![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2007
Lokacja: pl?
|
![]() tak sie zaczyna niebo...
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 | |||
Guest
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Kod:
Drogie Bravo, Mam na imię Dagmara i mam 16 lat. Moja sytuacja jest bardzo krepująca i nie wiem co teraz mam zrobić Jestem już dorosłą dziewczyną i mam wspaniałego chłopaka o imieniu Marcin, którego kocham ponad życie i myślę, ze on moje uczucie odwzajemnia. Jesteśmy już razem 6 miesięcy i postanowiliśmy dokonać Aktu Miłosnego, aby umocnić nasz związek. Niefart polega na tym, że ja jestem dziewicą, a on już doświadczonym mężczyzną. Bardzo obawiałam się że nie spełnię jego oczekiwań , po prostu zawiodę! Na dodatek wszystkie moje koleżanki potraciły już dziewictwo i żeby mieć o czym rozmawiać z nimi, powiedziałam że ja również nie jestem jak to się mówi potocznie "cnotką". O tym fakcie dowiedział się Marcin od mojej koleżanki, Moniki, która jest jego dobrą znajomą. Gdy Marcin zapytał czy to prawda, nie zaprzeczyłam. Ustaliliśmy nasz Pierwszy Raz na najbliższy weekend, ponieważ Marcina rodzice jadą na wesele. Bardzo się obawiałam bólu, oraz tego że Marcin posądzi mnie o kłamstwo, więc postanowiłam jakoś sobie poradzić Nie chciałam przespać się z "pierwszym lepszym" gdyż kocham Marcina i chcę aby to on był moim Pierwszym Mężczyzną!! Akurat zdarzyło się tak że byłam sama w domu i postanowiłam uporać się z moja błona dziewiczą. Nie chciałam robić tego palcami ani jakimś twardym przedmiotem a na wibrator niestety nie było by mnie stać. Poszłam więc do lodówki i zobaczyłam nadającą się do mojego czynu kaszankę. Odpowiadała mi rozmiarem i grubością, była trochę za zimna i za twarda więc postanowiłam ja podgotować. Kiedy nareszcie ostygła, nasmarowałam ja wazeliną, i zaczęłam wkładać ją do pochwy. Poddałam się chyba za bardzo chwili i za bardzo ją ścisnęłam. Wtedy stało się najgorsze co mogło się stać!! KASZANKA SIĘ ZŁAMAŁA!!!!!!!!!! Rozpaczliwie próbowałam ją wyjąć palcami ale chyba trochę za bardzo ją rozgotowałam i niektóre kawałki kaszanki zostały mi w pochwie i nie mogę ich wyjąć! Wstydzę się iść do ginekologa a za kilka dni wyczekiwany przez naszą dwójkę upojny weekend!! Nie wiem co mam zrobić i do kogo się zwrócić. Co teraz pomyśli o mnie Marcin!! BŁAGAM POMÓŻCIE!!!!! Zrozpaczona Odpowiedź Redakcji: Na wstępie pragniemy podziękować Ci za podzielenie się z nami swoim problemem. W twojej nader ciekawej sytuacji proponujemy Ci dwa rozwiązania: 1. Ekstrawaganckie w stylu new art. 2. Siłowe Pierwsze wydaje nam się ciekawe lecz może nie przynieść spodziewanych efektów. Musisz pokroić cebulę w kostkę ,a następnie podsmażyć ją na złocisty kolor na patelni (koniecznie na oleju z pierwszego tłoczenia). Następnie musisz dopchać ją do pochwy i zrobić 3-4 przysiadów tak aby zmieszała się z kaszanką. Potem zaproś swojego ukochanego na romantyczne spotkanie inicjujące. Przed pierwszym stosunkiem zaproponujesz mu więc kaszankę po staropolsku w wersji francuskiej. W ten sposób osiągniesz dwa cele: udowodnisz mu że bardzo go kochasz i jednocześnie pokażesz że świetnie gotujesz. Przypominamy Ci powiedzenie "PRZEZ ŻOŁĄDEK DO SERCA". Rozwiązanie drugie jest jednak o wiele bardziej skuteczne. Przygotuj patelnię na której miałaś zarumienić cebulkę. Następnie weź ją w prawą rękę (jeśli jesteś leworęczna to w lewą) i pierdolnij się nią z całej siły w głowę - bo tobie to już chyba nic nie pomoże! Z poważaniem Redakcja ![]() Ile ty masz tych matek... xd Cytuj:
Chodziło mi o takie rzeczy jak grzybki... Poprawie Cie: "Potwór nie potwór, byle miał otwór." ![]() To chyba na tyle. ;p Ostatnio edytowany przez Snick - 09-07-2008 o 13:23. |
|||
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
|
![]() A ja znam inne ;-p
Nie ważne, że potwór, ważne, że otwór ^,-
![]() |
#44 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Lol, Sphinx, ten koles nie ma nawet 17 lat. Poczytaj sobie jego posty, to jest jakis 14-latek (no offence vasu, ty jestes wporzadku) ktory chce pokazac jaki to z niego zawodowy ruchacz a jedyne jego zblizenie do kobiet/dziewczyn to buzi dla mamy na dobranoc. Zreszta, nie rozumiem za bardzo twojego zdziwienia. Po 17 roku zycia, a nawet wczesniej, juz chyba wiekszosc chlopakow przezyla swoj pierwszy raz (tych normalniejszych, nie geekow z okularami 25''). Nie wiem jak to jest teraz w Polsce, pamietam ze zawsze to byl dla dziewczyn temat tabu (no chyba ze rozmawialy o tym w swoim wlasnym kregu, trzeba by bylo sie zapytac jakiejs dziewczyny, Slythie albo innego Gelta ![]() BTW: <gruby> Do dziś pamiętam mój "pierwszy raz" z kondomem, miałem 16 lat albo coś około. Poszedłem do sklepu kupić paczkę prezerwatyw. Za ladą stała przepiękna kobieta, która najprawdopodobniej wiedziała, że nie mam doświadczenia w “tych” kwestiach. Podała mi paczkę i zapytała, czy wiem, jak tego używać. Szczerze odparłem: nie. Tak więc otworzyła paczkę, wyjęła jednego i rozwinęła na kciuku, po czym poleciła sprawdzić, czy jest na miejscu i czy mocno się trzyma. Najprawdopodobniej musiałem wyglądać na osobę, która nie do końca zrozumiała to, co powiedziała, więc rozejrzała się po sklepie, podeszła do drzwi i zamknęła je. Chwyciła mnie za rękę i wciągnęła na zaplecze, gdzie zdjęła z siebie bluzkę. Po chwili zdjęła też stanik. Spojrzała na mnie I zapytała: Czy to cię podnieca? No cóż, byłem tak zaskoczony tym wszystkim, że tylko kiwnąłem głową. Wtedy powiedziała, że czas nałożyć prezerwatywę. Kiedy ją nakładałem, ona zrzuciła spódniczkę, zdjęła majteczki i położyła się na stole. No dawaj, powiedziała, nie mamy zbyt wiele czasu. Tak więc położyłem się na niej. To było cudowne, szkoda, że nie wytrzymałem zbyt długo… PUF, i było po sprawie… Spojrzała się na mnie przerażona: “jesteś pewien, że nałożyłeś prezerwatywę?” Odpowiedziałem tylko “no pewnie”, i podniosłem kciuk, by jej pokazać.
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2007
Stan: Na Emeryturze
Świat: Candia
|
![]() Czyli wg twojego rozumowania gdy zostaniesz ojcem to nie będzie Ci przeszkadzało gdy twoja 14-letnia córka będzie się K*rwic z byle kim na ulicy?
![]() |
#47 |
Słitaśny Krulik
|
![]() @up
Heh, pamiętam nawet ten dowcip. Tata mi go opowiadał =] @top Aj wtedy źle się wyraziłem, wygląd to sprawa trzecio rzędna. Przedstawia się u mnie mniej więcej tak: 1.Charakter 2.Intelekt 3.Wygląd @Arack Nie lubię nikomu ublizać, ale twoje żarty są nie na miejscu. Jeśli nie rozumiesz o czym rozmawiamy, prosze nie wypowiadaj się, bo wkopujesz się w, jakby to powiedzieć, "dno dna dna". |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Da Old school.
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szpital dla psychicznie i nerwowo chorych Drewnica
![]() |
![]() Wszystko sprowadza sie do towarzystwa. Malo dziewczyna ma, ze tak powiem, predyspocyzje. Nieraz bylam swiadkiem, jak porzadne dziewczyny stawaly sie kur*ami. No bo jak nazwac dziewczyne ktora uprawia seks z 3 chlopakami jednoczesnie.?o.O
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2007
|
![]() Cytuj:
/Down : Pewnie dowiesz sie, jak córka do Ciebie przyjdzie i powie Ci że jest w ciąży. Co córki i *****enia sie na ulicy - większość ojców w*****a to że jakiś chłopak przychodzi do jego córki co dopiero mówić o seksie... Ostatnio edytowany przez Kamliss - 09-07-2008 o 14:52. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Ale chyba jeśli bym tego nie widział to by mi to nie przeszkadzało. Tak mi się zdaje. ![]() @down Dokładnie. xd Ostatnio edytowany przez Snick - 09-07-2008 o 15:00. |
|
![]() |
![]() |
#52 | |
Da Old school.
![]() |
![]() Cytuj:
Sytuacja wygladala tak: Dziewczyna "przespala sie" najpierw z jednym chlopakiem, potem drugim a na koncu z trzecim: ) Jednej nocy. Slodko prawda.?^___________^ Czasami czuje sie, jakbym mieszkala na ulicy czerwonych latarni ==" @up Czego oczy nie widza tego sercu nie zal.?x>
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" Ostatnio edytowany przez Gelt - 09-07-2008 o 14:53. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() @up
To zasadniczo zmienia postać rzeczy, przyznasz. : ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 12 2005
Lokacja: Hajnówka xd
Profesja: Knight
Świat: Iridia/Xerena
|
![]() Temat na czasie niestety. Może nie to że trudno znaleźć dziewice, ale na swój sposób przerażająca jest ilość młodych dziewczyn, które utraciły już swoje dziewictwo. Często miało to miejsce na imprezach/dyskotekach, pod wpływem alkoholu, bądź innych używek (to odnosi się do tego czego sam byłem ''świadkiem'')..
..Kurwa bądź 'ładniej' prostytutka bierze za stosunek pieniądze, mam rozumieć że te dziewczyny nie robiły tego za darmo..;?
![]() |
#55 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Da Old school.
![]() |
![]() Przyznasz ^______^ Aczkolwiek znam kolezanke ktora po wypiciu nieduzej ilosci alkoholu w wieku 14 lat uprawia seks z kazdym: D Jest o tyle obrzydliwa, ze robi to publicznie. Chociaz jak sie zastanowic, to tak sie dzieje z 1/3 mojego bylego gimnazjum..
Zaluje, ze bylam z nia raz na tej samej imprezie.. Pozwolcie, ze w szczegoly nie bede wchodzic.. @down Poruszyles bardzo ciekawy temat.! Kiedy dziewczyna przespi sie z paroma facetami, to jest dziwka. A kiedy mezczyzna przespi sie z paroma kobietami to jest super macho i w ogole elo: D Mozecie mi to wyjasnic.? Ostatnio edytowany przez Gelt - 09-07-2008 o 15:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2006
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
zabawić (chyba że chodisz z tą osobą bądź jesteście małżeństwem i nie chcesz jej tym zaimponować) itp. itd. to według mnie puszczasz się czyt. jesteś "kurwą", "żigolakiem". ![]() Ostatnio edytowany przez Snick - 09-07-2008 o 15:12. |
|
![]() |
![]() |
#59 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2008
Lokacja: Szczecin
|
![]() Dziewczyny i tak mają łatwiej - jakoś nie wyobrażam sobie sytuacji, w której facet podchodzi do dziewczyny i mówi "chce cię przelecieć", za to jeśli jakaś dziewczyna (ładna) podejdzie do chłopa i powie "chcesz mnie przelecieć" to kto odmówi?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Wpisy bloga: 44
Stan: Niegrający
Skille: Milion
|
![]() A i TaK MoIm MaŻeNiEm JeSt SeKsX z DwOmA LeZbAmI BLiŹniAcZkAmI =)))
@up Dla mnie to nic dziwnego w sumie, jak chłopak mówi do dziewczyny "chcę cię przelecieć".
![]() Ostatnio edytowany przez sphinx123 - 09-07-2008 o 15:16. |
![]() |
![]() |