|
|||||||
| Notki |
| Tawerna RPG Kliknij tutaj, aby zobaczyć tą grupę |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#1 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2005
Lokacja: Legnica
|
Edit@
Przykłady macie poniżej, ja podam swoje widzimisię: Chciałbym być orkiem o morskiej cerze w czarnymi włosami splecionymi w warkocz z tyłu głowy. Moje zęby były by tak długie że podczas walki mógłbym nimi odgryźć rękę człowieka bądź elfa. Mój ryk ogłuszałby przeciwników a piana wydobywana z ust straszyła by ich niezmiernie. Nosiłbym lekki skórzany pancerz i topór jednostronny lecz dwuręczny, odcinałbym nim kończyny swoich wrogów a potem konsumował je. Żyłbym raczej samotnie pośród drzew w lesie... Ostatnio edytowany przez Zalgadis - 05-10-2008 o 21:46. |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 05 2007
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
|
Ja chciałbym być potężnym krasnoludem, okutym w zbroję własnej roboty, z brodą splecioną w trzy warkocze: jeden główny, pośrodku i dwa obok, mniejsze. Moje oczy trzymałyby wyraź zimnego wnętrza, zaś wąsy odstraszałyby wszelkie szczury. W mych dłoniach dzierżyłbym olbrzymi obusieczny topór dwuręczny, a obok na stole stałaby beczułka Zgnilca, mego ulubionego trunku z południa. Komu jak komu, ale mnie nikt nie chciałby podpaść.
Swoją drogą, miło cię widzieć :-)
Jeżeli lubujesz się w klimatach Fantasy, chciałbyś uczestniczyć w sesjach RPG, pragniesz wcielić się w: kochającego przyrodę Elfa, mieszkającego w górach Krasnoluda, lub silnego Człowieka? Nie czekaj dłużej, dołącz do naszej "Tawerny RPG"! Stwórz swoją oryginalną postać i dołącz do świata Fantasy - podróżuj ze swoją drużyną, zabijaj orków, ratuj miasta przed smokami, lub stań po stronie zła...
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 04 2006
|
Wysoki elf, który często podróżuje - czasami walczy z orkami, czasami łazi po lesie podziwiając kwiatki.Często także zabawia w ludzkich miastach, udaje się tam do tawern, w których przesiadują krasnoludy - młody elf zawsze lubi ich wkurzać.Shelefiemu zdarza się także wypić...co ja mówię...on chla - i to dużo, szczególnie tanie trunki, lub wina, które sam robi.Shelefi posiada także dobre strony, takie jak na przykład:
-Znakomite strzelanie z łuku. -Zwinność. -Szybkość. Ogólnie, to fajny elf z którym można się zaprzyjaźnić(o ile masz wino); )
Ostatnio edytowany przez Serious Sam - 05-10-2008 o 16:58. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2005
Lokacja: Legnica
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2007
Lokacja: Outland
Profesja: Rookstayer
|
Pół-Elf, nekromanta, z rozbrajającym uśmiechem na twarzy, czarne włosy, zdolności techniczne, ale jednak woli mroczną magie...
Charyzmatyczny, nosi szatę i hełm zrobiony z czaszki orka. Skullstaff i mały ostry sztylet zawsze pod ręką. __________ Obecnie nekromata nie żyje, za to został wskrzeszony i jest teraz liszem. Ostatnio edytowany przez Bluray - 24-10-2008 o 21:25. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
<jak w WoW'ie
>ja chciałbym być zwinnym Krwawym Elfem o długich Jasnych włosach zrobionych na styl Deidary z Naruto Shippuuden [jest w wow'ie taka fryzura] o jasnej cerze będącym Łowcą xD i mającym dużego tygrysa w kolorze Teal'u*
|
|
|
|
#7 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Emirates Stadium
Stan: Niegrający
|
Super przystojnym człowiekiem, charyzma i inteligencja na maksa. Hm, czyli po prostu sobą.
|
|
|
#8 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2007
Lokacja: Outland
Profesja: Rookstayer
|
yhy, yhy....
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 05 2007
Lokacja: Gdańsk
|
ekhu, ekhu... apsik?
Jeżeli lubujesz się w klimatach Fantasy, chciałbyś uczestniczyć w sesjach RPG, pragniesz wcielić się w: kochającego przyrodę Elfa, mieszkającego w górach Krasnoluda, lub silnego Człowieka? Nie czekaj dłużej, dołącz do naszej "Tawerny RPG"! Stwórz swoją oryginalną postać i dołącz do świata Fantasy - podróżuj ze swoją drużyną, zabijaj orków, ratuj miasta przed smokami, lub stań po stronie zła...
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
|
Kiedyś elfy, teraz w sumie krasnoludy.
Cytuj:
@down Nie wiem, nie oglądam Hożych Doktorów. Anyway, that top makes you look like an Afghani prostitute. Ostatnio edytowany przez Shanhaevel - 16-10-2008 o 21:38. |
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Emirates Stadium
Stan: Niegrający
|
Dr. House jest nikim przy Coxie, przyznaj to albo giń.
|