|
Notki |
Tajemnice Rookgaardu Wyspa początkujacych. Każdy tutaj zaczyna... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2006
Stan: Na Emeryturze
Imię: Flaorath
Profesja: Rookstayer
Gildia: Brotherhood of Rookgaard
Świat: Mythera
Poziom: 44
|
![]() @UP
Racja, udostępnienie mleka i jajek to wielki, niewybaczalny błąd ![]() Swoją drogą dobrze, że zaufałem swojej intuicji i zakupiłem plecak Life Fluidów ![]()
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 01 2008
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Cycu Rookslayer
Świat: Nebula
Poziom: 30
Skille: 20/25
![]() |
![]() @Ace70ne
Kto nazywa rarem coś co można kupić u NPC?? @up A ja zaufałem forum i też kupiłem lfy ![]()
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Dark Dimension - Plains of Shadows
Gildia: Patrz nick.
Świat: Antica
Poziom: N/A
Skille: Zmienne
Poziom mag.: ..
|
![]() Cóż, nie od dziś wiadomo, że CipSoft chce się pozbyć Rookstayerów i zapewnić sobie stały dopływ nowych. Postanowili więc upiec dwie pieczenie na jednym ogniu i dodali Rookgaardowi otoczkę fabularną, zarazem kasując kolejne rare. Bywa i tak.
Pytanko - po ile schodzi jeden life fluid w tym momencie?
![]() Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę. ----(\_/) <=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach! --- (> <) |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 01 2008
Lokacja: Starachowice
Imię: Kucia Rookslayer
Poziom: 22
Skille: 19/23
|
![]() Spoko
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2008
|
![]()
NEWS: Poszli z dymem. ![]() Ostatnio edytowany przez Ace70ne - 13-07-2008 o 22:51. Powód: link se poprawilem |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 05 2008
Lokacja: Grajewo, województwo Podlaskie
Stan: Niegrający
Imię: Kazron
Świat: Inferna
![]() |
![]() Moim zdaniem z rarów powinno się usunąć antidote rune(mimo iż nadal ich brak, ale w końcu są antidote potiony)i w związku z teaserem katana powinna... potanieć
Ostatnio edytowany przez Azestowy - 12-07-2008 o 05:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2008
|
![]() @up
Jeżeli lubisz nabijać posty to idź na inne forum... Antidote rune jest rarem... Eh wogóle nie mam słów... Nie masz nic mądrego - nie pisz.
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Hynu
Tak life fluidów jest teraz bardzo dużo. Nie możesz ich jednak porównywać do cookie's ponieważ to jednak life fluidów nie da się wylootowac czy kupić - oprócz graczy wiec, bądź co bądź jest to rar.
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Dark Dimension - Plains of Shadows
Gildia: Patrz nick.
Świat: Antica
Poziom: N/A
Skille: Zmienne
Poziom mag.: ..
|
![]() Antidote rune również jest rare, gdyż:
- Nie da się jej w żaden sposób (poza kupnem u gracza) zdobyć - Jest ich cholernie mało, bo nikt nie nosił przy sobie po 1774 runek, max. po dwie - Ceny oscylują wokół 25k na Antice, a tam i tak jest tanio - Antidote potion są droższe niż Antidote Rune przed upem. Więc o zdejmowaniu go z listy rere nawet mi tu nie gadać. @down Co za różnica? Argument to argument, nawet jeżeli podał go człowiek na miarę Lecha K. Poza tym - nie pisz posta pod postem...
![]() Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę. ----(\_/) <=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach! --- (> <) Ostatnio edytowany przez Dark Alphadron - 12-07-2008 o 13:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up
Spokojnie ![]() Zobacz kto wystawił tą propozycje ![]() [edit] @up Ok ![]() ![]()
.............| Tibia ,Rap & Parkour ![]() .............|____________________|........... ... Przez Uczciwość ... Kolekcja z rooka poszła sie je...ć :/ ![]() Ostatnio edytowany przez CycuRookslayer - 12-07-2008 o 13:36. |
![]() |
![]() |