![]() |
#541 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#542 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 01 2008
Lokacja: Szczecin
Stan: Początkujący
Imię: CZE
Świat: Calmera
Poziom: 999
Skille: 999/999
Poziom mag.: 99
![]() |
![]() Cytuj:
piszesz na forum "hail kradziejstwo" i czujesz sie jakbys byl jakims cwaniakiem,chociaz patrzac na Twoja fotke watpie zebys cwaniakowal w rl. czlowieku,jezeli dla ciebie kradziez komus kilku pixeli jest powodem do dumy to gratuluje... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#543 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 03 2007
Lokacja: Taka wiocha
Stan: Niegrający
Imię: Zrywna Szkapa
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Sexy Team
Świat: Nerana
Poziom: 176
|
![]() Jestem cwaniak, jestem ZUO, hohoho i zero, ojojoj
@down No tak, zapomniałem dodać ;sss Zaraz zmienie.
Gz Moderatorów. ![]() 18:38 Goratel [172]: szkdoa ze to nei downie 22:48 Karo Inc [145]: RECON OUT Ej, nie uciekajcie misie :/ http://www.youtube.com/watch?v=HB0JcsIm4Ss Ostatnio edytowany przez Zrywna_Szkapa - 07-07-2008 o 23:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#544 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2005
Lokacja: Silesia Inferior
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Xevezq
Profesja: Knight
Gildia: Polish Nobility
Świat: Pacera
Poziom: 166
Skille: 96/90
Poziom mag.: 8
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#545 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Bym był ojcem/matka to bym go po pazurach strzelił za ta kasę z torebki Przyznam szczerze ze ja jestem "świrnięty" ale żeby wydać 450zł z bierzmowania na pixele ? To już bym wolał kupić coś dla dziewczyny nawet jeśli miała by mnie zostawić ;p |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#546 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 05 2008
Imię: Thor Kolegzinha
Profesja: Elder Druid
Gildia: Motomyszy
Świat: Lucera
Poziom: 101
|
![]() Tak czytam kilka ostatnich stron tego tematu (od miejsca gdzie się zaczęło o tym złodziejstwie) i moja opinia:
Szkapa zachował sie jak ostatni ch*j. Koleś (który też pewnie nie znał Szkapy) wpuścił go do domku, na tyle mu zaufał a tu zonk, i po itemach chuj... Na Lucerze za coś takiego już byś sobie nie pograł, ale takie są uroki tych Waszych non-pvp - nikomu nie można ufac, bo nawet 100+ okaże się złodziejem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#547 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 07 2008
|
![]() @Triq
Ja mu wcale nie zaufalem, wpuscilem do domku, aby tradowac runy... niestety - bylem na tyle zmeczony, nie zauwazylem, ze drzwi byly otwarte ![]() ![]() Btw. szkapa, kiedy ban sie konczy? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#548 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 01 2008
Stan: Na Emeryturze
|
![]() @Ther
Kurwa czlowieku sam mowisz ze to sa pixele itp itd a kurwa ciagle sie zalisz na forum, ja pierodle zastanow sie co piszesz bo sam sobie zaprzeczasz i odpierdol sie od szkapy. P.S Na jego miejscu tez bym cie ojebal : )))))))))))) |
![]() |
![]() |
![]() |
#549 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2007
Lokacja: Sz-n
Imię: Nosferatu the Second
Profesja: Elite Knight
Skille: 100/91
![]() |
![]() los lubi sie odwracac i to bardzo szybko, hehe
||
![]() |
![]() |
![]() |
#550 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2006
|
![]() Ile ukradł? 3kk to jest jakieś 600zł, za to minimum złamany nos. Ja bym nie odpuscił 6 stówkek :-P.
![]() |
#551 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 07 2008
|
![]() @Kramer
Zal mi Cie czlowieku. Czy kiedykolwiek napisalem cos w stylu "O moj Boze, o moj Boze, tyle stracilem, co ja teraz zrobie, tyle pixeli!!!" ?? Po prostu ludzie mysla, iz go wpuscilem do domku, chcac pokazac itemy/nie wiem co zrobic, mysla, ze mu zaufalem. Mowie jak bylo i tyle.. @down Narazie mam sesje i... mniej gram, a pozniej sie zobaczy (zostaly jeszcze 4kk ;D) Ostatnio edytowany przez Ther - 08-07-2008 o 08:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#552 |
Użytkownik Forum
|
![]() Przy okazji może Szkapa mu pomoże rzucic te gówno na wakacje, chłopak pojeździ nad jezioro ze znajomymi, pogra w piłkę lub co tam woli. Dajcie spokój to jest gra, kradzież jest wtopiona w tą grę. Przejdźcie na zwykłe gry bo opcja multiplayer wam ryje głowy, nie wiem jakby to było w PESie jakby wam znajomy bramkę strzelił ; ]
![]() |
#553 | |
Guest
|
![]() Przęglądam ten temat od dłuższego czasu i postanowiłem, że jednak dodam coś od siebie. Chyba każdy (oprócz 2-3 osób) uważa, że Szkapa źle zrobił kradnąc te itemki, ale wiadomo 3kk kusi, stracił pewnie zaufanie i szacunek wielu graczy, ale to nie moja sprawa.
Chcę napisać o tym jak kilka wyjątkowo "inteligentnych" (zgadnijcie czemu w cudzysłowiu ![]() Cytuj:
@Dirk Pitt Nie znam cię, ale szanuje za twój podpis. Ostatnio edytowany przez AdiQube - 08-07-2008 o 09:23. |
|
![]() |
![]() |
#554 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 08 2006
|
![]() szkapa z kąd ty miałeś 900 zł z biezmowania
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#555 |
Zbanowany
Data dołączenia: 11 02 2008
Lokacja: Polska
Imię: Mighty Xaszkil
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Gazenbelger(Sexy Team)
Poziom: 202
Skille: 103/71
Poziom mag.: 25
![]() |
![]() omg..
wy wydajecie na papierosy,browary,narkotyki i rozne inne uzywki SZkapa wydaje na tibie -.- koniec tego glupiego tematu ze okradl jakiegos goscia bo zapomnial mu inva sciagnac -.- |
![]() |
![]() |
![]() |
#556 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 01 2008
Lokacja: Szczecin
Stan: Początkujący
Imię: CZE
Świat: Calmera
Poziom: 999
Skille: 999/999
Poziom mag.: 99
![]() |
![]() kumple ?
Cytuj:
btw tak mowicie "ON GO NEI ZNAL !!!!!!!!!111111111" no to czemu mu to zrobil ? jak ktos powiedzial,nie wiele osob odpusciloby 6 stowek ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#557 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 03 2007
Lokacja: Taka wiocha
Stan: Niegrający
Imię: Zrywna Szkapa
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Sexy Team
Poziom: 176
|
![]() Cytuj:
Jak to Xaszkil powiedział, mój interes na co wydaje pieniądze. Nie wiem kto wymyślił to coś tam z podbieraniem starym z portfela czy cos takiego podobnego, ale gz XD Dawno się tak nie śmiałem Xd
Gz Moderatorów. ![]() 18:38 Goratel [172]: szkdoa ze to nei downie 22:48 Karo Inc [145]: RECON OUT Ej, nie uciekajcie misie :/ http://www.youtube.com/watch?v=HB0JcsIm4Ss Ostatnio edytowany przez Zrywna_Szkapa - 08-07-2008 o 10:21. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#558 |
Guest
|
![]() Ty jestes popierdolony ! taki kozak zza monitora dziecko neO, tam ktos mial racje jest to pierdolony polaczek tak mozna takich nazwac, zal i ból
w rl kasy nie masz to kroisz w tibi pff, dostales 900zl i wydales na tibie wiesz ile twoja stara musiala zbierac złomu?? czlowieku wez nie graj w to bo ci juz rozjebalo resztki mózgu. myslisz ze jestes fajny?? ze zajebales mu ta kase? jestes jebanym Zerem Ssij dzieciaku. Idz podpierdol starej kase z portfela na pacca. Życze ci kurwo hacka zebys wszystko stracil! jebany Polaczku |
![]() |
![]() |
#559 |
Zbanowany
Data dołączenia: 11 02 2008
Lokacja: Polska
Imię: Mighty Xaszkil
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Gazenbelger(Sexy Team)
Poziom: 202
Skille: 103/71
Poziom mag.: 25
![]() |
![]() "jakiego inva sciagnac?po prostu ziomek go wpuszcza do domku no a szkapa pro zlodziejaszek i cwany lisior zauwazyl ze drzwi ziomek ma otwarte to zajebal."
a wiec.. Szkapa idzie z nami na ten nowy Quest Inskrybcje czy jak to tam ![]() przygotowujac sie do niego kupowal icycle/avalanche od tego kolesia co go okradl koles nie chcial chodzic do dp wiec dal inva na korytarz stojac za lada.. taka furtka sa domki sklepy.. Szkapa wieczorem przechodadz obok domku zobaczyl ze lada otwarta zabral ;O TAKIE TRUDNE DO ZROZUMIENIA ? ktos wyzej pisal ze koles sie natrudzil zbierajac.. tak.. juz widze jak 100 lv ma NK SHIELDA.. albo sam kupil na allegro albo schakowal.. wiec sam nie byl winny ^^ to tyle jak ktos bd cos chcial sie wiecej dowiedizec pisac ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#560 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 01 2008
Lokacja: Tutaj
Imię: Don kustosz
Profesja: Knight
Gildia: Nie ma xd
Świat: Secura