|
Notki |
Tajemnice Rookgaardu Wyspa początkujacych. Każdy tutaj zaczyna... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#3461 |
Użytkownik Forum
|
![]() 2up
![]() ![]()
![]() |
|
![]() |
#3462 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 08 2008
Lokacja: Przy komputerze
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Napewno nie Sunrise
Profesja: Rookstayer
Świat: Nie Antica
Poziom: 666
Skille: 1/1
Poziom mag.: 1
![]() |
![]() Cytuj:
Sry za to ;P ale no nie moge sie przyzwyczaic do forum ;P Down Dostałem PW z pogruzkami Ostatnio edytowany przez Tq118 - 29-08-2008 o 10:47. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3463 |
Blondynka
|
![]() Już usunąłeś tego swojego posta, że zdobyłeś spajka? Szybko...
![]() |
![]() |
#3464 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2008
Lokacja: Kraków city
Stan: Na Emeryturze
Imię: Hevk
Świat: Antica
Poziom: 71
Skille: 23/29
![]() |
![]() Wezcie zrozumcie Spike Sworda zdobyć się nie da! Cokolwiek byście mówili i robili nigdy go nie zdobędziecie!
Opanujcie się..dajcie se spokój , tylko nOOby wieżą w Spajk Sforda.. Jak dostać się do Mino Maga - ___ Jak dostać się do ghoula - ___ Jak zdobyć Spajka - ___ Nie da się! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3465 | |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Cytuj:
2.Sciana sie burzy coraz bardziej 3.<Censored> PS: Dziekuje za ostrzezenie.(naprawde) Nie rospisze sie bo to nie czat (JESZCZE RAZ) mówie nie mam spaik sfórda mój kolega go ma i boi sie , że mu go odbiora ;P bo podobno cipy to tylko firma ktura chce zyskac miliardy na paccach i nic ich nie obchodzi ja osobiscie widziałem tego spike'a jeśli jeszcze coś mam powiedzieć to ty pierw powiedz bo sie rozpisałem ;P Ehh to ja coś napisze Nie wieże , że jesteś kobietą bo JA nie mam na to dowodów... Ostatnio edytowany przez Tq118 - 29-08-2008 o 11:21. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3466 |
Blondynka
|
![]() Skoro byłeś taki pewnien swego spajka, to dlaczego usunąłeś? Wystarczyłoby tylko udowodnić to w grze, jak to ja zrobiłam. I uwierz - żadnych pogróżek nie było, tylko niedowierzanie... Więc albo napisz to ponownie i UDOWODNIJ, albo nie wprowadzaj ludzi w błąd, że ten quest istnieje, nie mając najmniejszych podstaw ku temu...
@up Chyba czegoś nie rozumiesz... Jeśli Twój kolega zdobył ów miecz uczciwie, z questa, to nie czeka go nic innego, niż pewnego rodzaju sława. Nie ma się czego obawiać... W końcu questy są po to, by je rozwiązywać, nieprawdaż? Jeśli zaś wykorzystał słabości gry, buga, czy coś w tym stylu - to niech spodziewa się szybkiej wizyty cmów... Jeśli nie chcesz, by przykładowo usunęli mu konto... to siedź cicho. No, chyba, że jesteś takim dobrym kumplem... Poza tym, bez dowodów i tak nikt Ci tu nie uwierzy. @edit Chcesz dowód? Cam wystarczy ; )? Skan dowodu, wypowiedzi na forum? Po prostu co druga osoba tutaj krzyczy "mam spajka", a tak naprawdę tylko jedna osoba pokazała... TYLKO JEDNA. I naprawdę ciężko było udowodnić istnienie tego miecza... Ostatnio edytowany przez Slythia - 29-08-2008 o 11:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3467 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Dark Dimension - Plains of Shadows
Gildia: Patrz nick.
Świat: Antica
Poziom: N/A
Skille: Zmienne
Poziom mag.: ..
|
![]() Slythia, cytat z twojego podpisu nabiera nowego znaczenia na tym subforum...
@Tas 1) A masz na to dowód? 2) Jw. 3) Patrz 1) @Tq118 Patrz punkty wyżej. I daruj sobie karmienie nas historyjkami typu "a ja mam spajk sworda bo moj kolega ma i mi nie da to go hakne i mu zabiore muahaheahuha!!!!111one". Naprawdę sporo się tego przewaliło przez to forum. I w ogóle jeśli nie masz sensownej tezy i/lub sensownego dowodu na coś, posłuchaj mej rady i nie udzielaj się w takich tematach, bo ściągniesz sobie na łeb pioruny.
![]() Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę. ----(\_/) <=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach! --- (> <) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3468 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2008
Świat: Unitera
Poziom: 29
Skille: 20/24
|
![]() Chyba nie załapałeś ironii
![]() |
![]() |
![]() |
#3469 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2007
Lokacja: W Domu :)
|
![]() Tq118
Naprawde tfuj kolega ma spajk sforda? Super...* [/ironia] Tak na poważnie. Jeżeli nie chcesz zostać wyśmiany przez 99,9 % forum podaj jakiś dowód. Z tego co widze już z Ciebie ludzie się śmieją więc: a) Podaj jakiś silny argument (tylko nie Screena, np. pokaż go kilku osobą z forum w grze**) b) Widzisz "krzyżyk" w prawym górnym rogu? Klinkij go. * Błędy zrobione specjalnie. ** Tylko osobą których konta na forum nie powstały np. dzisiaj lub tydzień temu. Pozdrawiam =]
"Strzyg, wiwern, endriag i wilkołaków wkrótce nie będzie na świecie. A skurwysyny będą zawsze". A. Sapkowski - Czas pogardy Dziadki z którymi grałem na Candi i dyskutowałem na forum rookgaardu, jeśli ktoś to czyta odzywajcie się na priv - od czasu do czasu będę przeglądał skrzynkę tutaj ![]() Ostatnio edytowany przez RookeR - 29-08-2008 o 11:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3470 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() up Bardzo smieszne
3 up czy mam dowód?hehe no mam paru swiadków kturzy maja screeny jak pokazywał go tylko 5max ludziom ale nie uwiezysz bo screeny moga byc fake tak tak ;P i dla wszytkich (((((JA GO NIE MAM))))) i ja nie decyduje czy ma byc pokazany czy nie a wiem , że mój kolega to żyd i bym musiał mu dać albo w tibi albo na rlu za to ALE NIE WIEM CZY BY GO POKAZAŁ nie wiem dokładnie czy go nie zdobył z buga BO JA TEGO NIE WIDZIAŁEM JAK ZDOBYWAŁ TA? GDYBYM Widział jak on zdobywa TO BYM TUTAJ NIE SIEDZIAŁ tylko bym SIE CIESZYŁ SOFEM Dobra chociaż Rexa nie pokazałem... ![]() Ostatnio edytowany przez Tq118 - 29-08-2008 o 12:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3471 |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3472 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 08 2008
Lokacja: Ruda Śląska
Stan: Niegrający
Imię: Veloire
Świat: Candia
Poziom: 29
Skille: 20/25
![]() |
![]() Cytuj:
Ale wszystko wskazuję , że ma go z buga dlatego tak boi się o własną dupę (sorki za wyrażenie) i nie powiedział jak go zdobyć ani nie pokazuję.
Rookgaard- moim miastem. Spike Sword- moim celem. LVL ---- Skill ---- Speed - Mlvl 5 [x] 10/10 [x]/[x] 100 [x] 0[x] 10 [x] 15/15 [x]/[x] 200 [x] 15 [x] 20/20 [x]/[x] 300 [ ] 20 [x] 25/25 [ ]/[x] 400 [ ] 25 [x] 30/30 [ ]/[ ] 500 [ ] 30 [ ] 35 [ ] 40 [ ] 45 [ ] |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3473 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Wiecie do kąd ten temat prowadzi?
do 1 lvla z sofem troche głupia gra na rooku jak każdy bedzie mieć sofa down zle to jest tak mój wujek zna kolesia co jest bratem szofera ktury widział gościa co słyszał o takim jednym co zdobył sofa wiesz? Ostatnio edytowany przez Tq118 - 29-08-2008 o 12:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3474 |
Użytkownik Forum
|
![]() 2*up nie on porostu myśli że jest fajny bo zna sprzątaczkę , kierowcy człowieka co ma SoF
Możesz się wylogować lub nie wiem niech ci mama z USB kabel od internetu odłączy bo to się robi żałosne.
Ostatnio edytowany przez Madasaki - 29-08-2008 o 12:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3475 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() (nie WaŻne Nie Wasza Sprawa)
Ostatnio edytowany przez Tq118 - 29-08-2008 o 12:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3476 |
Ognisty Lis
|
![]() @up
Bujać to my ale nie nas ; ) Znasz to powiedzenie? To to właśnie kliknij x w prawym górnym rogu. Jeżeli ma tego "spajk sforda" to niech mi pokaże a mi już reszta uwierzy na słowo ![]()
![]() |
#3477 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() @UP To teraz mnie powaliłeś a ty to kto?
I on chyba z buga to ma bo sie boi mi nawet znowu pokazać ;P Ale 1 mnie dziwi jeśli ma z buga to dlaczego wie tyle o npckach bo jak sie spytałem czy npc maja coś z tym wpsulnego to on mi kazał iść do hyiacyntha i go po pytać o wszytko co mi przyjdzie na temat SOFA To mi nawet dużo powiedział albo on wie kawałek questu albo to tylko jakiś żart czy coś ;P |
![]() |
![]() |
![]() |
#3478 | |
Blondynka
|
![]() Cytuj:
Jeśli ma tego sofa przez buga to może przestań mu wyświadczać niedźwiedzią przysługę rozpowiadając o tym na prawo i lewo? Na pewno później Ci podziękuje...
![]() |
![]() |
![]() |
#3479 |
Guest
|
![]() Witam
![]() |
![]() |
![]() |
#3480 |
Użytkownik Forum