|
|
#1 |
|
Guest
|
Nie wiem czy przyjmie się ten temat ale niech będzie
Więc jest nowa wojna na Morganie.Wynik będzie zależał od zaangażowania obu gildii - jeśli Polacy sie połączą jest szansa na odzyskanie serva, lecz ostatnie potyczki pokazały jak są ze sobą zgodni... Zobaczymy niedługo już jak to sie potoczy. Proszę pisać wasze zdanie na temat fragów i ogólnie całego wara. POZDRO ![]() Z powodu nobka musiałem trochę zmienić to co napisałem aby nikt nie podejrzewał że stoję po czyjejś stronie...Ostatnio edytowany przez OWRZ - 04-10-2008 o 20:02. Powód: nob sie czepiał |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
|
|
|
|
#3 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2008
Lokacja: Morgana
Stan: Usunięty
|
Oct 04 2008, 19:33:44 CEST Killed at Level 162 by Kuvok
and by Valyrr Adam Ziomus ;>
|
|
|
#4 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2006
Lokacja: Szczecin
Stan: Początkujący
Imię: Strike mos
Profesja: Paladin
Świat: Morgana
Poziom: 68
Poziom mag.: 16
|
Hmm szczerze to dobrze ze jest wojna bo jeszcze kilka tygodni i szwedzi by zadzili calym serwem. Ale narazie z tego co widze Polacy nie maja zaduzo sans chyba ze ktos sie do nich jeszcze doloczy jesli wiecie cos na ten temat mozecie napisac;p
|
|
|
#5 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
No i jezeli to on, to czemu stanał po drugiej stronie barykady ? : P Wiem, ze latwiej jest po mocniejszej stronie stanac no ale oni go gnębili ladny kawalek czasu, lekkie ponizenie ale nie moj problem ( ;
|
|
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
heh tak jak zawsze gdy dochodzi do wojny, kazdy dba o swoją dup** i woli nie ryzykowac ... a szczegolnie polacy tak robio ;/
|
|
|
|
#8 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2008
Lokacja: Gdańsk
Stan: Niegrający
Imię: Kino Zakondix
Profesja: Elite Knight
Poziom: 110
|
Hahahah 2 dzisiejsze fragi xdddd
Jonas Tan Oct 04 2008, 22:15:11 CEST Killed at Level 22 by Rebron Inferno and by Ruthless Lissy Sven Pansartank Oct 04 2008, 22:39:56 CEST Killed at Level 31 by Cekturix and by Ruthless Lissy Skellzor Oct 04 2008, 21:23:29 CEST Killed at Level 36 by Rebron Inferno Wymiatamy XD? Ostatnio edytowany przez Kino_000 - 04-10-2008 o 23:20. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Użytkownik Forum
|
hehe nice kino szkoda ze pacc jeszcze nie mam
![]()
|
|
|
#10 |
|
Użytkownik Forum
|
Ludzie skonczcie prosze.. ;/
Dlaczego wypisujecie takie glupoty na tym forum jak gówno wiecie Adam Ziomuś padł bo to ten dzieciak go kupil i na nim grał a ze wbil pz to sie nikt nie wahał i go trapnelismy i ded a wy sie napinacie o tą daremną wojne która potrwa pare dni bo jej członkowie zaraz sie wyplaca albo beda retired. Expcie se zajmujcie swoimi sprawami a chuj w tą wojne wbijajcie bo bedzie tak jak wtedy forum fighterzy pierdoleni pierdola na forum co to nie oni a na openkach na 8 lvlach biegali albo filmiki ogladali. ponownie was prosze dajcie spokój z tą napinką
|
|
|
#11 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 04 2008
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
|
Musiał _//////
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2008
Lokacja: Bełchatów
Stan: Na Emeryturze
Imię: Yoork'ey
Profesja: Elite Knight
|
hau, hau, hau.. <w_sumie_powinien_to_zrobić_eter)
Nie zapomnij, skąd tutaj przybyłem, nie zapomnij, gdzie się urodziłem, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój... O kolorach białym i czerwonym, o symbolach orła i korony, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój.. |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 01 2008
Lokacja: Krk
Stan: Niegrający
Imię: Sir Aravras/Ed Shot
Profesja: Royal Paladin
|
Chłopaki z Blessed~ wy im tylko dajecie fun bo maja kogo ganiać kiedy stamina sie kończy,idziecie na "wojne" z 80+ knightami i 60 palkami? Macie kilku magów calkiem fajnych do takich celów ale to za mało.Poza tym Kopengasy mają kilka wojen za sobą więc umieją sie w to bawić chyba troszkę lepiej od was ( bez urazy )
Dobry pomysł i szczere chęci ale ludzi brak... Pozdro ![]() |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Użytkownik Forum
|
Zgadzam sie ze nie mamy ludzi ale trzeba motywowac innych aby pomogli mysle przedewszystkim o innych gildiach czemu polacy nie moga byc normalni i sie ze sobą zjednoczyc i zrobic Morgane POLSKIM SERWEREM??
|
|
|
#15 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 06 2008
Lokacja: Gdańsk / Danzig
Stan: Na Emeryturze
Gildia: NIC
|
Rise sie nie udało , to wam sie na 100% uda . Hahahah
|
|
|
#16 | |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 01 2008
|
Cytuj:
http://pl.youtube.com/watch?v=KIidw6FB9oo |
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Użytkownik Forum
|
@JAiR
Zgadzam sie z Toba ja rowniez uwazam ze Rise bylo najlepsza Polska guild ktora byla w stanie walczyc i zarazem ostatnia ktora mogla cos zmienic. |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Guest
|
|
|
|
|
#19 |
|
Użytkownik Forum
|
To prawda ze rise moglo cos zmienic ale POLACy sami sobie taki loos wybrali teraz szwedzi pewnie zapanuja na serwie a polacy gowno tu beda znaczyc. Gdyby Do hakuny nie doszli Arpensi pewnie byly by inne losy Morgany no ale tak juz wybralismy;/
|
|
|
#20 |
|
Użytkownik Forum
|
Hurricane moglo ale wielcy wojownicy tacy jak Kobyl i Komisarz chcieli wojny po czym padli ze 2-3 razy i nawet na teamspeak niewchodzili wojna trwala jakies 2-3 miechy z czego po 1,5 prawie wiadomo bylo ci z tego bedzie a Rise walczylo jak sie nie byle pol roku widac lekka roznice prawda?
|
|
|
|