|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 08 2008
Lokacja: tarnobrzeg
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: B***O
Świat: kyra
Poziom: 62
Skille: 81/79
Poziom mag.: 45
|
![]() witam jak szybko przeisc rooka bo ja sam nie wiem nie chce miec duzo kasy z rooka tylko szybko go przeisc
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2008
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Na paccu nie na raty tylko na spidery (ta jaskinia niedaleko mostu) a potem na wolfy. Kasa będzie gorsza niz na ratach, ale sam mowiles o szybkosci.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zbanowany
Data dołączenia: 01 07 2008
Lokacja: Bedrock
Wpisy bloga: 2
Imię: Fred Flintston
Świat: Prehistoryczny
|
![]() Bugi za miastem (potrzebna łopata do odkopania dziury) - wybijasz początkowy resp i ustawiasz się najbardziej na wschód. Bugi będą się respiły na bieżąco, tak, że 8 lvl zdobędziesz w 3 - 4h. Kasa - około 300 gp.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2008
Imię: Sork Of Magic
Profesja: Knight
Gildia: Elects Of Death
Świat: Silvera
Poziom: 40
Skille: 70/70
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() na 1 lvlu idziesz na raty. po 2 lvlu biegniesz szybko na minoski, robisz questa, bierzesz sworda, arma i shielda z minosów padłych i z takim eq przechodzisz przez most z łopatą i liną i tam siedzisz do 8 lvla. lejesz wszystko co się rusza. polecam węże na bagnach do 5 lvla oraz wolfy. potem bugi waspy orki skelety do 8 i na maina
![]()
13:10 Sork of magic [40]: yes 13:10 Black Warrior Knight [30]: bo mnie ost. lali 13:10 Black Warrior Knight [30]: -.- 13:10 Black Warrior Knight [30]: na supp 13:10 Black Warrior Knight [30]: bo czytalem poradniki i prawie padlem " Na Imię Było Mu Śmierć, a Za Nim Szło Całe Piekło... " Statistics ![]() Best Hit : 232 with skull staff Best Solo : Giant Spider Best Team : Banshee ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zbanowany
Data dołączenia: 20 06 2008
Imię: Cocoun Fruit
Świat: Pacera
Poziom: 15~
Skille: */*
Poziom mag.: *
|
![]() Najtrudniejszy jest start, radze Ci wbić pierwsze 2 lvls na ratach kupic (((mace))) jest tania i ma 16 att
![]() Gdzie? hmm.. to zależy czy chcesz być rookstayerem czy chcesz odrazu na 8 lvl przejść na main, ale to nie ważne 1-3 lvl = raty 3-8 = raty i bugi pod sklepem w mieście w północno-zachodniej części miasta ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 03 2007
Lokacja: Taka wiocha
Stan: Niegrający
Imię: Zrywna Szkapa
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Sexy Team
Świat: Nerana
Poziom: 176
|
![]() Jak dla mnie najlepszy sposób to ustawić bota na raty i iść spać/poczytać ksiązkę, lekcje zrobić etc, etc. Jest z nich stosunkowo duzo kasy, leci food i jest git.
Gz Moderatorów. ![]() 18:38 Goratel [172]: szkdoa ze to nei downie 22:48 Karo Inc [145]: RECON OUT Ej, nie uciekajcie misie :/ http://www.youtube.com/watch?v=HB0JcsIm4Ss |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2008
Lokacja: Kraków
Stan: Na Emeryturze
Imię: Tibiosus
Świat: Furora
Poziom: 39
|
![]() Cytuj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 07 2007
Imię: Pain ball
Profesja: Druid
Świat: Saphira
Poziom: 27
Skille: 13/20
Poziom mag.: 23
|
![]() spalić heteryków na stosie
![]() ![]() ![]() 2 lvl masz od razu, na ratach dobijasz 35 gp, kupujesz axe + battle shield, lecisz południową częścią ( tą z wężami ) do wieży orków (4lvl) najczęściej są wybite, bierzesz studded arm + leather legs + studded shield, lecisz na jaskinię szkieletów, bierzesz hatcheta/ brass shield/ viking helmet i wtedy kursujesz: jaskinia spiderówna zachodzie- jaskinia bugów po środku- jaskinia wolfów na wschodzie. sposób na ok. 2-2,5 h
![]() |
#9 |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 06 2007
|
![]() najpierw zbierasz zdechłe raty sprzedajesz je kupujesz leather set i mace potem juz tylko wolfy/bugi/spidery gl
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 04 2008
|
![]() przyznaje racje zrywnej, po co sie meczyc na roq?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2008
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2008
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() a szkape to bym powiesił za jaja
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2008
Lokacja: w wenor
Imię: nie powiem bo haknom mi
Gildia: rurznie ale najleprze elity
Świat: karzdy durzy
Poziom: tak
Skille: terz
Poziom mag.: co
|
![]() Ja proponuję bohy bo między tymi respami będzie szybko biegał i szybciej expił.