|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2008
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Usunięty
Imię: Thar~
Gildia: Fatal Illusion
|
![]() @Up
HOTKEYE |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Zbanowany
Data dołączenia: 14 02 2006
Lokacja: Salamanca
Stan: Niegrający
Imię: Vidirah
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Unstoppable
Świat: Candia
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2007
Profesja: Paladin
Poziom: 121
Skille: 94/66
|
![]() non-pvp=fail
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2008
Lokacja: PL
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@Down W każdym temacie gdzie jest gadka na temat pvp vs. non-pvp pojawiasz się ze swoim kretyńskim sposobem myślenia i chujowymi argumentami. Weź idź się zakop czy ki grzyb. .i. Ostatnio edytowany przez -Thug- - 10-08-2008 o 01:56. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
100% racji. Cytuj:
To ciekawe czemu mimo mojego 101 lvla ludzie którzy wpadają i sdkują mnie nie potrafią mnie zabić? Cytuj:
http://www.youtube.com/watch?v=SlfOAwWUw7k Zajebisty filmik ;] Ostatnio edytowany przez psyhopatka - 09-08-2008 o 20:02. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 07 2008
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zależy od sytuacji, Seromontisa mogą w 20 napieprzać, a jego w 3, widzisz róźnice?
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 06 2008
Lokacja: Ilawa
Stan: Aktywny Gracz
Imię: yehee
Świat: Azura
Poziom: 11
|
![]() Nie za ciekawe to jest swiat no pvp jesli chcecie takie cos reobic idzcie na pvp a po zatym za takie trapowanie bany sa ;d prawdziwa ekipa remontowa z azury jest ;D
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 12 2007
Profesja: Royal Paladin
Świat: Candia
|
![]()
19:38 x [180]: Dzieciaki znalazły pieniądze. Oddały policji. 19:38 x [180]: LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL 19:38 x [180]: FAIL 19:38 x [180]: KURWA 19:38 x [180]: ja bym se kurwa 19:38 x [180]: elfa kupil 19:38 x [180]: gdybym znalazl,rly |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 07 2008
|
![]() #CzubiX
To Ty czy Twój stary ??? You Fail jeżeli napiszesz , że mój etc *,* #Sidoos nie ma co sie produkować obaj Kochamy nasz naród i polaczkuf : ] pJona. |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2007
Poziom: 121
Skille: 94/66
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2008
Profesja: Royal Paladin
Świat: Honera
Poziom: 52
Poziom mag.: 15
|
![]() Cytuj:
Podsumowujac: Pvp= Wskakuje 10 osob, lapie w trapa kolesia, nawala w hotkeja i koles wkoncu pada. Npvp= Lurujesz tak aby koles padl od tego, musisz go jeszcze dorwac na tym expie, myslisz jak zrobic aby go POTWORKAMI trapnac, a nie soba i nawalac z sd(czyt wyzej). @edit I zeby mi ktos nie pisal, ze twierdze " PVP to tylko hotkej" choc w 80% tak jest. Lapiesz chuja m wallami i hotkej. Ofc. na pvp jest ostro i brak mozgu konczy sie dedem ale to juz inna bajka...
Samouczka nie umial przejsc a gdzie normalne granie w tibie :S. Ostatnio edytowany przez Dragones5 - 10-08-2008 o 18:56. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2007
|
![]() ojej dedło sie noobkom i dobrze kilku nabów mniej ^^ ludzie którzy tam padali to poraza, co to ma byc? 0 uh 0 mf na exurze jedzie łał co rl robi z ludzmi idzcie na ots tam trzeba miec pvp!
![]() |
#55 |
Guest
|
![]() Film bardzo fajny. Pokazujacy jak high lvle moga zapanowac (w pewnym sensie) nad servem. Kiedys mnie tez chcieli ubic, ale nie mieli okazji ;c
9/10 |
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Lokacja: Hrubieszów
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Zapomniał Agroki jak go z Danubii wykopali za czasów gdy nie było hotkeyów a on sam właził czółówce serva w dupe. Z tego co pamiętam jego rekord to był jakiś 90 kina na danubii, gdzie chlopaczyna wylozyl sie pare razy
![]() @ non-pvp = didn't happen @Tharion Na non-pvp hotkeye sa wylaczone, aye? Chyba nie ogladales ich filmikow, oni rzeczywiscie rzadko uzywaja hotkey'ow gdyz uzywaja bota na leczenie/siohanie etc (glownie blackd). @Obecny sposob trapowania i lurowania ssie, kiedys to byl fun, bo w 2 osoby lurowalo sie gsa pod DB i byla zabawa. I na pvp za takie praktyki mozna bylo beknac ![]() @ Aha miałem palka na pvp czasy tibii 7.6 [no hotkeys-malo botow] i nigdy, ale to nigdy nie padlem od czlowieka tworzac postac od 0 do 100 lvla i uczestniczac w wojnach/bedac huntowanym. I nie mialem potrzeby wyzywac sie na noobach z non-pvp, dla ktorych servy te zapewnialy w miare spokojna gre. Za czasow 7.5 z kolega (obaj 35 lvl) wylozylismy 60 sorka i 85 sorka, we dwoch. Mialo sie tego aima w lapie + pomysl w glowie. Dodatkowo jakies oldschoolowe trapy, to byl fun gdy nas 35 lvli scigala najelpsza gildia na serverze (raz wpadli w 10 na nas 4 ). Pozdrawiam no(ob)n-pvp.
"Catch me if you can" Dwiks~ 2004-2008 A.D. Ostatnio edytowany przez Dwik - 13-08-2008 o 00:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Co do dawnych sposobów lurowania, owszem, takie* widoki były fajne ale wtedy wystarczyło bezmyślnie lurować moba, dziś trzeba trochę pomyśleć. * Ukryty tekst:
Co do twoich madafaka akcji, uwierz mi, że każdy kto choć trochę myślał mógł ownić na servie. Wtedy właśnie myślenie odgrywało kluczową role w pvp, nie bot, szybszy internet czy hotkeye. @Down Nie dość, że bezmózg to do tego hipokryta z totalnym brakiem skilla. Po przeczytaniu twojego pota zaliczyłem rofla. Żeby nie robić wielkiego spama napisze krótko Cytuj:
z resztą, reszty twojej wypowiedzi i tak nie ma co komentować bo krótko mówiąc jest to kupa pierdolonych bredni. Ostatnio edytowany przez -Thug- - 14-08-2008 o 17:53. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Lokacja: Hrubieszów
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
@myślenia podczas trapowania obecnie. Ogranicza się to do wpadnięcia 10 typa na spawn hydr/demonów/poi dls/ i walenia mwalli gdzie popadnie (byle dużo), zlurowanie wszystkich możliwych potworów i blokowanie graczy aż do momentu aż skończą im się supplies/ są nobami i padną szybciej niż ekipa. Aż takie trudne? Raczej nie, a większość śmierci można z łatwością uniknąc, tylko do tego trzeba mieć odrobinę głowy.
![]() |
![]() |
#60 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2008
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Usunięty
Imię: Thar~
Gildia: Fatal Illusion
|
![]() Cytuj:
A na pvp wpadasz w 10 typa i napier***asz w f5.... Ostatnio edytowany przez Tharion - 14-08-2008 o 18:33. |
|
![]() |
![]() |