|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#481 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2006
Lokacja: Koszary
|
![]() Cytuj:
Żeby nie dostać przynajmniej tych żałosnych 60 punktów, naprawdę trzeba być ograniczonym. Właśnie o tę rozprawkę chodzi, bo na nich, nawet z powierzchowną znajomością książki, można było lać wodę do potęgi i sporą liczbę punktów zdobyć. Dlatego każdy, kto jej nie napisał, lub narzeka, że byłą trudna, bo dostał mało punktów, bo trudne, oj trudne, to tak - jest dla mnie po prostu głupkiem. Możecie na mnie pluć, gadać "nie byłeś w naszej sytuacji! ciekawe ile byś ty dostał!" (racja, mój egzamin był trudniejszy od waszego, więc wy byliście w dogodnej sytuacji, żeby wyciągnąć dużą liczbę punktów i dostać się do dobrej szkoły średniej), ale mnie to nie obchodzi. Pozostaje mi życzyć wam "powodzenia". Cytuj:
![]() |
![]() |
|
![]() |
#482 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2005
Lokacja: Wrocław
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Mmm.. Testy napisałem na 34hum/43mat czyli w sumie 77/100, a rekrutacyjnych miałem 64,5.
Zastanawiałem się czy nie iść do LO XV, lecz ostatecznie wybrałem Technikum Informatyczne nr 10 we Wrocławiu. Do Panów co chodzą do LO XV, znam bardzo dużo osób z rl, które chodzą do tego liceum, bądź dostały się w tym roku. Być może się znamy? :d |
![]() |
![]() |
![]() |
#483 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2007
|
![]() Cytuj:
Ale był inny. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#484 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2006
Lokacja: Wrocław
Imię: Pron Akurus
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: No Mercy
Świat: Calmera
Poziom: 102
|
![]() Ludziiee, to kazdego subiektywna ocena czy test byl trudny czy nie, bo jedna osoba jest lepsza akurat z tego tematu, a inna z tamtego. I uwierzcie mi, testy nie odzwierciedlaja w 100% wiedzy ucznia, chociaz moze pokazac czy ktos potrafi tylko zakuc, zdac i zapomniec czy tez umie zastosowac nabyta wiedze. U mnie w klasie byla taka jedna, ciagle sie podlizywala do nauczycieli, uczyla sie na 2 lekcje w przod i miala srednia 5.2 na koniec gimnazjum. A ile pkt z testu? 47... Okazuje sie wiec, ze egzamin gimnazjalny sprawdza podstawowa wiedze+ umiejetnosc logicznego myslenia i czytania ze zrozumieniem, chociaz zdazaja sie zadania, gdzie trzeba wiecej pomyslec. Btw, mialem 93/100, ale jestem fajny.
Ostatnio edytowany przez Schneider - 04-07-2008 o 15:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#485 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2006
Lokacja: Suwałki
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Uran of Aurea
Profesja: Knight
Świat: Aurea
Poziom: 50
Skille: 74/71
Poziom mag.: 5
|
![]() 45 - mat
44 - hum Z tymi testami to jest tak robia trudny/latwy/trudny/latwy i tak na przemian. Bo np w tym roku zobaczą dobrze poszło to trzeba trudniejszy zrobić itp. U mnie w klasie pisali, że pobocznym bohaterem "Syzyfowych prac" był Ikar ![]() ![]()
![]() |
#486 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 12 2004
Lokacja: Piotrków Trybunalski
Imię: Nagrix
Profesja: Paladin
Świat: Valoria
Poziom: 49
Skille: 75/62
Poziom mag.: 15
![]() ![]() |
![]() Zgadzam się z kilkoma osobami powyżej. Egzamin w tym roku był bardzo łatwy w porównaniu do tych z poprzednich lat. W zadaniach podano wzory, a większość pytań była do tekstu lub na inteligencję. Aczkolwiek nie nazwałbym jełopem kogoś, kto dostał poniżej 60pkt z egzaminu. Różni są ludzie i nie będę wyciągał pochopnych wniosków.
Osobiście dostałem 95/100pkt i liczyłem na 163/200pkt rekrutacyjnych. Ale dziwnym trafem zaliczyli mi laureata konkursu niekuratoryjnego i miałem 200/200. I wcale nie jestem żadnym kujonem, do egzaminu nigdy się nie przygotowywałem. Po prostu umiem kojarzyć fakty i czytać ze zrozumieniem. Jak ktoś wyżej napisał, to że ktoś uczy się całymi dniami i ma średnią 5+ nie znaczy, że jest inteligenty. A test gimnazjalny jest właśnie testem głównie na inteligencję.
![]() |
#487 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() Moja krew, co prawda ja w zeszłorocznym, ale 96/100 i 163/200 rekrutacyjnych =P
![]() |
![]() |
#488 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() 74 z testu, a 93 rekrutacyjne. Da się bardziej nie wykorzystać własnych możliwości?;p
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#489 |
Guest
|
![]() Podniecacie się wynikami z egzaminu gimnazjalnego, a ja wam powiem że to jest nic w porównaniu do matur i mam nadzieje że niektórzy zdołają się lepiej przygotować do egzaminu dojrzałości niż do egzaminu podsumowującego wiedzę gimnazjalną.
PZDRO |
![]() |
![]() |
#490 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2006
Lokacja: Osaka
![]() |
![]() 72 egzaminy, rekrutacyjne 140 _/
Poszedłem tam gdzie chciałem - LO wita : > |
![]() |
![]() |
![]() |
#492 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 05 2008
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#493 |
Użytkownik Forum
|
![]() A wiesz, że nie ocenia się człowieka po jednym błędzie ?
![]() |
#495 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2006
Lokacja: Suwałki
Imię: Uran of Aurea
Profesja: Knight
Świat: Aurea
Poziom: 50
Skille: 74/71
Poziom mag.: 5
|
![]() Jestem dyslektykiem mi liczą to jako bląd graficzny..... a nawet gdybym nie miał dysleksji to na ortografii można tylko 2-3 punkty stracić a test strasznie prosty był.
Czepiacie się małego błędu
Notka Ostatnio edytowany przez Uran of Aurea - 09-07-2008 o 21:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#496 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 05 2008
Stan: Niegrający
|
![]() mozesz mi laskawie powiedziec co bylo smiesznego w mojej wypowiedzi?
posiadasz jakis specyficzne poczucie humoru? ja sie tylko grzecznie zapytalem.
![]() |
#497 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 04 2007
Lokacja: Wieś na zadupiu co się zowie Kraków
Imię: Aneriano
Profesja: Paladin
Świat: Valoria
Poziom: 8
Skille: 47/47
Poziom mag.: 2
![]() |
![]() 83 z całości. Razem ze świadectwem miałem 120 (trzeba być takim nie ukiem jak ja xD). Do liceum się dostałem i jest spox. Za 3 lata bedzie masakra bo będe mógł zdawać mature po francusku
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#498 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 08 2006
Lokacja: Gdańsk
Profesja: Sorcerer
Świat: Furora/Solera
Poziom: 5
Skille: 15/23
![]() |
![]() Jeśli naprawdę mięliście tyle punktów to gratulacje ja miałem ogolnie z testów chyba 52 pkt ;d ale wystarczy na normalną szkołe..
rekrutacyjne miałem 71 pkt. a 60 pkt. było potrzeba do szkoły do której chciałem iść ;p Ostatnio edytowany przez Lord Devil Mati - 10-07-2008 o 23:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#499 |
Guest
|
![]() z testów 38
![]() najlepsze jest to ze nie mieliśmy tych lektur xD |
![]() |