Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Multimedia > Filmy

Notki

Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 28-08-2008, 05:53   #41
Emekah
Spalony innym słońcem

Emekah's Avatar

Data dołączenia: 26 01 2008

Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Emekah ma numer GG 854170
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ZapodajMuze Pokaż post
Pokaz mi sorca walcego 400 z sd w czloweika ,gl.
Nie wiem jak to jest na 300 lvlu, ale ja swoim 60 ed z 40 m lvl bilem po 200 w ludzi z sd.
19:29 Dryad Elizabeth [81]: Twoj Obiad has left party.

13:24 Mateden-adam [53]: where are you from*
13:25 Old Gecaj [110]: Poland
13:25 Mateden-adam [53]: ok
13:26 Mateden-adam [53]: poland is very good city
Emekah jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 28-08-2008, 11:31   #42
Tentotrix
Użytkownik Forum

Tentotrix's Avatar

Data dołączenia: 04 10 2006
Lokacja: Stąd

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Domyślny

o czym wy gadacie?kto wygra duela 300 ms vs 300 ek ?lol?hahahahha predzęj bedą się lali od save serva do save serva niż któryś z nich padnie...jeszcze kiedyś na tibi 7.5 duele miały sens (chociaż i tak 300 lvle maja za duzo hp zeby dać sie pojechać ;p) to teraz całe pvp ogranicza sie do wciśnieciu hota wiec to bezsensu..
Tentotrix jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 28-08-2008, 11:59   #43
paluch89
Użytkownik Forum

paluch89's Avatar

Data dołączenia: 05 08 2006

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ZapodajMuze Pokaż post
Pokaz mi sorca walcego 400 z sd w czloweika ,gl.

ja na 160lvl/80mlvl rzadko po 340. Więc z 85-87mlvl mogą wchodzić hity po 380, a gdy założyć full magiczne eq to 400 jest w stanie walnać.
paluch89 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 30-08-2008, 12:51   #44
Karo.
Guest

Domyślny

ciekawe za ile kupiony char-bo nie chce mi sie wierzyc ze ktos kto wbil te 350 lvli jest taka pizda bez skilla ;|
  Odpowiedz z Cytatem
stary 30-08-2008, 13:58   #45
Tethi
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 01 01 2006
Lokacja: Zza monitora

Tethi ma numer GG A kuku!
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Karo. Pokaż post
ciekawe za ile kupiony char-bo nie chce mi sie wierzyc ze ktos kto wbil te 350 lvli jest taka pizda bez skilla ;|
Jak nie wiesz to sie nie odzywaj -.- Seromontis jest pierwszym Polakiem ktory wbil 200 lvl, a nie pamietam zeby ktokolwiek od niego tego chara kupil..
Po prostu hail new healing system
Tethi jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 30-08-2008, 19:19   #46
Ronan_Shade
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 23 06 2008

Profesja: Paladin
Świat: Zanera
Domyślny

Dobijają mnie komentarze tych, którzy mówią : złożył się jak pizda, etc. A ciekawe co miał zrobić? Waliło go z 20+ osób i nawet na starym healing systemie miałby problemy, może i by dał rade ale ciężko by mu było. Nie wiem po co miał się leczyć jak miał 100% deada, po co wastować potki jeszcze? Ale oczywiście userzy tibia.pl to same pro, i wszyscy by uciekli i sami ich wybili pewnie jeszcze. Ktoś tam mówił, że 300 lvl nie walnie z sd za 400? No ciekawe czemu... Na takim lvl z 80~ mlvl+ i eq dobrym się tyle będzie walić. Kiedyś na filmiku jak MDW na goromie expił na 330~ lvl około to walił w demce po 1200 nawet...(wiem, że to no-pvp ale to o porównanie chodzi), także czemu 300 ms/ed nie miałby walnąć za 400 w człowieka?
Ronan_Shade jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 30-08-2008, 21:15   #47
$orcerer
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 19 01 2007

Stan: Niegrający
Imię: Retired
Profesja: Rookstayer
Świat: RL
Poziom: 666
Skille: 13/37
Poziom mag.: _/
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tethi Pokaż post
Jak nie wiesz to sie nie odzywaj -.- Seromontis jest pierwszym Polakiem ktory wbil 200 lvl, a nie pamietam zeby ktokolwiek od niego tego chara kupil..
Po prostu hail new healing system
Mi sie wydaje ze jednak sprzedal po tym jak byl retired dlugi czas sprzedal postac...ofc moge pierdzielic glupoty,tak mi sie tylko obilo o uszy jak ktos wie lepiej to niech napisze
$orcerer jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 30-08-2008, 22:12   #48
Z.Y.G.A
Użytkownik Forum

Z.Y.G.A's Avatar

Data dołączenia: 21 12 2007
Lokacja: Ostrowiec Św

Stan: Na Emeryturze
Świat: Pythera\Aldora
Domyślny

System leczenia swoja droga a to że on sie nieleczył to co innego.
Z.Y.G.A jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 31-08-2008, 16:03   #49
Karo.
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ronan_Shade Pokaż post
Dobijają mnie komentarze tych, którzy mówią : złożył się jak pizda, etc. A ciekawe co miał zrobić? Waliło go z 20+ osób i nawet na starym healing systemie miałby problemy, może i by dał rade ale ciężko by mu było. Nie wiem po co miał się leczyć jak miał 100% deada, po co wastować potki jeszcze? Ale oczywiście userzy tibia.pl to same pro, i wszyscy by uciekli i sami ich wybili pewnie jeszcze. Ktoś tam mówił, że 300 lvl nie walnie z sd za 400? No ciekawe czemu... Na takim lvl z 80~ mlvl+ i eq dobrym się tyle będzie walić. Kiedyś na filmiku jak MDW na goromie expił na 330~ lvl około to walił w demce po 1200 nawet...(wiem, że to no-pvp ale to o porównanie chodzi), także czemu 300 ms/ed nie miałby walnąć za 400 w człowieka?
Gwarantuje ci ze bedac na jego miejscu dostalbym najwyzej combo gfb.
Ciekawa teoria,po co mial sie leczyc-to w sumie,po cholere knightom potiony,capa szkoda.
Rozwiazanie? proste.. sciagnac noobchara przed soba z grana i walnac mw w jego miejsce,gorzej jesli brakowalo mu unjusta do rs
Poza tym,jakze utalentowanym graczem trzeba byc zeby majac takiego speeda dac sie wypchac i zamwallowac...
  Odpowiedz z Cytatem
stary 31-08-2008, 19:01   #50
Marecki666
Użytkownik Forum

Marecki666's Avatar

Data dołączenia: 27 12 2005
Lokacja: Lublin

Profesja: Knight
Gildia: Innomin8s
Świat: noobtional pvp
Domyślny

Zawsze jak wojnę oglądam to szkoda mi padających ludzi, ale pewnie oni się mniej przejmują niż ja...

@Sero

Mógłby sobie zrobić MSa, jak tak bardzo chce walczyć (pewnie ma majątek, więc zrobienie MSa z taką kasą to kwestia mniej niż pół roku). Wiadomo - jak skończy się utamo to pada, ale chyba dłużej by wytrzymał w takiej sytuacji 150 ms z full maną, niż taki EK, który się nie leczył. Z UHami też by raczej padł, może by się trzymał troszkę dłużej, ale jakby miał trapa to by padł. Podsumowując, nie widzę sensu dzisiaj w graniu EK, obecnie dla mnie najkorzystniejszą profesją wydaje się MS/ED.
stary 31-08-2008, 21:33   #51
schafik
Guest

Domyślny

[quote=Marecki666;2253660]

@Sero

niż taki EK, który się nie leczył. Z UHami też by raczej padł, może by się trzymał troszkę dłużej, ale jakby miał trapa to by padł.

Mylisz się bo jak by były uhy to by się trzymał z kilka godzin
jak w 21-24 na 245 lvl albo coś takiego nie mogli go zabić dopiero go zabili jak net mu padł wienc o czym mówiąc ?
  Odpowiedz z Cytatem
stary 31-08-2008, 21:56   #52
Valariazz
Użytkownik Forum

Valariazz's Avatar

Data dołączenia: 08 11 2006
Lokacja: Zadupiadisłowo

Stan: Niegrający
Profesja: Knight
Świat: Nerana
Poziom: 235
Skille: 96+/93+
Poziom mag.: 10
Domyślny

Pamietam jak kiedys sero (7.6 jak mniemam?) biegal sobie spokojnie po ofie a atakujacy go jak kaczki za mamusia za nim xD

-- jednorazowy offtop --

Przed pisaniem tego posta musialem czekac jakies 4 min az mi sie strona wlaczy -.- a inne strony w tym samym czasie ladowaly sie normalnie

no ale po co ja to mowie, w koncu nikt na to nie zwroci uwagi.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania