|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Zbanowany
|
![]() O ile się nie mylę to dzisiejsze niebieskie buty <softy> nie służyły do ładowania many/hp tylko do chodzenia po wodzie czy czegoś innego
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 05 2008
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Pheon Ravershia
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Askara
Poziom: 76
Skille: 14/24
Poziom mag.: 53
|
![]() Powiem wam, że czytając ten wywiad wciągnąłem się i w przyszłości popróbuję rozwiązać parę zagadek... Znam wiele ciekawych miejsc, tylko potrzebny mi jest do nich klucz. Wszystko przede mną - enjoy !
![]() Edit Wiesz ktoś może jakiej gość był narodowości ? <Tak z ciekawości pytam>
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2006
Imię: :o nie powiem
Profesja: Rookstayer
Gildia: NaBlets
Świat: Refugia
Poziom: 810
Skille: 8/7
Poziom mag.: 99
|
![]() Cytuj:
#co do softow tez nie masz racji ;< przykro mi poraz kolejny FAIL softy mozna bylo zobaczyc w domku mikolaja na jednej z lodowych wysp :< FAIL! nie wiesz-nie pisz, prosta zasada. To ze jestes w supporcie t.pl nie upowaznia cie do bycia 'tym lepszym' bo tak naprawde malo wiesz ;/ Ostatnio edytowany przez Ajek - 26-07-2008 o 22:37. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2005
Lokacja: Łowicz.
Wpisy bloga: 6
Imię: Taifun Palladyn
Profesja: Royal Paladin
Świat: Nova
Poziom: 114
Skille: 101/84
Poziom mag.: 24
|
![]() Cytuj:
@ Edit To ty szczeniaku gówno wiesz, bo Softów nie było a były Boots of Watewalking. Sorki, ale mnie ponoszą emocje przy ludziach którzy bez żadnej wiedzy kłócą się bez argumentów i jeszcze utrzymują się przekonaniu, że to oni mają świętą rację.
Ostatnio edytowany przez neopostman - 27-07-2008 o 12:45. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Lokacja: Wrocław
Świat: Eternia
|
![]() Neo, aniołku mój, na zdjęciu wyraźnie jest napisane "You see a soft boots.". Może kiedyś owe buciki nie miały tych samych właściwości co teraz, ale to wciąż były soft bootsy. Co do Boww, nie sądzę, aby kiedyś softy dawały możliwość chodzenia po wodzie. Jak to sobie wyobrażasz, że mogę na przykład normalnie z maina na rooka wrócić? Dobra, chcecie to dalej się kłóćcie, ja się idę opalać.
|
![]() |
![]() |