|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#61 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2005
Lokacja: UK/Łódź
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Titania
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
|
![]() |
#62 | |
Moderator
Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: Szczecin
|
![]() Cytuj:
![]() „Dura lex sed lex” hę?
![]() |
#63 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2006
Lokacja: www.tibiaspy.com
|
![]() @up, było minęło.
Proszę spojrzeć na datę. Popełnił przestępstwo w świetle praw państwa polskiego, ale może już nie robi tego. Jeśli dalej hackuje to.. nieładnie. Edit. @up, to nie było tylko do Ciebie... Gdybym pisał tylko do jednej osoby napisałbym to wprost. Teraz pasuje?
Ostatnio edytowany przez Nari - 11-08-2008 o 13:53. |
![]() |
![]() |
#64 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 09 2006
Lokacja: . . .okolice Szczecina Ilość postów: 8
Wpisy bloga: 21
Stan: Początkujący
Imię: Eragog Rook
Profesja: Rookstayer
Gildia: Mayhem
Świat: Silvera
Poziom: 40~
Skille: 100/200
Poziom mag.: 1
![]() |
![]() W dzisiejszych czasach nikomu nie można ufać.
Cytuj:
![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez ErAgOg - 11-08-2008 o 13:27. |
|
![]() |
![]() |
#65 |
Użytkownik Forum
|
![]() zgadzam się prawie w 100%.
I nie mam nic do dodania. @ Dwimenor Nie wiem jak inni, ja nie mam nic do żadnego z moderatorów. Może dlatego że od ponad 2 lat nie dostałem warna. Ale to trzeba być porządnym użytkownikiem i mieć szczęście bo zdarzają się także nieporozumienia. @ Kapelusz Forum jest po to żeby coś móc wnieść do dyskusji. Nie musi się na dyskusji kończyć i każdy może mieć pomysł który może przysłużyć się stronie i innym użytkownikom. Z twojej wypowiedzi wnioskuje iż jesteś egoistą.
#66 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 06 2007
Lokacja: Bielsk Podlaski
Imię: Vetiax
Profesja: Elite Knight
Gildia: Silence Army <33
Świat: Secura
Poziom: 124
Skille: 88+/85+
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#67 | |||
Guest
|
![]() Cytuj:
Proponuje żeby "mistrzowie utrzymania ładu" poczytali ze źródeł co dokładnie oznacza hasło "forum". Właśnie przez te parę dni tibia.pl doszła do samego dna i nie widzę możliwości że się od niego odbije. Cytuj:
Cytuj:
słodko. Mam nadzieję ,że któryś z was to przeczyta i zmieni swoje zachowanie o 180 stopni. Być może wasza pycha i tak duże mniemanie o sobie zlekceważą ten post. Szczerze mówiąc mam to we .... Pozdrawiam Dziundzior. |
|||
![]() |
#68 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 08 2008
|
![]() Niektórym to sie przyda xD
|
![]() |
![]() |
#69 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2008
Profesja: Royal Paladin
Świat: Honera
Poziom: 52
Poziom mag.: 15
|
![]() Boze! Regulamin przypominaja jak to nic nie pomoze. Nikt sie do tego nie stosuje, a to forum okreslam mianem "burdelu". Jedyne po co tutaj wchodze to dzial 'zdjecia' i o 'wszystkim i o niczym' bo reszta to syf i dzieci neo. Ogolnie ten pseudo regulamin na tym forum to okreslam: 'Tu jest regulamin'? Bo wystarczy sie przejsc po wiekszosci dzialow i wszedzie spotykam sie z niskim poziomem dyskusji. Ahh.. bym zapomnial napisac, ze teraz ta plaga tych hakerow/hakera coraz bardziej syfi to forum i coraz rzadziej odwiedzam je. W wiekszosci zgadzam sie z 'kapeluszem'...
@edit Ja sadze, ze wystarczylo sie wziasc kilka lat temu za to, zwiekszyc kadre, dopracowac regulamin i dzis nie bylo by takiej plagi dzieci neo i hakerow. Bo to forum idzie tak jak cipsoft. Przez kilka lat byly uhy, dobry system leczenia, expienia itd to cipsoft doslownie wjebal jakies kałowe poty, dodal wieksze hity, vis na dystans itd i myslal, ze jedna zmiana zrobi dobrze. To samo na tym forum, przez kilka lat byla samo wolka, a teraz wielce modki biora sie za trzymanie wladzy i mysla, ze swiat przewroca wchodzac ze swoja 'bronia' i rozwala ten syf. A prawda jest taka, ze ten syf jest tak wielki i populacja ciagle rosnie, ze tego nie mozna tak szybko usunac : ). Pytanie czy w ogole mozna to rozwalic, a jak znam zycie to mody powojują troche i znowu bedzie samo wolka. @edit2 Jak tak patrze za co ludzie dostaja te warny to naprawde mi sie slabo robi. Tak jak szanowny Pan dziun_retired napisal, ze wiekszosc warnow dajecie bo humorek sie poryl. Jak dawac to logicznie, a nie bo mi sie tak widzi i wychodzi z tego, ze osoba, ktora powinna dostac to nie dostaje, a ten co nic nie zrobil wlasnie dostal. Co do pisania komentow w dziale zdjecia to smiech na sali. Proponuje zrozumiec pojecie forum i wymiana pogladow. Poczekaj bede sie wpier*alal (trace cierpliwosc) do czyjegos tematu z fota zeby napisac komenta bo bez tego dostane warna (Nie no Gz). Ten regulamin to jest jakis nie logiczny i wlasnie takim punktom jak ten o zdjeciach przeczycie sobie, a raczej nazwie 'forum'.
Samouczka nie umial przejsc a gdzie normalne granie w tibie :S. Ostatnio edytowany przez Dragones5 - 23-08-2008 o 01:32. |
![]() |