|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2008
|
![]() Witam a więc mam problem z programem UO (do robienia zdjęc) a więc jak robię zdjęcia w tibi to obrazek wygląda tak że jest cały czarny... (po prostu cały na czarno) ale gdy robię zdjęcia np. na pulpicie lub tutaj na tibia.pl wszystko jest git... W czym może tkwic problem? (mam viste)
down to jest uo ultimate screenshot maker... program na kompa nie w aparacie itp (ten program można ściągnąc z downloadu tibi.pl) Ostatnio edytowany przez kombossik123 - 07-10-2008 o 16:51. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Nie wiem co to UO, ale wiem że aparatem się robi zdjęcia...
Czasem nie które programy nie lubią gier komputerowych i nie chcą robić skrinka ![]()
![]() |
![]() |
gamigo182 |
Ta wiadomość została usunięta przez Rothes.
Powód: Keylogger
|
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ciao to będzie dla Ciebie jak Moderator przyjdzie bo wstawiasz keyloggera ;[
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Sorry za double posta , ale zależy mi na czasie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 01 2006
Lokacja: Żory
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Andrealfus
Profesja: Elite Knight
Świat: Trimera
Poziom: 106
Skille: 87/84
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Cytuj:
bredzisz, OU screen shooter jest dobrym programem ale nie mam najdrobniejszego pojęcia dlaczego Ci nie działa ;/ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Lol wziąłem ściągnąłem jeszcze raz tego UO to tera znów wszystko jest białe zal.. (wcześniej wszystko było czarne) nie wiem w ogóle o co tu chodzi ;/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2007
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
Poziom: Wi
Skille: Ndsurfi
Poziom mag.: ng
|
![]() Zrób zdjęcie tego co ci wyszło i nam pokaż. Albo jak umiesz to nagraj filmik jak robisz zdjęcie xD Rozwieją się wszelkie watpliwości do tego czy prowokacja, czy nie xD
Sam nie wiem co może byc przyczyna
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() http://rapidshare.com/files/151807362/clip0003.avi.html
proszę bardzo ;] (jak mam tam jakieś przycinki to wina torrentów) na filmie widac ze w kompie jak i w internecie (mozilli) zdjęcia wychodzą normalnie ... lecz w tibi raz całe białe raz całe czarne , powtarzam to nie jest prowokacja ;/ czasami chce se zrobic zdjęcia z hunta lub loot z hunta a tu ni hu...a Ostatnio edytowany przez kombossik123 - 07-10-2008 o 20:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() To ja Ci powiem, ze to wina Visty. W ogóle w viscie cos jest schrzanione z robieniem screenow, czy to z uosu czy printem. Rzeczywiscie screen wychodzi wtedy caly czarny
![]() ![]() Inna sprawa, ze pojecia nie mam co z tym zrobic ![]()
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2007
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
Poziom: Wi
Skille: Ndsurfi
Poziom mag.: ng
|
![]() Znam rozwiązanie. To jest wina Visty. Musisz kliknąc w czasie gry Alt+enter. Wybierze to okienko w którym chcesz grac i screeny będziesz robił normalnie
![]()
![]() |