![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2008
Lokacja: Chociwel, Zachodniopomorskie
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Ucho Alkoholik
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Skille: 79/74
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Moim zdaniem belted cape o ile wiem jest przeznaczone dla palla i jakie tanie!
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2008
|
![]() Jesli masz mniejszy poziom niz 15 to mamooth fur cape, jesli wiekszy niz 20 to Blue Robe, potem przy 30 G armor i na 45lvl na Dragon Lordzie lootnij sobie dsm.
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2008
Imię: Sork Of Magic
Gildia: Elects Of Death
Świat: Silvera
Poziom: 40
Skille: 70/70
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() @up
nie preferuje wersji czołga a więc kupuje tylko lekkie eq. lvl mam aktualnie 16 ![]()
13:10 Sork of magic [40]: yes 13:10 Black Warrior Knight [30]: bo mnie ost. lali 13:10 Black Warrior Knight [30]: -.- 13:10 Black Warrior Knight [30]: na supp 13:10 Black Warrior Knight [30]: bo czytalem poradniki i prawie padlem " Na Imię Było Mu Śmierć, a Za Nim Szło Całe Piekło... " Statistics ![]() Best Hit : 232 with skull staff Best Solo : Giant Spider Best Team : Banshee ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2006
Lokacja: Złotów
Stan: Na Emeryturze
Imię: Sanchineq
Profesja: Paladin
Świat: Silvera
|
![]() Cytuj:
no pewnie, przecież na 45 lvlu z łatwością swoim palkiem rozgromisz DLe bez waste, i wcale nikt Ciebie nie trapnie/nie zabije! Idź tam jak najprędzej, i lootnij z pierwszego DLa ten ważący w chuj oz. armor żebyś mógł robić za tanka! @topic za 160k to już można się w miarę obkupić, ale nie przesadzaj :-) za kolejne 50k kup sobie aola bo z twoim lvlem już pewnie sam bp jest trochę warty... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Guest
|
![]() UP
Aola się kupuje jak masz dwie rzeczy warte minimum 50k każda. Topic: Proponuje ci zestaw nr 3 bardzo dobrze się sprawdza. Potem jak paladin armor stanieje (z czasem na pewno to się stanie) wymień b robe na paladin arma. |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 07 2008
Profesja: Royal Paladin
Świat: Morgana
Poziom: 49+
Skille: 81/68+
Poziom mag.: 14
![]() |
![]() Zdecydowanie opcja 3... po co dla palka k legi? tylko capa zajmuja;/ strata kasy... b robe, crown helmet, p-ammy,b legs, boh, vamp shield/demon shield i to wszystko i masz owiele wiecej capa
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zbanowany
Data dołączenia: 18 06 2008
Lokacja: ciemnogrut
Imię: kruul pogromca rotwormuw
Gildia: wydupcona w kosmos - najleprza
Świat: rurznie kurwa
Poziom: ej
Skille: 13/38
Poziom mag.: !!
|
![]() Opcja 3, chyba, że b legi to brass legi
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2005
Lokacja: Wodzisław Śląski.
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
|
![]() Zdecydowanie opcja 3. Dlaczego? CAP, CAP i jeszcze raz CAP.
Tylko zamiast tego crusa, weź crown helma, albo hotm. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 06 2008
Lokacja: Lublin
Imię: Tiberius Germanicus
Profesja: Paladin
Gildia: Forgotten Heroes
Świat: Lucera
Poziom: 40
Skille: 74/60
Poziom mag.: 11
|
![]() Ja na 40lvlu latam w:
crusader helmet (zmienie na RH lub crown helmet) blue robe blue legs vampire shield BOH platinum amulet +obsidian knife (kup jeśli chodzisz na Mintwallin/POH/Mino Tower koło Kazzo) Latam w takim eq i nie narzekam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 08 2008
Lokacja: Rybnik
Imię: Pirate Palladinos
Gildia: Little Hero
Świat: Celesta
Poziom: 69
Skille: 83/70
Poziom mag.: 17
![]() |
![]() Moim zdaniem latanie w takim czy takim eq na tym czy na wyzszym lvl to bzdury. 8lvl ma taka sama szanse pasc jak 50lvl bo oboje wybiora expowiaska na ktorych dadza rade.
@topic jak masz tyle kasy to ja bym kupil : Crown Helmet (tani, lekki) Blue Robe (Lekkie a 11arm) Blue Legi (Lekkie) Bohy (bez komentarza) Demonka (lekka) p amm (2 arma, ktore tracisz nie kupujac crusa a crown) Ja na takim eq, latalem od 24lvl swoim ms'em, do az 59lvl i nie narzekam, jezeli masz takie eq to w sumie juz nic nie musisz zmieniac chyba ze sie potem dorobisz, to wtedy wg. uznania. Zapomnij o tym ze bedziesz sobie mocne potwory lał, twarza w twarz bez waste bo masz na sobie dsm ![]() Ostatnio edytowany przez Eroe - 11-08-2008 o 16:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kupilem :
Dragon Scale Main Blue Legs Royal Helmet Demon Shield Obsidian Knife Platinium Amulet i Boots Of Haste juz mialem @UP Wczoraj z 22 lvl skille: 60/44 z czarem mana shield, bp of mana potions i bp of ih poszedlem na dragona. Ani jednego potionka uzylem, a walilem ze zwyklych spirow bo nie chcialo mi sie kupywac hunting ;d PS. Na dodatek dragon hammer za 1 razem mi polecial.
Poradnik dla palladina na serwer non-pvp Ostatnio edytowany przez Prawomysl - 11-08-2008 o 17:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 08 2008
Lokacja: Warszawa
Imię: Johny Of Inferna
Świat: Inferna
Poziom: 14
Skille: 40/38
Poziom mag.: 2
![]() |
![]() według moich obserwacji i czytania poprzednich postów wynika że jest oko lo50 % na 50% na zestaw 2 i 3 ale ja wybieram 2 pzdr
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 08 2008
Lokacja: Rybnik
Imię: Pirate Palladinos
Gildia: Little Hero
Świat: Celesta
Poziom: 69
Skille: 83/70
Poziom mag.: 17
![]() |
![]() Sprzedaj ten dsm, na blue robe, puki duzo na tym nie stracisz, i reszte przeznacz na kamienie, dobrze ci radze
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
|
![]() Juz kupilem dsm i go nie wymienie na b robe a kamyczki to ja juz wole sam pozbierac.
Gram na n-pvp a chcialbym szybko skille wbic i gdyby nie dsm nie moglbym na cyclopach skillowac.