![]() |
#5241 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 11 2005
Lokacja: Wrocław
|
![]() Wiadomo katastrofa, tragedia, zenada. Dla takich zawodnikow jak M. Lewandowski czy Kowalczyk to powinien byc koniec z kadra.
Leo nie ma pomyslu na gre. W 2 polowie przed wejsciem R. Lewandowskiego gral 4 skrzydlowymi(bodajze) + Sagan z Ebim. A na dzien przed meczem wolal pieprzyc sie z Borkiem, ze to redaktor Polsatu namowil Wichniarka do rozstania sie z kadra. Czas Leo sie skonczyl, nie mozliwe jest, aby ci zawodnicy nie potrafili grac w pilke. Wedlug mnie, gdyby nie kulawa obrona, sklad bylby(i jest!) bardzo dobry. PS. Sa gorsi od nas - Szwajcaria 1:2 Luksemburg INCREDIBLE !!!!! PS2. Jestemy liderem grupy, ktora jest na prawde na baaardzo slabym poziomie. Musimy jakos to wykorzystac...
http://www.youtube.com/watch?v=OCfxAqCt4og Ostatnio edytowany przez Articuno - 10-09-2008 o 23:50. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#5242 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2008
Lokacja: Kalisz
Imię: Pan Fayter
Profesja: Elite Knight
Gildia: GoB~!~
![]() |
![]() Od przygotowan do euro jestem bardzo rozczarowany tym co robi Leo w kadrze.Dla mnie to nieporozumienie by aktualnie jedni z najlepiej grajcych polakow nie graliw reprezentacji mam na mysli Jelenia,ktory byl najjasniejszym punktem mundialu w niemczech,oraz Wichniarka,ktory daje rade w niemczech...
![]() |
![]() |
#5243 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 01 2006
Lokacja: Żory
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Andrealfus
Świat: Trimera
Poziom: 106
Skille: 87/84
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Cytuj:
San Marino miało asy w drużynie - kelnera, szewca , rzeźnika itd. po prostu nie dało się patrzeć na to jak gra polska reprezentacja |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5244 |
Michail Fradkow
Data dołączenia: 05 06 2004
Lokacja: Kawal drogi, nikomu nie radze isć piechotą.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Bysiu
Gildia: Death Assassins
|
![]() Dobrze, ze reklamy w przerwie byly w miare ciekawe... zenua.
![]() |
#5245 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2008
Lokacja: okolice Bełchatowa
![]() |
![]() Szybcy, ambitni, zgrani i sprytni
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5246 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2005
Lokacja: Krosno
Imię: Seecinha
Świat: Astera
Poziom: 123
![]() ![]() |
![]() Ja oglądnąłem do 10 minuty i przełączyłem na jakis film z 85 roku na TVP2
![]() ![]() Wołowski z wyborczej fajnie pojechał po Borku na swoim blogu i na odwrót ^^ Bennhaker też coś tam pogadał na Borka a ten ma go do sądu o zniesławienie podawać ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5248 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2005
Lokacja: Old Trafford
![]() |
![]() No i zajebiście...Liverpool - MU 2:1
Gratulacje dla ekipy z Anfield Road, zagrali naprawdę dobry mecz i zasłużenie wygrali. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5249 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2005
Lokacja: Daleko
Wpisy bloga: 1
Profesja: Elder Druid
Świat: Iridia
![]() |
![]() Nawet Riera niezle zagral, myslalem ze bedzie gorszy
![]()
![]() |
#5251 |
Użytkownik Forum
|
![]() Blackburn - Arsenal 0:4
Świetny początek spotkania, fantastyczna asysta Walcotta. Potem średnia gra, słabo w środku pola, ale Blackburn nie wykorzystało swoich szans. W 46~ minucie Adebayor na 2:0. W drugiej połowie rzut karny, Adebayor na 3:0 i w ostatniej minucie bodajże Ramsey świetnym podaniem dał Emmanuelowi hattricka. <3 !
![]() |
#5252 |
Michail Fradkow
Data dołączenia: 05 06 2004
Lokacja: Kawal drogi, nikomu nie radze isć piechotą.
Imię: Bysiu
Gildia: Death Assassins
|
![]() Kolejne zwyciestwo Floty! Szacunek dla kibicow z Katowic, przyjechalo ich do Swinoujscia okolo 200 :-).
![]() |
#5254 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 11 2005
Lokacja: Chrzanów
|
![]() LM rozpoczyna się już dziś ;**
Ps. Yoh, weź rzuć jakimś hasłem o Arsenalu, sprowokuj jakiś flamewar, bo coś ostatnio nudno w tym temacie. Nie miałem możności korzystania z kompa przez ostatnich kilka dni, dziś wchodzę tu na forum z nadzieją, ze będę musiał przeczytać jakieś ~100 postów żeby nadrobić a tu 7 (słownie: siedem) postów :<! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5255 |
Zbanowany
Data dołączenia: 31 12 2007
|
![]() Może malutki typerek Ligi Mistrzów? Kogo stawiacie w roli faworyta? Ja szczerze nieździwiłbym się dobrym występem FC Barcelony, tak troszkę chciałbym ujżeć dobrą gre Juventusu, a po cichu liczę na ManUtd.
BTW. Nadrobiłem pierwsze miejsce w "naszym" FPL, na TORGu drugi... Załamka. @Up Mnie nie było dłużej, dostałem w tym czasie warna (odkopali jakiegoś starego posta), a ten temat był tak zawalony, że aż nie chciało mi się niczego czytać xD Ostatnio edytowany przez Ditto - 16-09-2008 o 13:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5256 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#5257 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Arsenal? Ty chyba kpisz : / Macie samych niedoświadczonych małolatów, klub nic nie zdobył od X lat. Chyba, że carling cup, ktory jest baaaardzo nie doceniany.
A tak poważnie to cieszę się, że LM się zaczyna. We czwartek Wisełka - też będzie ciekawie. Myślę, że MU nie wygra swojego starcia z Villarealem. W temacie "zakłady bukmacherskie" podałem swoje typy na niektóre mecze. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5258 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2008
Lokacja: Kalisz
Imię: Pan Fayter
Gildia: GoB~!~
![]() |
![]() Chcialbym aby Inter cos pogral w europejskich pucharach,w ktorych mu nigdy nie szlo...moze Mourinho przyniesie lepsze wystepy na arenie miedzynarodowej,pozyjemy zobaczymy.Ta liga mistrzow moim zdaniem bedzie najbardziej wyrownana od lat bo nie ma jednego zdecydowanego faworyta.
![]() |
![]() |
#5259 |
Użytkownik Forum
|
![]() Arsenal to klub idealistów, dla nas liczy się coś więcej niż trofea !
![]() |
#5260 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() To coś więcej to sprowadzanie afrykańskich dzieci do klubu ? : /
Dziś Barca gra ze Sportingiem. Obawiam się tylko tego Moutinho. Koleś na Euro pokazał, że umie kopać. No ale Barca u siebie chyba nie pozwoli sobie urwać punktów i nie pozwoli zawalić mojego kuponu! ![]() |
![]() |
![]() |