|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
Pokaż wyniki sondy: Lord'Paulistinha to wielki: | |||
Gracz |
![]() ![]() ![]() ![]() |
105 | 26.32% |
Oszust |
![]() ![]() ![]() ![]() |
294 | 73.68% |
Głosujących: 399. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#101 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2008
Lokacja: Stargard Szczeciński
Stan: Niegrający
Imię: Orbel Kalekiot
Poziom: 268
![]() |
![]() Jak tak hunci botem to przecież to jest nie lada gratka dla tych co chętnie by go ubili...Musi większość czasu siedzieć przed komputerem ,aby nie ujawnić się...
O ile używa bota... Lamp999
|
![]() |
#102 | ||
Guest
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
@topic gdzies mam czy wbije 900 level czy 350,nie interesuje mnie czy uzywa bota czy nie.Ale gz levela ;p |
||
![]() |
![]() |
#103 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Skoni Erio
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Premia
Poziom: 305
Skille: 25/32
Poziom mag.: 93
|
![]() On uzywa bota na 100% sa nawet na to dowody, ale nie przylapano go jeszcze bo on wie jak bottowac
PS. ciagle jest w poblizu kompa i widzi co sie dzieje a bot mu expi sam |
![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2008
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Usunięty
Imię: Thar~
Gildia: Fatal Illusion
|
![]() Dobra, chuj z tego że botuje, skoro robi to na tyle inteligentnie że NIE daje się złapać? jest inteligentniejszy niż jakieś 70% tego forum....a polaczki zazdroszczą pigzeli \o/
Elo. |
![]() |
![]() |
![]() |
Prison_Break |
Ta wiadomość została usunięta przez Tompior.
|
![]() |
#107 | ||
Guest
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Gz LP go 400! |
||
![]() |
![]() |
#108 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2008
|
![]() Wiecie co... ja bym wolał żeby było więcej brazoli... TAAAK brazoli, a czemu... no np. kilka dni temu wyrzuciłem przez przypadek line, zapomniałem o tym i poszedłem na expa no i dziura i problem... szedł jakiś br i bez problemu ropnoł, a wczoraj deadlem, poszedłem po zwołoki, były puste, no i na nieszczęście też lina wypadła... kiedy szedł polak no to nie ropnoł, tylko zerka lurnoł :/ a dla mnie 9 lvl (NoobChar) to następny dead.... :/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2008
|
![]() lol niby lord~ to oszust bo ma taki lvl i niby na bocie nabil to lol serek tez mial duzy lvl byl najwiekszym lvl i pewnie poweicie ze tez na bocie robil ten lvl bo byl najwiekszym po prsou zazdrosni jestescie bo wy takiego hara niemacie -.-
|
![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() <kipi z zazdrosci ze nie bylo mu dane spedzic kilku lat na klepaniu stworkow w Tibii>
![]() |
#111 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2006
Lokacja: Wwa
Imię: :P
Profesja: Elite Knight
Świat: Elera
|
![]() Jak to mnie nie widac ostatnio jestem
![]() to jak chcecie wiecej brazylijczykow panowie, to sprobojcie sie dogadac z 5 pierwszymi lepszymi, wczoraj picka potrzebowalem bo zapomnialem i skonczylo sie na tym ze strzalkami pokazywalem miejsce gdzie ma uzyc tego picka ![]() a co do zazdrosci o LP i ogolnie to mi sie plakac chce, zastanowcie sie co wy mowicie... kupcie sobie character na 150 lvlu, wylozcie pare tysiecy dolarow na kupno ok 10 postaci 100+ (wtedy osiagniecie przewage na swiecie) jezeli sie ktokolwiek zbuntuje... kupcie jego postac i jego przyjaciol... w ten sposob LP posiada ok 20+ postaci 150+ lvl dlatego tez walka na serverze elera jest niemozliwa albowiem 20% 150+ jest jego, 60% to lamusy co sie boja walczyc (slowa Sylwusi ![]() Ostatnio edytowany przez Boniu91 - 05-08-2008 o 10:05. Powód: literowki :) |
![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 07 2008
Lokacja: Rybnik
Imię: Yekoena Merlius
Profesja: Druid
Gildia: Deadly Legion
Świat: Secura
Poziom: 50
Skille: -/23
Poziom mag.: 47
|
![]() Może i ma level ale niema skilli. Moim zdaniem to bot
|
![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 03 2007
Imię: Ciunki
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Peacekeepers
Świat: Harmonia
Poziom: 205
Poziom mag.: 82
|
![]() Jak dla mnie to jest pazerny , ogladalem filmik gdy dobijal ten 1% do 11 mlvla.Huncil na banucie z e grana, no nie wiem jak to napisac ale neich bedzie, skórował bonebasty.. nastepnie poszedl na demce z sio i schooterem, potem behe cyclo i 11 mlvl. Oczywiscie dla szpanu mial rsa i full eq ( Emerald sword tarcza z deream challegne 2x softboots itp). Wiec wydaje mi sie ze nie potrafi grac ,a to ze ma lvl i pochwalil sie ng wnioskuje ze boci, np na frostach .Prosze mnie nie zrozumiec ze kazdy hlvl knight boci tylko ogladajac filmik....
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Użytkownik Forum
|
![]() dla mnie on niebotuje prawei kazdy jest w stanie wbic 300+ seromontis wbi ltaki lvl i niebotowal a lord ma tylko 3 lvl wiecej i ze juz bot?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Diemorko |
Ta wiadomość została usunięta przez Thor of heaven.
Powód: reklama keyloggera.
|
![]() |
#116 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Giżycko
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2008
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Jeżeli on jest oszustem to polowa lvl 100+ to oszuści, ponieważ większość graczy używa botów.
PS. Botów nie używają tylko Ci co nie wiedzą co to, albo nie potrafią ich używać. ![]() ![]() ![]()
![]() |
Vamanaun |
Ta wiadomość została usunięta przez Thor of heaven.
Powód: wybociles? .. to narazie.
|
![]() |
#119 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2007
Profesja: Paladin
Poziom: 121
Skille: 94/66
|
![]() Wielki gracz, wolne żarty. Wielkim graczem to może być Bubble, Eternal Oblivion, Cachero.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#120 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 28 07 2007
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez AdiZgOlek - 05-08-2008 o 14:02. |
|