Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Inne > O wszystkim i o niczym

Notki

O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;)

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 09-07-2008, 19:30   #101
Voon
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 07 2006

Voon ma numer GG 1528304
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mystlich Pokaż post
Ja kurde nie mam nic do dziewczyn ba! Nawet ich chronię
Boże, fail. Ach.

@
W nadmiarze wszystko szkodzi. Zbędne są dyskusje czy 2cm spódniczki robi różnice.
Voon jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 09-07-2008, 19:33   #102
Vasudanin
Słitaśny Krulik

Vasudanin's Avatar

Data dołączenia: 21 05 2007
Wpisy bloga: 64

Stan: Niegrający
Imię: Slayekau
Profesja: Rookstayer
Świat: Isara
Poziom: 12
Skille: 18/20
Vasudanin ma numer GG 7128157 Vasudanin ma login Tlenu Vasudanin@tlen.pl Send a message via Skype™ to Vasudanin
Domyślny

@Voon
Te dwa centymetry, to aż dwa centymetry. Jeżeli zakryją bieliznę, robi ogromną różnicę.
@Mystchlich
Łączę poważność z humorem i sam widzisz co wychodzi. =]
Oryginalnie napisane przez Niecny_Rozbojnik Pokaż post
Wiesz, znam osobiście jednego zoofila, i on nigdy nie zrobił krzywdy swojej suczce, nawet jej się to podobało. Tzn. nie wiem jak by było z pchaniem w pipkę, bo tego z nią nie próbował, ale palcówka jej się podobała, nigdy nic na siłę nie robił.
Vasudanin jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-07-2008, 19:34   #103
Killuminati
Użytkownik Forum

Killuminati's Avatar

Data dołączenia: 01 03 2008
Lokacja: Arendal (Norway)

Stan: Zbanowany
Profesja: Royal Paladin
Świat: Hiberna
Poziom: 41+
Killuminati ma numer GG 6029245
Domyślny

Kamliss, według mnie, to masz jakieś przykre doświadczenia z tym wszystkim. Jesteś pedałem, że nie lubisz popatrzeć na jakiś fajny tyłek? No dobra, może na 12 latki nie, ale np. 14,15,16 lat? Taka jest moda, każda chce być zpimpowana tak, żeby faceci się za nią oglądali. Jeśli się nie oglądają znaczy, że nie jest atrakcyjna, proste. Mam koleżanke, może nie koleżanke, mieszkała u mnie w bloku, teraz zdała do 1 gim. Szedłem raz z kumplem, mijała mnie i się uśmiechnęła, kumpel do mnie "O człowieku co szprycha!" Ja mówie: "A wiesz do której ona klasy chodzi?" "On: 3 gim?" Chyba Ci o to chodzi, ale ja nie widze, co Ci w tym wszystkim przeszkadza? Nie chcesz mieć dziewczyny, która nie jest dziewicą? Proste, szukaj dziewicy! Nikt Ci nie broni ;-)
And God said he should send his one begotten son
to lead the wild into the ways of the man
Follow me; eat my flesh, flesh and my flesh

Tupac Amaru Shakur [1971-1996] Rest in Peace!
Killuminati jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-07-2008, 19:38   #104
Voon
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 07 2006

Voon ma numer GG 1528304
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vasudanin Pokaż post
@Voon
Te dwa centymetry, to aż dwa centymetry. Jeżeli zakryją bieliznę, robi ogromną różnicę.
Jeśli kobieta ubierze sie wyzywająco a zachowuje się normalnie to jest normalna. Nie szata zdobi człowieka. Radze wam założyć kaganiec na waszą definicje ''kurwa, dziwka, puszczalska'', bo strasznie gryzie się z tą realną definicją.

@down:
tyłek/piersi (/biust)

@edit, down:
Jeśli będzie więcej takich jak ty to napewno zostanie zgwałcona.

Ostatnio edytowany przez Voon - 09-07-2008 o 19:44.
Voon jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-07-2008, 19:38   #105
Kamliss
Użytkownik Forum

Kamliss's Avatar

Data dołączenia: 10 06 2007

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

/up : jak taka kobieta zostanie kiedyś zgwałcona, zrozumie o co mi chodzi.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Killuminati Pokaż post
Kamliss, według mnie, to masz jakieś przykre doświadczenia z tym wszystkim. Jesteś pedałem, że nie lubisz popatrzeć na jakiś fajny tyłek? No dobra, może na 12 latki nie, ale np. 14,15,16 lat? Taka jest moda, każda chce być zpimpowana tak, żeby faceci się za nią oglądali. Jeśli się nie oglądają znaczy, że nie jest atrakcyjna, proste. Mam koleżanke, może nie koleżanke, mieszkała u mnie w bloku, teraz zdała do 1 gim. Szedłem raz z kumplem, mijała mnie i się uśmiechnęła, kumpel do mnie "O człowieku co szprycha!" Ja mówie: "A wiesz do której ona klasy chodzi?" "On: 3 gim?" Chyba Ci o to chodzi, ale ja nie widze, co Ci w tym wszystkim przeszkadza? Nie chcesz mieć dziewczyny, która nie jest dziewicą? Proste, szukaj dziewicy! Nikt Ci nie broni ;-)
Wiesz, nie wiem jak Ty ale nie chciałbym mieć dziewczyny której każdy facet gapi sie na pupe/biust (niech Ci będzie).

/down : z początku też tak myślałem, ale po pewnym czasie rozumie się to innaczej...

/2x down : nie bardzo mi się to podoba, jak i nie tylko mi, a celem tego tematu było poznanie opinii użytkowników/czek.

Ostatnio edytowany przez Kamliss - 09-07-2008 o 19:48.
Kamliss jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-07-2008, 19:41   #106
domin3x
Użytkownik Forum

domin3x's Avatar

Data dołączenia: 13 10 2005
Lokacja: Silesia Inferior

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Xevezq
Profesja: Knight
Świat: Pacera
Poziom: 166
Skille: 96/90
Poziom mag.: 8
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kamliss Pokaż post
Wiesz, nie wiem jak Ty ale nie chciałbym mieć dziewczyny której każdy facet gapi sie na dupe/cycki.
Byłbym zadowolony z tego, że mam coś, czego oni nie mają, a bardzo by chcieli ; ]
domin3x jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-07-2008, 19:45   #107
Dark Sven
Użytkownik Forum

Dark Sven's Avatar

Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem

Domyślny

Cytuj:
/Up : No ok, tylko że jak widzę taką 12 latke, wymalowaną, brzuch na wierzchu, szpilki że mało sie nie przewróci a miniówa taka że widać jej dupe to aż mi jej szkoda, jest fajnie do póki sie nie przesadzi.
I wielkie chuj ci do tego jak one się ubierają. Tak Ci to przeszkadza, czy pokazujesz jaki jesteś kewl?

Cytuj:
Wojtiziom i Slythia moają 100% w swoich postach^^

Choć szczerze mówiąc , kiczowato wiem co wam chodiz , ale jeśli jest poruszany temat , któy negatywnie opisuje dziewczyny to niestety psuje mi to dzień i pyszną kolację._.

Ja kurde nie mam nic do dziewczyn ba! Nawet ich chronię , rozumiem , koleguję się(tylko mam koleżanki i 0 kolegów). I co ???? AUTKO!!! -.- Mozecie mnie objechać , obluzgać , pocharmotać , potargać a i tak nie zmienie swego nastawienia -.-

Ja zawsze jestem za tymi decyzjami co dziewczyna powie a przeciw to co powie chłopiec...... i koniec

To o czym mowa jest w temacie , nie wiem o co chodzi , ale wiem że to jest na bank złe ...... i wiem że będe sieod tego trzymał tak daleko jak trzymam się od broni czy też siłowni(czyli mówiąc krótko: b.daleko)

Narqa
Milcz .
- Nie wszyscy mogą być mądrzy, panie oberlejtnant – rzekł Szwejk tonem głębokiego przekonania. – Głupi muszą stanowić wyjątek, bo gdyby wszyscy ludzie byli mądrzy, to na świecie byłoby tyle rozumu, że co drugi człowiek zgłupiałby z tego.
Dark Sven jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-07-2008, 19:49   #108
Killuminati
Użytkownik Forum

Killuminati's Avatar

Domyślny

Cytuj:
/up : jak taka kobieta zostanie kiedyś zgwałcona, zrozumie o co mi chodzi.

Wiesz, nie wiem jak Ty ale nie chciałbym mieć dziewczyny której każdy facet gapi sie na pupe/biust (niech Ci będzie).

/down : z początku też tak myślałem, ale po pewnym czasie rozumie się to innaczej...

/2x down : nie bardzo mi się to podoba, jak i nie tylko mi, a celem tego tematu było poznanie opinii użytkowników/czek.
Mi to nie przeszkadza, bo wiem, że Moja dziewczyna to nie jest jakiś wypłoch, tylko jest atrakcyjna. Masz poglądy jak ze średniowiecza :| Teraz jak idziesz przez miasto z fajną dziewczyną, to ten kto się nie obejrzy, to albo jest jakiś strasznie zmanierowany jak Kamliss(Co Ci przeszkadzają krótkie spodniczki i dekolty?) albo jest gejem :->

@Mystlich

Śmiać mi sie chce xDDD!

Ostatnio edytowany przez Killuminati - 09-07-2008 o 20:03.
stary 09-07-2008, 19:52   #109
Mystlich
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 24 04 2008
Wpisy bloga: 4

Domyślny

@up
Śmiech to zdrowie ; - ) jak chcesz wystaw mi notke =.=

"...Robie wszystko to, czego wiara mi nie zabroni."
Mystlich jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-07-2008, 19:58   #110
sphinx123
Użytkownik Forum

sphinx123's Avatar

Data dołączenia: 15 06 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Wpisy bloga: 44

Stan: Niegrający
Skille: Milion
Wyślij wiadomość przez ICQ do sphinx123 sphinx123 ma numer GG Siemanowice Adres Jabbera do sphinx123 Send a message via Skype™ to sphinx123
Domyślny

@offtop
Mystlich przestań lizać dupę, omg. Najpierw robisz opowiadanie o "sławnych" userach, teraz zgrywasz obrońce kobiet, skończ.
stary 09-07-2008, 19:58   #111
Killuminati
Użytkownik Forum

Killuminati's Avatar

Domyślny

Po co mam wystawiać Ci notkę? ^^ Nie mam po co, napisze, żeś dzieciak i co Ci to da?

Ej, w pewnym sensie to się go boję, jest taki zmanierowany, brrrrr...

Ostatnio edytowany przez Killuminati - 09-07-2008 o 20:01.
stary 09-07-2008, 20:00   #112
domin3x
Użytkownik Forum

domin3x's Avatar

Data dołączenia: 13 10 2005
Lokacja: Silesia Inferior

Imię: Xevezq
Profesja: Knight
Świat: Pacera
Poziom: 166
Skille: 96/90
Poziom mag.: 8
Domyślny

Cytuj:
@up
Śmiech to zdrowie ; - ) jak chcesz wystaw mi notke =.=
Zmień poglądy, póki nie jest za późno...
domin3x jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-07-2008, 20:02   #113
Sweeper
Użytkownik Forum

Sweeper's Avatar

Data dołączenia: 09 07 2008
Lokacja: Zielona Wyspa

Profesja: Elite Knight
Świat: Guardia
Poziom: 75
Skille: zal.pl
Poziom mag.: 7
Sweeper ma numer GG 3289826
Domyślny

Wydaje mi się, że autorem samego tematu jest dzieciak, który na owe dziewczyny w spódniczkach tylko i wyłącznie patrzy a z żadna nie miał nigdy odwagi nawet porozmawiać nie wkraczając już w sfery seksualne, które w jego życiu ograniczają się zapewne do wymienianej już wyżej masturbacji podczas oglądania tychże dziewczyn na ekranie monitora bądź TV...

A przyczyn tego, że w naszym kraju zaczyna dziać się to co dostrzegamy(czyli zwiększająca się ilość niepełnoletnich matek w ciąży, pijących, palący i one tylko wiedzą co jeszcze robiących) jest wiele. nie można takich spraw rozpatrywać jedynie na jednej płaszczyźnie ponieważ każda z przyczyn wywołuje pewien skutek który przenoszony jest na inne strefy tworząc swojego rodzaju reakcje łańcuchową, która im dalej pójdzie tym staje się trudniejsza do zatrzymania.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Slythia Pokaż post
Rozmawiamy o równouprawnieniu w sferze seksualnej, którego w naszym kraju jak nie było, tak nie ma.

Nie chce być wcale traktowana jak facet - ale to nie znaczy, że pozwolę traktować siebie gorzej. Inaczej - tak, ale nie gorzej. Nie możemy mówić, że tylko panowie mają do czegoś prawo odbierając je kobietom. Owszem, istnieje podział na zawody/czynności typowo męskie oraz damskie, lecz w większości wynika to z biologi, predyspozycji, ewentualnej budowy ciała. Wcale się nie buntuję, że gotuję teraz obiady. Chcę i lubię - to dlaczego nie? Lecz w przypadku, gdyby ktoś mi to kazał robić, tylko dlatego, że jestem kobietą to bym była zła...

Chcę mieć prawo do równych zarobków, do wolności, także do spania z kim chce, na takich samych zasadach jak w przypadku mężczyzn. Czy coś jest w tym złego?
Slythia ma rację, że takowego równouprawnienia nie ma ponieważ żyjemy w takim a nie innym kraju w którym istnieją wartości jakie obecnie nie pozwalają na akceptacje widoku 15-letniej mamy z wózkiem. I nie znikną z dnia na dzień, ponieważ z dnia na dzień sie nie pojawiły. Polska jest krajem, który swoje przeżył i wartości jakie powstały w ciężkich czasach będzie ciężko usunąć, ponieważ to właśnie na nich zbudowana była wiara ludzi którzy o Polskę walczyli. Dopiero następne pokolenia, które żyją w spokoju i pełnej wolności będą mogły wprowadzić zmiany, dlatego trzeba czekać, wszystko przyjdzie z czasem.

Nie zgadzam się jednak z Tobą, że musimy na siłę gonić resztę Europy pod tym względem ponieważ to nie jest żaden wyścig. Kiedy my biliśmy się o wolność nikt z Europy nie ścigał się, że przyjść nam z pomocą, chodź wcześniej wszczyscy się zobowiązywali, że jej udzielą.

Spójrzcie od drugiej strony i popatrzcie jakie kroki już zostały poczynione, a przecież nie mały postęp i tak widać gołym okiem.
Poczekajcie trochę a sami zobaczycie, że tolerancja wzrośnie. Muszą jedynie wymrzeć moherowe berety którym cała ta nietolerancja narzucana jest przez drugą największą instytucję korupcyjną w kraju - Kościół.
Zmiany już są, a będą jeszcze większe....
Sweeper jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-07-2008, 20:02   #114
Mystlich
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 24 04 2008
Wpisy bloga: 4

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez sphinx123 Pokaż post
@offtop
Mystlich przestań lizać dupę, omg. Najpierw robisz opowiadanie o "sławnych" userach, teraz zgrywasz obrońce kobiet, skończ.
LOL...
Człowieku ty mnie nie znasz w prawdziwym świecie , wiec się nie wypowiadaj

Ale jak chcesz to zamilczę już

SORYY ZA OFFTOP

"...Robie wszystko to, czego wiara mi nie zabroni."
Mystlich jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-07-2008, 20:05   #115
Killuminati
Użytkownik Forum

Killuminati's Avatar

Domyślny

^up

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mystlich
Ja kurde nie mam nic do dziewczyn ba! Nawet ich chronię , rozumiem , koleguję się(tylko mam koleżanki i 0 kolegów). I co ???? AUTKO!!! -.- Mozecie mnie objechać , obluzgać , pocharmotać , potargać a i tak nie zmienie swego nastawienia -.-
Coś Ci nie wychodzi z tym zgrywaniem "cfaniaka" ^^ W sumie to nie dziwie się, czemu nie masz kolegów... ;-)

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sweeper
Wydaje mi się, że autorem samego tematu jest dzieciak, który na owe dziewczyny w spódniczkach tylko i wyłącznie patrzy a z żadna nie miał nigdy odwagi nawet porozmawiać nie wkraczając już w sfery seksualne, które w jego życiu ograniczają się zapewne do wymienianej już wyżej masturbacji podczas oglądania tychże dziewczyn na ekranie monitora bądź TV...
Kocham Cię :***** Można dodać, że nawet jakby miał tą 12 latkę (nie pytając o wiek oczywiście),przy sobie, to by mu ślina ciekła ;-)

@Kamliss
Jak oglądasz pocieracze, to też o boże, o stfu, ale dziwka? ^^

Ostatnio edytowany przez Killuminati - 09-07-2008 o 20:12.
stary 09-07-2008, 20:08   #116
Slythia
Blondynka

Slythia's Avatar

Data dołączenia: 02 05 2007
Wpisy bloga: 3

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sweeper
Nie zgadzam się jednak z Tobą, że musimy na siłę gonić resztę Europy pod tym względem ponieważ to nie jest żaden wyścig. Kiedy my biliśmy się o wolność nikt z Europy nie ścigał się, że przyjść nam z pomocą, chodź wcześniej wszczyscy się zobowiązywali, że jej udzielą.
Ja uważam, że powinniśmy jak najszybciej wprowadzić zmiany. Jak skończę studia to nie chcę zarabiać mniej niż mężczyzna na tym samym stanowisku z takim samym wykształceniem. Chcę znaleźć pracę bez względu na to, czy będę, czy nie będę miała dziecka. Chce także nie bać się, że ją stracę tylko dlatego, że zajdę w ciążę. Chcę być postrzegana jako kobieta, lecz jednocześnie pracownik, osoba obdarzona inteligencją, a nie jak "dupeczka".

@Mystlich
Powinnam się zdenerwować za to nawet...
stary 09-07-2008, 20:08   #117
Dark Sven
Użytkownik Forum

Dark Sven's Avatar

Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sweeper Pokaż post
Brak związku. Gonilibyśmy, żeby się żyło lepiej NAM, a nie Europejczykom. Mimo wszystko zgadzam się, iż gonienie na siłe nie ma sensu.

@down
Ale przecież zdarza się, że kobiety pracują w kopalniach. A że nie pchają się tam masowo to ich wybór.
- Nie wszyscy mogą być mądrzy, panie oberlejtnant – rzekł Szwejk tonem głębokiego przekonania. – Głupi muszą stanowić wyjątek, bo gdyby wszyscy ludzie byli mądrzy, to na świecie byłoby tyle rozumu, że co drugi człowiek zgłupiałby z tego.

Ostatnio edytowany przez Dark Sven - 09-07-2008 o 20:13.
Dark Sven jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-07-2008, 20:11   #118
Vanhelsen
Użyszkodnik

Vanhelsen's Avatar

Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau

Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
Vanhelsen ma numer GG 2690575
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Slythia Pokaż post
[...]
No tak wiadomo... Dziewczynki mają być grzeczne i czekać najlepiej do ślubu, zaś panów zasada ta nie obowiązuje - mogą robić co chcą i nikt ich za to nie skrytykuje. Mimo wszystko żyjemy w kraju, w którym (teoretycznie) obowiązuje równość płci.
Gdyby tak było (dziewczynki grzeczne, faceci rób ta co chce ta) to bylibyśmy zaiście tolerancyjnym państwem jeżeli chodzi o homoseksualizm :x
Co do równouprawnienia, jak to mawiają niektórzy: zapraszamy Panie do kopalń
Cytuj:
Chce także nie bać się, że ją stracę tylko dlatego, że zajdę w ciążę.
To jest inna sprawa, gdy kobieta będzie w ciąży to musi narzucić na siebie pewne ograniczenia. Nie trzeba zbyt się znać by wiedzieć, że automatycznie odbije się to na jej pracy i niższych osiągnięciach. Nie można zmuszać na siłę pracodawcy do szkodzenia własnej firmie...

Ostatnio edytowany przez Vanhelsen - 09-07-2008 o 20:14.
Vanhelsen jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-07-2008, 20:14   #119
Emok
Użytkownik Forum

Emok's Avatar

Data dołączenia: 27 12 2005
Lokacja: UK/Łódź

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Titania
Domyślny

Cytuj:
No, masz rację! Bo jak nie pisze wszystkiego pięknie i miło na forum to jestem debilem, kretynem i idiotą, na rl pewnie też odzywasz sie tak samo jak na forum, nie?
Jakbyś w mojej obecności powiedział tak do kobiety, to byś po mordzie dostał. To nie są zabawki, tylko żywe istoty, które czują i większość z nich jest wrażliwa. Dla Ciebie zwykła laska, to taka, która jest od góry do dołu opasana ubraniem? A jak odsłoni brzuch to już dupeczka, dziweczka i kureweczka? Jeśli jest ładna, to nie musi tego ukrywać. Widać jesteś szczeniakiem, który wielu spraw nie rozumie. Grow up, dude.
Emok jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-07-2008, 20:17   #120
psyhopatka
Użytkownik Forum

psyhopatka's Avatar

Data dołączenia: 24 09 2005
Lokacja: Knurów

Imię: Artix-pal
Gildia: Eternus
Świat: Elera
Poziom: 102
Skille: 88/69
Poziom mag.: 20
Domyślny

Own3d
Ja też takich nie toleruje ale ich życie;]
Wiele dziewczyn uświadamia sobie że zrobiło błąd dopiero po;p

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania