![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: Rabka-Zdrój
![]() |
![]() A mi się to ściągło 42% i przestało : / ehh...
btw. Faktycznie wyglądem przypomina mi Survival Projecta...
![]() |
|
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2008
Lokacja: Japan
Stan: Niegrający
Świat: Kyoto
![]() |
![]() A se zostan nie wiesz co tracisz ;p
Ma ktoś na sell Haird Band draeka ?? tzn . tego bossa z 2-10 bo mi do full setu brakuje. (Eir) Healer
* I am the bone of my sword. * Steel is my body, and fire is my blood. * I have created over a thousand blades. * Unknown to death. * Nor known to life. * Have withstood pain to create many weapons. * Yet, those hands will never hold anything. * So as I pray, "Unlimited Blade Works." |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() a ma ktoś legi do cobalt set? po 5 raz już było i ciągle tylko armor i to drugie wypada ; p [wizard]
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Fajne to
![]()
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2006
Lokacja: www.tibiaspy.com
Stan: Na Emeryturze
|
![]() 13 lvl healer ; P. Ja przeważnie sam robię stage, choc w każdym razie z lagami to albo mam takie, że ide 3 kratki do przodu, 7 do tyłu, albo lekkie. Nie grałem jeszcze bez lagów- ale to chyba ode mnie.
![]() |
#47 |
Guest
|
![]() System walki podobny do gunza no i anime hmmm miałem chętkę na to ale sądząc po transferze (0kb/s) launchera se odpuszczę...
|
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
|
![]() lagów nie miałem a ściągać mi sie ściągało 300KB/s czyli z 1h gdzies
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
|
![]() zadne
jakie macie najwieksze combo? [chain?] ja 72 ^^
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() O lol nawet nie podałem swojego nicku
![]() Ja to Soul1337 btw. Ja chyba mam jakieś lagi, czasami mnie tak "cofa" : /
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2008
Lokacja: Japan
Świat: Kyoto
![]() |
![]() Hazu tez mial okropne lagi ale zna na to sposób mianowicie jeśli macie dobre komputerki to w opcjach / w launcherze / i tak zmienicie aa na disabled (anty aliasing bo domyślnie jest na 4x) wszelkie cienie itp tez najlepiej jak najniżej (to nie wina komputerów tylko twórców gry ;p) rozdzielczość najlepiej 1200 x na tyle ile potrzeba żeby wam paska exp nie ucięło)
NO i najważniejsze wbijać tylko na 1 i 2 pozycje w Square przeważnie są busy ale próbujcie ponieważ sa to servy położone najbliżej europy. Ci co grają w gunza wiedza ocb pozdro
* I am the bone of my sword. * Steel is my body, and fire is my blood. * I have created over a thousand blades. * Unknown to death. * Nor known to life. * Have withstood pain to create many weapons. * Yet, those hands will never hold anything. * So as I pray, "Unlimited Blade Works." |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2006
Lokacja: www.tibiaspy.com
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Uuu to słabo, ja miałem koło 150 thiefem, o ile się nie mylę.
Cytuj:
Btw. z powodu niespodobania mi się Eir postanowiłem grac thiefem jako "Previes".
Ostatnio edytowany przez Nari - 21-10-2008 o 19:03. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2006
Lokacja: Olsztyn
Wpisy bloga: 1
Profesja: Paladin
Świat: Aldora
![]() |
![]() Mi się Wizard znudził, też zacząłem grać Thievem, też combo około 150 , ale nick mam Kerniana xD. 11 lvl póki co i jak dla mnie gra się miodzio.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
|
![]() tak fajnie sie gra tią?
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie będę gorszy i się też pochwale moim super 2 lvl thiefem (nick: Mhroq), A Nari to dupa wołowa i zmienił postac (ja chciałem od początku thiefa, zanim jeszcze cokolwiek przeczytałem o siłach postaci)
![]() |
#58 |
Użytkownik Forum
|
![]() Trochę się healerem nudzi, ale co tam, jestem na razie przy takim labiryncie i nie mogę go przejść ; /
![]() |
![]() |
#59 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2006
Lokacja: Olsztyn
Wpisy bloga: 1
Profesja: Paladin
Świat: Aldora
![]() |
![]() Z tego co widziałem na początku największy rzeźnik to Sieg - później słabnie. Gram thiefem bo system czarów jakoś nie przypadł mi do gustu, a ani siegem ani healerem grać ochoty nie mam, slime nie odblokowany więc moją jedyną opcją był thief, póki co nie żałuje. Fajne Comba i Air Comba można bić a jak mamy skilla od crita to jesteśmy rzeźnicy ;]. Jedynym problemem mogą być silniejsi bosowie, ale i ich da sie rade zjechać.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Użytkownik Forum
|
![]() kurde Tia ownuje xD juz na 7lv? miałem combo 127 xD i na pvp z pokonałem po dwakroć Grocixa moją 9lv Neliell thiefką : p
(Oj tam że nie ma takiego słowa, Shakespeare też bawił się w Neologizmy!) Ostatnia notka jest o czymś w miarę... no właśnie, w miarę jaka? Przekonajcie się sami. Ostatnio edytowany przez Rayza - 21-10-2008 o 22:42. |
![]() |
![]() |