Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Fora główne > Niusy

Notki

Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 11-08-2008, 00:45   #61
Emok
Użytkownik Forum

Emok's Avatar

Data dołączenia: 27 12 2005
Lokacja: UK/Łódź

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Titania
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez kapelusz5 Pokaż post
To już jest naprawdę nie mój problem, ten wasz dziwaczny regulamin. Nie zależy mi zupełnie na tym żeby go zmieniać. Powiedziałem co miałem do powiedzenia. Wasze poczynania są niesprawiedliwe i tyle. To wy moderatorzy powinniście dążyć do ulepszenia systemu, a nie spoczywać na głupich prostych założeniach (***********=key). Nie jestem w żaden sposób powiązany z tibia.pl (za wyjątkiem tego że mam tu konto) więc nie widzę powodu żeby w czymkolwiek wam pomagać. Ja mam w czym wybierać, nie jesteście jedyną stroną fanowską i nie zamierzam zaglądać na tą stronę zbyt często. Nawet w dyskusje ( za wyjątkiem paru osób) prowadzi się tu na stosunkowo niskim poziomie.

Pozdrawiam-----------> Wasz Kapelusz
Na drugi raz używaj fuskbugga.
Emok jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 11-08-2008, 01:23   #62
Koszyk
Moderator

Koszyk's Avatar

Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: Szczecin

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wieszok Pokaż post
Kara nie jest za keylogga ale za ukryte rozszerzenie. Regulamin mówi, że każdy plik na serwerze typu speedy będzie traktowany jak keylogger.
Jeżeli znasz jakieś inne rozwiązanie problemu, tak by nie było potrzebnych 20 moderatorów do sprawdzania każdego zamieszczonego pliku to się nim z nami podziel.
Aktualnie regulamin tak wygląda jak wygląda.
Uwierz mi ze jesli ktos wrzuca link z keyloggerem to jest on praktycznie w kilka sekund pozniej raportowany, a jesli ktos nie umie czytac i nie widzi roznicy miedzy plikami .E X E, .BAT, .COM a .REC i .CAM to juz nie moja wina... zresztą gdyby nie bylo tych piepszonych gwiazdek w linkach to kliknalbys scrollem zeby otworzyc 'nową zakladke' zobaczyc tylko NAZWE pliku ktora wyswietla sie i tak w nowej zakladce i odrazu widac czy keylogg czy nie. Ale ja wiem ze lepiej odrazu bana wlepic bo po co sprawdzac czy to keylog czy moze jakis ciekawy film

„Dura lex sed lex” hę?
stary 11-08-2008, 12:56   #63
Nari
Użytkownik Forum

Nari's Avatar

Data dołączenia: 06 12 2006
Lokacja: www.tibiaspy.com

Domyślny

@up, było minęło.
Proszę spojrzeć na datę. Popełnił przestępstwo w świetle praw państwa polskiego, ale może już nie robi tego. Jeśli dalej hackuje to.. nieładnie.

Edit. @up, to nie było tylko do Ciebie... Gdybym pisał tylko do jednej osoby napisałbym to wprost. Teraz pasuje?

Ostatnio edytowany przez Nari - 11-08-2008 o 13:53.
Nari jest offline  
stary 11-08-2008, 13:25   #64
ErAgOg
Użytkownik Forum

ErAgOg's Avatar

Data dołączenia: 06 09 2006
Lokacja: . . .okolice Szczecina Ilość postów: 8
Wpisy bloga: 21

Stan: Początkujący
Profesja: Rookstayer
Gildia: Mayhem
Świat: Silvera
Poziom: 40~
Skille: 100/200
Poziom mag.: 1
ErAgOg ma numer GG 7360116
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kaer Pokaż post
@down
tak, widzialem date bo to moje PM kretynie -.-
W dzisiejszych czasach nikomu nie można ufać.

Cytuj:
nie no teraz to padlem, od kiedy nie mozna komentowac tematow ze zdjeciami
Od zawsze?

Ostatnio edytowany przez ErAgOg - 11-08-2008 o 13:27.
ErAgOg jest offline  
stary 11-08-2008, 13:55   #65
Ganci.
Użytkownik Forum

Ganci.'s Avatar

Data dołączenia: 14 03 2006
Lokacja: Piła

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Lord Jax
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Brak :<
Świat: Danubia
Poziom: 103
Skille: 97/76
Poziom mag.: 19
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ErAgOg Pokaż post
W dzisiejszych czasach nikomu nie można ufać.

zgadzam się prawie w 100%.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ErAgOg Pokaż post
Od zawsze?
I nie mam nic do dodania.

@ Dwimenor

Nie wiem jak inni, ja nie mam nic do żadnego z moderatorów. Może dlatego że od ponad 2 lat nie dostałem warna.

Ale to trzeba być porządnym użytkownikiem i mieć szczęście bo zdarzają się także nieporozumienia.

@ Kapelusz

Forum jest po to żeby coś móc wnieść do dyskusji. Nie musi się na dyskusji kończyć i każdy może mieć pomysł który może przysłużyć się stronie i innym użytkownikom. Z twojej wypowiedzi wnioskuje iż jesteś egoistą.

Dresy- najtroskliwsi ludzie. Zawsze pytają czy masz jakiś problem
Ganci. jest offline  
stary 11-08-2008, 17:50   #66
Vetiax
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 06 2007
Lokacja: Bielsk Podlaski

Imię: Vetiax
Profesja: Elite Knight
Świat: Secura
Poziom: 124
Skille: 88+/85+
Poziom mag.: 8
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Koszyk Pokaż post
@UP

Moderator to tez user.
Myslenie nie boli, naprawde.

Hmm generalnie ja dostalem glupiego warna za zdanie "o czym Ty pie*szysz?" jako wulgaryzm

Jedynie bym sprostowal to z ukrywaniem rozszerzenia. Bo przeciez wiele osob ma limity na rapida (chociaz teraz jak są rozszerzenia .cam to zajmuja zdecydowanie mniej niz wczesniejszy .rec). Najgorsze jeszcze jest to ze jak podasz link do jakiegos malo znanego serwisu ktory nie ukrywa rozszerzenia to ludzie i tak nie wchodza bo boja sie o keyloggery. I jeszcze mam jedną mysl ze nie ma co karac starych userow za wrzucanie czegos na speedy~ raczej tacy osobnicy nie proboja hacknac jakiegos p late seta z 13 druida z 'ruszczkom'.
Tyle, że za obrazę usera dostałem 1 pkt, a za modka 5pkt :> I co? Bo to Modek BUAHAHAHAH Pozdro mPalar, tylko się nie posikaj ze szczęścia
Vetiax jest offline  
stary 12-08-2008, 08:31   #67
dziun_retired
Guest

Domyślny

Cytuj:
wiele z tych tematów przeznaczonych jest do umieszczania TYLKO zdjęć. Wszelkie komentarze będą karane za brak zdjęcia, do komentarzy są najczęściej osobne tematy. Również prowadzenie offtopu w komentarzach będzie karane.
No tak w końcu to jest forum i K__wa nie można wyrażać na nim swojej opinii.
Proponuje żeby "mistrzowie utrzymania ładu" poczytali ze źródeł co dokładnie oznacza hasło "forum".

Cytuj:
Jak wiadomo, od paru dni forum ma nowych moderatorów.
Właśnie przez te parę dni tibia.pl doszła do samego dna i nie widzę możliwości że się od niego odbije.

Cytuj:
przypominamy parę najważniejszych zagadnień związanych z regulaminem.
Wy to chyba jesteście ostatnimi osobami które mógłbym posądzić o kierowanie się tym regulaminem. Tak słabych moderatorów tibia.pl nie miała w całej swojej karierze. 30% waszych banów nie ma żadnej podstawy logicznej , jedynie wasz kaprys , zły humor, nadużywanie pozycji moderatora.

Cytuj:
Na koniec przypominamy jeszcze, że sygnaturka, avatar oraz wpisy i komentarze na blogach również podlegają regulaminowi.
Każdy o tym wiedział za nim pojawiliście się na tym forum.

Cytuj:
Pozdrawiają,
mPalar, Tompior i Wieszok
słodko.

Mam nadzieję ,że któryś z was to przeczyta i zmieni swoje zachowanie o 180 stopni. Być może wasza pycha i tak duże mniemanie o sobie zlekceważą ten post. Szczerze mówiąc mam to we ....

Pozdrawiam Dziundzior.

stary 22-08-2008, 13:43   #68
XxBulzorxX
Użytkownik forum

XxBulzorxX's Avatar

Data dołączenia: 22 08 2008

Domyślny

Niektórym to sie przyda xD
XxBulzorxX jest offline  
stary 23-08-2008, 00:11   #69
Dragones5
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 02 2008

Profesja: Royal Paladin
Świat: Honera
Poziom: 52
Poziom mag.: 15
Domyślny

Boze! Regulamin przypominaja jak to nic nie pomoze. Nikt sie do tego nie stosuje, a to forum okreslam mianem "burdelu". Jedyne po co tutaj wchodze to dzial 'zdjecia' i o 'wszystkim i o niczym' bo reszta to syf i dzieci neo. Ogolnie ten pseudo regulamin na tym forum to okreslam: 'Tu jest regulamin'? Bo wystarczy sie przejsc po wiekszosci dzialow i wszedzie spotykam sie z niskim poziomem dyskusji. Ahh.. bym zapomnial napisac, ze teraz ta plaga tych hakerow/hakera coraz bardziej syfi to forum i coraz rzadziej odwiedzam je. W wiekszosci zgadzam sie z 'kapeluszem'...

@edit
Ja sadze, ze wystarczylo sie wziasc kilka lat temu za to, zwiekszyc kadre, dopracowac regulamin i dzis nie bylo by takiej plagi dzieci neo i hakerow. Bo to forum idzie tak jak cipsoft. Przez kilka lat byly uhy, dobry system leczenia, expienia itd to cipsoft doslownie wjebal jakies kałowe poty, dodal wieksze hity, vis na dystans itd i myslal, ze jedna zmiana zrobi dobrze. To samo na tym forum, przez kilka lat byla samo wolka, a teraz wielce modki biora sie za trzymanie wladzy i mysla, ze swiat przewroca wchodzac ze swoja 'bronia' i rozwala ten syf. A prawda jest taka, ze ten syf jest tak wielki i populacja ciagle rosnie, ze tego nie mozna tak szybko usunac : ). Pytanie czy w ogole mozna to rozwalic, a jak znam zycie to mody powojują troche i znowu bedzie samo wolka.

@edit2
Jak tak patrze za co ludzie dostaja te warny to naprawde mi sie slabo robi. Tak jak szanowny Pan dziun_retired napisal, ze wiekszosc warnow dajecie bo humorek sie poryl. Jak dawac to logicznie, a nie bo mi sie tak widzi i wychodzi z tego, ze osoba, ktora powinna dostac to nie dostaje, a ten co nic nie zrobil wlasnie dostal.
Co do pisania komentow w dziale zdjecia to smiech na sali. Proponuje zrozumiec pojecie forum i wymiana pogladow. Poczekaj bede sie wpier*alal (trace cierpliwosc) do czyjegos tematu z fota zeby napisac komenta bo bez tego dostane warna (Nie no Gz). Ten regulamin to jest jakis nie logiczny i wlasnie takim punktom jak ten o zdjeciach przeczycie sobie, a raczej nazwie 'forum'.
Samouczka nie umial przejsc a gdzie normalne granie w tibie :S.

Ostatnio edytowany przez Dragones5 - 23-08-2008 o 01:32.
Dragones5 jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania