|
Notki |
Tajemnice Rookgaardu Wyspa początkujacych. Każdy tutaj zaczyna... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#3441 |
Użytkownik Forum
|
![]() @RookeR masz rajcie ale ja bym radził zacząc wszystko od nowa . pozbierał bym informacje i przypuszczenia. Wyrzucił bym te co się nie sprawdziły. A te co zostaną przeanalizować. Bo teraz jak zaranie mam tylko bałagan!!!!
No i.... ![]() ![]()
Ostatnio edytowany przez Madasaki - 25-08-2008 o 23:29. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3442 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Dark Dimension - Plains of Shadows
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Gildia: Patrz nick.
Świat: Antica
Poziom: N/A
Skille: Zmienne
Poziom mag.: ..
|
![]() Cytuj:
Kluczowym słowem jest "czasem". Bo jakbyś grał przez jakieś trzy dni w to samo z tępymi jak kalosz botami, które rzezasz nawet się nie męcząc tobyś się znudził na dłużej. Zresztą to szczegóły.
![]() Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę. ----(\_/) <=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach! --- (> <) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3443 |
Użytkownik Forum
|
![]() @UP. 50% graczy z Paccem to rozpieszczone dzieci co wszystko dostawały na złotej tacy. 25% to kolesie z blokowisk co kardą rodzicom z portfela. 10% to ludzie którzy pytają się rodziców czy im dadzą kasę na Pacc(ale zasłużenie, pracują w domu i uczą się, znam paręnaście takich przydatków). No i 15% co zarabiają na pacca uczciwie. Czyli ludzi inteligentnych z pacem jest od 20% do 25-30%
Ostatnio edytowany przez Madasaki - 25-08-2008 o 23:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3444 | |
Rook-User roku 2007
Data dołączenia: 22 06 2004
Lokacja: Zielona Góra
Stan: Niegrający
Imię: Pan Klocek
Świat: Titania
Poziom: 51
Skille: 27 fist
|
![]() Cytuj:
A co do tego słowa kluczowego to go nie widzidze tam ![]() @Madasaki, RookeR A kto tak powiedział? ![]() Raczej nie wrócę, ale link do tego forum mam na samej górze w ulubionych więc wchodzę prawie za każdym razem jak siedzę przy kompie. Czekam na chwilę kiedy ludzie wpadną na właściwy trop ![]() ![]() Wróce jak z Tibi znikną boty i dzieci neo, czyli sami wiecie kiedy. Miło jednak, że mnie liudzie pamiętają ![]() ![]()
Chwile z życia Pana Klocka ![]() ![]() "W tym szaleństwie jest metoda. Wal ich wszystkim, co masz. Wal ich mocno i szybko. Wal ich, póki nie przestaną się ruszać. Oto metoda" -Krusk zabójca Tanar'ri |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3445 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 09 2006
Lokacja: . . .okolice Szczecina Ilość postów: 8
Wpisy bloga: 21
Stan: Początkujący
Imię: Eragog Rook
Gildia: Mayhem
Świat: Silvera
Poziom: 40~
Skille: 100/200
Poziom mag.: 1
![]() |
![]() Ja zawsze muszę należeć do mniejszości..
Tak, tak, rook user roku '07 kom bak. ;'> @edit O! Jak pisałem posta to tego up nie było! Już miałem iść spać, a on mi tu z kolejnym postem, który "muszę" przeczytać wyskakuje..
![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez ErAgOg - 26-08-2008 o 00:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3446 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Pan Klocek
Ale fajnie by było jak byś się częściej odezwał. Przeciesz jesteś szanowanym użytkownikiem forum. ![]()
![]() |
![]() |
#3447 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2008
Lokacja: Pod Mostem
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Pan Bez Japy
Profesja: Knight
|
![]() Może było to poruszane 1 500 100 900 razy. Ale zaciekawił mnie jeden fragment księgi...
Mistyczny portal pozostaje niestabilny, więc wsparcie z Mintwallin rzadko przybywa tutaj. Królewski mag zdołał zaimponować prymitywnym lokalnym orkom, dzięki czemu możemy ich użyć jako naszych niewolników i użyć jako mięso armatnie. Trolle poddały się od razu i mogą zostać użyte do niższych potrzeb. Ludzka baza musi zostać zniszczona, gdyż napływa ich tam coraz więcej. Ci wrogowie nie są silni, ale ich liczba może sprawić problemy. Tak długo jak będą przywracani do zdrowia przy tym mistycznym wirze, to nawet oni mogą zrujnować nasze plany. Musimy wymyślić sposób, w jaki najpierw zniszczymy wir. Mag zamknął się w swoich kwaterach i nie chce by mu przeszkadzano nigdy więcej. Powierzył mi obowiązek koordynowania wszystkimi naszymi ruchami tutaj. Powieżył mu obowiązek tutaj... komu? gdzie? Jak coś ktoś o tym wie, plz o odpowiedź ;] @EDIT Kroniki Mintwallin - miasta Minotaurów Autor Markwin, król wszystkich Minotaurów Rozdział III W końcu udało nam się uciec spod mocy złego demona. Pomimo to, musieliśmy oddać większość naszych ziem, tylko miasto Mintwallin nam pozostało. Zginęło wielu dobrych wojowników. Zablokowaliśmy wyjście z miasta przez most zwodzony. Mam nadzieję, że to wystarczy by demon trzymał się z daleka od naszego miasta. Teraz jedynym wyjściem z miasta jest labirynt. Palkar ma coraz więcej wpływów w mieście. Słuchają go głównie młode Minotaury. On chce uformować nową armię, by przejść przez labirynt i uciec na powierzchnię. Ja jednak wolę żyć tutaj ale w pokoju. Jest za potężny. Muszę mu zezwolić na to, by mógł przewodzić małym grupkom Minotaurów by walczyły przeciwko orkom i trollom. Jest dobrym dowódcą - i zagrożeniem dla mnie. CO DO CHOLERY ZNACZY "KAPLAR"?!?!? Palkar zdobył większość tuneli i jaskiń. Przegonił trolle. Może on ma racje... Może - kiedyś - zobaczę znowu promyk słońca... NA HOLERE TU CHODZI O ROOKGARD! est dobrym dowódcą - i zagrożeniem dla mnie. - mnie czyli Minotaura Maga !!! by mógł przewodzić małym grupkom Minotaurów by walczyły przeciwko orkom i trollom - kurna dlatego w pobliżu Mino Hell są orki i trolle Przyszło mi na myśl - powiedziec w niby dymku z tibian earth albo przed drzwiami PALKAR!!!! @EDIT2 Kroniki Mintwallin - miasta Minotaurów Autor Markwin, król wszystkich Minotaurów Rozdział IV Nasz wypad dobiegł końca. Dzisiaj wielu mężnych rycerzy wyzionęło ducha. Palkar walczył tak ze smokiem, że zabił on większość moich podwładnych. To była wina Palkara. Już nigdy nie poprowadzi żadnej armii. I nigdy nie zobaczę promyków słońca. Nie mogę uspokoić Palkara. Jest pełen energii. Podobnie z moimi poddanymi. Większość mnie nie słucha tylko jego. On chce walczyć. Ludzie przedostali się przez labirynt! Na litość boską, jak oni nas tu znaleźli? Chciałem to z nich wyciągnąć, ale nie rozumiałem jego języka. Wrzuciłem go do więzienia, z którego nigdy nie wyjdzie! Czarny dzień kroniki. Musieliśmy walczyć wewnątrz murów naszego ukochanego miasta. Minotaury walczyły z minotaurami - brat przeciwko bratu - siostra przeciwko siostrze. Palkar i jego świta prawie wygrała. Ale ja i kilku moich podwładnych byliśmy w stanie im się przeciwstawić. Teraz on i jego ludzie są wygnani. Dzień smutku. Wygnańcy ukradli klucze do sekretnego laboratorium! To jest najgorsze. Teraz nie możemy wytwarzać mleka, źródła naszej siły. Spróbowałem sprowadzić smoka z jego kryjówki do wejścia do laboratorium by go pilnował. Zranił mnie bardzo mocno. Potrzebowałem więcej siły niż miałem. Jestem na granicy śmierci. Mam nadzieję, że przestanę tak kaszleć. Orki i Trolle odbiły kilka jaskiń. Cholera! Jesteśmy zbyt słabi. Nie możemy się bronić. Mój kaszel się pogarsza... Kilku moich ludzi zablokowało wejście do laboratorium w moich komnatach wielkim kamieniem. Mam nadzieję, że jesteśmy bezpieczni. Wygnańcy stworzyli przymierze z cyklopami. Teraz nasi gorsi bracia są niebezpieczniejszymi wrogami. Chowają się gdzieś w labiryncie... Najstarszy Minotaur w mieście powiedział mi, że moja kronika ma wiele błędów i to, że pisze straszliwie. Zabiłem go. Jestem wojownikiem a nie nauczycielem! Kilku moich ludzi zablokowało wejście do laboratorium w moich komnatach wielkim kamieniem. - Bear Room !?!?! A ten smok to jak ktoś już powiedział to ten który leży tam na roooku :O @EDIT3 ostatni Kroniki Mintwallin - miasta Minotaurów Autor Markwin, król wszystkich Minotaurów Rozdział V Nie rozumiem tego, ale wygnańcy muszą mieć sposób jak się dostawać do naszego miasta. Dzisiaj jedna grupka zabiła mojego syna Iana i kilku moich strażników. Jestem straszliwie chory. Kasłam krwią. Jestem pełen smutku. Jestem też zmęczony. Taki zmęczony, że nie potrafię bronić mojego miasta. Mój mag obwieścił mi kolejne niebezpieczeństwo. Kilku ludzi zabiło smoka i zbliżają się do naszych bram. Mam nadzieję, że nie znajda drogi przez labirynt... Zabili smoka, droga przez labirynt - ktoś to znalazł już i się z nim zgadzam GZ GZ GZ! Ostatnio edytowany przez neji13 - 26-08-2008 o 09:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3448 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 08 2008
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3449 |
Użytkownik Forum
|
![]() Sprostuję. Mówiąc o frajerach kupujących PACC sprowadziłem punkt widzenia na drogę speców od marketingu, którzy prawdopodobnie uważają, że jak dadzą dużo rzeczy dla PACC to go ludzie kupią. Tak myśląc uważają tych ludzi za frajerów wydających co miesiąc grubą kasę na duperele typu inny outfit czy specjalny przedmiot. Nie chciałem tu nikogo urazić.
![]() Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę. ----(\_/) <=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach! --- (> <) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3450 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2008
Lokacja: Pod Mostem
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Pan Bez Japy
Profesja: Knight
|
![]() Cytuj:
@up racja, racja 87,4% (sam obliczyłem) ludzi z PACCem to rozpieszczone dziecuchy, którego starzy kase z dupy wyciągają. MinoHell i Mintwaill tu chodzi o to: słudzy (z rooka) palkara czyli jakiegoś noooba, wzmocnili się i chcieli podbic Mintwaill... Miotaur mag chciał temu zabobiec, więc zamknął się w Pokoiku, strzegąc portalu - Na MH te MInosy to stare Minosy Tego kogoś kto jest opisywany w księgach (nie palkar) a tym kimś jest MM. Nie pomogłem xD
![]() |
![]() |
#3451 | |
Rook-User roku 2007
Data dołączenia: 22 06 2004
Lokacja: Zielona Góra
Imię: Pan Klocek
Świat: Titania
Poziom: 51
Skille: 27 fist
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() A tak przy okazji, czy na tym twoim forum o sesjach RPG, nie przyda sie programik napisany w pascalu do losowania skarbów w systemie D&D? Jak coś to PW ![]() @Topic I to mi się zawsze w rooku podobało, teorie i spekulacje. Normalnie prison breake ![]() ![]()
Chwile z życia Pana Klocka ![]() ![]() "W tym szaleństwie jest metoda. Wal ich wszystkim, co masz. Wal ich mocno i szybko. Wal ich, póki nie przestaną się ruszać. Oto metoda" -Krusk zabójca Tanar'ri |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3452 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2007
Lokacja: W Domu :)
|
![]() A mi rookgaard (a dokładniej terorie i spekulacje na temat tajemnic) przypomina 'Modę na sukces'... Bo spekulacje i teorie nigdy się nie kończą, ba nawet powtarzają...
Ps. Nie, nie oglądam 'mody na sukces'. Więc wszystkich fanów/anty fanów proszę o nie pisanie na PW =P.
"Strzyg, wiwern, endriag i wilkołaków wkrótce nie będzie na świecie. A skurwysyny będą zawsze". A. Sapkowski - Czas pogardy Dziadki z którymi grałem na Candi i dyskutowałem na forum rookgaardu, jeśli ktoś to czyta odzywajcie się na priv - od czasu do czasu będę przeglądał skrzynkę tutaj ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3453 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2008
Lokacja: Rookgaard
|
![]() ja bym chociarz więcie krwi z draga i wypicie jej proponował. moze to cos da. w końcu spike sword rozciął szramę, z której krew się polaa. niedługo się tam udam (plate shield rox
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3454 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wątpię, żeby to coś dało, ale napisz mi o tym. Szykuje się kolejny tekst to Tibiawiki.
![]() |
![]() |
![]() |
#3455 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 08 2008
Lokacja: Ruda Śląska
Imię: Veloire
Świat: Candia
Poziom: 29
Skille: 20/25
![]() |
![]() Weszłem sobie do kanału by poropować raty na low lvle i coś mnie zaciekawiło.
![]() co za światło wydobywa się z wody może tak pięknie SoF świeci? niestety nie miałem wędki by łowić. Co o tym myślicie?
Rookgaard- moim miastem. Spike Sword- moim celem. LVL ---- Skill ---- Speed - Mlvl 5 [x] 10/10 [x]/[x] 100 [x] 0[x] 10 [x] 15/15 [x]/[x] 200 [x] 15 [x] 20/20 [x]/[x] 300 [ ] 20 [x] 25/25 [ ]/[x] 400 [ ] 25 [x] 30/30 [ ]/[ ] 500 [ ] 30 [ ] 35 [ ] 40 [ ] 45 [ ] |
![]() |
![]() |
![]() |
#3456 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 07 2007
Lokacja: Piekne miasto na Mazurach
Imię: Dark Rock'stayer
Świat: Kyra
Poziom mag.: O
|
![]() Czy to studnia?
@down First!!!!!!1111oneoneonetfatshypyencieśont \o/ Ostatnio edytowany przez Dindsuk - 28-08-2008 o 22:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3457 |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3458 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 08 2008
Lokacja: Ruda Śląska
Imię: Veloire
Świat: Candia
Skille: 20/25
![]() |
![]() Nie wpadłem na to
![]()
Rookgaard- moim miastem. Spike Sword- moim celem. LVL ---- Skill ---- Speed - Mlvl 5 [x] 10/10 [x]/[x] 100 [x] 0[x] 10 [x] 15/15 [x]/[x] 200 [x] 15 [x] 20/20 [x]/[x] 300 [ ] 20 [x] 25/25 [ ]/[x] 400 [ ] 25 [x] 30/30 [ ]/[ ] 500 [ ] 30 [ ] 35 [ ] 40 [ ] 45 [ ] |
![]() |
![]() |
![]() |
#3459 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2008
Świat: Unitera
Skille: 20/24
|
![]() Santa Claus istniał!(zdjęcie z tsa chyba
![]() ![]() Sorry za offtop ale nie mogłem wytrzymac z podniecenia zeby to tutaj wrzucic ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#3460 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2006
Lokacja: Myślenice
Imię: Morderff
Profesja: Sorcerer
Świat: Harmonia
Poziom: 69
|
![]() @up
Co w tym takiego podniecającego?
![]() Mój film ![]() http://www.youtube.com/watch?v=HNKcb85_Tu0 Ojczyznę kochać trzeba i szanować Nie deptać flagi i nie pluć na godło Należy też w coś wierzyć i ufać Ojczyznę kochać i nie pluć na godło |
![]() |
![]() |