|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
Pokaż wyniki sondy: Czy emigrujesz, w przyszłości z kraju za lepszą pracą? | |||
Nie,zostaję w kraju. |
![]() ![]() ![]() ![]() |
37 | 35.92% |
Tak,mam w planach emigrować. |
32 | 31.07% |
Br? |
34 | 33.01% |
Głosujących: 103. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() Hmmm, pewnie zostanę. Przeciętniacy zawsze będą narzekać na słabe warunki, toteż nie zamierzam być przeciętniakiem. : P
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2005
Lokacja: Daleko
Wpisy bloga: 1
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Świat: Iridia
![]() |
![]() Jesli juz wyjade to na misje pokojowe. Ide do wojska, troche posłuze, załoze rodzinę, zginę na wojnie, moja rodzina dostanie rentę po mnie, i jakos to bedzie.
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2004
Lokacja: Uć
![]() |
![]() Ja podpisuje sie pod postem Wieszoka. Tyle, ze nie chcialbym pracowac w Japonii. Baa, chcialbym ja zwiedzic, nawet bardzo, ale patrzac jako otaku czy fan japonskiej motoryzacji, a nie jako salaryman. Takze, jesli bede mial gdzies lepsze warunki to wyjade, jak nie to nie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
|
![]() a watykan? ^^
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2004
Lokacja: Słubice.
Imię: Pyza Takae
Świat: Nebula
![]() |
![]() Ja zawsze chciałam spełnić swoje marzenia, więc nie wyjadę. Jeżeli mam zarabiać "więcej" niż w Polsce ale pracując jako np. sprzątaczka czy opiekunka, to wole zostać w Polsce, zarabiać mniej, ale robić to, co zawsze chciałam.
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Wpisy bloga: 44
Stan: Niegrający
Skille: Milion
|
![]() Właściwie to mam taki pogląd jak Kenixia ^^ Ludzie mają czasami lepsze marzenia niż zarabianie fury pieniędzy, więc mi to wisi czy będę lekarzem w Polsce czy Nikaragui xD
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2006
|
![]() br?
Zostaje ofc. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2005
|
![]() Cytuj:
![]() Wyjeżdzam, tam mają tańsze i lepsze eq elektroniczne, mam już za granicą połowe rodziny, więc mnie to rybka gdzie będę mieszkał, byleby sprowadzić tam reszte. ;] @down Hej zenuś, po 40 przecież można na dragi pohuncić. -.- '' Ostatnio edytowany przez janek@ - 01-09-2008 o 21:32. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2006
Lokacja: Ab'dendriel
Wpisy bloga: 7
Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Antica
Poziom: 8
Skille: 15/16
Poziom mag.: 1
|
![]() q passa?
baa oczywiście ze mam plana! okradać dzieciaczki z felefoników i popijać jabolca pod sklepem u stacha. tak do czterdziestki pociągnę a później to niwim :S gdzie indziej jak nie w Polsce mogę spełnić swoje marzenia?!
![]() |
#33 |
Moderator
Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: Szczecin
|
![]() br? .....................
![]() |
#34 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 09 2008
|
![]() skończę tu studia i raczej wyjadę, oczywiście nie wiem na pewno gdzie, kiedy, jak, po co i dlaczego bo świat się zmienia z każda sekundą naszego życia : P
jestem typem osoby co wiecznie zmienia zdanie więc w ciągu tych kilku lat jeszcze mogę kilkakrotnie zmieniać zdanie |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Dinozaur
Data dołączenia: 27 08 2003
|
![]() Nie wiem... Zobaczę. Na razie 1 LO, i już czuję, że szkolnictwo tutaj jest pojebane - profil Biol-Chem, a z innych przedmiotów mam bardziej przejebane niż z tych kierunkowych (także rozszerzone podręczniki, za dużo godzin, za duży kładą na to nacisk). Wiem, że jest to Liceum Ogólnokształcące - ale jestem w jakimś profilu, tak to ogólne powinny mieć. :|
No ale wracając do tematu... Studia, a po studiach zapewne gdzieś w Europie. Być może Skandynawia, być może Niemcy. Na prawdę wątpię, bym tu pozostał. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Michail Fradkow
Data dołączenia: 05 06 2004
Lokacja: Kawal drogi, nikomu nie radze isć piechotą.
Imię: Bysiu
Profesja: Elite Knight
Gildia: Death Assassins
|
![]() 2 klasa Technikum Ekonomicznego, albo wyjade, albo zostane i bede cale zycie kombinowal jak to robic, zeby zarobic a sie nie narobic.
![]() |
#37 |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 09 2008
Lokacja: Reykjavik
Imię: AVE SATAN!
Gildia: 4v3 5474N
Świat: :O
Poziom: 140
Skille: nom
Poziom mag.: ta
|
![]() ja już wyjechałem ;]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Prezes Supportu
Data dołączenia: 14 09 2005
|
![]() Mam duże ambicje i plany na przyszłość... Nic nie stoi na przeszkodzie żeby je zrealizować. Jeżeli uda mi się osiągnąć wszystko tutaj to zostanę. Jednak jeśli zobaczę, że z góry jestem skazany na porażkę lub mam małe szanse, a za granicą będzie mi łatwiej osiągnąć moje cele, to długo się zastanawiać nie będę i wyjadę. Oczywiście nie jest zagwarantowane, że za granicą to osiągnę. Mimo wszystko patrząc na zarobki w Polsce, a np. w Stanach oraz biorąc pod uwagę koszty utrzymania itd. to różnica jest naprawdę duża...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 05 2005
|
![]() do Finlandii smigam najprawdopodobniej
![]()