![]() |
#61 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2008
Lokacja: Japan
Stan: Niegrający
Świat: Kyoto
![]() |
![]() huhu moj uber 34 healer tez idzie w odstawke poniewaz zrobilem sobie thiefa puki co testuje go w training roomach ;p i zawiedzony nie jestem ;p
Sell Drake (2-10) set & Draus (3-10) set Healer
* I am the bone of my sword. * Steel is my body, and fire is my blood. * I have created over a thousand blades. * Unknown to death. * Nor known to life. * Have withstood pain to create many weapons. * Yet, those hands will never hold anything. * So as I pray, "Unlimited Blade Works." |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#62 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() hahah all idą na thiefke xD
![]() |
![]() |
#63 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2004
Lokacja: Uć
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() A ja bede pro i zostane
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Użytkownik Forum
|
![]() I pomyślec, ze zanim jeszcze sciagnalem gre tojuz chcialem miec thiefa
![]() ![]()
![]() |
#65 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2006
Lokacja: www.tibiaspy.com
|
![]() Cytuj:
Przestań interesowac się sposobem przedłużania się ludzkiego gatunku, oraz dogłębną anatomią człowieka to na 100% go znajdziesz.
![]() |
![]() |
#66 |
Użytkownik Forum
|
![]() latałem ale wygrałem ; D 2 raz nie latałem a i tak wygrałem
![]() |
![]() |
#67 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Tak, i przy tym zwracam honor
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() No jak dla grocia to 1 g za iteamek łącznie 7
wiec w tym profes shopie od pvp nie nabyłbyś nawet porządnych butów ;p A thiefek sie ładnie rozkręcił na samym pvp wbiłem już 11 lvl ;p a comboski idą takie ze wystarczy 3 razy dopaść typa i po nim ;p czasem nawet 2 hrhr oczywiście łączone tzn chain ??
* I am the bone of my sword. * Steel is my body, and fire is my blood. * I have created over a thousand blades. * Unknown to death. * Nor known to life. * Have withstood pain to create many weapons. * Yet, those hands will never hold anything. * So as I pray, "Unlimited Blade Works." |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() To wezme
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@top A opłaca się trenować comba typu sss>asa>> (strzelam ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#71 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2006
Lokacja: Olsztyn
Wpisy bloga: 1
Profesja: Paladin
Świat: Aldora
![]() |
![]() Combo Thiefa z tego co na początku widze to głównie Air, więc na PvM pewnie się opłaca, ale na PvP nie byłbym pewien. Chyba że chcesz kłaść przeciwnika na glebe, odsuwać się i ładować dasha.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() To może zrobimy mały zestaw informacji dotyczący naszych nicków i profesji i lvlkow ?? które umiesze na 1 stronie tematu dla przykładu
Nick - Klasa - Lvl - Pvp lvl zacznę ja ;p Etrin - Eir - 34 - 8 (stary char tzn. 4 dni temu założony) Tamoko - Tia - 10 - 4 (Ten którym gram aktualnie)
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Użytkownik Forum
|
![]() Neliell-thief(Tia)-13-1
Deidd-wizard(Deinn)-23-2
![]() |
![]() |
#74 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() NoraArendt -Eir - 28 - 4/5 (not sure)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2008
Lokacja: Cmentarz
Profesja: Rookstayer
Świat: Azura
Poziom: 14
|
![]() Pobieram już gierke !
Jak co będę : FerinesPL lub Ferines
![]() |
#77 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
-------------------------------------------------------------------- Hazuma Etrin - Healer - 34 lvl - 8 pvp lvl (stara postać) Tamoko - Thief - 12 lvl - 4 pvp lvl (obecna) -------------------------------------------------------------------- Rayza Deidd - Wizard - 23 lvl - 2 pvp lvl Neliell - Thief - 13 lvl - 1 pvp lvl -------------------------------------------------------------------- Grocix Noraarendt - Healer - 28 lvl - 5 pvp lvl -------------------------------------------------------------------- Juzefek Mhroq - Thief - 2 lvl - 1 pvp lvl -------------------------------------------------------------------- Ferines FerinesPl/Ferines - Tymczasowo brak info -------------------------------------------------------------------- Xantro Kerniana - Thief - 11 lvl - brak info -------------------------------------------------------------------- Virusmaxi Soul1337 - Knight - 9lvl - brak info -------------------------------------------------------------------- Nari Brak info -------------------------------------------------------------------- Tompior Tompior - Sieg - brak info -------------------------------------------------------------------- Reserved Najlepiej pisać na priv Uzupełnianie prowadzić będe średnio co tydzień
* I am the bone of my sword. * Steel is my body, and fire is my blood. * I have created over a thousand blades. * Unknown to death. * Nor known to life. * Have withstood pain to create many weapons. * Yet, those hands will never hold anything. * So as I pray, "Unlimited Blade Works." Ostatnio edytowany przez Hazuma - 22-10-2008 o 16:04. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2006
Lokacja: www.tibiaspy.com
|
![]() Prevy Eir lvl ~15 PvP1
Previes Tia lvl 9 Pvp1
![]() |
#80 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ja sie wkurzylem, bo mi wyskakuje bug na Stage'u 3-9 i nic nie moge zrobic, a probowalem juz 5 razy...
|
![]() |
![]() |