![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2005
![]() |
![]() Został jescze "spory" kawałek wakacji. I korzystając z wolnych chwil w tym sporym kawałku wakacji gram na kompie, i się nudzę. Grałem w Metina, Kyla Silkroada, metin uchodzi, ale juz i tak mnie nudzi ;/ Nie lubie zbytni gier typu: zabijasz, znajduhjesz item przynosisz, lub zaij xx potworow i dostajesz nagrode. Chciałbym pograć w coś rozbudowanego, np taka gra jak Runescape (chodzi o to, że mozna i expic, ale robić mmasę innych rzeczy) RS byłby fajny gdyby tyle rzecy nie byłoby za opłatą ^^, więc co byście mi polecili ciekawego i rozbudowanego? "Waga" nie ma znaczenia
![]() ![]() Licze na pomoc |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ahhhh w Endlessa grałem. Nie wiem czy aż taki ciekawy ;/ Co myślicie o EL?
Ostatnio edytowany przez MiXer - 20-07-2008 o 03:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2006
Lokacja: Olsztyn
Wpisy bloga: 1
Stan: Niegrający
Profesja: Paladin
Świat: Aldora
![]() |
![]() Ultima Online na porządnym shardzie. Nawet graficznie podobne do runescape a opcji i fanów 100000 razy więcej xD.
"...zasiedli przy stole szkła pełnego pieczeni soczystej i kielichów wina pełnych, nie tykając jedzenia ni picia każdy wyciągnął małe, metalowe, błyszczące pudełeczko. Otworzyli i nabrali na palce szczyptę brązowego proszku. Przyłożyli palce do nosa i pociągnęli trochę mocniej niż zwykle." |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zbanowany
Data dołączenia: 01 07 2008
Lokacja: Bedrock
Wpisy bloga: 2
Imię: Fred Flintston
Świat: Prehistoryczny
|
![]() DarkEden - dość klimatyczna gra, można się wczuć. Grafika na poziomie Diablo. Do tego premium jest dosyć tanie (wymagana karta kredytowa). Gdzieś na tym forum powinien być o niej wątek.
http://www.joymax.com/darkeden/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja polecam Flyffa b. durzo profesji ładna grafika itp
![]()
W psychologii prowokacja jest świadomym wymuszeniem określonych zachowań, reakcji lub działań, często agresywnych i nagłych, poprzez oddziaływanie na psychikę, niekoniecznie zgodne z ideologiami lub obranymi przez daną osobę zasadami. ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez P$ychop@ta - 20-07-2008 o 16:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 12 2007
|
![]() @up
Zależy jak to postrzegać, cukierkowa grafika dla jednych jest ładna dla innych dziecinna. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2007
|
![]() @CzubiX
Jest i ma się dobrze, ale podejrzewam, że autor tematu ledwo po zalogowaniu się (o ile dałby radę włączyć grę, bo ma tendencję do wysypywania się przy update) wyłączyłby grę i ją skasował. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2005
Lokacja: UK/Łódź
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Titania
|
![]() Polecam Flyffa.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2003
|
![]() Anarchy Online.
Minus: Community niestety powoli umiera. Tzn, spokojnie można pograć, ale to już nie to samo co kiedyś. Plusy: -na tyle skomplikowana, że średnia wieku graczy jest zdecydowanie wyższa niż w tibii... -klimat -dużo możliwości rozwoju postaci, i doboru ekwipunku... bardzo mi się podoba ten system. i wiele innych, ale reszta to już zależy od gustu. Opłaty - podstawka i pierwszy dodatek darmowe, 3,4,5 dodatek płatny ( i wyprzedzam - jest wielu graczy z bezpłatną wersją i mają się dobrze) |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Hm... Narazie zaciekawiła mnie gra Anarchy Online, poczytam o niej, a jeżeli amcie jakieś propozycje ciekawych gier, zamieśćcie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 11 2003
Lokacja: Bełchatów
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 202
|
![]() eve online ^^
BAAARDZO rozbudowana ;d |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Wpisy bloga: 44
Skille: Milion
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2005
|
![]() proste jeśli płacisz za grę to masz wszystko co chcesz jeśli nie płacisz to nie
a nie znajdziesz fajnej rozbudowanej gry jeśli nie zapłacisz :/ FROSTA łatwa i prosta :>
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2003
|
![]() @ 2 up
Jak sam zauważyłeś -kiedyś. W tej chwili 1 dodatek, "Notum Wars" jest w pełni darmowy. Ot tak - taki gest funcomu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 04 2005
|
![]() Ultima Online na dobrym shardzie. Można robić wszystko, w zależności od koncepcji postaci. Od włóczęgi przez kucharza aż po smokobójcę
![]()