|
|
#61 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 05 2007
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
|
Widzę, że Pani Tana ma urodzoną smykałkę do tego typu... <zabrakło mi słowa>. Pierwsza osoba od dawna, która próbuje rozruszać tą starą, zapyziałą, śmierdzącą, brudną, <wiązka podobnych epitetów> Tawernę RPG. Brawo.
Jeżeli lubujesz się w klimatach Fantasy, chciałbyś uczestniczyć w sesjach RPG, pragniesz wcielić się w: kochającego przyrodę Elfa, mieszkającego w górach Krasnoluda, lub silnego Człowieka? Nie czekaj dłużej, dołącz do naszej "Tawerny RPG"! Stwórz swoją oryginalną postać i dołącz do świata Fantasy - podróżuj ze swoją drużyną, zabijaj orków, ratuj miasta przed smokami, lub stań po stronie zła...
|
|
|
|
|
|
|
|
#62 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 04 2006
|
Owszem, są jeszcze pełne rycerzy, wesołych elfów, oraz śmierdzących piwem krasnolódów.Ale to już...
|
|
|
|
#63 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Emirates Stadium
Stan: Niegrający
|
A elfy śmierdzą łajnem. Z dwojga złego lepszy fetor piwa, tak rzekłem, o !
|
|
|
#64 |
|
The Witch
Data dołączenia: 14 05 2004
|
A kot i tak wie swoje... Cała cywilizacja cuchnie, jak mówił Zoltan, "gównem i kapustą". Jedno napędza drugie. Perpetuum mobile!
Rozmowy niżej przeniosłam do 'Tawerny'.
. ![]() Ostatnio edytowany przez Tana - 18-09-2008 o 17:22. |
|
|
|
|
|
#65 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 12 2006
|
Cytuj:
A co do mnie, to mam 17 lat i nazywam sie Marcin.
|
|
|
|
|
#66 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 05 2007
Lokacja: Gdańsk
|
Witaj itepe. Właściwie, to bardzo by nam się przydał zastrzyk nowej krwi i zaangażowania, bo podupadamy :/
Jeżeli lubujesz się w klimatach Fantasy, chciałbyś uczestniczyć w sesjach RPG, pragniesz wcielić się w: kochającego przyrodę Elfa, mieszkającego w górach Krasnoluda, lub silnego Człowieka? Nie czekaj dłużej, dołącz do naszej "Tawerny RPG"! Stwórz swoją oryginalną postać i dołącz do świata Fantasy - podróżuj ze swoją drużyną, zabijaj orków, ratuj miasta przed smokami, lub stań po stronie zła...
|
|
|
|
|
|
#67 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2006
|
|