|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 10 2004
Lokacja: Włocławek
Imię: Novar
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Eternal Society
Świat: Lunara
Poziom: 27
Poziom mag.: 24
|
![]() Cytuj:
Z gory dziekuje, Catrishia. @Lolek brat Bolka To nie moje rzeczy i tam lezy okolo (w tym momecia, na ssie moze bylo mniej) 600-700k i golden legi (jakies 500k warte na galanie) i nie naleza tylko domnie, wygralismy wojne i to pieniadze zarobione od ludz ktorzy postanowili opuscic wojne i grac w spokoju dalej na galanie... @Xulorin Nie przejmuje sie ^^ ja tylko chcialbym dowiedziec sie wkoncu jakie wedlug niego sa dobre skille jak na lvl 50 i wkoncu zakonczyc ta sprzeczke. Bardziej oczekuje komentarzy screenow... @/\/\ienki Raczej nie naczytal sie poradnikow tylko poprostu sadzi ze jak on mial na lvl 38 skile 78/75 to moje juz na lvl 50 sa slabe... niektorzy maja ciezki charakter i jak sobie cos wmoia do glowy to nikt im nie wytlumaczy, zwlaszcza tacy mlodzi ludzie jak on =) A co do skili to ja wlasnie wbilem sobie 80/80 i teraz bede duzo expowal, a trening skili odpuszczam sobie na dluzszy czas ^^
Były owner postaci o nicku Catrishia - 130+ Elite Knight. Tym razem zaczynam od nowa na Lunarze jako Master Sorcerer. Ostatnio edytowany przez Catrishia - 11-01-2005 o 14:15. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2004
|
![]() mohahahaa wiesz co dark icemann ten twoj 35lvl knightem moge zrobic w 2tyg (w samej przerwie swiatecznej nabilem 2mln expa) wiec te twoje skile sa naprawde zalosne i to ze masz kilka postaci na 35lvlu to znaczy tylko to, ze nie umiesz grac i 50lvl to twoj max i btw mam 70lvl nabilem go w 4miechy (i tak uwazam, ze to slabo) mam 88dista i nie mow, ze jestem noob -.- szkoda tracic czasu na trejn, poniewaz skile skacza przy expie i lepiej nabic te 20%dista lub meele skill robiąc 200k expa niz siedziec 4h i nic nie robic -.-'
poza tym masz chyba 10lat bo w co drugim zdaniu robisz orty wracaj do zerówki i naucz sie pisać EDIT:dobra cartishia dosyc tych pierdól masz fajne skile sam na 48lvlu moim 1najtem mialem 74/72 wiec n/c (noob bylem ![]() ![]()
Boltoholik 70lvl+ 88+/64+ 17mlvl+ Royal | Hail Calimehtar! Ostatnio edytowany przez B0|_tO|-|O|_iK - 11-01-2005 o 14:19. Powód: zyczenie autora :p |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2004
![]() |
![]() tak więc odpowiadam ci na pytanie wedlug mnie knight na 50 lvl powinien miec skille około 83-85/83-85
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 14 11 2004
Lokacja: Wrocław
![]() |
![]() Cytuj:
Wileka różnica 80/80 czy 83/83 boże po prostu alebo nabijasz sobie liczbe postów z nudów alo nie masz co robić i się czepiasz byle czego... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Zbanowany
![]() |
![]() Cytuj:
O tak 100 knightów na 40 lvlach 15 pallków na 120 lvlach i jeszcze jesteś gm'em tylko nei chcesz się ujawniać ,wszyscy ci wierzymy i klękamy przed tobą mistrzu............................... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 08 2004
Lokacja: Skierniewice
![]() |
![]() no no nic gratz i wogule gralem na galanie. znam jednego kolesia z ss ktory byl z toba na cruzader helmie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 07 2004
Lokacja: Piła
Stan: Na Emeryturze
Imię: Old Mnich
Profesja: Elite Knight
Świat: Xerena
Poziom: 55
Skille: 81/74
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Dark~ nie chciałbym Cię urazić, ale zamiast grać w Tibię weź sie za naukę ortografii -.-
BTW W moim odczuciu takie skille na taki lvl wystarczą w zupełności. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 08 2004
Lokacja: Skierniewice
![]() |
![]() Dark Iceman ty ****a chyba niewiesz co to jest skillowanie siedzi sie na jednym skillu po 10 godzin nieraz do 20 a ty ludzi uczysz grac w tibie omfg....... powiedz jakie masz lvl nicki to se pogadamy.......
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Zbanowany
![]() |
![]() Cytuj:
Ej stary nie widziałeś jego posta wcześniejszego??on ma przecież 4 knightów 40 lvl + ,druida 26 i palla 32 <hahahahahhaha>polew z kolesia ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
|
![]() Panowie, zakończmy kłutnie z Dark Iceman'em o skille i zajmijmy sie moimi screenami, eq, postacia, czy czym tam chcecie, tylko skonczcie ta sprzeczka =)
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ssy som w sumie spoko dawaj wiencej jakis questów ale nie jak wykonujesz tylko looty
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Zbanowany
![]() |
![]() Cytuj:
Powiem to samo co Bierkoff ,weź stary idź do szkoły a nie się tiba zajmujesz....nie pisze się som tylko są ....o i widze że nagla zdanie zmieniłeś co do naszej kolezanki z galany??:> |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 10 2004
Lokacja: Poznań
Stan: Aktywny gracz
Świat: Galana
|
![]() SS'y nice ^^ ale zgodze sie z przed mowca teraz daj ss'y z questow i huntow
![]() Xulo ownz you! xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Dobra zkończcie już gadanie o mojej ortografi
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: CARLIN
|
![]() Moim Zdanie Catrishia ma Dobre skille a nawet za***iste.Ja swoim knightem mam skille na 43 lvl 76/74 .I staram się do 50 lvl zrbić 80/80.I moim zdanie takie skille 80/80 wystraczaja spokojnie do około 55 lvl a potem na 60 lvl powinny był blsiko 85/85 i koniec traina i expienie do jakiegoś za***istego Hight lvl i już.NA H** się czepiacie skille.Skille dla knighta rosną bardzo wolno nie tak jak dla palladyna od 64 do 65 dysata trzeba czekać około 3-4 godzni a u knighta z 8 godzin.
------------------------- MASZ spoko skille i już. A eQ to widać że ma kase to se kupi ![]()
![]() |
#57 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 12 2004
Lokacja: Warszawa
|
![]() heh ... nie lubie was tam na galanie tak jak kiedys ... ale i tak spoko sski ja teraz sobie gram z heihachim na arcani i jakos leci.. ale dalej nie moge pojac jak wy tam lizecie dupe corent i jak do tego doszlo ze tam doszliscie jak pamietam ze mowiliscie "HEIHACHI TO ****A , SUGUSIT TO *** etc." dobra nvm.. na arcani polacy ownz ;d zapraszam jak cos moj nick Lindlay
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#59 |
Użytkownik Forum
|
![]() No to czas na nowe zdjęcia, ale z innej beczki... bo oto pare moich fotek z rl =) Wczoraj (15.01.2005r.) wyprawiałem swoje osiemnaste urodziny i pare fotek mi kumpel przesłał, niestety robiliśmy zdjęcia komórką bo kliszy nie zdążyłem kupić =P No to zaczynamy:
Oto ja w rl: ![]() Na zdjęciu ja i moi znajomi, ziomek obok mnie to Jedi Vader (lunara) i nasze koleżanki =): ![]() Charone Bladestorm (titania), ma gdzieś tutaj swój temat ze screenami: ![]() Nasz stolik z piciem i jedzieniem =P: ![]() Kolejne zdjęcie z libacji -.-: ![]() A oto para wieczoru =P Od lewej: Asterix (lunara) oraz Boltina (galana): ![]() No to narazie tyle, już niedługo kolejne fotki.
![]() |
#60 |
Zbanowany
![]() |
![]() Hahaha dobre
![]() ![]() |
![]() |
![]() |