![]() |
#103 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 03 2008
Lokacja: Arendal (Norway)
Stan: Zbanowany
Profesja: Royal Paladin
Świat: Hiberna
Poziom: 41+
![]() |
![]() Kamliss, według mnie, to masz jakieś przykre doświadczenia z tym wszystkim. Jesteś pedałem, że nie lubisz popatrzeć na jakiś fajny tyłek? No dobra, może na 12 latki nie, ale np. 14,15,16 lat? Taka jest moda, każda chce być zpimpowana tak, żeby faceci się za nią oglądali. Jeśli się nie oglądają znaczy, że nie jest atrakcyjna, proste. Mam koleżanke, może nie koleżanke, mieszkała u mnie w bloku, teraz zdała do 1 gim. Szedłem raz z kumplem, mijała mnie i się uśmiechnęła, kumpel do mnie "O człowieku co szprycha!" Ja mówie: "A wiesz do której ona klasy chodzi?" "On: 3 gim?" Chyba Ci o to chodzi, ale ja nie widze, co Ci w tym wszystkim przeszkadza? Nie chcesz mieć dziewczyny, która nie jest dziewicą? Proste, szukaj dziewicy! Nikt Ci nie broni ;-)
Makaveli in this... Killuminati, all through your body The blow's like a twelve gauge shotty Uh, feel me! And God said he should send his one begotten son to lead the wild into the ways of the man Follow me; eat my flesh, flesh and my flesh Tupac Amaru Shakur [1971-1996] Rest in Peace! |
![]() |
![]() |
![]() |
#104 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2006
![]() |
![]() Cytuj:
@down: tyłek/piersi (/biust) @edit, down: Jeśli będzie więcej takich jak ty to napewno zostanie zgwałcona. Ostatnio edytowany przez Voon - 09-07-2008 o 19:44. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#105 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2007
Stan: Na Emeryturze
|
![]() /up : jak taka kobieta zostanie kiedyś zgwałcona, zrozumie o co mi chodzi.
Cytuj:
/down : z początku też tak myślałem, ale po pewnym czasie rozumie się to innaczej... /2x down : nie bardzo mi się to podoba, jak i nie tylko mi, a celem tego tematu było poznanie opinii użytkowników/czek. Ostatnio edytowany przez Kamliss - 09-07-2008 o 19:48. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2005
Lokacja: Silesia Inferior
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Xevezq
Profesja: Knight
Gildia: Polish Nobility
Świat: Pacera
Poziom: 166
Skille: 96/90
Poziom mag.: 8
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#107 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#108 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
@Mystlich Śmiać mi sie chce xDDD!
Makaveli in this... Killuminati, all through your body The blow's like a twelve gauge shotty Uh, feel me! And God said he should send his one begotten son to lead the wild into the ways of the man Follow me; eat my flesh, flesh and my flesh Tupac Amaru Shakur [1971-1996] Rest in Peace! Ostatnio edytowany przez Killuminati - 09-07-2008 o 20:03. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Śmiech to zdrowie ; - ) jak chcesz wystaw mi notke =.=
![]() |
#111 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Po co mam wystawiać Ci notkę? ^^ Nie mam po co, napisze, żeś dzieciak i co Ci to da?
Ej, w pewnym sensie to się go boję, jest taki zmanierowany, brrrrr...
Makaveli in this... Killuminati, all through your body The blow's like a twelve gauge shotty Uh, feel me! And God said he should send his one begotten son to lead the wild into the ways of the man Follow me; eat my flesh, flesh and my flesh Tupac Amaru Shakur [1971-1996] Rest in Peace! Ostatnio edytowany przez Killuminati - 09-07-2008 o 20:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2005
Lokacja: Silesia Inferior
Imię: Xevezq
Profesja: Knight
Gildia: Polish Nobility
Świat: Pacera
Poziom: 166
Skille: 96/90
Poziom mag.: 8
|
![]() Zmień poglądy, póki nie jest za późno...
![]() |
![]() |
#113 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 07 2008
Lokacja: Zielona Wyspa
Profesja: Elite Knight
Świat: Guardia
Poziom: 75
Skille: zal.pl
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Wydaje mi się, że autorem samego tematu jest dzieciak, który na owe dziewczyny w spódniczkach tylko i wyłącznie patrzy a z żadna nie miał nigdy odwagi nawet porozmawiać nie wkraczając już w sfery seksualne, które w jego życiu ograniczają się zapewne do wymienianej już wyżej masturbacji podczas oglądania tychże dziewczyn na ekranie monitora bądź TV...
A przyczyn tego, że w naszym kraju zaczyna dziać się to co dostrzegamy(czyli zwiększająca się ilość niepełnoletnich matek w ciąży, pijących, palący i one tylko wiedzą co jeszcze robiących) jest wiele. nie można takich spraw rozpatrywać jedynie na jednej płaszczyźnie ponieważ każda z przyczyn wywołuje pewien skutek który przenoszony jest na inne strefy tworząc swojego rodzaju reakcje łańcuchową, która im dalej pójdzie tym staje się trudniejsza do zatrzymania. Cytuj:
Nie zgadzam się jednak z Tobą, że musimy na siłę gonić resztę Europy pod tym względem ponieważ to nie jest żaden wyścig. Kiedy my biliśmy się o wolność nikt z Europy nie ścigał się, że przyjść nam z pomocą, chodź wcześniej wszczyscy się zobowiązywali, że jej udzielą. Spójrzcie od drugiej strony i popatrzcie jakie kroki już zostały poczynione, a przecież nie mały postęp i tak widać gołym okiem. Poczekajcie trochę a sami zobaczycie, że tolerancja wzrośnie. Muszą jedynie wymrzeć moherowe berety którym cała ta nietolerancja narzucana jest przez drugą największą instytucję korupcyjną w kraju - Kościół. Zmiany już są, a będą jeszcze większe.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#114 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Człowieku ty mnie nie znasz w prawdziwym świecie , wiec się nie wypowiadaj ![]() Ale jak chcesz to zamilczę już SORYY ZA OFFTOP ![]()
![]() |
![]() |
#115 | ||
Użytkownik Forum
![]() |
![]() ^up
Cytuj:
Cytuj:
@Kamliss Jak oglądasz pocieracze, to też o boże, o stfu, ale dziwka? ^^
Makaveli in this... Killuminati, all through your body The blow's like a twelve gauge shotty Uh, feel me! And God said he should send his one begotten son to lead the wild into the ways of the man Follow me; eat my flesh, flesh and my flesh Tupac Amaru Shakur [1971-1996] Rest in Peace! Ostatnio edytowany przez Killuminati - 09-07-2008 o 20:12. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#116 | |
Blondynka
|
![]() Cytuj:
@Mystlich Powinnam się zdenerwować za to nawet...
![]() |
![]() |
![]() |
#117 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() Cytuj:
@down Ale przecież zdarza się, że kobiety pracują w kopalniach. A że nie pchają się tam masowo to ich wybór.
Ostatnio edytowany przez Dark Sven - 09-07-2008 o 20:13. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#118 | ||
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Cytuj:
Co do równouprawnienia, jak to mawiają niektórzy: zapraszamy Panie do kopalń ![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Vanhelsen - 09-07-2008 o 20:14. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2005
Lokacja: UK/Łódź
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Titania
|
![]() Jakbyś w mojej obecności powiedział tak do kobiety, to byś po mordzie dostał. To nie są zabawki, tylko żywe istoty, które czują i większość z nich jest wrażliwa. Dla Ciebie zwykła laska, to taka, która jest od góry do dołu opasana ubraniem? A jak odsłoni brzuch to już dupeczka, dziweczka i kureweczka? Jeśli jest ładna, to nie musi tego ukrywać. Widać jesteś szczeniakiem, który wielu spraw nie rozumie. Grow up, dude.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Użytkownik Forum
|
![]() Own3d
![]() Ja też takich nie toleruje ale ich życie;] Wiele dziewczyn uświadamia sobie że zrobiło błąd dopiero po;p |
![]() |
![]() |