|
|||||||
| Notki |
| Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#21 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2004
|
No na picie musimy sie ustawic
![]() Ostatnio mnie wy.hu.jaliscie:/ . Ja przyszedlem o 22 a Wy juz k.urwa byliscie zjarani jak swiniaki z centralnej Polski . No ale kiedys sie o naprawi ]]] oby niedlugo ->. Eol wracaj na Hiberke do nas bo kurde nudno jest a Malbertowi nie chce sie ze mna pkowac:/Sprawa z namelockiem jest dosyc zawila ale dobrze ze to nie wyszloSorki Iluvatarar ze o Tobie zapomnialem moj maly pro Gamerze ale kurde myslalem ze Toba wala tylko sdki PPPozdr ![]() Pod
|
|
|
|
|
#22 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Z nienacka:P
|
Ja zostałem zabity przez ciebie jedne raz, za bluzganie ciebie
![]() Ale twój brat Iluvator próbowal. 3 razy i somenix bo miałem white skula i biłem n00ba ![]()
|
|
|
#23 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 06 2004
Lokacja: Whitestock ;]
|
Temat spadł na któraś tam stronę
![]() Ale żeby nie było offtopic to o co biegalo z butami i Dragon Slayers?? Bo byłoby więcej ludzi do kolekcji Killed by XXX Podpalacz a ja do teraz jeszcze nie wiem o co w tym wszystkim dokładnie biegało ![]() |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Z nienacka:P
|
Ta rodzinka podpalaczy, dąży do tego, aby na hibernę mozna było dostać się zawsze
Niedługo połowa populacji hiberny wymrze... Oby tak dalej I zabijcie gościa nikiem "Konrad Company Leader" straszny n00b z niego.
|
|
|
#25 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2004
|
No i doigralem sie red skulla:////
Szkoda ze jak zaczynalem gre na Hibernie to nie bylo jeszcze swiatow PvP enforced:/// Pozdro Dopisujcie tu ^^ ![]()
|
|
|
#26 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 12 2004
|
Rodzinka Podpalaczy to spoko ziomki.
Ja jeszcze nie padłem ofiarą rodziny podpalaczy ale nie raz ich spotykałem na drodze i nigdy mnie żaden nie ruszyl i mysle że tak pozostanie Nawet kiedyś sobie pogadałem z jednym pod Kazo Ogolnie nic do nich niemam |
|
|
|
|
|
#27 |
|
Użytkownik Forum
|
fajni jestescie ani razu nie padlem od was
macie fajne pomysly najbardziej podobalo mi sie jak przemieniliscie sie w dl i nawalaliscie we wszystko co sie rusza (i nie rusza) z gfb fajnie bylo ![]() a nie uwierzycie ale Iluvatarar Podpalacz to moj kumpel serio szkoda tylko ze dostal bana: Banished: until 11.01.2005 12:01:39 CET because of excessive unjustified player killing ![]()
![]() "Spójrzcie na mnie! Jestem żywym stworzeniem. Istnieję. Jednak, jak każdy z nas byłem kiedyś tylko formą energii. Wraz z poczęciem ciało wchłania tą energię. To dzięki temu żyjemy. Spójrzcie na mnie! Jestem umierającym stworzeniem. Umrę. W przyrodzie energia nigdy nie znika, a jedynie zmienia swą formę." Wejdź tu, a bardzo mi pomożesz ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Specter - 02-01-2005 o 12:20. |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 06 2004
Lokacja: Whitestock ;]
|
Podpalacz ma red skulla? :/
Fargass monka mu do treningu Masz miesiąc na poprawienie skilli, na laurach spoczywać nie można ![]() |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 12 2004
Lokacja: Legnica
|
Podpalacze sa SPOX
Zaden mnie nie ruszył gadałem sobie kiedyś z Podpalaczemy i Lechem SPOX
|
|
|
|
#30 |
|
Guest
|
Ja tam widziałem kilka podpalaczy z red skulem. Spoko ziomki
![]() |
|
|
|
#31 |
|
Użytkownik Forum
|
a jest ktos na Hibernie kto nie widzial ani nie slyszal?
![]()
![]() "Spójrzcie na mnie! Jestem żywym stworzeniem. Istnieję. Jednak, jak każdy z nas byłem kiedyś tylko formą energii. Wraz z poczęciem ciało wchłania tą energię. To dzięki temu żyjemy. Spójrzcie na mnie! Jestem umierającym stworzeniem. Umrę. W przyrodzie energia nigdy nie znika, a jedynie zmienia swą formę." Wejdź tu, a bardzo mi pomożesz ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Specter - 02-01-2005 o 15:47. |
|
|
|
|
|
#32 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2004
Lokacja: Z kątowni koło blachowni.
Imię: Froys
Profesja: Knight
Świat: Saphira
Poziom: 28
Skille: 64/63
Poziom mag.: 4
|
Ja jako, że z BB jestem to znam Kolca i Lecha w rl xD. Ale cała rodzinka jest spox. W Ab robią fajne akcje i ogólnie. Pamiętam jak lechu z kolcem sobie stone golemy wezwali i chodzili tak po ab... az Lechu zabil jakiegos najtna przez miss click
. Ale niestety jednego podpalacza nam ubywa, ponieważ Leszek poszedł sobie na Arcanie... ![]() ------------------------------ Robin Hoodek -> Hiberna -> Ab'Dendriel Nie czepiać sie lvl bo w cafe tylko gram, i do tego rzadko ![]() ------------------------------
|
|
|
#33 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2004
Lokacja: Wrocław
Imię: Tizon Jeon
Profesja: Paladin
Świat: Iridia
Poziom: 44
Poziom mag.: 15
|
O jak milo widziec Podpalaczy!
Na tym ss widac moja krotka przygode z ta rodzinka, moj 30 palek na hibernie dlugo sie bronilem, iluvatarar mial farta ze byli koledzy jego bo by padl. Jak widac na ss to jestem kolo ab kolo dwoch respow draga Daleko uciekalem ![]() ![]()
|
|
|
#34 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 10 2004
Lokacja: Kopalnia diamentów
Stan: Niegrający
Imię: Kto wie Ten Wie.
Profesja: Elder Druid
Gildia: Padamy Forfun
Skille: 2
|
Najlepsze w Podpalaczach jest to że każdy jest inny nikt nie próbuje naśladować innego poprostu każdy ma tak jakby inną misję
. Pamiętam jak stojąc pod dp i robiąc strzały Podpalacz podbiegł do mnie i walnął mi exori potem było..Ahhhh.. tak chyba 3-4 razy znowu exori jak miałem red hp to mnie uh i tak chyba 2 razy bez Podpalaczy Ab to niebyło by Ab to by było całkiem coś innego.Fajni są z nich goście.Robin jesteś detnuh bo chciałeś HIbernie opuścić tak niewolno......: (joke)jeżeli ktoś nierozumie "detnuh" niech czyta od końca .................. |
|
|
|
|
|
#35 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2004
|
Lechu to nawet mój protektor
stary dobry kumpel z hiberny... sprzedawałem mu różne diamenty uratował mi raz dupe przed jednym pk niewiem czemu:/ ale zaliczyłem hacka i mam postać na aldorze Cobera Podpalacz... pewnie naruszyłem prawa autorskie... Podpalacz jak masz gg lecha to wyślij mi na pw plx bo musze z nim pogadać:/ |
|
|
|
|
|
#36 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2004
Lokacja: Z kątowni koło blachowni.
Imię: Froys
Profesja: Knight
Świat: Saphira
Poziom: 28
Skille: 64/63
Poziom mag.: 4
|
Hehe
. Kto jest detnuh ten jest detnuh Lowca ![]() Zlapie cie na AFK i bedziesz mial wpis od 19 lvl (zart). A ty Barburio jak chcesz, to moge mu cos przekazac... Nie mam gg jego... Bo nie potrzebuje ![]() Przypominam, ze on gra teraz na Arcani Aha! Nie przenosze sie ![]()
|
|
|
#37 |
|
Użytkownik Forum
|
wróc na HIberne bo troszke nudno tak jak nie ma zielonego na Vip liście Lechu Podpalacz :/ ...................
|
|
|
|
|
|
#38 |
|
Użytkownik Forum
|
Srki że zmieniam temat....ale....Robin ja ci moge na maina na Arcani wyjśc do narazie eq nie odzyskasz do ferii
nie krzycz po mnie ;P aha....ja Afk nie jestem chyba że nie chce z kimś gadać ale wiesz..zawsze ty możesz być afk i cie Vordem ubije ![]() |
|
|
|
|
|
#39 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 12 2004
|
KOcham AB z powodow PODPALACZy
![]() |
|
|
|
|
|
#40 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2004
|
fajnie... ktoś tu mówił że może mu coś przekazać... napisz na moje gg 4471158 albo powiedz mu że jak on może żeby do mnie znać dał
![]() |
|
|
|