|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Spalony innym słońcem
Data dołączenia: 26 01 2008
Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
![]() |
![]() Nie wiem jak to jest na 300 lvlu, ale ja swoim 60 ed z 40 m lvl bilem po 200 w ludzi z sd.
19:29 Dryad Elizabeth [81]: Twoj Obiad has left party. ![]() 13:24 Mateden-adam [53]: where are you from* 13:25 Old Gecaj [110]: Poland 13:25 Mateden-adam [53]: ok 13:26 Mateden-adam [53]: poland is very good city |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2006
Lokacja: Stąd
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
|
![]() o czym wy gadacie?kto wygra duela 300 ms vs 300 ek ?lol?hahahahha predzęj bedą się lali od save serva do save serva niż któryś z nich padnie...jeszcze kiedyś na tibi 7.5 duele miały sens (chociaż i tak 300 lvle maja za duzo hp zeby dać sie pojechać ;p) to teraz całe pvp ogranicza sie do wciśnieciu hota wiec to bezsensu..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 08 2006
Stan: Na Emeryturze
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Guest
|
![]() ciekawe za ile kupiony char-bo nie chce mi sie wierzyc ze ktos kto wbil te 350 lvli jest taka pizda bez skilla ;|
|
![]() |
![]() |
#45 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 01 2006
Lokacja: Zza monitora
![]() |
![]() Cytuj:
Po prostu hail new healing system ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2008
Imię: Ronan Shade
Profesja: Paladin
Świat: Zanera
|
![]() Dobijają mnie komentarze tych, którzy mówią : złożył się jak pizda, etc. A ciekawe co miał zrobić? Waliło go z 20+ osób i nawet na starym healing systemie miałby problemy, może i by dał rade ale ciężko by mu było. Nie wiem po co miał się leczyć jak miał 100% deada, po co wastować potki jeszcze? Ale oczywiście userzy tibia.pl to same pro, i wszyscy by uciekli i sami ich wybili pewnie jeszcze. Ktoś tam mówił, że 300 lvl nie walnie z sd za 400? No ciekawe czemu... Na takim lvl z 80~ mlvl+ i eq dobrym się tyle będzie walić. Kiedyś na filmiku jak MDW na goromie expił na 330~ lvl około to walił w demce po 1200 nawet...(wiem, że to no-pvp ale to o porównanie chodzi), także czemu 300 ms/ed nie miałby walnąć za 400 w człowieka?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 01 2007
Stan: Niegrający
Imię: Retired
Profesja: Rookstayer
Świat: RL
Poziom: 666
Skille: 13/37
Poziom mag.: _/
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 12 2007
Lokacja: Ostrowiec Św
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Forgotten Ones
Świat: Pythera\Aldora
|
![]() System leczenia swoja droga a to że on sie nieleczył to co innego.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Ciekawa teoria,po co mial sie leczyc-to w sumie,po cholere knightom potiony,capa szkoda. Rozwiazanie? proste.. sciagnac noobchara przed soba z grana i walnac mw w jego miejsce,gorzej jesli brakowalo mu unjusta do rs ![]() Poza tym,jakze utalentowanym graczem trzeba byc zeby majac takiego speeda dac sie wypchac i zamwallowac... |
|
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2005
Lokacja: Lublin
Profesja: Knight
Gildia: Innomin8s
Świat: noobtional pvp
|
![]() Zawsze jak wojnę oglądam to szkoda mi padających ludzi, ale pewnie oni się mniej przejmują niż ja...
![]() @Sero Mógłby sobie zrobić MSa, jak tak bardzo chce walczyć (pewnie ma majątek, więc zrobienie MSa z taką kasą to kwestia mniej niż pół roku). Wiadomo - jak skończy się utamo to pada, ale chyba dłużej by wytrzymał w takiej sytuacji 150 ms z full maną, niż taki EK, który się nie leczył. Z UHami też by raczej padł, może by się trzymał troszkę dłużej, ale jakby miał trapa to by padł. Podsumowując, nie widzę sensu dzisiaj w graniu EK, obecnie dla mnie najkorzystniejszą profesją wydaje się MS/ED.
![]() |
#51 |
Guest
|
![]() [quote=Marecki666;2253660]
@Sero niż taki EK, który się nie leczył. Z UHami też by raczej padł, może by się trzymał troszkę dłużej, ale jakby miał trapa to by padł. Mylisz się bo jak by były uhy to by się trzymał z kilka godzin jak w 21-24 na 245 lvl albo coś takiego nie mogli go zabić dopiero go zabili jak net mu padł wienc o czym mówiąc ? |
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2006
Lokacja: Zadupiadisłowo
Stan: Niegrający
Imię: Undead Thornado
Profesja: Knight
Świat: Nerana
Poziom: 235
Skille: 96+/93+
Poziom mag.: 10
|
![]() Pamietam jak kiedys sero (7.6 jak mniemam?) biegal sobie spokojnie po ofie a atakujacy go jak kaczki za mamusia za nim xD
-- jednorazowy offtop -- Przed pisaniem tego posta musialem czekac jakies 4 min az mi sie strona wlaczy -.- a inne strony w tym samym czasie ladowaly sie normalnie no ale po co ja to mowie, w koncu nikt na to nie zwroci uwagi. |
![]() |
![]() |