku, chcac pokazac itemy/nie wiem co zrobic, mysla, ze mu zaufalem. Mowie jak bylo i tyle..

@down

Narazie mam sesje i... mniej gram, a pozniej sie zobaczy (zostaly jeszcze 4kk ;D)

Ostatnio edytowany przez Ther - 08-07-2008 o 08:49.
Ther jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 08-07-2008, 08:44   #552
Misterio
Użytkownik Forum

Misterio's Avatar

Data dołączenia: 09 08 2005
Lokacja: Gorzów Wlkp.

Imię: Elvinuz
Gildia: Husaria
Misterio ma numer GG Napisz na pm
Domyślny

Przy okazji może Szkapa mu pomoże rzucic te gówno na wakacje, chłopak pojeździ nad jezioro ze znajomymi, pogra w piłkę lub co tam woli. Dajcie spokój to jest gra, kradzież jest wtopiona w tą grę. Przejdźcie na zwykłe gry bo opcja multiplayer wam ryje głowy, nie wiem jakby to było w PESie jakby wam znajomy bramkę strzelił ; ]
stary 08-07-2008, 09:17   #553
AdiQube
Guest

Domyślny

Przęglądam ten temat od dłuższego czasu i postanowiłem, że jednak dodam coś od siebie. Chyba każdy (oprócz 2-3 osób) uważa, że Szkapa źle zrobił kradnąc te itemki, ale wiadomo 3kk kusi, stracił pewnie zaufanie i szacunek wielu graczy, ale to nie moja sprawa.

Chcę napisać o tym jak kilka wyjątkowo "inteligentnych" (zgadnijcie czemu w cudzysłowiu ) wyzywa Szkapę od POLAKÓW! Jak wogóle można coś takiego powiedzieć? Każdy z nas powinien być dumny ze swojej narodowości, bo jak pokazała historia o tą tożsamośc narodową trzeba było walczyć. Chyba, że wstydzicie się swojej histori, swojego kraju i ludzi którzy w nim mieszkają. Jeśli tak to idzcie grać w Tibie z Brazylijczykami czy Szwedami.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez KorkioOo Pokaż post
Ciebie tez wychuja.

Nie można go nazwać ani cwaniaczkiem z no-pvp. Wiecie jak nazywamy takich na candii? POLACZKI KURWA POLACZKI.

Btw: To forum publiczne, jeśli on będzie wklejał ss'y niech sie liczy że będę komentował każdy kolejny jego post.

Pozdro polak.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez KorkioOo Pokaż post
Ty polak idź do Carlin.
Znalazłbym jeszcze kilka cytatów, ale w jakim celu? Może autor tych postów uważa, że zamiast zmienić postrzeganie Polaków w Tibii przez innych graczy lepiej śmiać się z własnego narodu? Tego nie wie nikt. Czekam na jakieś inteligentne odpowiedzi (tym razem bez cudzysłowu).

@Dirk Pitt
Nie znam cię, ale szanuje za twój podpis.

Ostatnio edytowany przez AdiQube - 08-07-2008 o 09:23.
  Odpowiedz z Cytatem
stary 08-07-2008, 09:34   #554
Daron Sword
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 05 08 2006

Domyślny

szkapa z kąd ty miałeś 900 zł z biezmowania moherowa rodzinka? może ty w chórze kościelnym śpiewasz i sie przypucowac nie chcesz widać ze bys tam pasował
Daron Sword jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 08-07-2008, 09:53   #555
Xaszkil1991
Zbanowany

Data dołączenia: 11 02 2008
Lokacja: Polska

Profesja: Royal Paladin
Poziom: 202
Skille: 103/71
Poziom mag.: 25
Xaszkil1991 ma numer GG 6121514
Domyślny

omg..

wy wydajecie na papierosy,browary,narkotyki i rozne inne uzywki SZkapa wydaje na tibie -.-

koniec tego glupiego tematu ze okradl jakiegos goscia bo zapomnial mu inva sciagnac -.-
Xaszkil1991 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 08-07-2008, 10:00   #556
TheaTron
Zbanowany

Data dołączenia: 25 01 2008
Lokacja: Szczecin

Stan: Początkujący
Imię: CZE
Świat: Calmera
Poziom: 999
Skille: 999/999
Poziom mag.: 99
TheaTron ma numer GG 5157895
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kramer Pokaż post
P.S
Na jego miejscu tez bym cie ojebal : ))))))))))))
kumple ?

Cytuj:
koniec tego glupiego tematu ze okradl jakiegos goscia bo zapomnial mu inva sciagnac -.-
jakiego inva sciagnac?po prostu ziomek go wpuszcza do domku no a szkapa pro zlodziejaszek i cwany lisior zauwazyl ze drzwi ziomek ma otwarte to zajebal.

btw tak mowicie "ON GO NEI ZNAL !!!!!!!!!111111111" no to czemu mu to zrobil ?
jak ktos powiedzial,nie wiele osob odpusciloby 6 stowek
TheaTron jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 08-07-2008, 10:19   #557
Zrywna_Szkapa
Użytkownik Forum

Zrywna_Szkapa's Avatar

Data dołączenia: 25 03 2007
Lokacja: Taka wiocha

Stan: Niegrający
Gildia: Sexy Team
Poziom: 176
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Daron Sword Pokaż post
szkapa z kąd ty miałeś 900 zł z biezmowania moherowa rodzinka? może ty w chórze kościelnym śpiewasz i sie przypucowac nie chcesz widać ze bys tam pasował
Zazdrościsz?Żal mi ciebie...

Jak to Xaszkil powiedział, mój interes na co wydaje pieniądze.

Nie wiem kto wymyślił to coś tam z podbieraniem starym z portfela czy cos takiego podobnego, ale gz XD Dawno się tak nie śmiałem Xd

18:38 Goratel [172]: szkdoa ze to nei downie

22:48 Karo Inc [145]: RECON OUT
Ej, nie uciekajcie misie :/

http://www.youtube.com/watch?v=HB0JcsIm4Ss

Ostatnio edytowany przez Zrywna_Szkapa - 08-07-2008 o 10:21.
Zrywna_Szkapa jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 08-07-2008, 10:54   #558
jebany_zlodziej
Guest

Domyślny

Ty jestes popierdolony ! taki kozak zza monitora dziecko neO, tam ktos mial racje jest to pierdolony polaczek tak mozna takich nazwac, zal i ból
w rl kasy nie masz to kroisz w tibi pff, dostales 900zl i wydales na tibie wiesz ile twoja stara musiala zbierac złomu?? czlowieku wez nie graj w to bo ci juz rozjebalo resztki mózgu. myslisz ze jestes fajny?? ze zajebales mu ta kase?
jestes jebanym Zerem

Ssij dzieciaku. Idz podpierdol starej kase z portfela na pacca. Życze ci kurwo hacka zebys wszystko stracil! jebany Polaczku
  Odpowiedz z Cytatem
stary 08-07-2008, 11:06   #559
Xaszkil1991
Zbanowany

Data dołączenia: 11 02 2008
Lokacja: Polska

Profesja: Royal Paladin
Poziom: 202
Skille: 103/71
Poziom mag.: 25
Xaszkil1991 ma numer GG 6121514
Domyślny

"jakiego inva sciagnac?po prostu ziomek go wpuszcza do domku no a szkapa pro zlodziejaszek i cwany lisior zauwazyl ze drzwi ziomek ma otwarte to zajebal."

a wiec..

Szkapa idzie z nami na ten nowy Quest Inskrybcje czy jak to tam

przygotowujac sie do niego kupowal icycle/avalanche od tego kolesia co go okradl

koles nie chcial chodzic do dp wiec dal inva na korytarz stojac za lada.. taka furtka sa domki sklepy..

Szkapa wieczorem przechodadz obok domku zobaczyl ze lada otwarta zabral ;O

TAKIE TRUDNE DO ZROZUMIENIA ?

ktos wyzej pisal ze koles sie natrudzil zbierajac..

tak.. juz widze jak 100 lv ma NK SHIELDA.. albo sam kupil na allegro albo schakowal.. wiec sam nie byl winny ^^

to tyle jak ktos bd cos chcial sie wiecej dowiedizec pisac
Xaszkil1991 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 08-07-2008, 11:13   #560
Don_Kustosz
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 01 01 2008
Lokacja: Tutaj

Profesja: Knight
Gildia: Nie ma xd
Świat: Secura
Poziom: 70
Skille: 79/78;/
Poziom mag.: 6
Don_Kustosz ma numer GG 4243203
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Niroos Pokaż post
wy jestescie nie dojebani porywnojecie ta gre do swiata rzeczywistego dajcie spokoj w tej grze nie ma policjii ani sadu ktory by go ukaral "this its a part of this game" ja rozumiem tego ther~ bo ta kasa to jakies 600zl no ale gosc ma ponad 20 lat studiuje wiec napewno nie placze tak jakby co poniektorzy plakali po takim wydarzeniu i taka prawda ze nigdy sie nie dowiesz kto jaki jest po tym jak nie poznasz go na rl wiec nie wiem dlaczego piszecie stracil szacunek, bo co? zajebal? huj z tym zajebal bo goscia nie znal to taksamo jakby lezala na ławce komurka i bym ja zajebal a potem jakis wlasciciel mialby fochy taka prawda ze jakby lezala na lawce to na 100% bym ja wyjebal i to samo podezewam ze pan szkapa zrobil tylko ze w grze, nie podoba sie komus idzcie na pvp server albo skoncie grac w ta gre i moge sie przynac ze nie raz jebalem lootbagi bo mialem to w dupie kto je robil ile sie nad nimi meczyl gdyz to byly obce dla mnie osoby wiec dajcie spokoj Szkapie bo on goscia nie znal wiec go ojebal lol a co wy byscie nie zajebali Np dragon shielda jakby lezal na jakims sqm? podejzewam ze 3/4 osob by tak wlasnie zrobilo

edit
@Kubq

co zyskał ?napewno: "Sławe i pieniądze" xDD!
co stracil no nie wiem moze w jakims tam stopniu jego koledzy pikselkowi mniej mu beda ufac!

@down
a dlaczego nie?
wcale w rl nie jestem jakis super mega kolo ale takie akcje mialy miejsce..
to ze ci mama daje kase badz tez zaraviasz to nie znaczy ze dorobic sie nie mozna ;> xd!

edit ktorys tam
sryyy ze mieszam rl z ta gra ale musialem dac jakis przyklad ;p
dobra przyjezdzam do ciebie klade telefon stoje obok niego i mi go zajeb a jak nie zajebiesz to ejstes ciota
Don_Kustosz jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania